Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz maszibmw #1345 üzenetére
Időközben (de közel 12 óra kellett) helyrejött a fényerő, de ha legközelebb is beakad majd kipróbálom a módszert, egyébként ezt a játékot az S9 is csinálta időnként, bár ő csak akkor amikor tényleg forrósodott, csak aztán elfelejtette visszarakni amikor már lehűlt, általában az újraindítás segített, de itt még az sem, egyébként rájöttem hogy ez a vastag mágneses bőrtok nem tetszett neki szerintem, tegnap kivettem hogy megtisztítsam de előtte pár órát görgettem az insta videókat, és hát rendesen meleg volt a telefon, de a tokot fogva nem lehetett érezni, szóval ezek a tokok gátolják a telefon megfelelő hűtését is, így most már nem zárnám ki azt sem hogy valóban indokolatlanul forró lehetett, az utóbbi időben eleve 35 fokról indulunk minimum, visszatettem a sima szilikon tokba, abban nem volt még problémám.
Ja és ez a mágneses tok csak nehezítette az NFC fizetést és az iránytűje is meg volt zavarodva. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest