Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Nálam bedöglött az akkuoptimalizálás, ami 80%ig engedi feltölteni, mert mindig 100%ra tölti.. ez se tökéletes.
-
Julian86
kezdő
válasz
kisdobos0111 #1115 üzenetére
Miért küldted vissza ?
-
Szelley
senior tag
Pixel 9 Pro megjelent a Telekomnál. Nem tudom egyéb verzió lesz-e, de valószínű a 10 már teljes termékpalettával megy majd
-
-
válasz
Hieronymus #1108 üzenetére
, most is a wifi jelet látni, csak ugye nem tudom, hogy kikapcs nélkül véletlen se aktív valamennyire a 4-5G modem.
-
válasz
t72killer #1100 üzenetére
A telefonod még nagyon új. A háttérben még sok folyamat működik. Optimalizáció, ...
Néhány nap után be fog állni a normális állapot.A mobilnetet nem kell kikapcsolni. A VoWIFI beállításoknál kell átállítani a telefont. Ha elérhető a WIFI kapcsolat, akkor az legyen az alapértelmezett ne a mobilnet.
-
-
-
Napi kb 12% standby merülés kikapcsolt mobilnettel, bekapcsolt, jó térerős wifivel nem sok egy kicsit? (P9p, nem xl)
-
gretzky77
veterán
Üdv, nem Pixel kérdés de hátha tudtok segíteni! A play áruházban amikor töltök le valamit, ott ugye kilistázza az eszközöket, hogy mire telepíteném, nálam ez a telefon és még 3 óra! Viszont ebből a 3-ból már csak egy van meg, a másik kettőt hogy tudom onnan vagyis a fiókom alól törölni? Google oldalán az eszközöknél már ki lettek jelentkeztetve! Köszi ha valaki tud segíteni
-
-
-
Sziasztok. Mivel nem igazán van dedikált P9P topic ezért ide írok.
Olyat tapasztalt már valaki, hogy videózáskor szaggatva veszi fel a telefon? Sima 4K 30 FPS-re van beállítva...
Erről lenne szó... -
NNo, prímán tölti a telót a Ugreen 65W-os utazótöltője
TLDR: 8 -> 81% 40 perc, a fali mérőketyere 27-28W áramfelvételt ír konnektorból az első fél órára.
-
Most akkor ezzel a frissítéssel kontra akksi mizu, egyszer kell neki egy komplett 0-100% ciklus, hogy észhez térjen? (csak mert a teló (p9pro) első töltésére készülök, 9%-on van - bár nem szívesen engedem lejjebb, de ha nagyon kell neki kalibráláshoz...)
-
Free Rgc
tag
válasz
kisdobos0111 #1066 üzenetére
Ezt ajánlom:
True Phone Dialer & Contacts
Jól keresei az ékezetes neveket is.... -
Helltak
őstag
Valaki használ gcam portot? Kipróbáltam kb 10 félét és egy indul el, de az se működik..
Szeretnék saját ízlés szerint egy alap beállítást készíteni, amire a gyári nem alkalmas..(raw-ban nem fogok fotózni, nem szeretnék minden képet egyesével szerkeszteni.)
Szerk.:
A sokadik végre működik.. 😅
AGC 9.6-os verzió -
gretzky77
veterán
válasz
kisdobos0111 #1079 üzenetére
Számbillentyűzet esetén valóban nem találja, ha átváltasz névjegyek fülre és felül a kereső mezőbe írsz rendes billentyűzettel akkor nekem kiírja ha nem ékezettel írom akkor is!
-
-
-
Noigen, teleobi a 8 pró felé húz (ugyanaz, mint a 9 próé). A fogyasztás jelentős előnye a 9eseknek.
A 8 pró hűtése mennyire hatékony? Csak mert a 9pró kapta ezt a mágikus vapor chambert ÉS ugye kevésbbé éhes SoC-t. A sima 9esben nincs vapor chamber mondjuk.
#1070: kergesd még az ajánlatokat, hátha leesik egy 9 PRO. Ahogy nézegetem elég fontos dolgokat csiszoltak rajta (pl fogyasztás/melegedés) ami igencsak hasznos lehet a hosszú élet érdekében. A 12->16GB RAM nem hangzik soknak persze
-
vacs
veterán
válasz
Semmi baj nincs az ékezetes karakterekkel, tökéletesen megtalálja.
Nálad lesz valami. -
nobiand
aktív tag
Köszönöm mindenki válaszát!
Lenne még egy kérdés és befejezem...
8 pro vagy sima 9 ? ( nem szeretnék egyelőre többet kiadni, ismerkednék a rendszerrel stb )
Kamera fontos lenne. És még a fluid- rendszer. Játék semmi. -
tms+
aktív tag
válasz
nálam is megtalálja az ékezetes neveket
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Nálam ékezettel és anélkül is működik.
-
gretzky77
veterán
válasz
Nálam listázza az ékezetes neveket is ha ékezet nélkül kezdem írni!
-
kisdobos0111
aktív tag
Tudtok mondani egy bevált tárcsázót mert a gyári nem találja meg az ékezetes nevewket a telefonkönyvben. Ez mondjuk elszomorít
-
-
" pl. a telefotó must have" - Engem ez hozott a pixelhez. Az értelmes szenzorméret + 100mm körüli effektív fókusztáv kombó (=periszkópos rendszer manapság) annyira fehér holló sajnos, hogy még a csamcsung is csak az ultrákba teszi bele. Nem bogarásztam végig a kínai márkákat - de semmi kedvem egy 3-4évig supportált telót vennem, amikor tudom, hogy a cuccos garantáltan 7-8évet el fog tölteni a családban (ok, ha el nem lopják...)
#1063: én általában felcsapom az ebayt és veszem a legóccóbb tokot, ami szimpatikus. Ha elkopik-szakad, stb, akkor kuka és jöhet az újabb tok, ez nálam kb 2-3évente szokott előfordulni.
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Pár napja én is csatlakoztam egy 9 Pro XL-el.
Eddig nagyon kellemes csalódás, pedig volt nálam mindenféle flagship idén.Üvegfóliából az Alzásat vettem, ami egészen jó, de hiába tokbarát, olykor kikezdi egy Spigen tpu tok is.
Van olyan, ami többeknek is bevált? -
-
gretzky77
veterán
válasz
t72killer #1052 üzenetére
Nálam is először egy 9 Pro volt, ami elég korrekt kis jószág, úgy voltam vele, hogy kellemes a mérete ( korábban csak nagyobb telefonjaim voltak) és simán megszokom, nem is lett volna semmi gond csak velem szembe jött egy sztem nagyon jó, kihagyhatatlan ajánlat és így lett a 9 Pro XL
-
válasz
bedibazsa #1050 üzenetére
Dealtől függően komolyan érdemes lehet a 9 PRÓ-ra utazni. Elég komoly előrelépés a simához képest. Az XL-en pár percet gondolkodtam vétel előtt, de nem olyan sok az előnye akksiban és ugye nagy.
#1051: nna mondjuk én igencsak válogatós voltam samuban, és azokat az 5-6évente feltűnő példányokat vettem csak, amik jók voltak akksiban. Ez a lista:
sgs2: kakukktojás, volt hozzá +2db kínai csereakksim
s7edge: nem túl akksigyilkos SoC a korszakban igencsak husinak számító akksival
A52S: QUALCOMM chipset ugyebár.
Persze ez csak a vas, nem ritkán küzdöttem frissítés után begabalyodott, az akksi kárára malmozó vackokkal....Ezekután cseppet aggódtam a korábbi tenzor procikról olvasva, de ahogy nézem a 9es széria már elég komoly előrelépés
-
A samsung nem tudom, hogy áll a frissítések MINŐSÉGÉVEL. Ugye volt már náluk bizonyított balhé is, ezért is húzok inkább pixel irányba. A másik meg igen, a kamera. Még az S-széria csúcs-csamcsungok IS, MÉG "RAW" FORMÁTUMBAN IS agyonprocesszálják a képeket, amit aztán a zisten se tud kifinomítani. Egyetlen megoldás a gcam felhekkelése kétes apk forrásokból a samu telefonokra, ez tényleg jól működik bizonyos példányoknál és ekkor derül ki, mekkora barbár a samu kameraszoftver, beleértve az "expertraw" marhaságukat is.
Azután, hogy a p9pró konkrétan OLCSÓBBAN volt nálunk beszerezhető, mint a hardveresen hasonló kamerarendszerrel szállított s24 ultra, nem is beszélve az s25 ultra áráról, nekem faék egyértelmű volt a döntés ~14év kizárólagos (!!) samsungozás után is.
-
gretzky77
veterán
válasz
nobiand #1045 üzenetére
Pixel 9 Pro XL-t használok én abszolút elégedett vagyok vele, de sztem az S25 szériával sem lösz mellé nagyon! Kérdés mi az elsődleges szempont. A Samu is butított pár dolgot például a tollal kapcsolatban illetve az AI sem százas ott sem, sok esetben csak angolul megy a magyar még tudomásom szerint még nem támogatott, holott már 24 nyarára ígérték! A beltéri képek mozgó dolgok esetén a Samunál még mindig necces!
Szoftveres tekintetben a Samu sokoldalúbb rengeteg hozzáadott plusz miatt, frissítés is be van ígérve, de mondjuk ha ez fontos akkor a Pixel van kb a iPhone szintjén ilyen tekintetben! Én bátran ajánlom a Pixelt. Persze ez csak egy vélemény!Illetve Alza esetén nagyon jól kezelik sztem az elállást ha úgy alakulna!
-
nobiand
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Lenne még kérdésem, azt mondták, hogy sok AI funkció nem megy nálunk, ez igaz?
Vagy lehet tudni mi megy mi nem? iPhone-ról váltanék 8 év után és nagyon vakon vagyok.
( többek javasolták a pixel helyett az S25 szériát.. ) Ebben lehet valami?
Köszönöm. -
K82
őstag
válasz
nobiand #1041 üzenetére
Mondanám teljesen mindegy honnan veszed, kettő év Google garanciád biztosan lesz ha európai régiós a készülék.
Az már személyes preferencia ha szereted visszavinni oda ahol vetted vagy intézed az eladó nélkül, közvetlenül a Google-val.
A legtutibb (ahogy korábban is írták) az Alza-Yettel-eMag saját forgalmazás hármas, így meglesz a 3 év garancia biztosan.A saját példám pedig az osztrák Media Markt: előrendelésben, beszámítással 100e Ft-tal volt olcsóbb a 9XL mint itthon - cserébe 2 év garancia.
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Pixel 9 amit nézegetünk, de topikot nem találtam hozzá.
Honnan érdemes ( ajánlott ) megvásárolni? Nagy a szórás a végösszegben.
Aqua.hu ajánlott?
Köszönöm -
Persze ez is megoldás, de eddig az Ugreen termékekben nem csalódtam, gondoltam jó lesz ez tőlük. Amúgy van itthon egy brit Quest3 töltő, elvileg az is tud PD-t, azt tudom adapterezni - biztonsági tartaléknak nálam lesz (adapter természetesen van a háznál mindenféle, csak nem feltétlen szívem csücske ezeket használni). A gugli családban nagyon őszintén totál zöldfülű vagyok, nemrég óta tudom, hogy egyáltalán lehet kapni töltőt náluk - ma néztem rá először
.
Ahogy nézem amúgy a gugli 45Wos töltő még olcsóbb is az Ugreen-nél, csak ugye egy USB lyuksi van benne. Ha valami miatt bekattan az ugreen cuccos, akkor a gugli változatból veszek egyet és megoldjuk ki mikor tölt
, érdekes, ahogy mindekttő 50perc körül ad neki még egy lökést nagyobb teljesítménnyel.
-
K82
őstag
válasz
t72killer #1037 üzenetére
Hülye kérdés, de miért nem veszel egy Neked tetsző töltőt és hozzá egy megfelelő adaptert? Persze a UGREEN megoldása elegánsabb hogy rögtön csomagolják is a megfelelő fejeket hozzá, én viszont nem vagyok ennyire válogatós (de leginkább skót/sváb/fillérszexuális). Vannak US és UK dugós töltőim, meg hozzájuk egy adag filléres átalakító (UK->EU, US->EU) és így megy minden mindenhol.
-
válasz
t72killer #1037 üzenetére
Kicsit túl van lihegve a töltési probléma.
Belinkelem a Pixel 8 és 9 töltési diagramját. Látható, a nagyobb töltési teljesítmény viszonylag rövid ideig él. A kilences töltési ideje sem jelentősen jobb.
A töltési Watt verseny győztesei a kínai telefonok. Van amelyik 90Watt felet tölthető, kevesebb mint 3 percig - tehát nem hazudik a gyártó. A maradék időben a Pixeleket is alul múlja a töltési sebesség.
A képre kattintva az eredeti írás olvasható.
-
A fő ok igazából az volt, hogy itt én ugye be vagyok zárva a nyomorék UK konnektorba: vagy veszek egy külön EU töltőt az elég gyakori utazásokra, vagy keresek olyat, ami konvertibilis. Mivel manapság nem 5-10 fontért hajigálják az ember után a jobb töltőket, így maradtam a konvertibilisnél
. A másik meg, hogy a gyártó honlapján külön írja a pixel 9 kompatibilitást, így ha vmi véletleg folytán nem is max++ sebességen de tuti jól fogja tölteni a telót.
Persze azt is csinálhatnám, hogy a laptopom (Thinkpad x13) tápját viszem el utazgatáshoz, de ha egyébként nem vinnék laptopot, akkor az eléggé bumfordi megoldás a sok kábellel. És ugye a laptoptápnak csak egy kimenete van, ha családdal megyünk (=3 telefon) akkor lehet h sorbanállós a töltögetés.
-
K82
őstag
válasz
t72killer #1034 üzenetére
És igazuk van a reddites bölcseknek, a Google meg tehet egy szívességet. Nem nagyon fogsz olyat töltőt találni ami 20V fölé megy, és nem véletlenül: 5A áramerősséggel megvan a 100W, vagyis lényegében az összes gyártó meg tudja oldani akár ezt a teljesítményt is, kivéve a Google.
Egy dolog amire tudok gondolni: nem akarták 3A fölé vinni az áramerősséget mert ahhoz már kicsit komolyabb kábel kell.
A 27W sem olyan rossz, főleg a 18 után - csak azért meg nem veszem meg a gyárit hogy pár perccel hamarabb legyen feltöltve.Közben rájöttem miért pont ezt a töltőt nézted ki.
mrszitya: így meg főleg felesleges számomra a gyorsabb töltő, 6W nem a világ. A 27W viszont a kábel szerint megvan.
-
mrszitya
senior tag
Korrigálnám: PD PPS töltőt kell guglizni, ha a 9XL-nél a gyakorlati maximummal akarjuk táplálni a telót (ez 33W környékét jelenti a valóságban, bár a Google 37W-t ad meg). Akad ilyen a Samsung kínálatában, de további alternatívák is léteznek. A "kicsiknél" egyszerűbb a helyzet, mert ott csak 25W-ot kell összehozni a gyakorlatban.
Bővebben:
https://techtest.org/google-pixel-9-pro-ladeanalyse-maximale-ladegeschwindigkeit-und-pps-erklaerung/
https://www.chargerlab.com/compatibility-test-of-google-pixel-9/
-
A leírás megvan, csak kíváncsi voltam a gyakorlatban is hozza-e.
Igen, ez a 37W-os rész érdekelt volna pontosan, a jövőállóság miatt. Jelenleg P9 próm van, de év vége előtt jön még új teló a családba, meglássuk milyen. A reddit bölcsesség szerint az XL-nek olyan töltő kell, ami 21Volt PPS-t tud, akkor is, ha végül csak 18V környéki töltésre áll rá.Az akksinak - vagy inkább a töltőáramkörnek amúgy melyik a nagyobb gond: magasabb feszkó vagy nagyobb áramerősség
?
-
K82
őstag
-
Ilyen ugreen töltőt használ-e valaki, megy-e vele a maximál gyorstöltés ha az usb-A -ba is van valami (másik teló, powerbank) bedugva?
-
F.tibooo
kezdő
Sziasztok! Üdvözlök Mindenkit! Csatlakozom Hozzátok egy mai Alzás vásárlású Pixel 9 Pro telefonnal
-
Sofian
őstag
Már elérhető a Márciusi Feature Drop
-
vacs
veterán
válasz
Hieronymus #1023 üzenetére
Ne kezdd már te is, mint előtted killer.
Csak linkeltem, hogy van olyan topik is, ha valaki nem tudta volna eddig! -
-
-
vacs
veterán
válasz
Hieronymus #1019 üzenetére
Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt.
Szóval igazából van.
-
-
Amúgy nem látom, hogy lenne a sima p9 pró-nak saját topikja, üdv a klubban mindenkinek
. Megjött az új telóm, most egyelőre erőt veszek magamon és nem lakom be keddig, amikor megérkezik rá az üvegfólia - sokkal egyszerűbb rárakni szűz felületre, mint utólag levakarászni róla az ujjlenyomatokat. Ami így bekapcsolatlanul is nagyon bejön rajta: KICSI! Kisebb, mint az A52S-em volt.
-
válasz
Hieronymus #1016 üzenetére
-
válasz
t72killer #1015 üzenetére
Több oka lehet.
A felfedező kedv az egyik fontos motiváció.
Egy hiányzó funkció. Például nem lehet az EU-ban hívást rögzíteni. Nem volt korábban VoWIFI és VoLTE támogatás a magyar szolgáltatók esetében.Ezek megkapásáért, beáldoztak olyan funkciókat, amit nem támogat az alternatív OS. Esetleg a banki app sztrájkol miatta. ...
-
-
tubeappma
csendes tag
Helló!,
valaki próbálkozott márt a 9 es szérián valamilyen alternatív oprendszerrel? Köszi. Még valami. A kamera stabilizátorja 9 pron vagy pro XL -n nálatok is zörög-csörömpöl enyhe rázásra? -
Essien
aktív tag
válasz
gretzky77 #1009 üzenetére
Hát már felraktam cserére
Az alvás idővel csak 1 ébresztést lehet beállítani nekem 3 kell
Szundi nem játszik mert hajlamos vagyok félre nyomni
Egyébként nem rossz telefon megvagyok vele , egyedül a beltéri képek ami miatt mennie kell a többi szokható. Egyébként nem értem hogy tesztekben ilyen képeket sose csinálnak . Olyan mintha minden ember csak városnézést szeretne megörökíteni . Azért ha nem is a legjobb a pixel de minden körülmények közt hoz egy elfogadható szintet . Ezt a pixelen kívül nem tudom mi tudja még de az iPhone , Samsung , xiaomi közül egyik sem . Azért ezeket írom mert ezekkel volt tapasztalatom
-
gretzky77
veterán
-
Essien
aktív tag
válasz
gretzky77 #1001 üzenetére
Na i15 pro kicsit több mint 2 hét használat után azt tudom mondani hogy egyedül a videók minőségében jobb mint a pixel.( ebben viszont sokkal) Ellenben semmi másban nem , személy szerint a képekben mintha 1 katagoriaval lejjebb csúsztam volna. Amíg kint vagy és jók a fényviszonyok addig tökéletes de beltéren ….. Egyébként csinálja a dolgát vannak kis bosszantó hiányosságok a rendszerben droid után de ez az én bajom . (Pl ébresztés hangerő külön állítása
ez csak egy van van még pár ilyen apróság ) Lassan visszatérek
-
-
noxon
őstag
válasz
Hieronymus #1004 üzenetére
Szia, tudsz esetleg linket adni, hogy melyek azok? Vagy honnan tudhatnám, hogy azal megy-e?
-
-
noxon
őstag
Helló, lesz vajon a telefonra olyan matt kijelzővédő amivel megy az újlenyomat olvasó?
-
zzola
titán
3 havi YouTube Premium az jár még a beaktivált eszköz után, vagy csak december 31-ig járt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 1TB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (0182)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest