Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Dinomano #82013 üzenetére
Legendary Edition van, ami az összes DLC-t tartalmazza (lemezre írva). Hivatalos mod támogatás nincs PS3-on.
Én inkább nem ezen a platformon játszanám ezt a játékot. Nem tudom, mennyit javult azóta, de emlékszem amikor megjelent, akkor a PS3-as port nagyon szar volt .(mint ahogy a bármelyik másik Bethesda fejlesztésű játék PS3 portja általában )
-
Dinomano
őstag
Nem tudom, mennyire csúszik be warezba a téma. Ha igen, előre is elnézést. PS3-as moddolt Skyrim-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Anno nekem teljesen kimaradt a Skyrim. Moddolt formában próbálnám ki PC-n vagy PS3-on. Van valami olyasmi, hogy Skyrim 10th Anniversary Edition PS3-ra. Valaki próbálta?
-
Dinomano
őstag
Irigyellek titeket, én már annak is örülök, ha valahogy kijátszom egy játékot! (Nemhogy platina!)
Viccet félretéve, most időm sincs, mivel kijött a jó idő: a kert és ház körül megszaporodtak a tennivalók.
-
james001
veterán
Akarok én is még mindenképp platinázni/trófeázni PS3on,azért csak nem lövik le még olyan hamar a szervereket,mekkora hőbörgés volt még pár évvel ezelőtt is arra hogy le akarták lőni a store-t rajta
Vita szervereket és a store-t előbb lövik le szerintem mint a ps3at sajnos...
-
rwin5
őstag
sziasztok!
PS3 kontrollert ha nincs bekapcsolva a konzol akkor is (piros led állapot) töltenie kéne?
Mert úgy nem jelez vissza semmit a kontroller. Eddig számítógép USB-vel kötöttem össze, de lehetne pl telefonos hálózati töltőfejbe csatlakoztatni, vagy túl nagy úgy az áramfelvétel és kicsinálja?Köszi a segítséget
-
válasz
james001 #82004 üzenetére
Igen, a Golden Abbyst. Biztos nem fogja a következő handheldet elengedni a Sony, ahogy a VR-t se tette…
Most egyébként pont egy olyan projektben vagyok, hogy minden lehetséges trófeát megszerezzek PS3-on és PS Vitán, mert hát ki tudja, hogy meddig fognak ezek a gépek még csatlakozni a szerverekhez. Szerencsére már nem sok van hátra.
-
james001
veterán
Mármint melyik,a Vitás verzió? Én azt egy külön profilon platináztam,anno mikor volt Vitám csináltam rá egy másik profilt (nem is tudom miért
) és ott sikerült 4 vitás platina (Uncharted,Tearaway,Gravity Rush meg mégegy ami nem jut eszembe)
Az irányítás furcsa volt az biztos,de szokható,inkább a sok kártya vagy mik azok voltak idegesítőek benne mindet összeszedni.
Dinomano: Nem csak az ölte meg,hanem az is hogy Sony már semmilyen exkluzívot nem adott ki rá és túl hamar abbahagyta a gyártását... Elvielg 2027re pletykálnak egy új handheld PS-t,kíváncsi leszek
-
-
Dinomano
őstag
válasz
james001 #82000 üzenetére
PSP élettartalmát rendesen kitolta a csúnya warez. Brutál jó témák, natív "M betűs bajszos bácsi 64-es számozású része", minden is van rá. Vita-t életben lehetett volna tartani, PSTV is jó lett volna "kisgyerek" konzolnak a nagytesó mellé. Speckó túlárazott memóriakártya és drága játékok megölték a gépet.
-
james001
veterán
válasz
Kalacskepu #81997 üzenetére
Persze ismerem azt az oldalt,de nekem mindig nehéz volt magyart találni rajta,külföldivel meg nem igazán akartam "kikezdeni"
Dinomano: Imádtam a Vitát is,és igen elég szomorú amit művelt vele a sony,vagyis hogy nem is művelt vele semmit egy idő után
-
Dinomano
őstag
válasz
Kalacskepu #81994 üzenetére
James001: Így én is jártam valamelyik CoD-ban. Kb. fél óra volt, míg leesett, hogy végtelen loop-ban jön az ellen. Én meg vártam a cutscene-t, de helyette jött a kaszás...
-
Dinomano
őstag
válasz
james001 #81996 üzenetére
Nagyon jó kis gép volt a PSP. 3-at fogyasztottam el. (Mármint, nem tettem tönkre őket, csak az évek alatt 3 gép ment át a kezem alatt. Anno PS2-ből 4 vagy 5 darabom volt életem során eddig. Valahogy mindig nálam kötött ki egy-egy PS2...Túl jó deal volt, vagy nosztalgia miatt vettem újra.)
Jó kis gép lett volna a Vita is; ha a SONY nem cseszi el a marketinget és a játékkiadásokat a Vitára. (A PSTV is jó volt, de valahogy annak is elcseszték a kiadását, marketingjét.)
-
-
james001
veterán
válasz
Kalacskepu #81994 üzenetére
Nem vagyok nagy CoD fan,de a WaW-on gondolkoztam már hogy kiplatinázom,bár ezeknél a játékoknál a multis trófeák mindig megijesztenek meg hát a ps3as részekkel ki tudja már mennyire kevesen nyomják online...
Dinomano: Igen psp-n is sokat nyomtam anno,nyilván csonkitott volt de eléggé durva hogy így átrakták egy az egybe arra a kis gépre (amit imádok amúgy,azon is szoktam még játszani mind a mai napig)
-
#81992 Elims: Köszi!
MW3-ban is megpróbáltam, de ott esélytelennek éreztem.
#81993 james001: Köszi neked is!
Az még hagyján, hogy gránátok, végtelen spawnok is vannak, hiába kempeled le és ölsz le mindenkit, jön helyette más.
Amíg nem kezded el tolni addig a végtelenségik küldi rád az ellent (de van ilyen más részekben is).
-
james001
veterán
Arra emlékszem hogy régen segítettél valamiben de arra már nem milyen játékban
Azt hiszem Uncharted multiban is játszottunk anno talán? Azok se egyszerű platinak amúgy,crushingon azért kemény mindegyik rész,megvannak azok is PS3 és PS4en is
Kalacskepu: Grat hozzájuk,WaW azt tudom hogy szívatós veteránon,mert folyamat dobálják rád a gránátokat
-
Elims
veterán
válasz
james001 #81990 üzenetére
Akkor a játékot keverem vmivel. :-/ Emlékszem,hogy meséltél a legnehezebb platináról.Vmelyik játékot platináztuk együtt és mondtad.Erre tisztán emlékszem,akkor a játékot nézem be. :-/
Szerk.:
Kalácsképű: "egyedül vittem végig két kontrollerrel"Az kemény!!! 👍👍👍👍 Gratulálok!!
-
Ha már platina, én kettőre vagyok büszke, az egyik a WaW a másik pedig a MW2 (ennél a két spec ops küldetést egyedül vittem végig két kontrollerrel
). WaW-val elszórakoztam jó pár órát mire meg lett a Heart of the Reich küldetés, de annyira nem volt vészes.
Igaz felhagytam már ezzel az egész PlateStation karrieremmel vagy minek hívjam, de számomra jó móka volt amíg tartott. FPS játékokban elég sokat fejlődnöm (köszönhetően a veteran végigjátszásoknak), mondjuk hasznát nem igen fogom venni.
MW3-mal viszont nálam teljesen betelt a pohár, azt már hagytam a francba mert nekem már nem ért annyit (végére meg már az egész játék gyűjtés, illetve játszás sem, inkább visszatértem a retro pc hardverekhez).
-
james001
veterán
PS3-on értem el a 200. platinámat,a Dante's Inferno lett az áldozat
Baromi jó játék egyébként,igen God of War klón egyértelműen,de az egész világ benne,az Isteni színjáték teljes beteg átdolgozása is nagyon tetszett,kár hogy az EA ezt is (meg sok más játékát is) leszarta és nem lett belőle folytatás... Szegény Visceral Games is bezárt azóta. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Hatalmas hír van!!
Uncharted 2 multi újra él!
[Itt] láttam.
Aki tudja,hogy mi ez vagy játszott már vele az tudja,hogy ez tényleg nagy hír. :-)
Igaz kicsit szórakozni kell a discord-on,de megérné.
Ha vki próbálta már,írja meg kérem azt az elsődleges dns ip címet,mert lassú voltam a discord-on.Bejelentkezés után 2 percen belül rá kell kattintani.Nem tudtam és olvasgattam nyugodtan.. :-/Van 2 ps3-am,az egyik teljesen gyári,játékokkal,kamerával,pisztollyal,puskával,fagyi+motion szenzor,minden megvan.A másik már nem gyári..leginkább a ps3-as last of us magyar nyelv miatt törtem fel.Ami kijött ps5-re is. :-o
Szóval bármilyen formában tudnék csatlakozni a játékhoz.Írjon aki játszaná újra. :-)
-
Oldman2
nagyúr
A PKGi-vel töltögetek mindenféle dolgot, előbb Direct DL módban, majd áttértem a Background DL-re.
Utóbbi esetben a háttérben töltöget, bár ahogy tapasztaltam egy Restart kellett neki, mielőtt elindult ez a folyamat.
Kérdés: valahol meg tudom-e nézni miket tölt és melyik hogyan áll? -
válasz
Pixibaby #81982 üzenetére
Ilyesmi gondolom úgy fordulhat elő, ha le lett futtatva az Unlock HDD Space, amely felszabadítja a 8%-nyi fenntartott tárterületet, majd 92% fölé írtad a vinyót, de aztán vissza lett aktiválva. Így pedig amíg nem törölsz vissza 92% alá, addig 0 szabad helyet fog mutatni.
De ez csak egy tipp, mivel nem tudom, hogy mit csináltál. -
Pixibaby
csendes tag
válasz
Kendek #81969 üzenetére
Próbáltam felszabadítani helyet ezért töröltem az XMB felületről is 1 játékot , majd ezután frissítettem a játék listát . Nem változott semmi ezért gondoltam ftp-n keresztül is törlök játékot a kettő együtt 15 Gb volt . Ezek után is azt írja nincs semmi szabad hely
A törölt játékok eltűntek a listáról -
-
Oldman2
nagyúr
Gépcsere kapcsán, szopok a Game save-ekkel.
A nejem egyik kedvence, a 4 Elements bármit bűvészkedek az Apollo Save Tool segítségével áthozott mentéssel, mindig ezt üzeni indításkor:
[kép]
Mit lehetne bűvészkedni ezzel? A családi béke múlik e probléma megoldásán...
-
válasz
Oldman2 #81973 üzenetére
Annyira azért nincsenek szanaszéjjel a játékok, csak két csoportban. A pkg-ből telepítettek közvetlen a Game kategória alatt, míg a többi a webMAN MOD ikonja alatt. Előbbi szabadon csoportosítható egyedi mappákba is, utóbbi pedig ömlesztve, vagy kategóriánként. De ha nem zárkózol el saját XML fájl összeállításától, akkor hozhatsz létre ezekhez is egy külön mappát.
-
-
Oldman2
nagyúr
Létezik-e olyan Tool, ami mindenféle felmásolt cuccot (iso, Folder, PKG, PS1, PS2, PSP) egy felületen jelenít meg? Vagy legalábbis hasonlóan, mint ahogy a webMAN MOD teszi...
-
válasz
TomAce #81968 üzenetére
Szerintem a webMAN MOD önmagában elég, a többi az leginkább csak kezdeti konfigurálásnál kellhet. Illetve ManaGunZ-t és IRISMAN-t lemez dump-oláshoz szoktam használni, ritkásan.
A multiMAN az nem fut magától, ugyanúgy indítani kell, mint a pl. az IRISMAN-t is. Sokan oda vannak érte, de már régóta nem támogatott. Ha mégis kipróbálnád, akkor a MOD változatát javasolnám.
-
válasz
Pixibaby #81964 üzenetére
Mármint milyen módszerrel töröltél, és milyen játéklistát frissítettél?
Ha mondjuk ISO fájlokat szeretnél törölni, akkor FTP-t keresztül delete, és kész is. Pkg-ből telepített játékokat, frissítéseket, DLC-ket és játék adatokat az XMB felületén is tudsz törölni.Ha törölni szeretnél mindent, akkor Settings > System Settings > Format Utility > Format Hard Disk.
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
Oldman2 #81965 üzenetére
Macrium Reflect szoftver Clone funkciójával át tudod klónozni biztosan, viszont a réginek 500 GB-os a partíciója, az újon is 500 GB lesz a partíció, hiába 1 TB. Azt ki kell terjeszteni ha ki akarod használni az 1 TB-ot, csak az valószínűsítem már nem fog menni mert nem ismeri fel a Windows a fájlrendszerét. Utóbbit csak tippelem.
-
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Azt írja ki a ps3 (hen) a bekapcsolás után , hogy kevesebb mint 500Mb szabad hely van a belső hdd-n . Már töröltem több mint 15 Gb-ot , de ha a rendszer információhoz megyek ott meg azt írja
hogy 0 kb a szabad hely ....Törlés után a játék listát is frissítettem , de semmi nem változott . Erre van megoldás ?
Köszönöm -
válasz
james001 #81940 üzenetére
Hivatalosan nincs, viszont dolgoznak a felélesztésén ami még RPCS3-on is megy (Destination Home Online). CoD-okat max úgy tudnák bezárni, ha teljesen megszűnne az online funkció, mivel P2P (peer-to-peer) működik a meccskeresés, nincsenek szerverek.
-
-
válasz
TomAce #81958 üzenetére
Ha szimplán csak fájlkezelőre van szükséged, akkor a ManaGunZ-ből elég csak a File Manager.
A fekete képernyős kifagyás az nem szokatlan, homebrew appok esetén időnként előfordul. Teljesen nem lehet kiküszöbölni, de sokkal stabilabb, ha a webMAN MOD-ban nem aktív az automatikus ventivezérlés, vagyis legyen manual vagy SYSCON.Amúgy célszerűbb lehet minimálisra fogni a homebrew appok használatát, és inkább csak a webMAN MOD fusson.
-
TomAce
tag
válasz
Kendek #81957 üzenetére
Köszi nézem!
manaGunz:
Eleg ezt telepiteni? ManaGunZ_v1.41.pkgIRISMAN
Eleg ezt telepiteni? IRISMAN_4.91.pkgEn csak azeket raktam fel es mindket program fekete kepernyovel kifagy. HFW 4.92 latest HEN.
-
válasz
TomAce #81956 üzenetére
Konzolon telepítsd a webMAN MOD-ot, abban van FTP szerver, ami alapból aktív is, PC-n pedig telepítsd a FileZilla-t. Ez utóbbit, vagyis a klienst állítsd át aktív módra, és küldjön ébrentartási parancsokat is. Az egyidejű kapcsolatok, letöltések és feltöltések száma az legyen 1, az átvitel típusa pedig bináris (ez fontos)!
-
Dinomano
őstag
Sajnos a superslimen csak két USB csatlakozó van. Láttam neten, hogy vannak USB HUB-ok (HAMA is gyárt) PS3-ra. Valakinek van ezekkel kapcsolatban tapasztalata?
-
vargalex
félisten
válasz
TomAce #81941 üzenetére
Persze, van saját wiki-je githubon.
-
TomAce
tag
webMan-t mire lehet hasznalni?
Van vhol egy leiras rola? -
Oldman2
nagyúr
-
Dinomano
őstag
Napokban találtam meg a Black-ből egy pkg-s PS3-as verziót. (Unofficial-nak tűnik.)
Ezek hogyan készülnek? Emulator alól fut? Mentés hogyan működik ezeknél a játékoknál? -
TomAce
tag
Egy gyaris 4.92-es PS3-rol hogyan tudom atmasolni es hasznalni a jatek menteseimet egy HEN-es 4.92-re?
A HEN-es gepen hozza kell adnom az accountomat / bejelntkezni online a PSN-be, QR koddal igazolnom magam es utana mukodne?
-
válasz
Dinomano #81928 üzenetére
A magam részéről messziről elkerülöm a profilommal a tört konzolokat, akármilyen kicsi is a veszély.
Ha neked is sok megvásárolt digitális játékod van, akkor nem javasolnám a bejelentkezést. Célszerűbb lehet regisztrálni egy új account-ot, amit aztán nem kellene annyira sajnálni. -
-
Dinomano
őstag
Melyik most a legfrissebb HEN? 4.92?
Ha semmi bajom a rendszerrel (verziószámát nem tudom), akkor is érdemes frissítenem?
(PS3 Superslimrő l van szó)
Előfordulhat gond az új, frissített rendszerrel? -
válasz
TomAce #81916 üzenetére
Próbáld meg a manuális telepítést is, illetve akkor már a rendszerszoftvert is frissítheted HFW 4.92-re ha gondolod. Viszont akkor le kell futtatni online a HEN telepítőt, mivel a firmware frissítésével törlődik a rendszerből.
Itt van leírásom hozzá, majd délután frissítem 4.92-re.
Ha van telepítve webMAN MOD, akkor először azt frissítsd, ahhoz is van opció az XMB felületén. -
TomAce
tag
Sziasztok, a rendes PS3-am melle szertettem egy masikra is egy HEN-es verziora.
Ezen 4.91-es firmware van es nem a legfrisebb EHN van rajta, szeretnem a firmwaret frissiteni csak nem tudom, hogy hogyanElvileg az XMB-bol tudnam frissiteni a HEN-t 3.4.0-ra de letoltes utan installalasnal 8002AE04 hibat kapok vmi otlet, hogy hogyan tovabb koszi elore is!
-
vm93hun
aktív tag
válasz
james001 #81912 üzenetére
Van egy oldal, ami monitorozza, hogy melyik összegű feltöltőkártya melyik szolgáltatónál a legkedvezőbb.
Ezek közül általában az Eneba-n a Driffle-ön és a Kinguin-on szoktam vásásolni. a "GCDEALS" kuponnal kapsz még 8% extra kedvezményt is, ezt ott általában fel szokták tünteni.
-
james001
veterán
Sziasztok!
Amcsi storeon van pár játék ami magyar storeon nincs fenn,lemezesen meg drágább lenne (pl Alice Madness Returns),és az a kérdésem hogy honnan a legjobb feltöltő kódot venni mostanában?Emlékszem anno még régen G2A-ről vettem de ott csak paypal-al lehetett fizetni... Köszi a válaszokat előre is
-
Dinomano
őstag
Death Stranding-et tolom, de hogy ha végeztem vele, akkor Killzone 2 és KZ 3 jön. Vicc különben, hogy PS3-on elérhető csak a Killzone 3 része. Nem tudom, hogy jogi dolgok vannak-e a háttérben, de lenne igény egy remasterre. Killzone 1-2-3, akár még a PSP-s rész, valamint a Vitás epizód egyben...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Dinomano #81903 üzenetére
A Google csodákra képes...
A PS3 Brewology oldalon, ha rákeresel, ott elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest