- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janszi1971
lelkes újonc
Szia! Nem tudom milyen fejegységed van, nekem mikor a Hizpo S6-hoz hibás volt a firmware frissítő, fogta magát és visszaállt az eredetire. Nem volt semmi gond. Szerintem írj rá az eladóra, hogy mit tanácsol. Én Hizpo-nak többször írtam már ilyen-olyan gondokkal és mindig segítettek.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Beszereltem egy Ruancheng 7" fejegységet, a telefonkihangosítón kívül minden működik./ Android autó, tolatókamera, telefonkártyán net/ kivéve a telefonkihangosítás. Álló helyzetbe, ha jár a motor akkor sincs semmi gond, de ha elindulok, akkor szakadozik a hang, nem értik amit mondok, én hallok mindent. Cseréltem már mikrofont. Mi lehet a gond? Valaki tudna segíteni? Köszönöm.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
Trolee
aktív tag
Tudtok ajánlani PX5-el jó kis erősítőt, ami elfér a fejegység mögött? Alin nézegettem, de nem tudom melyik lenne optimális.
Köszönöm -
gduck
addikt
válasz
gabor9991 #7519 üzenetére
Nekem a másik rendszerrel van (Junsun V1 pro tág "fogalom", nem azonosítja be a pontos processzor típust), így sajnos nem tudom a Te menüdben hol vannak a beállítások. Mivel ez a kamera működhet 720p és 1080p módban is (ezzel szokott még esetleg gond lenni), szerintem nem lesz vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
poking
csendes tag
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.Van egy ford focus mk3 kínai androidos fejegységem.Szerettem volna pendrive-ról frissíteni,de nem ment végbe a frissítés.Azóta csak a power by android felirat jön be és nem bootol tovább.Sajnos nem vagyok nagy pc/android guru. Gondolom újra kellene szoftware-ezni. Tudtok valakit aki ilyennel foglalkozik(akár Miskolc környékén)
Előre is köszönöm a válaszokat. -
gabor9991
őstag
Akkor [link]megrendelhetem szerinted?Belépve a beállításokba nekem csak a 000000 kóddal sikerült ott viszont nem találok olyan menüpontot ahol a tolatókamera beállítások vannak.
Ezeket automatikusan kezelheti esetleg amiatt lehet hogy nem találtam lehetőséget a beállításra?-[ Szerkesztve ]
-
dropi
aktív tag
Hali. 360-as kamerát próbálok beszerelni az E60-ba. Tudom, sok sikert :).
Szép lassan haladok, először megeltt a fejegység, utána bekotottem a tolatókamerat, most megpróbálom a 360-as rendszert. A kamerák meg is vannak, a fejegység is látja őket, eddig oké. Viszont a tolatókamera ugye RCA módon csatlakozik egy külön kabelhez. A kérdésem az lenne, hogy azt a tolatókamerat mindenképp le kell cserélném a 360-as hátsó kamerára, vagy van valami cheat cod, amivel rá tudom venni a fejegyseget, hogy azt a tolatókamerat tekintse a rendszer részének? Esetleg barmi ötlet az atvezetekeles és a szereles helyett?
Köszi előre is.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Honor Magic6 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
poking
csendes tag
Sajnos ez így ebben a formában nem jött össze. Valakit nem tudtok aki foglakozik ilyennel pl,Miskolc környékén, mert elvinném hozzá, hogy húzza újra.
-
poking
csendes tag
Sziasztok,
Van egy k706 8581 android fejegységem.
Sajnos sikertelen frissítés óta nem bootol be a rendszer, csak a power by android logoig jutok el. Próbáltam firmwarrel pendrivon keresztül reset gombbal újraindítani, de semmi. Esetleg hard resettel helyreállítást lehet csinálni?Sajnos nem tudom hogy lehetbe a hard reset menübe belépni, mert a key2 és föld indításra sem jön be.
Tudnátok segíteni? -
Rocker1
tag
Sziasztok!
Beszereltek a kocsimba egy Junsun XT516 fejegységet 8 magos processzor (UIS8581A Octa Core 8 x 1,6Ghz), 4 GB ram+64 GB rom-wifi&4G Telekomos SIM kártyával (sajnos csak ennyi infót tudok róla). UIS8581A
Ahogy utána néztem ha minden igaz, akkor ez Junsun V1 plus, bár nem tudom biztosan. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Honnan tudom kideríteni a pontos típusát?
2. Hogyan lehet beállítani, rárakni, hogy a magyarországi rádióadók logója megjelenjen?
3. Be lehet-e állítani, hogy a Waze halkabban szólaljon meg, mint a rádió, vagy egyáltalán ne szólaljon meg?
4. Telefon ikonja megjelenjen, ne kelljen a Bluetooth-ra rányomni vagy a ZLINK-re.
5. Valamint ne csak Android Autóval ZLINK-en keresztül a jelenjen meg a telefonon lévő legutóbbi hívások és a kedvenc hívások lehetőségeKöszönöm a válaszokat, ha lehet szájbarágósan szeretném a válaszokat, mert nem értek hozzá.
-
Dominik9800
újonc
válasz
Dominik9800 #7500 üzenetére
.
-
gduck
addikt
válasz
Dominik9800 #7497 üzenetére
"Van egy fejegységem OEM Navigációs rendszer, "
Milyen fejegység? Esteleg egy fénykép a felüleltről, hogy néz ki (beazonosítás miatt)" beírtam a 4 számjegyű kódot"
Milyen kódot?[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz
bivalyos #7495 üzenetére
A v2 csak a Launcherben más! Választható 3D autó van benne. Felrakhatod rá, de ha nem veszed meg a 3D autós licenszet ($10 az ára), akkor csak egy fekete négyszöget látsz. Meg még annyi, hogy ha megfelelő ADAS kamerát raksz hozzá, akkor a Launcherben látszódnak az ADAS figyelmeztetések. De szerintem mindent leírtam ott a fórumban.
[ Szerkesztve ]
-
Dominik9800
újonc
Sziasztok! Van egy fejegységem OEM Navigációs rendszer, Android auto és Carplay Wireless rendszerrel, 2 GB RAM, 32 GB tárhellyel, a mai nap a gyári beállításokba beléptem, mivel azt írták az okosok, hogy ott kell beállítani a kormányvezérlést( multikormány) nos amikor beírtam a 4 számjegyű kódot, kikapcsolt és újraindult, majd nem működött a kijelző és a gombok se rajta! Valaki esetleg valami ötlet, hogy hogyan tudom visszállítani gyárira? garancia nincs már rá sajnos, illetve a gyártó már nem foglalkozik vele! Előre is köszönöm
-
bivalyos
aktív tag
Megcsináltam a fw frissítést, király, igy végre működik a macrodroid is, és inditja a waze-t is automatikusan
Üdvözlettel: bivaly
-
Mewryck
tag
Sziasztok
2006 Toyota Corolla Versoba szeretnék androidos fejegységet, az alábbi két típus jöhet szóba:
- Awesafe PX9 (4/64)
- Hizpo S6 (4/32)Hosszabb távon mik a tapasztalatok? Leírás szerint Awesafere 2 év gari van, Hizpora 1 év.
Olvasgatom egy ideje a topikot, mindkét típus az ajánlottak között van. Érdemesebb még ettől is nagyobb ROM/RAM verziót venni?A rádióhoz milyen jel erősítőt érdemes venni?
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
bivalyos
aktív tag
válasz
Impair1980 #7476 üzenetére
Nekem junsun v1 plus. Van, hol lehet megnézi, hogy van e új fw? A fejegységen nincs online frissítési lehetőség, csak manuálisan.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #7482 üzenetére
Èn a Pulsar-t használom, az ingyenes verzióban sincsenek reklámok.
-
gduck
addikt
válasz
bokarcsi71 #7482 üzenetére
-
bokarcsi71
aktív tag
Sziasztok.
Androidos rádióra tud valaki jó zenelejátszót a gyári helyett? -
jeszics
újonc
Sziasztok !
Egy Hyundai Tucsonba való Junsun V3 plus 2K autóspecifikus fejegységet be lehet építeni Hyundai i30-ba,
persze vennék hozzá beépítőkeretet és a kábelt,ha igen kell még valami hozzá esetleg?
Köszi -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Junsun X7 Pro (TS18-as) fejegységre megjelent egy új frissítés (ts18.2.2_20241211.092435). Aki már frissítette megtudja mondani, hogy mik a változások?
Sajnos nem látom a change log-ot!
Nagyon köszönöm! -
dropi
aktív tag
Én onnan gondolom, hogy támogatja, mert a tolatókamera képét is át tudom váltani 360-as rendszerbe, szal most csak van ugye benne, de látom a többi képének a helyét is, plusz van egy külön 360 app is. Mindenesetre megrendeltem, majd kiderül
DE akkor a kék 360-as kis 12V mihez kell?Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Honor Magic6 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Milyen program szokta vezérelni a tolatóradart, nem találom.
VW Tiguan. PX5, android 8.
Nem mindig villan fel a képe, vagy van amikor feljön, és eltűnik, valamikor meg jó.
Köszönöm -
gduck
addikt
Ilyeneket néztem ki, de meglepődnek, ha ez működne.
https://share.temu.com/b7GiDbk7hPAEz amit linkeltél a "hivatalos", ami szabvány kábellel és csatlakozóval rendelkezik. DE!
- van olyan fejegység, ami támogatja,
- van amihez külön kis modul vásárolható és ha csatlakoztatod (szétszedés után) az alaplaphoz, akkor támogatja
- van amelyik nem támogatja -
dropi
aktív tag
válasz
berek21 #7468 üzenetére
Fogalmam sincs, ilyen a cucc.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Honor Magic6 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
Viszont nekem is van kérdésem. Adott egy 2008-as E60, tettem bele androidos fejegységet, ADAS fedélzeti kamerát, tolatókamerat, és most szeretnék 360-at is. Ilyenről videót sehol nem találtam meg a neten, szal izgi lesz, de megprobalom. De az indulásnál kellene egy kis segítség. Mert amilyen 360 rendszereket találok Alin vagy Temun azok másféle bekötések. Az én fejegysegemen ugyanis egy Camera feliratú RCA bemenet van (ezen szépen jön a tolatókamera), de van mellette 360 tapnak is kivezetés. Szóval szerintetek, mit kell vennem, hogy ez működjön? Ilyen csatlakozók vannak a fejegysegen:
Ilyeneket néztem ki, de meglepődnek, ha ez működne.
https://share.temu.com/b7GiDbk7hPA
Lehet, hogy valami olyan kéne, ami összesíti a kamerákat és arra a videó kabelre már csak egy jelet küld ki. Pl ez?
https://share.temu.com/kglJCDVBkAA
Mit gondoltok?
-
dropi
aktív tag
válasz
Rocker1 #7458 üzenetére
Hello, nálam ez a helyzet, Telekom multisim van benne, ha fő SIM ki van kapcsolva a telefonban akkor átirányítódik a multira, szóval simán lehet a fő SIM nélkül is telefonálni (sajnos tudom, mert december végén elázott a telóm a fő eSIM-mel, szerencsére másnap mentünk Zakopánéba, és csak a kocsiban lévő SIM-et használtam, és simán kicsörgött, amikor otthonról hívták a fő SIM számot és beszélni is tudtam vele.)
-
bivalyos
aktív tag
Sziasztok, junson v1 fejegység kocsiban, waze indítás probalom vele megtenni, de sajnos kocsi le állítás utan, azaz fej ujra indítás utan a macrodroid nem indul el, minden engedély meg adva, akku optimázálás ki kapcsolva, de nem indul sajnos, igy műveletet sem tud vegre hajtani, ha fut, akkor nincs gond csinakja amit kell. Csak pont akkor nem amikor kellene neki. Ötletek? Vagy bármi olyan app ami nem havidíjas, hanem véglegesen neg lehet venni, és amikor inditom a kocsit indul a waze is a fejegységgel?
-
petymek
senior tag
.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Az autómba Androidos fejegység fog kerülni, amiben van lehetőség sim kártyát beletenni. Jól gondolom, hogy az előfizetésemhez kérhető Telekomos Tablet/laptop mulisimmel önállóan fog menni a telefonálás, illetve az internet?
Vajon mennyire lesz zavaró a telefonos bluetooth csatlakozás?
Illetve, ha nem vagyok a kocsi közelébe akkor is kicsörögne a fejegység ha hívnak?
Ha így működne, nem kellene mindig megosztanom a netet, nem merülne a telefonom, és a Családtagoknak is lenne netelérése.Köszönöm a válaszokat
-
gabor9991
őstag
válasz
joe-ker #7455 üzenetére
Erősítővel jelentős javulást kell tapasztalnod, itt élek az Alföldön itt nekem sem jött be erősítő nélkül csak 1-2 országos Rádió az is gyenge minőségben, erősítővel bejön a 70km-re lévő helyi rádió és egy csomó román adó
Nemrég megvettem az agama launcher teljes verzióját is, azt gondolom hogy az lenne az alap ha az összes ilyen fejegység tudná azokat a dolgokat amiket az agama launcher tud, sokkal jobban használható így, plusz egy külső mikrofont is beszereltem, így már a kihangosítva is lehet bátran telefonálni nem lesz gond hogy engem nem hallanak.
-
joe-ker
senior tag
válasz
joe-ker #7418 üzenetére
gduck köszi az infót.
Sikerült orvosolnom az oldalsó gombokat. Újra kellett tanítani,szerintem mikor a kormánygombokat tanítottam akkor nyomhattam el a másik menüben. Közben előjött egy olyan hogy magától bekapcsolja a Bt-t,elállítódik az óra.Nem kapcsolom ki csak gyújtás le és készenlétbe áll. Meg azt vettem észre ha világosabbra veszem a kijelzőt akkor romlik a rádió vétel.Erősítő megrendelve,kíváncsi leszek rá lessz-e javulás.[ Szerkesztve ]
-
eshe
tag
válasz
peet137 #7449 üzenetére
Ez az aux itt inkább bemenet.Ha ilyesmit szeretnél arra is vonatkozik a fentebb leírt mondás,hogy inkább az ismertebb márkákkal kell próbálkozni pl.Podofo.Ott le van írva konkrétan hogy van vezetékes kimenet.Ezek hátránya ami csak élőben látszik ,hogy mindenfelé vezetékek lógnak.Egyéb tulajdonságok milyensége pl.hogy van-e vezeték nélküli carplay ,részemről passzolok.Ezt majd ha veszel megtapasztalod,és leírhatod ide másoknak okulásra
.Itt is igaz hogy csodák kínában is csak ritkán vannak,ami olcsó ,ott valami ki van spórolva.
-
gduck
addikt
válasz
zsoltkomarom #7452 üzenetére
Igen.
A tiéd US8581A, az enyém MT8667. Más a rendszer.Neked szerintem ZLINK progi van, nem CarLetter. De lehet tévedek.
Sajnos ezzel nincs tapasztalatom, hátha valaki másnak lesz
-
gduck
addikt
válasz
verycool #7450 üzenetére
Gondolom az alkalmazások között az eltávolítással próbáltad. Érdekes, akkor lehet, hogy alapból benne van a firmwareben előtelepítetten. Nem biztos, hogy sok értelme van forszírozni, csak próbaképpen mondtam. Mivel a jelenlegivel is működnie kellene...
Sajnos a gyári GPS antennák nem a legkorszerűbbek. Ez sokkal jobb, pontosabb. [link]
-
verycool
tag
Közi, nem engedi törölni azz írja ez a rendszerhez tartozik vagy mi fene, és erre meg nem húzza rá a tiédet, telepíti aztán kiírja hogy nincs kész, gondolom amíg tényleg nem törlőm, de honnan azt fogalmam nincs kb minden fájlt megnéztem próbáltam amit lehet. Ma a gps is szarakodott, nrm tudom csak olyan részen voltam e, de mindenfele mutogatott vitt körbe - körbe, olyan utcákba akart menni ahol nincs út
Na mindengy nem a témához van, aztán nem volt hang a gps alatt, ez se tudom mi lehetett. Hol vagx hogyan tudnám eltüntetni ezt innen, esetleg törjem fel minek mondják azt rootoljam aztán gondolom leszedi a gyári cuccot is, vagy esetleg valaki tudja ezt konkretizálni honann milyen nevűt lehetne törölni.
-
peet137
tag
Sziasztok! Ilyen, vagy ehhez hasonló "kijelzőt" használtatok már?
Egy Astra H lenne az alany, de a lényeg az, hogy nem transzmitter módban kellene hangot átvinni, hanem rendesen az autó aux-án keresztül és nem egyértelmű, hogy az "aux" itt most a kütyü bemenete, vagy ezen keresztül viszel hangot a kocsi aux-ára.
Viszonylag olcsón be lehet szerezni, de mennyire "kezes" a cucc? Ill főleg mennyire stabil a kapcsolata Android Auto és BT oldalról is... -
gduck
addikt
válasz
zsoltkomarom #7447 üzenetére
Nem kellett állítani, de nem biztos, hogy ugyanaz a renszer van rajta mind a tieden. Neked milyen procis? CarLetter az Andoid Auto kapcsolat miatt kell.
-
gduck
addikt
válasz
zsoltkomarom #7445 üzenetére
Nekem Junsun V1 Plus (4gb 64GB) FF_866X van. Külső mikrofonnal tökéletesen működik. Az alkalmazás: CarLetter/AutoLink (Két néven fut).
-
zsoltkomarom
friss újonc
Sziasztok! Nekem is Junsun V1 Plus (6GB 128GB) fejegységem van. Majdnem minden szép és jó, de telefonálásra kb. használhatatlan. A hívott fél alig hall engem + saját magát irtózatosan visszahallja. Más is tapasztal ilyet? Esetleg találtatok már rá megoldást? Külső mikrofonnal is próbáltam már (többfajtával is) de nem hozott javulást.
-
berek21
őstag
válasz
Pityu89 #7442 üzenetére
Eguszer már leírtam, azt hiszem pont neked, hogy az antenna talpban lesz a hiba. A rádiójelvezető acél lapocska oxidos, és ez okozza a gyenge vételt. Nekem Giuliettám van, de sok olasz verdában ugyenez van.
Kell hozzá eg 27-es villás, csillag kulcs. A legjobb a billenőfejes racsnis.
Hátsó-belső lámpát leveszed, a keretét is, csatit széthúzod (fakra, jobbra lesz), utána jöhet az anya. Rossz helyen van, nem könnyű, de lejön.
Utána a talp alján levő 2 csavart kiveszed, és ketté tudod venni. Ott látod majd ezt a kampó alaku acéllemezkét, ami kijön az erősítő nyáklemezéből. Pucold le fémtisztára a lemezke felső felét, és kicsit feszítsd feljebb a felső ívet. Így kb 2-3 milliméterrel feljeb lesz ami jobb kontaktot képez az antennaszárral. Összerakod, és meg fog jönni minden csatorna. Esetleg egy új antennatalp, 20-25k.[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
gduck
addikt
válasz
verycool #7438 üzenetére
Ahogy néztem az "újabb" program már nem "aktiválja" a tárhelyet, ha egyszer már telepítve van. A "gyári" programmal látszódik:
Pár infó.
Pár hete jött ez a frissítés ("újabb program"), amiben 2 új funkció van: "EDOG" és "AR navigation". Az EDOG nem tudom pontosan mire való. (talán "őrizné" az autót?!). Az "AR Navigation" használhatatlan, mivel csak Kínai térkép van és Kínai nagyvárosok vannak benne.
Azóta ez a frissítés funkcióval már nem elérhető. Szerintem direkt letiltották, hiszen nem a mi régiónknak szánták. Én is csak úgy tudom újratelepíteni, hogy lementettem a telepítő fájlokat. Mivel neked is megvannnak a telepítő fájlok (bármikor újratelepítheted), szerintem távolítsad el ezt az "újabb" High definition recorder programot és telepítsed fel a "GYÁRI" [link] verziót. Nézzed meg azzal mit csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Baloo27
aktív tag
válasz
verycool #7438 üzenetére
A kamera bal oldalán(a vezető oldalon) van az sd kártya foglalat. Oda kellene beletenni a kártyát.
Aztán rádugogod a fejegysèg usb portjára, a fejegysègen pedig fel kell telepíteni a fájlkezelőben az apk-t(talán HD car Dwr).
Gondolom a kamerához kaptál egy pici cetlit, amin ezek a lèpèsek le vannak írva. -
KAMI911
aktív tag
Kamera csatlaoztatva,
Megjelenik két külső tárhely, az egyiken a telepítendő program van, a másikon a memoriakártya, amit a kamerába raktál. Raktál a kamerába memóriakártyát? -
verycool
tag
Sajnos nem nagyon értem az egészet az a baj, én itt fájkezelő alatt nem tudom mit értenek, a számítógépen ismerem ezt, de itt hogy mi az, mert ilyxen feliratot nem látok, az alkalmazásokat másoltam be neked, mert annka volt ilyen mappa kinézetű ikonja mint a mi a számítógépen a ffájlkezelő.Kamera szoftver tárhelye az SD kártya nem, vagy itt van valami más külön, ami a fejegységen van? Milyen programokat kellene keresni vagy látni esetleg, vagy ezt nem lehet tudni így látatlanba mert más és más, adott kameráknál vagy rádióknál esetleg?
-
gduck
addikt
válasz
verycool #7436 üzenetére
Nem hiszem, hogy segítene rajta. Van egy androidos program, ami érzékeli az USB-s kamerát és ennyi lenne. De ezek szerint a tiéd valamiért nem érzékeli. Bár az még mindig nem tiszta, hogy most akkor a fájlkezelőben látod-e a kamera "szoftver" tárhelyét, amin a progi van. Mert sajnos a belinkelt képből nem látom, hogy hol vannak a progik. A fejegység tárhelyén vagy a kamerán.
-
verycool
tag
Igen, mindbe bedugtam, a kamerát, illetve az usb -t is teszteltem más eszközzel. Húú nekem ilyen beállítási lehetőségek nincsenek amiket itt leírtál, szinte semmi különös, lehet valami rejtett menübe vagy nem tudom, de igen próbáltam a telefonnal igaz hogy szinte semmit nem töltött rajta de működött a töltés vagy egyhelyben állás
Nem tudom hogy a kábele sérült volna vagy mi fene lehet, de lehet hogy mégis megkéne próbálnom az autórádiót is frissíteni
-
gduck
addikt
válasz
verycool #7430 üzenetére
Akkor ezek szerint az összes USB-ben próbáltad? Más USB-s eszköz működik? Szerintem ez USB-s kamera...
Nekem az USB portok így működnek JUNSUN V1 Plus fejegységen:
Factory menüben,
USB2 DEBUG: DISABLED
USB0: adat
USB1: adat
USB2: csak POWER!USB2 DEBUG: ENABLED
USB0: OFF
USB1: OFF
USB2: adb mode[ Szerkesztve ]
-
verycool
tag
válasz
verycool #7431 üzenetére
Ezt írta aki beszerelte és én, most történt beszélgetés: Szivargyujtós töltőbe dugtam a kesztyűtartóban levő 3 usb dugóból azt ami nincs összekötegelve a többivel, aztán kihúztam a szivargyujtó aljzatig ott középen! Működnie kell!
Èn: jaa aha èrtem, tehát elvileg az is a rádió usb -je, de a szivargyujtóban van, nem kapok kèpet, nem látja, a kártyát se, nem tudom mi lehet, akkor neked ott működött a szivargyujtón.Szerelő: Igen, de a fejegység csak akkor tudná kezelni, ha lenne külön video kimenete a kamerának! Estleg akkor, ha vifis lenne a kam vagy bluetooth-os! Próbáld így megtalálni! Bedugni a szivargyujtóba, aztán megkeresni!
Èn: ennek kezelnie kellene így is, direkt ilyen usb cam ès ott van a program neki ez az ADAS a rádión az hogy kommunikálnak nem tudom, de így működik elvileg ez mindenkinek, megkèrdezem mindenesetre a gyártót meg a fórumot mi kellhet hozzá.
Szóval, lehetséges, hogy ezt Bluetothon is csatlakoztatni kell vagy máás módon az usb kábelen kívül, bár szerintem BT -on se láttam, már nekem is eszembe jutott nézegettem, van az eladó oldalán a kamera képeinél egy wifi jel az nem tudom mit takar, lehet kelle valami app telefonra, az elején kezdve akinek működik, ez hogyn történik csak usb -n keresztül? Valamint azzal lehet használni nem csak a felvételt de a kamera okos funkcióit is a kamerával.
-
verycool
tag
nincs kamera kép se, ennyi van amit te beraktál mást nem látok belőle, lehet hogy nem kap usb -n áramot vagy nem tudom, van benne 3 usb ugye a hizpohoz teszteltem azokon is, viszont eredetileg aki beszerelte a szvargyujtós usb -be dugta. Írtam neki, hogy nála hogyan működött ez a felvételeknél, hátha mond valami hasznosat. 32 gigás amit kértek hozzá, megfelelőnek kell lennie
[ Szerkesztve ]
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
A halkabb hátsó hangszórókkal küzdök, szoftveresen jól be vannak állítva, kábelezés is jó, de nagyon halkan szólnak. Olvasgattam fórumban hogy lehet kell hozzá valamilyen erősítő chip?
Esetleg GY-M-S megyében tudtok hozzáértőt ajánlani?
Köszönöm -
berek21
őstag
válasz
joe-ker #7418 üzenetére
A rádiód vétele azért gyenge, mert az antenna talpban van egy pici jelerősítő, ami eddig a gyáritól kapott áramot. A Junsuntól nem kap. Vagy fantomtápot kell adnod neki, vagy egy jelerősítő is jó lehet ha nem akarsz forrasztani.
A gombokhoz a "Gyár" menüpont vezet.
Azt hiszem 8888 a kód. Lesz ott mindenféle beállítási lehetőség.[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz
Kocsis Péter #7387 üzenetére
Ennyi lenne a változás és működik. Minél nagyobb a kondenzátor, annál tovább tartja meg a memóriát. Esetleg Supercap vagy kis (védett, töltő + bms) akkupakk is működhet.
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a Junsun V1 Plus (6GB 128GB) fejegység Suzuki SX4-be.Rádió sajnos gyenge, majd egy erősítővel orvosoljuk.Tudtok hozzá ajánlani valamit? BT,Wifi,Gps működik megfelelően. Hangzás elfogadható kissebb állítgatással. Kormányról vezérlés szintén működik,csak frissíteni kellett. Viszont akadt egy kis probléma,lehet elállítottam valamit mert az oldalsó gombokra nem működnek. Első használatkor működtek. Tud valaki segíteni benne hol lehet a visszakapcsolni (ha egyáltalán az a gond).Összességében eddig meg vagyok elégedve vele. Előre is köszi!
-
verycool
tag
válasz
Janszi1971 #7415 üzenetére
Köszi, megpróbálom azt is, de a kamera nem hiszem, legalább is aki beszerelte annak működnie kellett mert volt a kártyán csomó teszt videója és így a kártya se problémás mert látom a notebookon. Gyanús nekem is, hogy valamilyen frissítések lehetnek a ludasok, amúgy durva mert keresgéltem a típusra hátha valahol írnak valamit róla és a német kauflandba 100 euróért dobta ki
28 volt itt
-
Janszi1971
lelkes újonc
válasz
verycool #7414 üzenetére
Figyu! Nekem is voltak (és szerintem még lesznek is
) ilyen-olyan problémáim (momentán pl. rossz canbus adapter küldtek). Ha Hizpoéktól vetted a fejegységet, szerintem írj nekik. Nekem eddig mindig és korrekt módon válaszoltak, segítettek. Pl. mikor firmware frissítéskor elszállt a ZLINK5, simán elküldték az apk-t stb. Egy próbát megér. Hátha már találkoztak ilyen dologgal és tudnak segíteni. Lehet, hogy a kamera szar.
-
verycool
tag
válasz
Baloo27 #7407 üzenetére
Igen első kamerában van a kártya, igen fat32 volt az eredeti amikor már voltak rajta teszt videók, akkor azt visszaformázom még. Na ez az ADAS APP érdekelne, hogy melyik az, mert van egy ADAS felirat a DVR emnübe de arra is valami failed felirat jön illetve nem tudom hogy az APP e és ha van rajta app mi a neve, valamint rákerestem a google playen hogy ADAS app olyat nem talált, én azthittem ennek ez a neve de más nevű programokat dobott fel erre. Ott a DVR menüben formázásra is azt írja hogy nincs kártya benne.
-
verycool
tag
válasz
Janszi1971 #7404 üzenetére
Köszi megnézem majd, most addig nyomkodtam megint délelőtt, míg normál helyzetbe fordult és halványan színek is vannak, lehet majd a felbontással játszok még akkor, azthiszem AHD 1024P25 jelenleg, illetve annyi még hogy amikor kiveszem rückvercből, akkor nincs jel feliratra dob vissza és nem is tudom hogy eltünne e magától mert sokáig ott áll sötéten így a vissza gombbal lépek a menübe. Nem tudom azt USB -n keresztül kellene frissíteni letölteni valahonnan? A feliratoknál rányomtam a DVR menüben mindenre hogy frissítsen, valamit frissített egyszer. Az ADAS -ra ha rányomok ott meg valami code failedet ír, de nem dob tovább más menübe, hogy tudjak valamit kezdeni ezzel. A fejegységnél is írt valami frisítési lehetőséget, de azt írta alá hogy nem szabad és vesse el a frissítést. Most, hogy ez valami bug vagy rossz fordítás magyarra nem tudom, de érdekes hogy van és azt írja hogy ne
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz
Kocsis Péter #7387 üzenetére
Mondom hogy ez nem az én rajzom, hanem svgyula tette föl. Azonban az a dióda ott fordítva van. Egy dióda mindig a rajta lévő "nyíl" irányában vezet és ugye a + felől érkezik a delej. Fordítsd meg.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
verycool #7402 üzenetére
A kártyát(gondolom az elsőkamerába kell behelyezni?) èn fat vagy fat32-re formáznám,dw gondolom az adas app-ban is meg tudod ezt tenni.
A hátsó kamera esetèn meg rossz típus van valószínűleg kiválasztva, ott ki kellene választani a megfelelőt a fejegység beállításaiban. Ha nem vagy benne biztos milyen, akkor a rendelèsedben biztos benne van(sony vagy sima ahd, 720 vagy 1080, pal vagy ntsc,stb). -
gduck
addikt
válasz
Janszi1971 #7404 üzenetére
Fekete-fehér kép akkor is lehet, ha rossz videojel formátum van kiválasztva a beállításoknál. A kép megfordítását is ott érdemes keresgélni.
-
Janszi1971
lelkes újonc
válasz
verycool #7402 üzenetére
A tolatókamerára tudok valamelyest reflektálni. Azt hiszem "Fordított" vagy valami ilyesmi menüben lehet a kamerával kapcsolatos beállításokat elvégezni. Mivel fejjel lefelé van a kép, valahol a vertikálisra van állítva, tedd mindegyiket normal helyzetbe. A fekete-fehér képre csak tippem van, szerintem kamerafüggő. Nálam AHD720P25(?) vagy ilyesmi a beállítás, az színes.
Egy tipp a dvr kamerához: próbáltad frissíteni a szoftverét? Nekem az oldotta meg az ADAS és egyéb problémákat is. De a fejegység firmware frissítés is lehet, hogy segít(het). -
gduck
addikt
válasz
Janszi1971 #7397 üzenetére
Ezt mondom én is
Nem kapcsolja a gyári erősítőt, azért nincs hang.
Szerk: ja látom azóta megoldódott! Szuper!
[ Szerkesztve ]
-
verycool
tag
válasz
Baloo27 #7370 üzenetére
Üdv. Megoldották a kormány betanítást is, bár a menü gombot nem adta hozzá nem tudom miért. Elvileg neki működött az első dvr kamera is, de nekem nem indul és mindenre azt írjas hogy tegyen be memory cardot, ami természetesen benne van, próbáltam formázni a fejegységen, de azt se engedte, majd felvittem laptopra, hogy megnézzem ott mit lát és akkor láttam, hogy ő használta, volt rajta egy csomó video amit próbaként csinát a beszerelésnél és ugye a laptopon működik, de azért kipróbáltam leformáztam most exefat -ra mondom hátha ez megoldja, de nem. Nem vagyok biztos benne, hogy az eszközt látja e egyáltalán. A hátaó kamera meg ment addig, amíg lementem pestre, aztán zavaros összefolyt kép volt, majd elkezdte sógorom a beállításokat nyomkodni, akkor már nincs jel feliratok is jöttek, most meg nyomkodtam a beállításokat és odáig jutott hogy fejjel lefele van kép a hátsó kamerán és az is fekete fehér. Valakinek voltak ilyesmi dolgok, amire tudja a megoldást esetleg? Ez a HIZPO S6 egység.
-
Trolee
aktív tag
De, és középen van. Másik autónkon is cseréltem régebben fejegységet, egy sima 2 DIN Sony-ra, és annál a hátsó hangszórók állítólag a mélynyomóba voltak bekötve, mert ott volt külön egy erősítő, és ezért szólt halkabban, külön be kellett volna húzni őket a fejegységbe.
De még ott is egész jól tudtam kompenzálni a "Feder" rész alatt.
Itt sajnos ilyen nincs, mélynyomó sincs.
Konkrétan be kellett ülnöm hátra, hogy szólnak-e egyáltalán a hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest