- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
az volt már, hogy a merci be akarja vezetni a türkiz fényt, hogy jelezze, az autó autonóm módban van. Lassan karácsonyfa lesz minden autó...
"... hát persze ..."
-
FeRRaR1
őstag
---WORLD EXCLUSIVE---
[link] 24 órája TK-ra törtek egy F40-et.
Meg a cikkekben sincs videó.
Egy ismerős ment mögötte, így nekem van: [link]Jeremy Clarksont mikor kérdezték mit vegyek ha a legjobb élmény autót akarom? Azt mondta Ferrari F40. Forma 1-es pilótáknak is a gyűjtemény ékköve. Vettel is hosszasan mesélt róla mikor meg tudta venni. De még Schumachernek is volt.
Többször részt vett a Gumball 3000-en, Mille Miglia-n. Többször volt USA-ban, Nürburgringen is. Szervizelni volt a Bell Sport Classic-nál, szerviz tech vezette. Hideg gumi, turbó nyomás megjött, kocsi meg elment. Nem volt elég jó sofőr hogy megfogja / hülye volt hogy ilyen helyzetbe került egy több milliós gyűjtői ritka autóval.
-
-
cOxeR
Ármester
válasz bulikavagyok #332366 üzenetére
Biztosan sokat változtatna a levegő minőségen, meg a balesetekben is, csak kérdés mennyi lenne a többlet idő a közlekedésben, gyanítom rengeteg.
Mondjuk egy használható/kulturált tömegközlekedés is drasztikusan változtatna a dolgokon.
Én bringával nagyon veszélyeztetettnek érezném magam a városban, tuti nem közlekednek azzal.
Bent szerintem is lehet lassabb, csak a menekülő utakat kellene megfelelőre hozni és “gyorsítani”, értsd nem lezárni kellene sávokat hanem minél többet nyitni ahol lehetőség van rá. Leginkabb ez már sajnos nem lehetséges fizikai korlátok miatt. -
aero.
veterán
válasz focvis #332425 üzenetére
Sosem láttam még Subarut autókölcsönzőnél. €129 volt 6 napra (Thrifty).
tboldi: Az hát, egyelőre így 60km után nem tudom mire vélni, azt már sikerült elérni, hogy a nekem normálnak hitt gyorsítás ne 4 ezres fordulaton történjen, mert amúgy gyorsít ez, de nem érzôdik.
Elöl hátul kamerás, radaros, mindenhol is bőrös, napfénytetős verzió, kényelmesnek kényelmes, futómű egészen jó. Fogyi a 60km-re 6.3L/100km, de ez tojás, majd odalépek neki, tippre sima lesz a 9, pedig hibrid. -
veterán
válasz Blindmouse_ #332419 üzenetére
Eskü, az "akkor zárják le fullra a belvárost beton terelőelemekkel - se betonmixer, se rohammentő - csak bicikli" javaslattal egyetértek.
-
-
=WiNTeR=
senior tag
Amikor ma pakoltam be a kocsiba (g7 variant) kiírta, hogy alacsony az akku feszültsége. Pár hete kicseréltem a csomagtartó lámpáját ledesre, ez okozhatta a merülést valahogyan? (bár az autó nem volt használatban majdnem egy hónapja.)
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
aero.
veterán
@focvis
Megúsztam a Doktort, sőt, nem is láttam belőle.
-
OPiiPO
veterán
válasz Blindmouse_ #332419 üzenetére
Hát Vakegeret meg mi lelte
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
tboldi
nagyúr
Ha beadná a kulcsot a Bosch, amivel vettük az Ypsilont, lehet, hogy rápróbálok én is. Ránézésre pontosan ugyanez kellhet abba is.
Rocketből nincs túl nagy indítóáramú és kapacitású ebben a méretben, ezért választottam az előző Lanciába Exide Premiumot, amit aztán megörökölt a MiTo. Egyelőre még bírja, 2 éves és 3 hónapos.
-
válasz MasterMark #332416 üzenetére
Elvileg laboratóriumi teszt volt.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #332416 üzenetére
Jah ezt hivjak palcebonak. Gondolom a pszciho tanszek jegyezte a tanulmanyt.
#nincsbennetarcsi
-
válasz Blindmouse_ #332400 üzenetére
A fogyasztáscsökkentő mágnest is....
Arról pár hónapja találtam egy asszem bagdadi egyetemen készült tanulmányt, hogy tényleg műxik
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #332401 üzenetére
Égésgyorsítók-lassító?! Akkor most melyik van benne?
#nincsbennetarcsi
-
hobizoli
nagyúr
válasz ArthurShelby #332393 üzenetére
Amsterdam-nak ez mellett a fele lakossagara is 30%-l tobb km metroja van, mint Bp-nek
több drón kell ;P
-
addikt
válasz focvis #332404 üzenetére
az AZ Meisterteile az egy importőr saját márkás cucca, kb mint bicikli alkatrészben a Bike+ volt anno. Elment a Csekés beszerző Taipei show-ra, és összeválogatta a cuccokat amik jónak tűntek meg olcsónak, monta a beszállítóknak, hogy erre üssetek Bike+ logót, itthon meg kajálták a népek mint a cukorkát. Würthemberg dettó.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz grizlisandor #332401 üzenetére
Hát igen, és erről tájékozódni a legjobb, leghihetőbb forrás nem más: mint a forgalmazó saját oldala.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Micsurin
nagyúr
válasz szabonagyur #332378 üzenetére
Valóban csodálatos évet megyünk
Nekem is kristályosodott már ki a Shell-es, de csak akkor ha nagy volt a hődifi -> megálltam valahol, a szélvédő kívülről már áthült de belül még meleg volt. De talán 1-2x fordult ez elő.Az idei év meglepetése ellenben a Tescoban vett JP -45 Jégoldó... tényleg 1-2 spricc és tisztul az üveg.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...