-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Mármint a PR-re gondolsz?
-
_Dumber_
őstag
válasz
CharlieDrop #70347 üzenetére
Igen, mi is erre tippelünk, (vagy egy musor.tv)
Sajnos a készülék 50km-re van tőlem és a hétvégén csak 1 órám volt tesztelni.
Érdekes az, hogy csak a Viasat3 , Viasat6 és asszem az AXN-en jön elő (ezek ha jól tudom egy szolgáltató csatornái). .. és a legjobb, hogy a tartalom NEM aktuális
.
Saját bevallásuk szerint, Ők nem csináltak vele semmit...[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
KD55X8505C típusú Androidos TV
Kérlek segítsetek, hogy szüleim mit nyomhattak el?Van pár csatorna, amin a képen látható baloldali netes tartalom megjelenik. (Ha nincs net akkor nem látható)
Hogyan lehet eltüntetni?
-
stemplar07
őstag
x-hát akkor írj a supportnak,
viszont a legutóbbi frissítés óta a Skyshowtime eddig levehetetlen felirat, most végre levehető lett..
- a Netflix kalibrált (DoVi)képverziója nagyon jó minőség
- az alap képbeállításoknál az általam leginkább kedvelt módja HDR/DoVi az ,,Imax,, ahol néha max a fényerővel kell játszani..
- a Bravia Core appon lévő filmek minősége majdnem azonos, egy DuneHd Premier4kpro 80-90 gb- 4K BD-n láthatóval.. (80-120 mbit) -
pjen
félisten
válasz
stemplar07 #70343 üzenetére
Nem hiszem, hogy a guglinak köze van hozzá. Van egy P hilips szintén droidos. Az felvesz és meg is lehet állítani. Felvenni a sony is tud, csak megállítani nem.
-
No.01
addikt
válasz
stemplar07 #70337 üzenetére
Na ezt jo h mondod, este frissitem is. (igaz 1 het alatt eddig en nem talalkoztam a hibaval szerencsere)
-
stemplar07
őstag
Ha az ki volt már bontva/kivéve azt azonnal látod, olyan szintű patent a gyári csomagolás, hogy lehetetlen úgy vissza csomagolni , hogy ne vedd észre.. (a 75B9-nél legalább is) ... és ha ki volt már bontva, kivéve ( esetleg nem bemutató db. volt, árcsökkentéssel stb. nehogy már egy 1,2 millás tv bemutatóteremből, új áron..) és erről nem tájékoztattak, akkor én visszaküldtem volna ,,röptében,,
[ Szerkesztve ]
-
nFlex
tag
Üdv.
Lassan megjön a B7-em, szokás mostanában nálunk mindent kibontani.
Van valami lehetőség hogy megnézzem volt e bekapcsolva,vagy hány órát ment,ha ment?
Garivesztés nélkül. Köszönöm -
stemplar07
őstag
K-75 B9 ,,Firmware-frissítés, 112.631.085.1 ,, tegnap jött, ,,Fixes lip sync issues when watching TV
Fixes an issue where the TV restarts unexpectedly while controlling external HDMI devices
Fixes an issue where the picture on the TV freezes and the TV eventually restarts
Resolves an issue where cracking noises were occasionally heard when using external HDMI devices
Increases the security of the TV,, Volt valóban újraindulás előtte, és a Denon X4700-nál is kellett állítanom a ajak szink-et.. majd most kiderül.. -
No.01
addikt
Kicsit OFF de azért részben csak idevág: megvan a TV minden szuper (Bravia 9, '75, bár pár beállítással még kell játszani)
A doboz viszont k nagy. Ti elteszitek tuti ami fix alapon vagy mehet a papirba csak a helyet foglalja...? -
No.01
addikt
...meg is neztem, Hogy ez mennyivel egyszerubb, mint a Samsungnal.
Nem szegyen am a jo dolgokat ellesni a masiktol.Mar nem is felek egyaltalan az osszerakas reszetol. Megegyszer koszi
-
Ger_man
senior tag
-
stemplar07
őstag
elvileg a doboz lemelése után, a hungarocelben hagyva a TV-t (persze közben a párod támasztja) fel lehet szerelni a lábait űgy ,hogy nem kell ágyra fektetni.. (2-2 csavar).. a K75-XR90 lábakkal együtt 42 kg.. hát hogy bírjátok-e azt nem tudom.. ketten a barátommal mi fel tudtuk tenni simán az állványra..
-
pjen
félisten
-
No.01
addikt
Igen, probaltam szerezni egy plusz embert, de nem fog sikerulni (a videkre koltozes hatalutoje...)
Meglatom majd mi sul ki a dologbol. A vegso terv a falra szereles, de az meg ennel is tobb sebbol verzik jelenleg.
Azert a TV-re is kivancsi vagyok, egy 65-s XE85-t fog valtani. -
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Szombaton erkezik egy Bravia 9 a nappaliba. Sajna kicsomagolas ram es az en kis felesegemre marad.
Mennyire lesz ez maceras 1.5 embernek? (75-s meret)
Konnyu a dobozt levenni es a labakat felszerelni vajon?
Csak azert kerdem mert legutobb egy Samsung beuzemelesnel segedkeztem es az szamomra sokkolo volt. Meg a leiras is azt mondta, h vedd ki es tedd egy nagy vizszintes kemeny feluletre. Igy nyilvan konyebb volt szerelni, de a nagy meret vegett azert a zabszem az ott volt mindharmunk fenekebe. -
pjen
félisten
Üdv urak. Megjött a Sony xr55A80. Ismerkedünk. Eddig jónak tűnik a chrom cast al vannak gondok. A kép szépen átmegy a van tv mobil alkalmazásról, viszont a hang csak morog. Min kéne állítanom?
-
Sziasztok,
Édesapámnak kellene egy új TV-t választani. Sony márkahívő, az alábbi modellt nézte ki:
KD-55X75WL
55-nél nagyobb nem fér be a szekrény helyre, így ez a max korlát.
Amire használná: Telekom TV, Wifi-s net, Netflix, HBO, Disney
Jól sejtem hogy ez a modell bőven kiszolgálja ezt a célt?
A kerete 200-240e bruttó max.[ Szerkesztve ]
-
nFlex
tag
válasz
stemplar07 #70315 üzenetére
Az bosszantó. Az biztos hogy veszek rá plusz garanciát.
-
stemplar07
őstag
A ,,panellottó,, minden TV-t érinthet, talán a Sony-t nem annyira ... alapszabály úgy bondsd ki, hogy 14 napon bellül vissza tudd küldeni, amúgy azonnal teszt képek RGB és Grey 20-30-40% 4K felbontásban hogy van-e (pixel hiba) és nagyobb kijelző homogenitás hiba.. Én én 3+2 év Sony háztól-házig garit is vettem rá 54 volt a Sony szalonban..( sajna ez a MM-ban 150 körül van..a K75-XR90-re . Anno egy Samu 75QE8000- lett panelhibás 26 hónaposan...egy széket belevágtam volna dühömben.. kuka.. azóta inkább fizetem a + 2 évet.. és 4,5 évesen eladom őket. még fél év garival...
[ Szerkesztve ]
-
nFlex
tag
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg ő lesz az utód. Sajnos 4 évvel ezelőtt az első xf9005 pixel hibás volt. Második már jó volt. Mostanában is előfordul ez a hiba ?
-
nFlex
tag
Bravia 7-ről valakinek vélemény? A 9es már drága egy picit. Xf9005ost váltana.
-
stemplar07
őstag
[link]
úgy tűnik, a fenti teszt alapján, hogy ez egy jó oled, de a fényerő nem az erőssége SDR/HDR-ben sem, világos nappaliban (lehet)sötétíteni kell.. ellenben a képminőség/fekete szint kiváló.
HDR-Tartós 100%-os ablak 166 cd/m², SDR-Tartós 100%-os ablak 153 cd/m² ..[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz
stemplar07 #70303 üzenetére
Üdv. Vettem délután az MM ben egy XR-55A80 LAEP. Ott nagyon.tetszett, de csak hétfőn hozzák. Nem találtam róla szinte semmit, csak pár véleményt. Ismeri valaki.
-
pjen
félisten
Hogy vissza találjak
-
stemplar07
őstag
valaki használ droidTV12-n NET4+ appot? miért szaggat mint a barom? ugyanakkor ha PC-ről tükrözöm a B9-re tökéletes Fhd minőségben smooth..(DuneHD PP ue.)
Más ,Skyshowtime ATV12 B9-en a HDR ölég gyatra... de ráadásul a felirat nem kikapcsolható... (DuneHDPP-n ATV11-en műxik jól igaz a HDR ott is xar) -
modflow
veterán
válasz
stemplar07 #70300 üzenetére
Király, de lassan hegesztőszemüveg kell majd...
Az jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Futás, futópályák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...