Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz KubanitoS #95991 üzenetére
Megpróbáltam, steamesként nem lehet külön letölteni a social club klienst, a játékkal jön le együtt - a rockstar honlapja is a steam felé irányít, ha bejelentkezem a fiókkal. (a setup.exe-je benne is van a játék mappájában).
De nem ez volt a gond...
Hanem az Afterburner ember... kilőttem hát gond nélkül indul az egész...
Igaz, hogy kicsit régi verzió; 4.3-as - de eszembe nem jutott, hogy ez a kínja.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
Kezdek kifogyni az ötletekből:
GTA5 Steames verzió - kb fél év kihagyás után nem hajlandó elindulni. Start után felugrik a social club ablak, bejelentkezik, aztán feketeképernyő. Ctrl+alt+del-el lehet csak kilépni, ahol két hiba üzenet is fogad. A launcherben felajánlott safe mode-ban sem sikerül tovább jutni, ott egy szürke ablak jön elő a monitor közepén, itt elakad.
Appcrash: StackHash_6608 és StackHash_b4ac fault module name-mel.
Eddig megvolt:
- radeon driver frissítés 17.12.1-re
- radeon driver további frissítés (opcionális 17.12.2) - ezúttal clean install opciót kiválasztva
- radeon driver eltávolítás ddu-val - 17.12.1-et felrakva
- radeon driver újra eltávolítás ddu-val ismét - egy régebbi 16.12.2 driver installálva (anno ezzel kezdhettem el játszani a játékkal - asztalon volt a telepítője)
- uninstall-reinstall a steam mappában lévő vcredist és directx-et.
- uninstall-reinstall social club setup a steam mappában.
- játék újrainstall (ugyanoda)Egyik sem hozott megoldást.
Végül azzal próbálkoztam volna, hogy egy másik mappába installálom - de ugyanazon a meghajtón.
Ezt nem hajlandó engedni a steam, mivel már van egy steam library folder (amiben van jelenleg is néhány játék)... (hogy ez most miért okoz gondot, korábban nem volt probléma)Van valakinek ötlete a fenti játékot illető problémára, és/vagy arra, hogy miért nem hozhatok létre újabb játék mappát?
-
vhw
addikt
válasz csaba951 #88336 üzenetére
Nem nagyon szoktam bundle-ben vásárolni - meg finnyás is vagyok, olyanért se szeretek fizetni, amit konkrétan nem akarok, így minimális a csomagos bevásárlás.
Na meg elég szerény; 50 alatti még a gyűjteményem...Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy akinek már sok éves a fiók, 3-4 számjegyű a repertoár - az már beszerezte a korábbi évek "must have" játékait. Ha gyakran vesz csomagokat, akkor a picit is érdekes/figyelemreméltó indie-k is meglehetnek gratisban, így már arányaiban több lesz a friss cím/bundle-ben ritkán kínált játék a kívánságlistán - ezekre meg mértékelt a leárazás.
-
vhw
addikt
válasz CactuS #88195 üzenetére
Tulajdonképpen felőlem kivághatnák az egész online szemetet - csak egy jóféle nosztalgiázós single érdekel; sztori, felfedezni minden négyzetcentit, 6 csillagos rampage és túlélni...
Anno megjelenésnél nem vállaltam be a 60€-t... most meg már egy kvázi 3 éves játékért 10k...
A Nintendo kártyák nem tartják így az árukat...sixpak: Fallout 4 - 29,99€
bul07: na igen, de ez még mindig 11k...
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Eszméletlen, hogy ez a fránya GTA az istennek nem akar lemenni...
Egy AC Syndicate már 26 €
Witcher3 25€..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz [Prolixus] #88126 üzenetére
Elzártad már a pénztárcát?
Kártyák le vannak tiltva?
Net ideiglenesen kiköttetve?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
Csak közeledik ez a sale...
Van már egy kényelmes/biztonságos megoldás az autentikációra android/ios hiányában?
Láttam ezt az Unofficial Steam Authenticator-t az MS store-ban - megbízható? (biztonságilag, illetve működésileg?)
-
vhw
addikt
Engem a steam nem enged be (a honlapon gond nélkül be lehet lépni). Tegnap estétől kezdett fura dolgokat művelni.
Délután tf2-vel játszottam, majd tálcára tettem, késő este már nem nagyon talált szervert - néha-néha kilistázott párat, felengedett 10-15 percre aztán kidobott.
Mellettem másik gépről már magára a steam-re sem lehetett belépni...Ma reggeltől már én sem tudok...
Nálam van a hiba? Vagy a steam gyengélkedik? (már az is eszembe jutott, hogy a GTA V-re raboltak rá; na de ennyire, hogy ~fél napja se kép se hang?).
-
vhw
addikt
válasz Micsurin #67791 üzenetére
Igen... lehet paypal fiókra pakolni... de ha szeretnék valamit venni, akkor pont akkor szeretném megvenni, nem 1-3 nap múlva... (egyéni szoc. prob. tudom)
Csak idegesítő, hogy mi a bánatért erőltetik ezt a selejtes brandet, amikor már mindenhol a netes vásárlást tolják az ember pofájába... ja, hogy arra épp nem jó.
Nem baj, hajtok belőle repülőt.De nem offolok többet...
-
vhw
addikt
válasz psycroptic #67769 üzenetére
Ugyanarról a kártyáról van szó (amit töröltem, illetve újra hozzákapcsoltam a paypal fiókhoz - tanácstalanságomban gondoltam egy "manuális frissítés" talán megoldja a problémát).
Kis részlet azóta eszembe jutott. Pár hónappal ezelőtt, még koliban voltam - volt egy kis pár hetes net-korlátozás az elszabadult külföldi oldalas töltögetések miatt, ami csodák csodájára más oldalakat/szervereket is blokkolt; WoT, WarThunder, Steam... (bezzeg a LoL szerverek probléma nélkül elérhetőek voltak, innen is üdvözlet a rendszergazdának)
Ezt a szívatást free vpn-nel kicsit ki lehetett kerülni - ilyen módon kíséreltem meg anno egy leárazott játék behúzását - csak a steam "svájcinak" vélt felismerni - ami ütközött a már korábban megadott magyarországi adatokkal, erre hivatkozva az üzletet elkaszálta.
Ezután jött, egy későbbi vásárlási kísérlet alkalmával ez a paypales elutasításos marhaság, amit már fentebb leírtam.
Nos... lehetséges, hogy valamiféle feketelistára került a használt paypal fiók illetve a hozzárendelt kártya? (magával a steam fiókommal gondja csak nem lehet, a summer sale alatt egy másik kártyáról (visa) engedett vásárolni, másrészt semmilyen figyelmeztetés nem érkezett felém)
-
vhw
addikt
válasz csaba951 #67696 üzenetére
Nem azért, nem tudtam elképzelni, hogy mi baja... Hátha egy "frissítés" segít neki, de láthatólag semmi eredménye nem volt...
Lehet jobban járok, ha kivágom a fenébe a maestro kártyát, mert előnyével még nem találkoztam, de hogy lépten nyomon szívatnak vele...
-
-
vhw
addikt
válasz psycroptic #67691 üzenetére
Nem, bár e hónap végén le fog... (de már 1-2 hónappal ezelőtt is akartam vásárolni steamen - akkor is ugyanez volt a gond - vagy már a közelgő határidő elegendő indok neki?)
A 4 jegyű kódot visszaigazoltam, nem értem mi baja ezután...Paypal nélkül meg az a gond, hogy natúr maestro opció nincs steamen, csak mastercard (illetve a egyebek).
eami: a múltkori sikertelen vásárlás után próbáltam, hátha már "régi" és ha újra hozzárendelem/visszaigazolom, akkor talán tetszeni fog neki. De ez azután történt, hogy 2-3 próbálkozás után ugyanúgy visszajött a fentebb idézett hibaüzenet. A törlés nem szakított meg folyamatban lévő transzakciót.
-
vhw
addikt
Üdv!
Steames vásárlás & Maestro kártya & paypal témakörben lenne kérdésem.
Kb. egy éve sikerült vásárolnom Maestro kártyával paypal-en keresztül játékot, valamilyen pontokba szedett leírást követve. Úgy emlékeztem nem kellett egy vasat sem tenni a paypal fiókomra, egyszerűen hozzá kellett rendelnem a kártyát a paypal fiókhoz (volt egy kártya visszaigazolásos procedúra; levontak 400 Ft-t, majd igazolás után visszajött a pénz - ezt most megcsináltam újra; töröltem a kártyát, majd újra hozzáadtam).
Aztán steam shop-ból kiválasztva a paypal opciót, paypal log in után szépen meg tudtam venni amit akartam. De ez a mód valahogy nem akar működni újra. Akkor egy alkalommal sikerült, most hiába próbálom újra, visszadobja minden vásárlási szándékomat;Your purchase has not been completed.
The payment processor has reported a problem with the funding source associated with your account. Please select a different payment method or update your funding source with PayPal and try again.Hol lehet a hiába?
Paypal-en kellene valamit csavarni? (van valami limit? megkötés? anno sem hatalmas összegben vásároltam - 9€, most 1,5€ lenne csak)
A számlámon van pénz, más helyen pl. T-mobile online feltöltésnél probléma nélkül működik a kátyás fizetés.Vagy egyszerűbb, ha paypal számlára teszek pénzt, aztán onnan már megy? (csak az utalási/megérkezési idő miatt nem szimpatikus ez a módszer)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest