Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
Sikerült végre a purge lvl30 is (egyelőre csak publicban, tegnap meglepően jó csapatok voltak, gondolom már a legtöbben összeraktak 1-2 top fegyvert, és hajlandóak defencere is építeni a modulok terén). Azért érezhető a nerf, amit kaptak az elitek, már nem az van, hogy lősz 2-3-at, roll, újabb 2-3, jump, 2-3 megint, grappling... Relatíve gyorsan le lehet őket darálni, bár még így is a világ összes lőszerét bele kell pumpálni a bossba.
Persze 10-es szintű coreok nélkül meg sem érdemes próbálni, és még itt sem mindegy, hogy kék vagy gold statot ad be a játék. -
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1176 üzenetére
-
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1174 üzenetére
Valami régi high voltage build full slayer szettel, ha kell, este csinálhatok screenshotokat.
-
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1170 üzenetére
köszönöm!
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1171 üzenetére
Bunnyval meglepően simán lement lvl20-ig. Afölött Gley elvitt lvl27-ig, de utána már kevesek a 8-as coreok a Restored relichez (természetsen a craftolt 10-esek esetén az rng nem volt mellettem, olyat statot adott be eddig, ami nem jó), nem elég már a dps soloban. Ha meg közelharcolok sörétessel, akkor ahogy rám figyel a boss, összuecsuk, pedig dps még lenne is ebben az esetben. Group meg nagyon lutri, mert hozzák rendszeresen a full skill dmg Inezeket nulla defence moddal.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
parasutyo
csendes tag
az ETA bodegában a két szélső fizető eszköz hol szerezhető be?
mert a középső az tiszta, hogy eladok neki pár szir-szart... -
Kiss_R
tag
Az biztos, hogy most megy a béta tesztelése a lvl20-30-nak, mert hogy ezt a fejlesztők nem tesztelték le, az holtbiztos. Szűk helyeken egy halom mob, aimbottal és temérdek HP-val meg resistekkel, 1-2 lövéssel bármelyik elit összecsuk (amúgy kevés az ammo, szóval használj Gleyt; ja hogy végtelen ammo módban -50% movement - haha, sok sikert, hogy dodgeold az egyhitelős támadásokat), és egy-egy pakkban van 3 is sokszor - ki ne akarna egy looter shooterben Dark Soulsozni? Ez nagyon trehány módja a nehézség növelésnek, úgyis mondhatnánk, hogy szopatás. Szinte biztos, hogy át fogják variálni, mert nagyon megy emiatt az ekézés a játékosok részéről. Cserébe a core craftolás meglepően olcsó lett, így valamelyik sub20-as szinten összeszedhet az ember elég alapanyagot.
Amúgy meg jön majd a lvl50 is, de szerencsére addigra jön az újabb descendant, aki biztosan pont arra lesz méretezve. Az csak belép, és egy gombnyomásra kihal a dungeon, a többivel meg esélytelen lesz. Ugyanitt mikrobikini ultimate skin a hatalmas csöcsökhöz és segghez eladó[ Szerkesztve ]
-
H3XHUN
tag
Ezzel a void purge és core unlock rákkal elmehetnek a pokolba a fejlesztők. Szánalom az egész.
-
Kiss_R
tag
Gluttony mechanika: frenzyben a boss felé kell terelni a kék és lila gömböket, amik azokból a kis tornyokból szállnak ki. Ha közel vannak egymáshoz, össze vannak kötve, ez látható is. Amikor közel van a bosshoz, a lilát szétlövöd. Párszor eljátssza ezt a csapat, és lemegy a frenzy. A jeges shotgun támadását rollold ki, mert nagyot üt. Valby itt nagyon praktikus (hatékonyan tudja terelni a gömböket), de megy bármilyen DPS karakterrel, én Enzot vagy Gleyt szoktam vinni.
Death stalker: frenzy alatt lerak szobrokat, ott azt kell keresni, amelyiknek a szemei ki vannak takarva. Be kell állni mellette a körbe, megvárni, míg végigmegy oldalt a sárga sávban a szöveg (=status bar 100% lesz), közben túlélni. Ha megvan, kikerül a frenzyből, és lehet csépelni tovább. Érdemes kikapcsolni a kattogó dolgokat is, szintén be kell állni a körbe, és megvárni, míg inaktiválódik. Overhelming shield build kell ide, mert a boss a max HP-t csökkenti (HP-s karakterrel sem lehetetlen, csak kell a folyamatos debuff pl Blue Beetle fegyverrel vagy Yujinnal); Ajax, Enzo, Freyna szokott működni, meg Bunny is jó, mert a sallangot (addok, repülő koponyák) hamar leszedi.
Defiler Bunnyval nagyon könnyű (Pókember stílusban), csak sokáig tart (2-3 perc), Inez 30-40sec, shotgunos Gley 30-60sec alatt ledarálja. -
H3XHUN
tag
Üdv. Valaki Defiler boss-ban tud segíteni? Lehetetlen. (Meg akkor már az utolsó 2 hard boss, gluttony és stalker, nem is értem mi a mechanika, le sincs írva sehova) Molten Fortresst is csak egyedül tudtam letolni mert fingjuk sincs mit kell csinálni.
Kipróbáltam, már youtube buildeket. De nem megy. Ugyan azokkal a modokkal, reactorral, nekem csak 300k-t critel egy chaing lighting találtalt, nekik 1 milliót. Hogyan?
A videóikat megvágják... valamiért 9 perctöl mutatja mit csinál... hogyan szedte le a bossról a 40millió shieldet? -
-
Mr X
veterán
válasz
Lacielvtárs #1162 üzenetére
Ha nem a játék írja ki, akkor gondolom a VGA-d szoftvere. Én ott néznék körül.
-
srácok, ha még van aki itt nyomja ezt a gamét, vga cserém volt és amióta a 4070 van, azóta lett egy ilyen infó sávom amit az istennek nem tudok kikapcsolni, egy sárc szerint a COD-ban van ilyen, és a display lapon lehet kikapcsolni, de én nem találom
és ez csak ennél a játéknál jön elő
előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Kiss_R
tag
A powercreep tényleg kezd vicces lenni, a karakterek nagy részével kényelmetlen a játék (de nem lehetetlen, csak vannak dolgozós, és vannak braindead buildek). Nekem pl Gley a favorit, de mobbingra kb használhatatlan, mert kevés a lőszer és/vagy lassú vagy és/vagy HP-t használsz minden skillre. Ezzel szemben Freyna 1 gombos, gyors, törli az egész látóhatárt instant. Persze nem nerfelték, ahogy Bunnyt sem, inkább behoztak egy még erősebb karaktert, hogy el lehessen adni a skinekkel együtt.
Tetszik a játék (400+ órával), de azért ez az irány, hogy a nyálcsorgatós skineket adjuk el az új contenthez igazított OP új karakternek, meh... Amúgy a Voltia fegyver sem fontos, a Void vesselben kétféle shield van, az egyik fegyverrel, a másik skillel törhető. Voltia annyit tud, hogy mindkettőre jó.
Hard bossokat most már nagyon könnyű ölni, rommá lettek azok is nerfelve. Ha van egy használható boss killered, Death Stalkerig nem lehet gondod (oda kimondottan shield build kell, vagy Yujin a csapatba és/vagy debuff valahonnan).[ Szerkesztve ]
-
H3XHUN
tag
Üdv. Letöltöttem megint a játékot, pár napja. Megörültem, az Advanced stabilizátornak, ki is szedtem azokat a karaktereket amiket eddig nem tudtam (Ult Bunny, Freyna, Lepic, Gley) Elkezdtem felhúzni Freynat, ekkor szembesültem, hogy az új karakter mennyire nevetségesen OP... (azaz semmi értelme nem volt régi karaktereket farmolni) Tehát akkor most a játék odág fajult, hogy minden szezonban van, az új karakter ami 1000x erősebb mint a többi. Vagy azzal jászol vagy letörlöd. Jah, a kötelező battlepass fegyvert is meg kellene említeni, mivel anélkül az összes ammoból nem lövöd le a mobon az 5 milló HP-s arche buborékot... 2*-on pedig semmit nem ér, kell a kimaxolt.
A pyromnacernél vagyok amúgy, úgy nézki örökre megakadva. MR18-on...[ Szerkesztve ]
-
Kiss_R
tag
Lagfest nálam is van, kb mint amikor mindenki Freynat játszott.
Más: faragtam Defilerhez, Bunnyval 2 perc alatt hal, Gleyyel pedig sikerült végre megölni. 1 perc körül borul, de ehhez kellett két 7-es szintű core a Smith shotiba. -
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1153 üzenetére
amióta volt ez a két utóbbi patch, nekem eszi a procit. 90% felett pörög ha játszom ezzel a gémmel... bár nem egy nagy szám i7-4970s, de mostanság laggol rendesen pláne albionba. a pályákon érdekes mód nem zavaróan.
-
srácok, amikor Ines nyomja az effectet, és főleg ha több Ines van a mappon és az effectek egyszerre jelennek akkor nálan nagyon beesik az FPS
nálatok is?
vagy lehet gépet kellene fejleszeni?
rtx 3080, i5 11600K, 32 GB ram, gondolom elég neki, legalább is eddig elég volt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1150 üzenetére
Igen, a corehoz való matit itt érdemes farmolni, mert gyorsabb, mint az operation, és több anyagot is ad. És ebből nagyon sok kell. Mellette a boss ad zöld vouchert, meg reaktor fejlesztéshez való alapanyagot is. Szóval pusztán a cuccokért érdemes pörgetni, de rohadt unalmas hosszú távon, én az Infernal Walkert is 3-4 napon keresztül ütöttem a 300 voucherért, ezt meg kb folyamatosan kéne...
-
értem, köszi az infót, az idővel nincs is gond, csak azzal amit írtam, de megpróbálom ezt a nyuszi hoppot
bár nem v onz ez a boss, egyszer megvolt, így a becsületem nem sérűl
úgysem vonz amit ad, nem beszélve arról hogy a "lóvé" ami onnan esik, 4 dbazok a skinek nem is kellenek nekem
bár az új void darabok, vagy a mi a pontos nevük, amig a fegyó core-hoz jönnek jó lenne mert látom elég sokat ad az a bossz[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1148 üzenetére
Vagy futni kell és sokat ugrálni (ez nekem sem volt akkora sikertörténet, nem mindig sikerült megölni), vagy van a "repülő nyúl" koncepció, ami konzisztensen működik.
Mid air modul + az inversion táblán van egy olyan perk, amelyikkel csökken a grappling CD-je. Benyomod a high voltage-t, és a boss fölé szigonyozol. Amíg CD-n van a hook, ugrálsz a levegőben (időzítést kicsit gyakorolni kell, hogy ne fogyjon el a dupla ugrás a hook CD-je előtt, és a bosstól se távolodj el nagyon, hogy tudd sebezni), majd ahogy tudsz, szigonyozol ismét a boss fölé, aztán megint ugrálsz. Ha jól csinálod, nem éri a lábad a földet a harc során (gyakorlatban néha azért igen), így nem számít, mennyi poison tócsát dob a földre. Persze a levegőben is el tud néha találni, vagy te esel pont bele a lövedék útjába, de ez sem okoz akkora problémát. Közben az addok is elhullanak alattad, így ha kell, le tudsz menni a földre életet tölteni. Elég retard módszer (hülyebiztos Bunny kapott ismét boss szerepet, miután public Obstructer kiesett), de működik. Az pedig, hogy mennyi ideig kell repkedni, már csak modul, reaktor, external függő.
[ Szerkesztve ]
-
tudnál valami tippet adni mert egyszer sikerült egyedül ezt a nyomorult delfint kinyírni
mindig jön egy olyan hogy megjeleni Bunny körül egy kék gyűrű és akkor után valahogy ugrik mind a 18k HP lassan, mitha folymatosan lőne és eltalálna, de tuti nem talál el, ilyenjkor próbálok nagyon meszsire futni, nélha bejön de akkor is a HP minre lemegy és meghalok vagy épp hogy meghalok, de egyszerűen nem tudom felhp-zni, csak akkor ha épp útba esik HP töltő
egyszerűen nem értem olyankor mit történik[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
nézem ezt a week tokent, azt kéri, hogy csináljak beszivárgást. 1 már volt, csak azt nem tudom melyik...
mit kéne csinálni? -
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1141 üzenetére
Ha van kigyúrt ult Bunnytok, őt vigyétek az abyssra. Nekem vele első próbára meglett (high voltage build, 4 perc volt a fight), basic bunny gameplay, csak rohangálni kell agyatlanul. Halni csak úgy lehet, ha közel mész hozzá.
Egyszer megpróbáltam publicban ult Gleyyel. Sem az a karakter, sem a csapat nem volt kompetens😅 -
válasz
parasutyo #1140 üzenetére
igen addig én is eljutttam, bár én már az új mapoknál a 4.-ek próbáltam, azt egyedül lehet még csak, hát ott néhány másodpercen múlt hogy meglegyen, gyúrni kell még a sebzésre nekem
igen a boss az eléggé tökös, kiváncsi vagyok majd rá hogy fog menni később, mert jelenleg én is ott csak átutazóban vagyok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1139 üzenetére
ehehe, elmentem a core feloldás miatt a 150-es bossra, hát semmi keresnivalóm nem volt ott, még szerencse, hogy így is megadta, pedig bukta lett.
ezen felbuzdulva elmentem core magokat gyűjteni az első pályára amit publikban is lehet nyomni, hát 4en kezdtük a bossra egyedül maradtam, ez is bukta...
viszont begyűjtöttem pár magot, ami az 1ik slotra +70% colossus attakot adott a fegyóba. -
-
parasutyo
csendes tag
na kíváncsi leszek ezekre a játékélmény fokozó újításokra...
még több grind. -
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1136 üzenetére
áááá, köszi.
ez jó! -
válasz
parasutyo #1135 üzenetére
igen lehet ha megnyomod a mod lapon az Y gombot, akkor mutatja hogy milyen jel van és ha ugyan arra akarsz másikat akkor újra 40-re húzni kell de után már választható több féle is, mint nekem itt
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1134 üzenetére
bakker, próbálok egy freyat építeni, harmadszor húzom már 40.re
viszont ha két buildja nem passzol? van eltérés a modok közt, akkor mit tudok tenni?
lehet 1 helyre két különböző formázást (jelet) tenni? -
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1132 üzenetére
az szép, a nagyon sovány esélyhez még egy szerencsekerék is társul... biztos ami nem biztos.
-
válasz
parasutyo #1131 üzenetére
persze szerintem amit te akarsz annak is van egy százalékos esélye, és ha azt nem is adja akkor ad valamit, ami nem az amit szeretnél
szerintem ebben a játékban semmi sem biztos, csak van ami esélyesebb[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
az létezik, hogy egészen más skill modot ad, ott ahol elvileg egy bizonyos fajtát kéne adjon? csak mer ne higgyek a szememnek vagy csak engem szopat a játék?
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1129 üzenetére
jah, hogy nyaljanak sót... közben meg lett, a szikla aljába volt egy luk amit a perem takart.
viszont a vége az durva, de már sejtettem, hogy valami ilyesmi alakul.
azért köszi a tippet! -
válasz
parasutyo #1128 üzenetére
Oooo az engem is szivatott, ha jól rémlik messzebb a jelölt ponttól kell lemenni es a föld alatti helyiségben van, ha jól emlékszem de nem szem előtt hanem eldugott helyen, keress ra yt videót a sharen kuldire és abban van segítség. Ha jól rémlik én is ilyen segítséggel csináltam meg
[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1127 üzenetére
na most fogom befonni az ánuszom környéki szőrt...
a sharen küldetéseket csinálom, agna deserten kell 3 recordot megtalálni, 2 a térképen kívűl van. 3/2 letudva de 1 a térképen kívüli nem megy.
semmilyen barlang bejáratot nem látok, a sziklára nem tudok felmenni mert kiesek a térképről és visszadob a szélére vagy a bázisra ami mellet a jel van... na ilyenkor mi a lópisztoly van? -
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1125 üzenetére
BUÉK! minden mazohista kollégának...
jah ezt már a kezdéskor is tudtam, de így látva is... sokszor nyílik a bicsak a zsebemben.
pláne ezek a 1,5-2,5% os esélyek a sírba visznek... -
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1123 üzenetére
igen, neked szántam a kérdést.
a válaszodat pedig nem találom meglepőnek...
egy szaros titkos kert fegyóval mennyit szopok, és még majd 4x mélytorok... -
-
parasutyo
csendes tag
voltál már ezen a 150-es abyss bosson?
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1120 üzenetére
jaaaa... köszi. azt hittem ez 1x-i.
-
válasz
parasutyo #1119 üzenetére
az invasió napi szinten resetelődik és mindig másik amit csinálni kell, vagyis ha ma megvan 4 akkor majd holnap lesz meg újabb négy és így tovább
a 400-as sem annyira bonyolult és sok sok lootot ad főleg ha jó csapatba kerülsz
[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
na csak rájöttem és végigvittem freyaval a szálat...
viszont ezt az invasion küldetést nem vágom.
azt kéri, hogy hárítsam el a vulgus inváziót és szerezzem meg a parancsnok aktáit 4/10
oké voltam 4x de már nem jelzi az inváziót, sima küldetésre tudnák menni, viszont most ott van egy 400% opció is, arra kéne neveznem?
realista vagyok, oda én kevésnek tűnök... csak élesztgetnének állandóan. -
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1117 üzenetére
köszi, köszi!
viszont menet közben leesett nekem is... meg a vércukrom is mire már 4. alkalommal kerestem a felvételeket.meg szaladj ide meg ahhoz és oda... lehetnének kreatívabbak.
freyaval valami exclusiv küldetés van, kingston outpostról hardon hoztam valami holo üzit, majd jött ez a vespers meg eco swamp invázió. most szép zöld a csík 100%...
viszont a küldetés nem ment tovább és a villogó pink jelek is eltűntek. -
válasz
parasutyo #1116 üzenetére
helyes, gratula
gyüjtögetni kell majd sokszor több küldin át rekordokat
a blöki ugyan azon az elven megy ahogy a karatkerek, a boss ládából jönnek ki a "hozzávalók" és utána kraftolni kell
a ládák igazából lootok amiben alkotó elemek vannak majd a blöki level szint emeléséhez is, de máshoz is felhasználhatóak amik abból jönnek[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1115 üzenetére
na freyaval megvan, majd valamilyen records-okat akartak, így meglett még egyszer.
a blökit mikor kapom meg? azt is össze kell grindolni? 2. alkalommal tudtam nyitni ládákat az eldugott helyeken... lehet abból lesz az eb? -
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1113 üzenetére
eddig ajaxal próbáltam 4x most végre eljutottam addig, hogy leugráltam végre mindegyik gömböt amiről kellett, hát nem volt piskóta, majd végre hozzájutottam a boss utolsó élet csíkjához is majd mielőtt épp levertem volna elfogyott az idő, hogy tegyék azt amit én gondolok...
pedig nyitottam minden +30seces cuccot.
viszont ebbe a menetbe csak 2xpadlóztam...
valami tipp? melyik descel érdemes menni? -
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1111 üzenetére
ja, hogy úgy... próbálom majd.
erre a void vessel küldire te el tudsz jönni, vagy azt mindenkinek először szólóban kell lenyomni? -
válasz
parasutyo #1110 üzenetére
igen megmarad
jah azt nem írtam hogy trancendet modult kombinálj ha azt szeretnél
mindig azonos tipusból és kategóriából ad egyet random ami azonos szintű vagy kategóriájú[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #1109 üzenetére
szoktam próbálni, csak valahogyan mindig egy 623. modot ad valami haszontalanból...
na pont most lett egy játék crash, pont albionba mentem volna... remélem megmaradt ami piró bossból jött -
válasz
parasutyo #1108 üzenetére
hát ha sokat játszul akkore meglesznek azok is
no meg a csávónál ahol a modulokat tudod pimpelni, lehet combinálni is, ott kicsit "nagyobb" az esély a megszerzésre[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
bakker, azért a modok begyűjtése az elég cumi.
descendant skill mod 2-2,5% szegényesnek mondható arány, valóságban sokadjára is inkább 0 esély
warframe-ben is vannak ilyenek viszont ott a piacon fortuna cimboráitól megveheted plat-ért (caliber)... -
válasz
parasutyo #1106 üzenetére
ok csak kell egy sorszám is utána, és segítek Frost Walkerig eléggé kompatibilis vagyok
már mint a neved után, vagy keress te rám és nyomhatjuk
mint nekem
Lacielvtars#0538[ Szerkesztve ]
-
válasz
parasutyo #1104 üzenetére
adott mapon tabulátort nyomkodva figyelni kell egy csipogó vagy sípoló hangra és figyelni melyik irányből jön a hangja és arra menni, és meg kell keresni, bár ha valaki sokat játszott akkor könnyebb megtalálni, mert jó néhány hely nekem már be-be rögződött, de amúgy mindig random spawn-olnak le
melyik bossban kellene segítség?
nekem mennek, de azért nem mindegyik[ Szerkesztve ]
-
parasutyo
csendes tag
valakinek mennek a hard bossok privátba? ha lehet csatlakoznák, mert a random publikok néha nagyon gázosak...
más, gleyt raknám össze és némely alapanyaga hiába kevés költségű de a húúú b+ kategória... ezek az encrypted boxok keresősek vagy létezik hozzájuk valami térkép ami jelzi a hollétüket? -
Milo629
aktív tag
Hiába várok mindig egy-két patch-et mielőtt nekifutok az új kontentnek, de még így is vannak érdekes dolgok:
Mission Results
Majd inventory
Pedig a reward info is 4-et ír, de valamiért már csak 3 ér ide belőle.
[ Szerkesztve ]
-
én már a magam mondjára, kimaxomltam, bár utli sharen nekem is még folyamataban, mert még nem fullos, de csak kicsi hiányzik már
igen én is most a reaktor fejlesztésre gyúrok, de valóban érezhető az erő[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: belépő szintű, de nem haszontalan tabletet kínál olcsón a Banggood
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- További aktív témák...