Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- World of Tanks - MMO
- Diablo II: Classic és Resurrected
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
De gondolom azt szélesebb tartományban tudja. De ha nyomaték kell, akkor csiga is kell...Vagy valami hybrid és az elektronok.
Én azt Tiguant konfigolgattam, mert első tesztek azt harsogták hogy milyen tágas. Aztán beültem a szalonban és elengedtem. Csodák nincsenek, csak kisebb 10 centivel mint a rav4.
Új karoq vajon mikor lesz? Arra még kiváncsi lennék.
-
Az a 2.5 szerintem nem olyan gyenge mint a 140 lovacska mutatja, ott azért már van nyomaték a köbcentiből. Meg szerintem a subarunál kevesebbet kortyolgat
Parmaboy: legalább 1 fehér 3-as mazdát láttam csúnyán rozsdálni ebből a szériából 2 évesen (tulaj panaszkodott képekkel már ki tudja hol, persze lehet egyedi vagy elhalgatott sérüléssel rendelkező)
-
-
-
hát nálunk ugye az a helyzet hogy a dupla garázsba nem fér be csak a feleségem Mazdája
így a Lexus kinn alszik... amíg nincs előtető, addig a csillagos ég alatt. nem tudom oda hogy rendszeresítsek töltőt egyelőre.
most mindenesetre feltöltöttem koppra, aztán majd jobban figyelem -
szabonagyur
félisten
Nem lett hozzányúlva a váltóhoz külön, indítókuplungot kell majd cserélni benne, egyszer, még csak remeg.
Hát ugye a forma meg ritkaság miatt amúgy alul vannak árazva (meg rokon elvitte egyből, 1,2M lett volna a max amit ki lehet hozni).
ui. 4 gumi kellett rá, hátsó fék csere, bal lengőkar csere, talán kipufogó is cserés lassan, meg most megy majd műszakira.
-
rbalint88
addikt
Nem veletlenul lett nekunk is eGolf
viszont a szomszedeknak azert lett Leaf2, mert abban fert csak el a gyerekek sportcucca, a Golfban nem. Most Konaja van, meg elso gen, facelift, de nem szereti, nagyon kicsi - viszont belathato ido alatt csak ez volt koltsegkereten belul a lizingcegnel elektromosok kozott.
-
molnarpeter
nagyúr
Jogos, Punto gátló kínálatból indultam ki (11k/db és hasonlók
), de Kovács autónál megnézve lenne 4 darab nem állítható kb 120+kódolás+munkadíj. Hogy mennyiért javítanak állíthatót, azt nem tudom pontosan (Raj, Kárászy, Katona, Lindor…), de ilyen korban szvsz reálisabb a “butítás”. Ha külön gombja van, esetleg azt lehetne még lőni bontottan simát 🤔
-
az elektronikus kézifék szokta megmakacsolni magát, és sokan kínai kapcsolót vesznek a gyári helyére, amivel jönnek a fantom hibák.
vételnél legalább 4-5 alkalommal kipróbálnám a kézifék működését, akár egymás után is. egy torx fogazású motor van a hátsó féknyergen, az nyíródik el egyénként, cserélni sokáig csak márkaszerviz tudta, de már vannak házibarkács megoldások a féknyereg visszaállításra (youtube). -
-
Micsurin
nagyúr
Szerintem már csak a futómű miatt rávághatod a drágábbat (magyar utak úgyis megeszik). Ha csak nem GD Jazz és nyel be egy nyelestengelyt akkor vajmi nagy gondjai nem lehetnek.
---
Nem tudom jártál-e az off fele mostanában... de aktívabb nézelődés után az maradt a fáma, hogy valami Tjet alapon a márciust kivárva. Akkor vagy Bravo és kicsit beleborítunk a motortérbe, hogy húzzunk rajta. Vagy mint B verzió kiköhögök egy Giuliettat és ott majd később foglalkozunk a ménes bővítésével.
Minik öregek, abban meg igaza volt a népségnek, hogy túlságosan is a turbódízelhez szoktam a saját miatt is meg a családi cégesek miatt is. 1.2TSI nem volt valami nagy tűzijáték, Leon FR-t meg sikerült próbáljak. Tetszik tetszik, de az Alfa ennyi pénzből jobban tetszik.
-
tboldi
nagyúr
Van egy sanda gyanúm, hogy egy alap Jazz azért drágább volt, mint egy csúcs WagonR.
Pontosan már nem emlékszem, de a miénknek ~2,6M volt a listaára 2004 áprilisában.
(Aztán a svájci frank alapú lízing okán 5M-ra rúgott a futamidő végére, de ez már mellékes.)
szerk.: Ja, meg sárfogókat kért még apám, nagyon ritka gyári kiegészítő, pláne mind a 4 keréknél!!!
-
tboldi
nagyúr
Csak a csúcsfelszereltséghez (GS) járt klíma, a csóróbb verziókba opcionális volt, ezeket külön jelölték is (GLX AC, GC AC), míg a legcsóróbba nem lehetett kérni egyáltalán (GL).
A miénk sima GLX, azaz a csúcs alatt van 1-gyel, de apám nem kérte a klímát, csak üléshuzatot és vonóhorgot. -
tboldi
nagyúr
Pont a jobb kihasználhatóság miatt választotta apám 21 évvel ezelőtt. Mindenki Ignist akart 2004-ben, mert akkor az volt az újabb, de mi renitenskedtünk.
Na meg az Ignis drágább is volt, ugyanazért az összegért abban még rádió sem lett volna, a WagonR-rel viszont kaptunk egy Clarion CD1500R-t. -
-
Llew
senior tag
-
tboldi
nagyúr
Végignyálaztam az Autoscout és a Mobile oldalát, valóban gyér a választék, ezt az egyet találtam csak, amit én is elfogadtam volna.
szerk.: Itthonról meg ezt.
-
kallamor
csendes tag
Első autómban ülök (amit használtam vettem) és most 17 éves. Ez a görbe amit írsz mit jelent pontosan, amikor eljön ez a sokat kell rá költeni dolog ez mit jelent?
Szépen sorban döglenek be a gyári alkatrészek és folyamatosan kell őket cserélni?
Picit azt érzem hogy már ebben vagyok, de nehéz megítélni hogy még nem a "normális" kategória-e. (termosztát, szelepfedél csere, ezek voltak az extra szervizek múlt évben) -
Micsurin
nagyúr
Tudod mitől vágok eret? Hogy elkezdett billegni 1-2-ben a kar. Attól biztosan eretvágok…
tboy a zsúfolt szentendrein az is bevisz reggel melóba, ahogy a mostani is…. végig kuplungolva az utat kb. Azt fogja tudni mint egy kis Ibiza 1.4, cserébe nem égeti a pénzem feleslegesen, utána meg úgyis érik a céges. Igazából legyen egy esernyőm aztán szevasz, kezdem feladni hogy szeretni is akarom az autót. Úgy a 4.-5. rányitásnál, 3. kátyúnál az elmúlt 2 hónapban letettem róla.
Kezdem érteni fater miért imádta a Jazzt míg ki nem rohadt alóla. -
KoVee84
senior tag
Szrintem 4,5 éve Mo-n első között kaptam meg a 4-es octáviát, szóval 1,5 évig szívtam a szoftveres bugokkal. 3x voltam Porsche M5-ben ez idő alatt és 3x frissítettek szoftvert, de csak szar volt. 4. alkalommal nem volt belátható időn belül hely náluk, így elvittem a Seat Szabóhoz, ahol frissítés után olyan volt, mintha kicserélték volna az autót. Elmondták, hogy nem is értik mit csináltak az én autómon 3x az M5-ben, merthogy ezen még egyszer sem volt szoftver frissítés...
Csak arra akartam ezzel kilyukadni, hogy szerintem szervize válogatja, hogy ki mennyire foglalkozik a garanciális problémákkal. -
kenguru99
senior tag
A nedvesség inkább csak akkor probléma ha nem tud elpárologni. Pl. ha valaki beáll egy vizes autóval egy nem szellőző garázsba és ott is marad. Akkor akár napok is kellenek mire megszárad. (az üregekből meg még lassabban tűnik el a nedvesség) De ez a magyar viszonyok között nem akkora probléma. Inkább sózás, mert az az igazi autógyilkos és a korrózió legfőbb oka. Olaszország nagy részén nagyságrendileg nem különbözik a lehullott csapadék mennyisége az itthonihoz képest. De nem sóznak (nyilván nem a dolomitokról beszélek) így makulátlan az olasz autók alja 15-20 évesen is.
-
Eugene Roe
őstag
4 hónapon át jártam körbe a típust, aztán kiderült, hogy amennyiért a jók vannak, az már túl van a lehetőségeimen (sad story) és a 8-8,5M körüliek szinte mind lerúgott holland importok vagy 20k olajcserés (...) magyar 150k km-esek voltak. 2017-esből volt 1-2 jó állapotú 8M-ért is, de '19 utánit akartam + lóhere felnit
na majd a Q30 után.
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon szeretem azt a formát, de kb nem létezik belőle értelmes darabszámú állomány itthon. Mondjuk lehet több értelme lenne lassan magamnak hozni valamit...
Az a forma nekem örök kedvenc, főleg azzal az Aliexpresses Aston seggel.
edit.: ezekből melyik blokkok a vehetőek?
tboldi Tényleg
mindenképp, emlékeim szerint a javát magának megoldotta -> annyira nem rémiszt meg így a dolog mint a Denso buli. Emberünk eltűnt... kedden kérdeztem akkor azt mondta majd jelentkezik. Nem tudom megint megbökdössem-e.
-
molnarpeter
nagyúr
-
zgospel
őstag
A javasolt az szerintem túlzás
Az 1.6 CDTI motor hátulján van a vezérlés, ami bár láncos, de alultervezték (volt rá visszahívás is), így egy idő után cserélni kell. Hogy mikor az lutri, van akinek 100 ezer km-nél már kellett. A cseréhez le kell szedni a váltót, szóval egy elég drága mutatvány.
Pluszban még az olajpumpa lánca is hajlamos a szakadásra.
A 2.0 CDTI jobb motor, de az szerintem K Astrában nem is volt. -
tboldi
nagyúr
Én is meg szoktam csinálni, ha érkezik egy új autó a flottába. Az előző Ypsilonban még egy kibontakozó élettel is találkoztam.
-
gyulank
addikt
180 centi vagyok, az a kényelmes, ha tudok mozogni. Meg az ülés mondjuk nem lejt előre. Az egyik videóban ezekről H. András ilyenről is beszámolt. Az biztos nem jó, ha csúszok lefele.
-
gyulank
addikt
De nem veszek, hanem nyerni lehet elvileg(vagy kamu játék), lényeg, hogy ki kell választani, melyiket akarnám, és valaki megnyeri amit választott ezekből. De ha nyerném, akkor is azt akarnám nyerni ezek közül, amelyik nekem jobb. Ez egy elég fontos gyakorlati szempont, hogy nem tudok elmenni vele a szomszéd településre se hazahozni egy sütőt. Értem, hogy másnak az semmiség, mert újat vesz, de én nem vagyok tele pénzzel. Szerintem régen mi még az egész, centi vastag farostlemezeket is tetőcsomagtartón hoztuk haza, meg akármit a tüzépről. De a Wartburg csomagtartójába is sok minden befért. Nekem ez a szempont, a vezetés, a biztonság, kényelem, meg a hatótáv. Ne legyen rosszabb a Wartburgnál... Ahogy ezeket elnézem, hely se nagyon van bennük a lábnak. De persze elsősorban a kormánynál érdekel, de jobb lenne ha mindenhol jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kenwood Kmix 750
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest