- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
válasz Impair1980 #3476 üzenetére
Azt írják a topikjában, hogy zárt, semmit sem lehet rá telepíteni.
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, akinek már van One TV Mediabox készüléke, annak letöltehető-e rá a SkyShowtime alkalmazás?
Régebbi TV-m van és nincs rajta ez az app. A Vodafone box-on szintén nem elérhető ez az alkalmazás!
Előre is nagyon köszönöm!!! -
AMD Power
titán
Deadwood nézte valaki?
-
l.skywalker
Topikgazda
Fiókmegosztás kínálása és/vagy kérése TILOS!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland18x
tag
Valahogy nem lehet kényszeríteni, hogy levegye a pénzt az előfizetésért? Tegnap vettem észre, hogy próbálta volna kedden meg szerdán is, csak sikertelen lett.(Azon a kártyán nem volt pénz.) Tegnap pedig már nem próbálta levenni. Csak nem akarom, hogy megszűnjön főleg az 50% kedvezmény miatt.
-
HunChris
senior tag
Szerintem is nagyon erőforrás igényes az Android appja.
Most volt időm nézegetni egy 5 éves Sony TV-n, és a logba utánanézni.
Amikor akad, akkor a debug alapján kihagy képkockákat, audio buffer timeout (majd újratölti). Ez annyiban nyilvánul meg a film nézés közben, hogy ugrik/megáll egy pillanatra.
AudioFlinger: BUFFER TIMEOUT: remove(0) from active list on thread 0xb05035c0
Choreographer: Skipped 30 frames! The application may be doing too much work on its main thread.Android system server process is felugrik a cpu taksnál. (4 mag 400%ból 350%-ra terheli). Letiltottam egy jópár dolgot, sok memória szabadult fel így sokkal gyorsabban megy és nem igazán akad.
Valószínűleg a háttérben megy az ajánló frissítés (android tvrecommendations) launchernek és egyéb androidos "spy" cucc (tv.samba.ssm). És zabálja az erőforrást.
Van leírás, de csak pro felhasználóknak, eléggé el lehet cseszni, ha egy fontos csomagot távolítasz el. [link] Ez alapján el lehet indulni és pár csomagot tiltani, amit a menüből nem enged.
Ja, és nálam van hdr (ahol van). logban is van nyoma a hdr-nek.
ConfigStore: android::hardware::configstore::V1_0::ISurfaceFlingerConfigs::hasHDRDisplay
setHDR10Info color aspects[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ma értem a végére a Tula King 2-ik évadának a végéhez. Alig várom az újat.
-
Kiskutya
veterán
Szerintem maga az app egy kalap szar és nem tudják normálisan megcsinálni. Nálam most minden fasza vidaa rendszeren és csodálkozom is mert van hdr és 5.1 hang is viszont előtte telekom android boxon csak pislogtam hogy mindenki beszél az 5.1-röl én meg bármit állítok sztereón kívül semmi nem volt
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
eMole
újonc
LG TV natív app, MI stick 4K okosítón Android app: nálam egyiken sincs HDR, igazából semmi különbséget nem látok, mióta prémium lettem. Igazából már elengedtem ezt a dolgot.
-
lm83
őstag
válasz Emuriko #3459 üzenetére
Van ez a rész: Nemrég hozzáadott, ott kell keresni a végén lehet tovább kattintani.
https://www.skyshowtime.com/watch/home/nemreg-hozzaadott -
Emuriko
csendes újonc
Sziasztok! Hól listázza ki a SkyShowtime az összes újdonságot? Pár napja felkerült pl. az Életben maradtak film, de nem szerepel a nemrég hozzáadott filmek között. Itt írják: https://www.justwatch.com/hu/szolgaltato/skyshowtime/uj de valahol csak van egy hivatalos lista is, vagy az alkalmazásukban tényleg nincs ilyen?
Köszönöm szépen. -
Toth_Jani
őstag
Én meg a Hang nélkül, első napot néztem hát az borzalmas.
Lekaptam a virágboltból a Dolby Visiont, ugyanolyan vacak a kép minőség, vagyis rá lehet fogni hogy csináltak egy filmet, aminek a minősége és a tartalma is egy rakás ... -
steele80
senior tag
válasz Toth_Jani #3450 üzenetére
Ennyi! És ha hozzávesszük, hogy nálam a Samsung TV app 4k-nak mondott műsornál 2-3 mega sávszélt foglal megdől a 4k-s streaming. A rediten is volt ez már téma, hogy nem minden applikáció képes a 4K-s tartalomközvetítésre, így lehet, hogy a sky tolja, csak a szoftveres környezet alkalmatlan rá pillanatnyilag sok helyen.
-
AMD Power
titán
Tegnap megnéztem a majom embert. Szerintem kimondottan jó volt.
-
-
Azur76
tag
Valaki esetleg megtudná mondani hogy a tv gyári (Sony google tv) skyshowtime applikációjából a 4k hdr miért csak 4k sdr-ben indul el?
Kodi alól hibátlanul hdr-ben játsza le ugyanazt a filmet, természetesen szintén magyar szinkronnal.
Alapból is olyan mintha minden film jobb minőségben vagy nagyobb bitrátával jönne a kodi alatt. -
abrtom87
tag
válasz FIREBLADE78 #3440 üzenetére
Gazdám, nagyuram …. Egy szaracén
Baráti körben nálunk ezek szállóigék. Mint a leesett a vércukrom (tapló télapó), nem elég hogy kvák, még fizetni is kell (torrente), stb. Angolul ezek annyira nem jönnek át.
[ Szerkesztve ]
-
Emuriko
csendes újonc
Sziasztok! Másnál is van olyan hiba, hogy szinkronos tartalomnál kikapcsolhatatlan a felirat? Ha a felirat ki lehetőségre megyek, akkor is feliratos volt. Köszönöm szépen.
-
veterán
Eleve problema hogy a lowcost szinkronok korat eljuk.. 90% rettenet..
Plusz amikor jon a rettenet angol szinkron a lengyel ,koreai,japo stb sorozatokra rosszabb mint az alamondasMinden sorozat/film eredeti nyelcen felirattal, en ivy szeretem. De mas szinkronnal engem az sem zavar.
-
eMole
újonc
Ja, nekem papírom van angolból, de Sly milyen dialektusban dünnyög? Vagy pl. londoni rémtörténetekben állandóan suttogtak. Muszáj volt a feliratot olvasnom.
A magyar szinkronnal általában jól elvagyok, egyszer volt, hogy csehszlovákul jött helyette, meg egyszer, hogy olyan pocsék volt (Álmosvölgy legendája), hogy inkább az angolt választottam.
Néha angol felirat kell akkor is, amikor felirat nélkül is feliratoznak, pl. Halo-ban a koreai meg covenant szövegeket, meg Időbevándorlókban (2. évad) az óészakit. Ez a magyar feliratokban gyakran kimarad.
LG TV-n kikapcsolhatatlan feliratozással nem találkoztam.
-
abrtom87
tag
válasz FIREBLADE78 #3424 üzenetére
Pont ma akartuk nézni, szokásos program minden évben. Ezért költök havi tizenezret ezekre a streaming szolgáltatókra, hogy ne kelljen letöltögetni. Ha angol lenne a kiírt cím, angol a leírás, eszébe nem jutna az embernek szinkront követelni. Mint pl a Kedves Télapónál (Dear Santa) is megtévesztették az embereket. De itt még ellenőriztem is, hogy választható a magyar nyelv. Igaz, nem tekertem bele, de ki gondolta. Így idén elmarad a Tapló Télapó. Sajnos ahol vagyunk nincs más mód beszerezni magyarul. Angolul nem nézzük, mert a nyugdíjas szüleim nem tudnak angolul, bár ez biztos az ő szegénységi bizonyítványuk. Amúgy ennek a filmnek kifejezetten jó és minőségi a szinkronja. Vagy mondhatnám a Torrentét vagy a Ford Fairlanet, egyik se lenne kult film itthon az ötletes magyar szinkron nélkül.
-
boborján2
aktív tag
Nézzétek el ezt az angol tanár úrnak.
Kicsit szétnézve , pl fire tv-hez nem ért, és iphone-t sem tud javítani.
De más meg igen, nem is értem miért nem tanulta meg ezeket ,amikor más meg igen![ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Onderon
senior tag
Ebben a topicban csak azon megy a sírás, hogy mihez miért nincsen szinkron? Nem lett volna egyszerűbb megtanulni angolul? Szomorú, hogy 2024-ben még mindig itt tartunk, amikor a világ nagy része megtanult angolul.
-
Toth_Jani
őstag
válasz FIREBLADE78 #3426 üzenetére
De legalább a Lengyel szinkron brutálisan jól sikerül, igaz náluk ez a rendes szinkron.
-
boborján2
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #3424 üzenetére
Kb egy hete belenéztem , akkor még az volt emlékeim szerint.
Update : most mobilról belenézve a magyar szinkron valóban érdekes nyelven beszél.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Tapló Télapó nálatok sem szinkronos?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
sith7
félisten
Szüleim, akik 25 km - re laknak tőlem, vettek egy okostévét.
Gondom lehet belőle, ha nekik is beállítom a Skyshowtime - t ? -
Voice24
őstag
Az másnak is feltűnt, hogy Az olajügynök sorozatnál a spanyol dumához nincs felirat? Ha bekapcsolom a magyart, csak akkor megy, amikor angolul dumálnak. Igaz, még csak egy részt néztem, de abban azért elhangzott néhány mondat spanyolul is.
-
Dan-szan
senior tag
Visszaolvasva láttam, hogy a felirat kikapcsolás illetve ki nem! kapcsolhatása már régebben is előfordult, de hogy még ennyi idő után sem sikerült megoldani ...
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
RBJ
addikt
Tv N kileptettett az app a skyshow Time ből. Most a meglévő accountommal belepnék de nem látom a login részt. Csak új előfizetést erőltetne rám. [kép]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Hege1234
addikt
válasz FIREBLADE78 #3408 üzenetére
-
erdey_a
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Yellowstone miért nem szinkronos? Legalább egy angol felirat lenne
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
abrtom87
tag
Szinkron utólag szokott érkezni? Vagy ha felkerüléskor nincs, akkor már nem is lesz? A Dear Santa-t reklámozták, hogy most fog felkerülni, ami úgy is lett, csak magyar szinkron nincs. Az eddigiek alapján várjunk rá vagy felesleges? Pl Disney, Netflix esetében soha nincs utólagos szinkron, Maxon szokott lenni.
-
HunChris
senior tag
1 évre szóló még van dec 30ig.
"Prémium előfizetés fél áron 12 hónapig.
Töltsd le az appot, és 12 hónapig 50% kedvezményt kapsz az új Prémium csomag árából! Nézd az exkluzív filmeket és sorozatokat kristálytiszta 4K uhd-minőségben, tölts le akár 100 műsort, hogy kedvenceidet bárhol, bármikor elérd, és streameljetek akár 5 képernyőn egyszerre" -
Kronk
őstag
basszus, erről a prémium csomag akcióról teljesen lemaradtam
el lehet valahogyan az ügyfélszolgálatot érni?http://totesz.myminicity.com/
-
boborján2
aktív tag
100as lan alapvetően elég, virágboltos BDrip anyagoknál viszont sokszor kevés.
-
Toth_Jani
őstag
Mondjuk a 100-as csatlakozó is elég ahol elérhető ott IMAX Dolby Vision-ban is szoktam filmet nézni, soha meg nem akad, bár olyan történt már hogy a Stream nézése közben a Net szolgáltatóm úgy döntött most egy kis szünet következik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!