Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
dellfanboy #227346 üzenetére
Milyen másik néggyel?
-
rbalint88
addikt
válasz
=WiNTeR= #227348 üzenetére
Nekunk az pont van benne a “city csomag” miatt (holtterfigyelo, korbe radar+onparkolo funkcio, tolatokamera), viszont gyarilag semmilyen tempomat nem volt benne, kapott adaptiv tempomatot (150k, kormany gombsor csere es feltanitas), jol mukodik.
Ami hasznos lenne, az egy memorias elektromos vezetoules, mert felesegeme az auto, de viszonylag sokat vezetem en is (szervizt, mosast ha intezem, vagy ha csak a kozelbe ugrok el, ami kinzas lenne a benzinesnek) es csak hatra tolom az ulest, ami a 163 vs 185centi magassag eseteben jar nemi kompromisszummal -
-
dellfanboy
őstag
válasz
thefreeman #227340 üzenetére
és mi van a másik néggyel?
-
kcsa
veterán
válasz
BigBlackDog #227343 üzenetére
BEV-nél biztosan van ilyen, olvastam már, na de hibridnél? Ezért kérdeztem
-
kenguru99
senior tag
válasz
realcamp #227323 üzenetére
"Mondjuk számomra durva, hogy 2025ben a renault csak a lehető legmagasabb felszereltség esetén ad gyári navit, azt hittem ez már alap manapság."
A navi kifejlesztése sok pénz, aztán gyorsan el is avulnak. Támogatni is sok pénz, nem is szokták túl sokáig a gyártók. Nagyon bírom amikor nézem a használtautó hirdetéseket, a kereskedők büszkén belefotózzák a gyári navigációt. Csak éppen azt nem teszik hozzá, hogy teljesen használhatatlan az elavult térképek miatt.
Mindenkinek egyszerűbb ha csak a telefont kell tükrözni.#227340 thefreeman
Milyen autó?[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Pécs környékén tudtok autovizsgálót akivel esetleg van tapasztalat? Öt találtam, de véleményt nem igazán van róla. Az ismertebb autovizsgálók kisszállási díjjal már eleg drágák lennének Pécsre.
-
-
kcsa
veterán
Nekem van az autóban gyári navi, tavaly óta ismerten nem is lesz frissítés (5 éves autó...). Nem ajánlom a beépített navit, AA és Waze a jó megoldás.
-
válasz
szabonagyur #227336 üzenetére
persze, hiszen hetek alatt lesz outdated, nem tud forgalomfigyelést, és mehetsz a márkaszervizbe frissíteni.
-
válasz
realcamp #227323 üzenetére
mivel szinte minden autóban van tükrözés, és az emberek 99%-ának van mobilnete, így az autógyártó abba az irányba megy el, ami neki az egyszerűbb, és olcsóbb - nem tesz navit az autóba. főleg, mert a fejlesztés sokba kerül
és a vevő azt várja el az autó navijától, amit a Waze vagy a Google Maps tud - ehhez meg még több erőforrás kéne. -
Lisztok
kezdő
válasz
dellfanboy #227332 üzenetére
Hahaha
-
válasz
lockdown90 #227325 üzenetére
Kábé, de azért nem fapad, pl. csak 2 zónás a klíma, nem három, aztán nem 130 ló, csak 115... ilyenek. Bővebben: [link]
Tothgera30: Kábé
[ Szerkesztve ]
-
válasz
lockdown90 #227325 üzenetére
-
Brandynew
őstag
válasz
szabonagyur #227321 üzenetére
Írtam keretet, a jelenlegi Focus áránál (10 millió) alacsonyabb.
[ Szerkesztve ]
-
realcamp
csendes tag
Köszi a válaszokat. Úgy néz ki mostmár tuti nem lesz navi, tegnap ellopták szegény fater pénztárcáját, és kb pont annyi pénz volt benne, mint a navi ára..azóta azt mondja, hogy ellopták tőle a navit
na de alapból se hiszem hogy vett volna bele, majd vagy lesz mobilnet, vagy offline használja a gugli térképet, here we got, meg mittomén mik vannak a telóján.
Mondjuk számomra durva, hogy 2025ben a renault csak a lehető legmagasabb felszereltség esetén ad gyári navit, azt hittem ez már alap manapság. -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy benzines hatchback Focus mk2-m van. Ez számomra tökéletes, csak régi. Milyen új autót lenne érdemes vennem helyette, ami hasonló paraméterekkel bír, de azon belül a lehető legolcsóbb.
Nyilván gondolkodtam a jelenlegi Focuson, csak kicsit sokallom az árát. Néztem Kia Ceedet, Hyundai i30-at. Mi az, ami nagyon hasonló minőségben és paraméterekben, de olcsóbb?
Köszönöm.
-
-
szebe
addikt
válasz
realcamp #227313 üzenetére
Vannak AA kompatibilis, offline is használható navigációs appok.
Személy szerint vennék valami nagyon alap mobilnetes csomagot (ha még létezik olyan, ami a havi keret túllépése után csak lassít, az a legjobb), fillérekből megvan, és akkor kompromisszum nélkül használható.[ Szerkesztve ]
-
realcamp
csendes tag
Üdv. Renault Captur 2025, 1.3-as, 140 lovas autót készülünk vásárolni, techno felszereltséggel. Ami ledöbbentett, hogy nincs benne navigáció. 890 euró lenne pluszban, fater drágállja. Android Auto támogatás van, én még sosem próbáltam. Faternak van okostelefonja, de nincs mobilnetje, ebből lehet még problémája? Megy offline is? Mi hátrányunk származhat abból, ha nincs benne gyárilag a navi? Gondolom nem lehet később belerakatni.
-
-
Dißnäëß
nagyúr
A minap anyáméktól azt kaptam - mert erdélyi ismerősék erre esküsznek - hogy bejárósnak A-ból B-be vegyek Duster-t, na azzal nem lesz gondom, imádják tőlünk jobbra is.
Csak ahogy kinéznek, uhh..
-
rbalint88
addikt
válasz
f4lcon #227304 üzenetére
Savtartoval ovatosan
megoldhato, de az egy draga moka - kell hozza a legjobb kamera, masik szelvedo, programozas. Kb fel milla…
Egyebkent Outlander kb a leghitvanyabb phev ever, biztos nem vennekParmaBoy: “az ablaktorlo 140-nel is rendesen torol” - azt gondolna az ember, hogy ez egy trivialis dolog, pedig sajnos nagyon nem az
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
f4lcon #227304 üzenetére
Illetve az MQB nagyon jól paraméterezhető.
Szvsz nem kérdés, hogy a gte megéri-e a felárat, mert minőségre itt volt a csúcson a VW, tele van szerethető dologgal, pl. hogy 140-nél is jól töröl az ablaktörlő (B8 passat ebben barami jó), kézre áll minden, és úgy összességében áthatja a kocsit a minőségérzet.
De ezek egyéni preferenciák, van akit hidegen hagy a teljes beltér, erre szoktam mondani, hogy bele kell üli mindkettőbe és gurulni egyet-kettőt. -
kcsa
veterán
Ha már GTE: mi a helyzet Golf VIII GTE / Seat Leon PHEV típusokkal? Az ebben lévő olajos DSG megvehető?
Hülye helyzet, de gombhoz vennék majd kabátot, klasszikus ötajtós autók férnek be a beállóba hosszkorlát miatt, ezek tűnnek szimpatikusnak, de ha van ezekhez képest bestbuy ajánlat, érdekel
-
Kickass
őstag
válasz
Vismajor01 #227302 üzenetére
Ezeknek egy részét az Outlander nem is tudja
ha fontosak akkor csakis GTE.
Meg úgy egyébként is. Jobb konstrukció mint a Mitsu. -
Vismajor01
addikt
Phev autók,
Outlander legyen mondjuk 4m
Passat GTE legyen mondjuk 5.5mNekünk ami kell:
Minél nagyobb tér (RX400H után), legalább 30km hatótáv. Előny az android auto/apple carplay tudás, memóriás elektromos ülések, sötétedő elektromos tükrök, kulcs nélküli indítás, jó lenne ha tudna vontatni is(utánfutót, nem nehéz cuccokat).Ez alapján megéri 1.5m felár a GTE-t?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #227300 üzenetére
Váltó mellett van az állítógombja. Esetleg ha fix csillapítás kerül lehet rá programozni vmi mást. Pl Nitrot.
Amúgy B6 Passatból átülve kellemes csalódás volt. Mondom ez csak egy felárazott Passat. De teljesen más az úttartása, halkabb is, van benne radaros tempomat is... Pedig egy valódi Highline B6-ból ültem át, nem egy fapadosból.
[ Szerkesztve ]