Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petymeg
addikt
válasz KubanitoS #107587 üzenetére
Köszi a válasz és ollie-nak is.
Valóban, a mostani gépem hetedik éves és egyszer sem kellett rajta újrahúzni a win10-et. Marad akkor egyben, rendszernek programoknak és játékoknak az m.2-es és lehet, hogy a régiből kimentett (most játékokra használt) SATA SSD-t is játékokra használom majd az újban, és a marad a 10 éves HDD-m a filmeknek, fotóknak doksiknak. Nem akartam HDD-t az új gépbe, de amilyen útemben nő a játékok helyigénye, szükség lesz arra a majd 2TB helyre SSD-n.Runo: az új gépben 1 TB-s lesz az m.2, a régiben van 120-as csak még nem írtam át a profilomnál.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
bepken
veterán
válasz KubanitoS #102309 üzenetére
az engem annyira nagyon nem izgat, hogy a Steam mit kezd ezzel az infóval, de ha csak 1 plusz kattintással megnehezítettem az egyik ilyen rohadék (bot) dolgát, máris jobbá tettem a világot
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
Edorn
senior tag
válasz KubanitoS #100506 üzenetére
Nekem első nap számított be egy darab teljesítményt tartalmazó játékot, azóta semmi.
Elindítottam többet is (Postal, CS:GO, The Horus Heresy: Legions, stb), de semmi.
Legalul ezt írja:
"NINCS SZABAD KAPACITÁS
Fejleszd Gyorsításmérőd kapacitását, vagy várj holnapig pontjaid beváltásához"Jelenleg 1299 zsetonom van...
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
ayo
veterán
válasz KubanitoS #100270 üzenetére
Hasonlóan érzek. Epic-en volt most olyan érzésem, mint X éve Steamen. Az üzlet mindig is erről szólt, szóval ezen nem csodálkoztam nagyon, főleg ha egy olyan nagy egyeduralkodó ellen kell harcolni, mint a Steam.
Én kitoltam 2 játékot, most a Stories Untoldot nyomom, köv. heti játék is régóta érdekel, megvettem az FC Primalt, a WD2-t és aszem meg is volt a "Steam Summer Sale-em", mert az ingyenes cuccokkal bőven el vagyok most látva, Summer Sale-en és egyéb akción meg évek óta nem vettem szinte semmi komolyat. Csinálja jobban a Steam és majd akkor odamegy a nép, ennyi, kár ezen rágódni szerintem.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Zolás
addikt
válasz KubanitoS #100270 üzenetére
Nem az a gondom, hogy ellenfele van a steamnek, nem izgat hogy milyen kliensen van az adott játék. De ez a megveszlek kilóra hozzáállás nekem se jön be. Nincs baj azzal, hogy versenyeznek, csak azt nem így kéne.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
dolá
csendes újonc
válasz KubanitoS #99924 üzenetére
Nem így volt a telón nem lépett be csak rákattintott a cseten kapott oldalra (a gépen nem volt bejelentkezve, az be sem volt kapcsolva) és semmilyen kódot nem kapott nem jelentkezett be. Illetve mikor próbálta már el volt lopva az acc. Ezért nem értjük, mert nem volt kettős azonosítás. A telon van steam app, ott csetelt és ott kapta a kamu üzenetet (igazi ismerőstől, aki mint kiderült úgy kapta és szintén így járt), amire kattintást követően egyszer csak kidobta a telón a csetből és az appból és az lett gyanús. De sem jelszót sem kódokat nem adott ki, nem gépelt be.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
-
Marci112233
addikt
válasz KubanitoS #98715 üzenetére
Úgy hogy nekem az jött le a sajnáltok 5 eurót elkölteni-ből hogy nincs rá pénzem, pedig volna, de utalással ez nem lehetséges számomra, így marad a ráfizetéses feltöltő vagy ismerős.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
shapphire
aktív tag
-
Marci112233
addikt
válasz KubanitoS #98685 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
Tudom hogy a jelen a digitális vásárlás, de csak ezért még nem nyitok egy új számlát is.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
félisten
-
Corsair90
tag
válasz KubanitoS #98634 üzenetére
Nem tudok belépni, hibás kód vagy felhasználó nevet ír. 3 teljesen különálló gépről és egy mobilról is próbálkoztam.
Az orosz üzenetű levélben a linkre nem kattintottam, csak láttam, hogy a levelek között egyforma dátummal és idővel van egymás alatt ez a három levél. Számomra ez rejtély.
Minden esetre sikerült írnom supportnak. -
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #98450 üzenetére
Na most néztem körbe az outlas 2 azt beszerzés alatt. A másik a péntek 13 lett volna hallod megnézem az adatlapot erre láttom nincs benne sztori mód hàt ez Lolipopinyó azért akadnak most jó gémek nem sok de van pár.
Ui: mostanában is itt voltam csak alvó ügynök voltam nem szóltam hozzà nem vót kedvem.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #98448 üzenetére
Kuba JE! Megint itt most már feleséggel izgulunk változnak az idők. Vissza tértem terminàtorosan. Hiànyoztatok
Aki izgulni akar a steam akciók miatt várom a topikomba lol. Az igazat megvallva régen minden jobb vót akció szempontjából.[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Anonymus23
veterán
válasz KubanitoS #97724 üzenetére
OK , köszi, annyira nem izgat, csak kattintgattam most mindenfelé (volt vagy 45 SS kártyám amit most felraktam olcsóbban eladásra) és ott volt ez a halom feladat, megcsináltam párat, és 2 híja van a következő szintnek, mondom akkor megoldom, de ezt nem adja be. Eddig se nagyon izgatott, csak ez egyszerűnek tűnt megcsinálni
;) - The Power of the Light Side
-
Segal
veterán
válasz KubanitoS #97678 üzenetére
En oculusba szoktam vezetni ha ets-t jatszok. Piszok jo. Meg nem neztem utana hogy az ats-el is mukodik de gondolom igen. Lehet akkor valamelyik learazasnal megveszem az alapjatekot es a szerint dontok majd legyen e dlc a kesobbiekben
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
budo82
tag
válasz KubanitoS #96688 üzenetére
Nem szabad mindig a képek alapján dönteni, a Factorio stílusához ez tökéletesen illik. Kategóriájában szerintem mestermű (hasonlóan, mint pl.: a Terraria, az sem a grafikájáról híres).
Azért ilyen értékelést se sűrűn látni Steam-en:Ha már képek alapján dönteni: kezdhetnénk sorolni a csilli-villi játékokat, amik játékélmény alapján 2 EUR-t sem érnek, gondolom neked is eszedbe jut jó pár...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
válasz KubanitoS #96688 üzenetére
Pedig tobb dolog is szimpi rajta, pl hogy nem 19.99 hanem 20, es ahogy igertek, nem is vitték le 20 ala egy learazas alkalmaval sem. És 1.2millio folotti eladott peldanyszam. Akinek bejon a stilus, annak ajanlott cucc.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
válasz KubanitoS #96607 üzenetére
Az a Steam Inventory Helper volt (chrome plug-in). A Mesterrel nincs baj, max. páran váltottak egy (elvileg) jobb tool-ra. Én azóta is ennél maradtam, gets the job done.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Segal
veterán
válasz KubanitoS #96581 üzenetére
Tuningolva van a gépe és ezt a háttérbe lévő frissítést már nem kedveli játék mellett.
Golden
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Enton
addikt
válasz KubanitoS #96478 üzenetére
Ha ott lett volna nem kérdeztem volna, de azota mar meglett.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Borisz76
veterán
válasz KubanitoS #96463 üzenetére
Bocs KubanitoS igazából Isti2 szántam....
-ha megveszek egy játékot, elvileg a steam-nek van valami mentés-készítője, amivel ki tudom írni dvd-re és később nem kell újra letöltenem az egészet? ha igen, minden játékra igaz ez?
A játék / játékok letöltése után van lehetőség elmenteni azokat a gépedben lévő HDD bármely könyvtárába.
Választhatod az összes telepített játékot vagy amit szeretnél menteni.Én konkrétan egy hálózati adattárra ( NAS-ra ) mentettem legutóbb, ami kb 1 hete volt.
Az adott merevlemezről ( tárhelyről ) pedig könnyen és jóval gyorsabban visszaállítható az összes lementett játék.Mentésnél van lehetőség "darabolásra" ( CD 640 MB és DVD 4,7 Gb méretekben vagy egyedi méretet is megadhatsz ).
Igaz, hogy maga a kliens nem tudja kiírni CD-re / DVD-re az adatokat....
De a HDD-re lementett mappákat simán ki lehet írni mint adatlemezt.
Erre ideális a "DVD darabolás".Csak pl nálam közel 90 Gb-nyi játék van.
Darabolás után ez 22 db mappát eredményez...azaz 22 db DVD lemezre lehetni kiírni.
De még olvasóm sincs évek óta, nemhogy íróm.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
sirszevenap
addikt
válasz KubanitoS #96104 üzenetére
Pontosítok! 7 napot. Most jártam végig Én is. Amit most dobsz piacra és 15 napot kap, az annyi is marad. 7 nap elteltével viszont ha eltávolítod és újra felrakod, akkor rögtön a piacon lesz! Tehát csak aktiváld a steam guardot és várj 7 napot.
Bankkártyával? Hát persze!
-
garage112
aktív tag
válasz KubanitoS #96104 üzenetére
Még nem volt soha bekapcsolva, sem az emailes, sem a telefon applikációs változata, ezért furcsálltam én is ezt az egészet.
Köszönöm, akkor várom a 15 nap leteltét.Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
-
kisselandras
senior tag
válasz KubanitoS #96005 üzenetére
Köszönöm megtisztelő válaszod!
Jelszavam nem szerezték meg csak napi szinten jön a jelszó hogy új gépről szeretnék bejelentkezni .2 lépcsős azonosítás steam-en be van kapcsolva mint írtam de köszi a válaszod!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
vhw
addikt
válasz KubanitoS #95991 üzenetére
Megpróbáltam, steamesként nem lehet külön letölteni a social club klienst, a játékkal jön le együtt - a rockstar honlapja is a steam felé irányít, ha bejelentkezem a fiókkal. (a setup.exe-je benne is van a játék mappájában).
De nem ez volt a gond...
Hanem az Afterburner ember... kilőttem hát gond nélkül indul az egész...
Igaz, hogy kicsit régi verzió; 4.3-as - de eszembe nem jutott, hogy ez a kínja.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Vertigo18
addikt
válasz KubanitoS #95954 üzenetére
A Steam Link az elméletileg arra is jó, hogy áthúzod a "mazzagot" a másik szobába, ahol nincs számítógép, de van TV... És azon a Tv-n "játszol"... Viszont oda nem tudod áthúzni a kontrollert, csak erős USB-s hosszabbítókkal, ami már nem annyira praktikus.
Ilyen esetben csak betolod a Steam Linkbe a kontrollert és mehet a gamma...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
PeeterssoN
őstag
válasz KubanitoS #95711 üzenetére
Ja régóta! Kábé egy hete vagy nem tudom, de azért nem hónapok... Meg másik gép is van, de ilyenkor mindig emailon küldte a kódot! A telefonosat se értem! Az mindig adott volt, most meg a steam appra kattintva teljes bejelentkezést kért! De ahogy látom nem csak velem történt ilyen!
-
-
cadgers
aktív tag
válasz KubanitoS #94943 üzenetére
SSD-m van, és a C meghajtóra akartam telepíteni, miután a D-ről uninstalláltam. Megoldódott a problémám. Leírom, hogy miket próbáltam, és hogy mi volt a megoldás.
- Gép újrainditás
- Játék uninstall után a mappájának törlése
- Steam mappa létrehozása a Program Files-ban
- Steam futtatva rendszergazdaként
- Merevlemez (SSD) hibakeresés
- Felhasználói jogok beállítása (sz.gépnév/felhasználók), teljes írás-olvasás jog
- Steam gyorsítótár törlése
- Nyelv átállítás magyarról angolraSemmi nem segitett
Végül letöröltem a program files mappából a steam mappát, és simán a C:\steam-et adtam meg neki, most telepít
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
válasz KubanitoS #94760 üzenetére
Ezt rögtön gondoltam, hogy a steammel kell kapcsolatot felvennem és nem itt. . .
De hol a bánatban veszek fel velük kapcsolatot? Ha azt nyomom, hogy elfelejtettem a jelszómat, de se az emailt se semmit nem tudok a fiókomról csak a cd kulcs van meg. És sehol egy e-mail cím vagy valami ha minden szakad ide írj mailt vagy valami. .
-
őstag
válasz KubanitoS #94694 üzenetére
Lehet hogy ezt? Mert marketon már nincs kinn, csak itt opskins-en. De nem hiszem hogy van inventory-ban kereső segédlet Amúgy a legkisebb szintűeken kívül visszaigazoltam őket, ezidáig nem basztatnak trade offerrel.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
őstag
válasz KubanitoS #93971 üzenetére
Ha jól értem akkor egy ilyen műveletnél csak a steamapps mappa és a Steam.exe marad, a többi kuka? Ez is egy megoldás, ha beszarik ismét akkor ez lesz a következő lépés.
Persze stabil a kliens, nem is nagyon van vele gond, de időnként rájön és ha egyszer beindul akkor nagyon beindul
A 118-as hiba jó másfél éve jött a hálókártyás esettel, előtte nem is tudom mikor volt baja, talán 7évvel ezelőtt volt olyan hogy a Left2-ben nem talált egyetlen egy játékot sem, de közben kiírta hogy 20ezren játszanak... A többi kisebb-nagyobb hiba még a 2ezres években, "non steam logon" stb, de ezek csak a játékból dobtak ki, a kliens akkor is indult simán és amennyire emlékszem akkoriban nem igényelt akkora előfeszítést egy hiba felszámolása mint az utóbbi években. Gondolhatod mennyi időbe telt mire rájöttem hogy a hálókártyát kell kicserélni mert minden más módszer csütörtököt mondott a 118as hibánál.
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
bepken
veterán
válasz KubanitoS #93745 üzenetére
de akkor biztos nem is volt még ennyire ismert a platform
lásd tavaly UBI30 keretén belül egy elég erős csomagot halászhatott össze bárki magának Uplay-en
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
sagem
addikt
válasz KubanitoS #93745 üzenetére
#régenmindenjobbvolt
De egyébként igen, már többször szóba került, hogy örülhetnek azok akik az "aranykorban" is jelen voltak régen is nagyon vártam a vásárokat, egyrészt jó árak voltak, másrészt még a jó áraknál is olcsóbban lehetett legálisan játékot szerezni TF2 kulcsokért cserébe + voltak az extrák, amiket Te is említesz
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest