Új hozzászólás Aktív témák
-
versionen
csendes tag
Ma reggel jött egy frissítés, 302,78 mb.
Új vagy bővített funkciók.
Teljesítmény növelés.
Stabilitási és hibajavítások.
Biztonsági javítási szint 2025.02.01 -
Ricardo
titán
válasz
nincsnév007 #2428 üzenetére
Kérdés, hogy melyik télen?
-
zoltan77
aktív tag
válasz
baitsee23 #2426 üzenetére
Ne vedd készpénznek, biztos hogy csúszni fog, majd kitalálnak valamit, ráadásul ha már ilyen sokáig húzzák a frissítést akkor ennek hibátlannak kell hogy legyen.Retek sarsung szopatja a népet, más gyártó aki nem arról híres hogy gyorsan kiadja a frissítéseket lásd motorola még az is foglalkozik a tavalyi alsókategóriás készülékeivel. És nekem ne mondja senki hogy most ez így meg úgy mekkora változàs meg szegény sarsung dolgozik a frissítésen, nagyívben leszarják a felhasználókat, az a lényeg vedd meg 5-600 ezerét a telefonjukat.
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Viktor77 #2419 üzenetére
Egyetértek. Hagyni kell automatán a szabályzást és igen, tudok olyan emberekről akik indokolatlanul magas fényérőn használják, függetlenül a sötét-világos módtòl. Magukra vessenek...felfoghatatlan számomra, miért? Automata szabalyzassal is minden jól olvashato, látható.
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
-
Amikor érdekel valakit egy telefon, idejön a fórumába és megkérdi, hogy kibír egy napot? A válaszhoz nem elég annyi, hogy igen/nem. Tehát ha csak saját magadnak nem kell az infó, akkor persze, hogy nem nézegeted.
Nekem pl. annyira irritáló, hogy nap közben töltenem kell egy telefont, hogy ha nem bir ki 1 napot, akkor nem veszem meg. Az S23 üzemidejétöl tartottam, mert kicsi telefon, kicsi akkuval. Aztán végül eddigi legjobb üzemidejű telefonom lett. Ha csak 5 órát birna naponta, meg sem vettem volna.
Márpedig 5 óra sot-ot elég sok telefon tud és az nagyon sok embernek elég is egy napra. Nekem nem elég. Én sem bámulom állandóan a sot-ot, de néha amikor érzem, hogy nagyon jól bírja, vagy épp ellenkezőleg nagyon rosszul, akkor ránézek. És ezekkel a konkrét adatokkal segíteni is tudok másokat. -
zzola
titán
válasz
sulyokferi #2413 üzenetére
A kijelző idő időtartamát elég nehéz meghatározni, mert sok mindentől függ. Én pl. amióta okostelefon létezik, még soha nem néztem, mert minek? Mire mész vele? Ha reggeltől estig kibírja 1 töltéssel, az már jó.
[ Szerkesztve ]
-
sulyokferi
lelkes újonc
válasz
nincsnév007 #2414 üzenetére
Spotify-t BT-val melóban, YT, Google Wallet miatt NFC általában be van kapcsolva, néha egy kis Reels
Igaz, volt, hogy összehoztam 1.5 óra Reelst, de arról már leszokóban vagyok, mostanra max fél óraU.i.:
Mobilnet mindig be van kapcsolva, irodai napokon Wi-fi lehetőségem nincs, valamint autó és Buds miatt a bluetooth is be van kapcsolva[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz
sulyokferi #2413 üzenetére
mit használsz a telefonon? 5-6 órás sotot lehet hozni, nekem általában annyi megvan attól függ mennyit beszélek videóhívásban mert az zabálja akkor szokott kevesebb lenni nekem.
-
sulyokferi
lelkes újonc
Sziasztok!
3 hete már nyomkodom a sima S24-et és alapvetően nagyon szeretem, viszont az akksi azért csalódás..visszaolvastam és látom, hogy ez a kb. 4 órás SOT a tipikus. Ezzel kapcsolatban merül fel bennem, hogy ezidáig én voltam ennyire eltévedve és ebben a méret kategóriában ez a normális üzemidő? Jó, tudom, hülye voltam, nem jártam utána, mert ha tudtam volna, hogy az S24+ mennyivel jobb üzemidővel bír, akkor biztos azt választom a "kompaktság" helyett, de ez a 4000mAh megtévesztett a Note9 után (igen, tudom, hogy azóta a hardver jóval komolyabb lett) és simán azt hittem, hogy ebben a telefonban 1 napot lazán bír mondjuk olyan 6 órás SOT-vel..😅
Valamint meg felmerült bennem a csere S24+-ra, általában az ilyen cserék mennyire érik meg? -
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2409 üzenetére
ne a családi naptárba vidd fel az eseményt, hanem a privátba
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
telefonon a naptáramba írtam be hogy melyik nap milyen programjaim lesznek, ezeket hol tudom ki kapcsolni hogy a család tagok ne lássák? kicsit ijesztő
-
nincsnév007
őstag
akinek fent a one ui 7 beta ott változtak a gyári hátterek?
-
sulyokferi
lelkes újonc
Végül nekem összekapta magát, fogalmam sincs mi volt, de legalább működik
-
Balázzs
senior tag
válasz
sulyokferi #2397 üzenetére
Nàlam simple app van beállítva, tegnap is volt valami frissítès, most működik.
-
sutiand
tag
Nekem meg nem frissül az időjárás widget. Napok óta 1 celsius fokot mutat.
-
TomPack
őstag
válasz
sulyokferi #2395 üzenetére
Mind a ketten Simple appal fizetnétek?
Gyanítom, hogy az appal lehet a baj, mert a Wallet rendesen működik! -
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Legutolsó rendszer frissítés óta (pár napja raktam fel) és azóta nem akar NFC-vel fizetni, pedig nem változtattam meg semmilyen beállítást. Ha megnyitom a simple app-ot, akkor sikeresen tudok fizetni, ha simán csak feloldom a telót érzékeli a leolvasó, de nem történik fizetés. A "Pay with currently open app" opció ki van kapcsolva, korábban is ki volt. Hogy tudnám visszahozni a korábbi állapotot? -
baitsee23
őstag
-
nincsnév007
őstag
válasz
viewdetails #2391 üzenetére
Duál sim az nagyon zabálja mindegyik telefont. Redminem volt duál simem szó szerint felére csökkent az üzem idő. Mondjuk szeptember óta van meg s24 novemberben csináltam 7 órás sotot. Fogalmam sincs hogy azóta csak 6 órás jön össze
-
viewdetails
addikt
-
attila.86
tag
válasz
viewdetails #2389 üzenetére
Szebb képeket készít? Proci miben nyilvánul meg? Fogyasztás?
-
viewdetails
addikt
Múlt héten átültem kis S24-ből kis S25-be, eddigi tapasztalatok alapján el tudom mondani, hogy ugyanazokkal a felhasználói szokásokkal tényleg nem mindegy sem a processzor, sem a képfeldolgozó egység... ha esetleg valaki hasonlót fontolgat.
S24 marad látókörön belül, új gazdája szeretni fogja. -
zsolez76
tag
Jött a februári móka.
-
t.imi
addikt
S25...bakker. Max megy 14 naposba
Aki esetleg kacsingat felé, most a ses pont hu-n még januári -10% a vételárból + ha otp-s kártyád van és aktiválod a vásárlási utalványoknál a Samsung sestore-t, akkor még 5%-ot visszakapsz a következő hónapban.
Igy 324891ft a vége a 256Gb-nak. -
t.imi
addikt
válasz
nincsnév007 #2382 üzenetére
Írom! Ha döntetlen lesz, azt is e papírra vetem
-
t.imi
addikt
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Szívem s25, eszem s24 felé húz. Nagy csata lesz -
t.imi
addikt
Báh
plusz egy százas azért nem esik jól.
OK, a több memória miatt biztos időtállóbb a jövőben megjelenő programok miatt. -
t.imi
addikt
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
Előfizetés mellé lenne 2k. -
diegho
nagyúr
Térerő teljesen jó. Július végén vettem rejoy-on, egy héttel később kaptam egy céges S23-at is. Nekem az S24 forma jobban adja. Fényesebb a kijelző, a kamera a felső kategóriában közepes szintet ad. Szerintem jó telefon az S24. 200k körül ha hozzá tudsz jutni, akkor best buy.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Most, hogy befutott az S25, vennék egy S24-et.
Amit olvastam múlt évben, a kamerával, térerővel sokan nincsenek kibékülve. Ezen hegesztett valamit a samu, vagy maradt a jól ez így felállás?
S25 lenne a szimpibb a 12Gb ram miatt, de +100-at nem ér szerintem, főleg az első teszteket olvasva.
Még i14, ill Xiaomi 14T között vacillálok, csak a 3.5 éves megszokott A72 tartana itt a koreai oldalon. -
hmatthew19
tag
Sziasztok!
Tervben van egy telefon csere. Érdekelne a véleményetek.
Kb 215 körül hozzá tudnék jutni a sima 24-hez, tetszettek mindig is, megéri ezt az árat? Nincs komolyabb hibája ami miatt kerülni kell? Nektek mi a tapasztalat ezzel a telefonnal? -
-
-
|AP|
veterán
egy 128 gigás, egyre problémásabb akksival rendelkező sima S22-t cserélnék 256-os új S24-re. A tárhelyem is elfogyott, az akksi pedig többször is cserben hagyott.
Azt jól gondolom ugye, hogy nem éri meg az S25 a plusz 100k-t?
A szolgáltatómnál 288k lenne egy új S24, ennél jobb ajánlatot most nem látok máshol -
zzola
titán
Ha valaki esetleg reménykedik egy mai frissítésben...
"The Galaxy S24 series One UI 7.0 will release the Beta4 version, and the official version is still a long way off"
[link][ Szerkesztve ]
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!ma beléptem én is az s24 tulajok táborába.
-
mhydas99
aktív tag
Nem tudom feltunt-e nektek, de ha mindig csak "kicsit", par honapokat csusztat a Samsung a foverziofrissitesen, az az igert 7 evben -1 foverzio lesz? Tavalyelott decemberben megjott az Android 14. Addig mindig. Most meg lehet marciusban jon csak. Aztan a 16 lehet mar majusban es igy tovabb. Ok 7 ev tamogatast igertek, nem pedig 7 foverziofrissitest...
-
-
zsolez76
tag
Upsz..
[ Szerkesztve ]
-
Felidax
csendes tag
Reggel befutott a január 01-jei biztonsági frissítés...
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2325 üzenetére
Azt hittem saját screenshot
-
mhydas99
aktív tag
válasz
vilmaboy #2304 üzenetére
Azert mert par eve a Samsung nagykegyesen csak a sajat, Samsung brandelt toltoivel tolt teljes sebesseggel. Anno vettem en is Belkin toltot, Samsung partner volt par eve, amugy is premium brand, 1 evvel kesobb mar nem toltott teljes sebesseggel, akkor vezette be a Samsung a sajat markas embargojat. Tiszta Apple lett.
Amugy meg sokat nem vesztesz idoben, Samu 25w tolto 5%-rol 100-ra kb. 1 ora alatt tolt fel, mas pd toltoveleg 1 ora 15 perc kb. -
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2322 üzenetére
Válaszd ki valamelyik napot a fenti sávban, ahol az oszlop diagrammok vannak
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2320 üzenetére
1 hetére visszamenőleg meg tudod nézni.
-
nincsnév007
őstag
nekünk nincs ilyen opciónk hogy vissza tudjuk nézni napokra az akkumulátor használatot? -
Felidax
csendes tag
Köszi az infót.
Igen, ez zavart meg, mert amikor rágugliztam én is azt találtam, hogy már 2 is kijött.
-
Felidax
csendes tag
Sziasztok! Csak nekem nem jutott még januári update, vagy senkinek se?
-
TODI1111
veterán
Nem tudom. Nekem az ultrán Spigen ez fit glass van [azzal van tapasztalatom] amit tibbike01 is ajánlott. Az rendben működik (10/8) még az én száraz bőrömmel is. Illetve még az ESR üveg is nagyon ajánlott az ultra topikba azt viszont nem tudom, hogy van-e sima 24-re.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
BlitzWolf BW-TC23 kábellel és Acefast A29 hálózati töltővel töltöm az S24em. Szupergyors töltesz jelez. 74%ról 34 perc töltési időt jelez előre. Ha átdugom másik töltőre aminél csak gyors töltést jelez, ott is ugyanennyi idő alatt töltené fel. Miért nem működik gyorsabban a szupergyors töltő?
Elvileg a kábel és az adapter is tudja a PD3.0 és PPS szabványokat. -
TomPack
őstag
válasz
cinikis #2297 üzenetére
Én éppen most rendeltem be mégegy adag gyári Samsung EF-US921CTEGWW visszatükröződés gátlós gyári fólia szettet tartalékba!
Amíg lehet kapni... Ha nem fogy el, max felrakom Hardverapro-ra, kincset fog érni.
Évek óta a gyári fóliát használom, és csak ennek a sima tapintását tudom elviselni! És idén ez a visszatükröződésgátló réteg zseniális! A hydrogél fóliák nekem túl gumiszerűek, és az üvegek pedig túl vastagok.
Egyetlen hátránya, hogy a modelciklus végére minden webshop kifogy belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...