Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
S24-nél megéri a felárat a 256 Gb-os változat az UFS 4.0 miatt? Tárhely szempontjából elég lenne a 128 Gb-os is, viszont ahogy néztem a sebességi teszteket majdnem 2x olyan gyors az UFS 4.0 a 3.1-hez képest, ezért vacilálok kicsit...Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
pdaniel21
csendes tag
köszi nektek. meg amit nem értek, hallok ezt is azt is: Az S23 ugyanúgy megkapta a hosszabb szoftverfrissítési támogatást mint az S24?
-
Benőke
őstag
válasz fontalaci #2200 üzenetére
Nem tudom hogy anyagilag hogy jön ki a matek. Ha csak nem nagyon nyomott áron veszik, mert hogy a bevizsgálás és az egész procedúra az eladási árban meg kell jelenjen és, annyival olcsóbb kell legyen az új nál hogy értelme legyen ilyet venni.
Röviden igen, de 1 évnél fiatalabb készülék szerintem ha nem volt gyári javításon, le esés egyéb miatt akkor azok gyári állapotban vannak. 1 éves akkuval, bár nem igazán érzem fél év után hogy romlott volna az akku.
Előző generációt jobban van értelme ilyenkor venni, szerintem. -
tms+
aktív tag
válasz pdaniel21 #2202 üzenetére
Bár én jobban szeretem az S24-et, mint az S23-at, mert valahogy nekem kényelmesebb a kialakítása, de ha az S23-at választod. akkor sem kell lemondanod szinte semmiről, nem nagyon van különbség a 2 modell között.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
pdaniel21
csendes tag
Sziasztok!
Nagy helpet szeretnék kérni. Jelenleg i15 user vagyok, de szeretnék végre váltani Samsungra és hatalmas dil emmában vagyok.
3 teló van kiszemelve, a keret nagyon max 190: Nyilván az S24 lenne a legjobb de sajnos ez még nem nagyon van ebben az árszegmensben.
A másik kettő a sima S23, illetve a nemrég megjelent S24 fe. Szerintetek melyik a jobb telefon? Olvastam több helyen, hogy a korábbi Samsungok döcögtek 4k60 videózáskor, ezek már jobbak?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest