Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Harcipocok84 #80262 üzenetére
Azt írtam hogy elméletben. Nem azt hogy ennél mi a helyzet, eleve nem kapunk számlát az EU-s AliExpress eladóktól. Ezt most hagyd így.
-
válasz
Harcipocok84 #80258 üzenetére
Az EU-n belül feladott csomagra nem kell import áfát fizetni, mert az nem import. Nincs mit befizetned, elméletben az ár áfás. Ezt hagyd így, ne variálj, nem éri meg.
-
Harcipocok84
tag
válasz
LouiS22 #80259 üzenetére
Az esetek 99%-ban nincs gond a rendelésekkel. Nyilván akkor jövök ide ha probléma van. Mint például most is. Azért mert néha írok ide nem azt jelenti hogy minden létező csomaggal gond lenne, és folyamatosan küzdenék a szállítással. Az elmúlt 2 hétben érkezett 20-30 csomagom gond nélkül, vámolva, import engedéllyel, stb... De mindig akad valami újdonság, mint például ez. Gondoltam rákérdezek, hátha másnak is lesz hasonló gondja a közeljövőben. Az Aliexpressel pedig semmi gond nincs. Teljesen legálisan bekerül a vállalkozásomba. Alibaba-n pl. hosszú hónapokig tartó egyezkedés után sem tudtam olyan beszállítót találni aki tutira olyan terméket küld amit kérek. Illetve nincs 2 hónapom hogy kivárjam a szállítási időt. A minimum rendelési mennyiségről pedig még nem is beszéltük.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
Harcipocok84 #80258 üzenetére
Az elmúlt egy évben csak olyan hozzászólásaid vannak, ahol a vámolással, áfafizetéssel volt gondod, nyűgöd.
Lehet, hogy el kellene végre fogadnod, hogy az Aliexpress egy B2C és nem B2B felület (ez utóbbi lenne az alibaba).[ Szerkesztve ]
-
Harcipocok84
tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy CTP szállítási móddal volt feladva egy csomag, nem kellett előre kifizetnem az ÁFA-t mivel vállalkozóként rendeltem.
A mai napon kézhez is kaptam a csomagot mindenféle fizetés nélkül. Nem kaptam értesítést sem hogy úton van, vagy hogy beesett a vámra.
Ezzel az a gond, hogy így nincs befizetve utána az ÁFA. Ezt hogyan tudnám utólag megtenni? Van valakinek tippje?
Ami még vicces, hogy a papír szerint a feladó Germany címen adta fel. Ettől függetlenül ÁFA-t gondolom ugyanúgy fizetnem kellett volna rá, de esélyem sem volt vámoltatni értesítés hiányába. DHL csomag, de ha jól láttam a magyar posta hozta ki... Tanácsatalan vagyok..
E-Vám utólag működhet? -
Bigemperor
senior tag
Skacok,a következő miatt szeretnék némi segítséget kérni.
Rendeltem a gyereknek egy jelmezt ami alapvetően ilyen felfújható figura volt. A jelmez gyakorlatilag közelében sincs a képen látott állapotnak mivel hiába fujtuk fel és igyekeztünk valamennyi rést elfedni,azonnal leereszt,úgy is,hogy a hozzá adott kicsi ventit beraktuk hogy tartsa szinten,de ez is esélytelen.
Írtam az Ali-nak refund keretében, képet, videót, szöveges leírást, előtte írtam az eladónak is,aki persze hárított. Továbbra is ott tartunk pedig vagy 3 kört futottam velük,hogy refund ha saját költségemen visszaküldöm,persze ezt nem vagyok hajlandó megtenni,hiszen a jelmez kialakítása eleve lehetetlenné teszi azt,ami vállaltak és leírtak,tehát egyértelmű lehúzás. A kérdés mit írjak, küldjek, tegyek még hogy legalább az eladó költségére menjen vissza ez a selejt?
Előre is hálás köszönet.[ Szerkesztve ]
-
Reggel 9-kor induló akciók
Kuponok: https://s.click.aliexpress.com/e/_okY3huG
3 USD kedvezmény 29 USD kóddal: AEAFF03
8 USD kedvezmény 69 USD kóddal: AEAFF08
12 USD kedvezmény, 89 USD kód: AEAFF12
25 USD kedvezmény 179 USD kóddal: AEAFF25
30 USD kedvezmény 239 USD kóddal: AEAFF30
40 USD kedvezmény 329 USD kóddal: AEAFF40
60 USD kedvezmény 569 USD kód: AEAFF60 -
-
btraven
őstag
Vasárnap is dolgoznak? Ez igen
16 Feb 2025 10:54 Behozatali vámkezelés befejezve Cainiao
16 Feb 2025 10:54 Vám elhagyása Cainiao
16 Feb 2025 10:36 Behozatali vámkezelés megkezdése Cainiao
16 Feb 2025 10:36 Megérkezett a vámhoz Cainiao -
gabor9991
őstag
Ismét beszaladtam az erdőbe
Írtad itt a tavalyi problémámra a 15 nap garanciát, nálam most még arra sem hajlandó az aliexpressz hogy azt a határidőt figyelembe vegye.
Vettem egy kültéri kamerát,(ingyenes visszaküldés lehetőségével) a leírásban az szerepel hogy 355fokban elforgatható persze a valóságban ez se tudja ezt ezért miután reklamáltam felajánlották hogy ne küldjem vissza hanem viszatérítik a vételár 25százalékát amit elfogadtam.Ez az ügy lezárult.
2nappal későb elkezdte eldobálni a kamera a bene lévő sd kártyát amit úgy lehet orvosolni ha a kártyát kiveszem és újra visszateszem akkor pár órára megjavul.
Emiatt a hiba miatt írtam az aliexpressznek hogy akkor most szeretnék élni a 15 napos ingyenes visszaküldés lehetőségével mivel így az eszköz hiás és nem használható rendeltetésszerűen, de most azon rugóznak hogy azért nem lehet mert már korábban kaptam viszatértést és az aliexpressz szabályzata szerint ilyenkor én lepacsiztam az eladóval és nincs lehetőség visszaküldésre.Fellebbezni lehet ugyan a döntéssel szemben de azt gondolom csak időpocsékolás lenne, tegnap is majd egy órán keresztül fárasztott 2 ügyintéző a chaten mert kértem tőlük az ingyenes visszaküldéshez szükséges cimkét az egyik bezárta a chatet közvetlenül előtte mielőtt át kellett volna küldje majd kezdtem újra a másodikkal akivel újra lefutottuk ugyanazt a kört és a senior kollégái segítségével arra jutott hogy emailben fogja elküldeni 24órán belül az emailben azonban csak a lerázós szöveg érkezett meg ahogy számítottam is rá
-
Recyclicator
csendes tag
válasz
Recyclicator #79985 üzenetére
Köszönöm, még egyszer. Valóban, gyorsan visszautalták az árát. Akinek kellett volna az akku, azóta elhunyt.
[ Szerkesztve ]
-
Dani0504
tag
Ez volt leírva:
"- Provide tracking number and details to confirm the return. Once the item is delivered, inform seller to proceed refund. If the seller violates, reach AliExpress with the return delivery receipt. AliExpress will issue coupon to cover it.
(Please do not use commercial express. The seller or AliExpress only covers shipping fee of postal channel.)"A kalkulátorok szerint a posta legolcsóbb. Meglepő, de tényleg. Csomagméret: 44x35x36cm, 5,2kg Posta: 12eFt, GLS: 15eFt
A címet a return/refund oldalon írta meg.
Megkérdezem, hogy hajlandó-e futárt küldeni a csomagért.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dani0504 #80245 üzenetére
Miért Postával, futárcég az nem jó? Esetleg olcsóbb is?
Viszont hogyan fogom visszakapni a csomag feladásának díját? Ha elküldte a címet akkor lehet vele kommunikálni, meg kell beszélni vele. Rgyébként a legjobb és legolcsóbb az lenen ha ő küldene egy GLS címkét, ráteszed a csomagra és leadod egy GLS felvételi ponton vagy felveteted a futárral nálad.
A cím egy ipari parkra mutat, gondolom valami egyedi azonosító, de én ilyen nevű céget nem találtam. Volt ilyen Valegore CZ s.r.o.
Címzett: Valegorecz s.r.o. 20776766860
Cím:
Prague-West
Průmyslová ulice 484
25261
Czech Republic[ Szerkesztve ]
-
Dani0504
tag
Végre lezárult a kálváriám. Döntött az Ali:
"Final solution
Solution1:Return goods,full refund 188.15 USD (seller pays the return shipping fee )"Az eladó elküldte a címet, Csehországba kell visszaküldenem.
Ez a visszaküldési cím:
"valegorecz s.r.o. 20776766860
Czech Republic Central Bohemian Region Prague-West Průmyslová ulice 484CZ 25261 Prague-West Central Bohemian Region"
A cégnév melleti számot is fel kell tüntetnem a csomagon? Vagy mi az a szám?Viszont hogyan fogom visszakapni a csomag feladásának díját?
Elolvasva az irányelveket a visszaküldésre, nem igazán értem a metodikát. Postával kell feladni az rendben, megadom a csomagszámot.
Kérják számlát és csatoljam, hogy ennyi az annyi?[ Szerkesztve ]
-
prsq
aktív tag
válasz
eldoble #80241 üzenetére
Így sem jártam még soha Aliexpressel.
Tegnap jött csomagom (rejtélyes okból mindig pénteken jön, az utóbbi 3-4 biztosan).
Kacatosból rendeltem négy dolgot, és öt volt benne. Össze volt csomagolva egy szürke zacskóba, belül nem voltak külön zacskók névvel/címmel. A többi négy stimmel.Most vagy ajándékba kaptam egy ráadás terméket
, vagy valaki hiányolja az ötödiket.
Nem tudom kié, és nem is érné meg elküldeni (szerintem olcsóbb egyet kintről rendelni, mint Mo-n- belül elküldenie a jogos tulajnak).Hab a tortán, hogy ez egy BT hangszóró, amiből nekem van kettő, és egyiket sem használom. Szóval számomra felesleges.
Ha netán olvassa a vásárló, aki nem kapta meg, és éppen szegedi (hátha azért került az én csomagomba), akkor szívesen átadom (ha megmondja, milyen márkájú és színű).
-
eldoble
aktív tag
Az expressone emailben azt írta módosíthatom a szállítási címet és csomagautomatába is rendelhetem, de amikor a "Módosítom"-ra klikkelek már nincs csomagautomata lehetőség, akkor itt az nem működik vagy van valami trükk ahogy ezt a lehetőséget elő lehet csalogatni?
-
dzf007
aktív tag
Úgy veszem észre hogy az expressone is el van havazva, mert mai napon lett volna egy csomagom 17 és 19 óra között de 18:10-kor jött egy üzenet, hogy időhiány miatt elhalasztva... Fura mert 10 körül indult a futár..Bár ha 8 órát dolgozhat/vezethet akkor letelt...
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
Ez hogy kerül 6100Ft-ba?
[link]Az eladónak csak ilyen olcsó termékei vannak és 0 értékelés...
-
válasz
Tommy1982 #80231 üzenetére
Nem kell törölni, több ilyet vettem így és a szokásos módon 8-12 napon belül megkaptam. Csak akkumulátorok, li-ion elemek és nem egy darab esetén van szállítási nyűgje néhány eladónak. Minden szállítható repülőn, ha megfelelően van csomagolva, ez az ami nem akaródzik nekik.
Egyébként mindent ellenőriznek, nem csak a akkukat és elemeket úgy tudom ellenőrzik de ezért nincs is jelentősége. Lehet ilyet itthon is kapni, csak bekerül az országba és nem hajóval, vonattal hozzák ha nincs egy raklapnyi rendelve.
[ Szerkesztve ]
-
Tommy1982
tag
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
bundle rendelést adtam le, amiben van egy fejlámpa, de figyelmetlen voltam és csak a rendelés után vettem észre, hogy akku van benne. Még nem adták fel a csomagot, érdemes a fejlámpára még most cancel-t nyomni? -
PuffyDog
aktív tag
válasz
spileraaa #80227 üzenetére
Jobb esetben igen, ha egyszerre rendelted őket.
Viszont ezt te látod a rendeléseknél nyomkövetésben.
Parcelsapp-on látod milyen követési számot kaptak, ha ugyanazt, akkor egybe lettek csomagolva.[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Choice rendelésem volt . Ezt egybe küldik ? Ha igen 10db r44 elem nem érkezett meg. Ilyen esetben kérjem a refundot ?
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #80222 üzenetére
Automatikus elutasító üzenet hogy újra ránéztek de nem elég a proof-om, hogy usb 2.0 és nem 3.0 a hub. Konkrétan crystaldiskmark-os tesztet is csatoltam, szánalmasak
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Valid, persze, csak szeretek onnan venni, ahol van soksok ezer tapasztalat, a keresésedben is "csak" 1000+ ami már nem bundle.
Igazából azt nem értem, hogy amit lehet kapni bundle-ban, azt miért nem látom, amikor rákattintok, hogy válasszak még ki mellé terméket, illetve ami bundle-ban van, az miért nincs bundle nélkül
-
válasz
tobias88888 #80220 üzenetére
Ha van Free return, azaz a dispute-nél bekérik az e-mail címedet akkor ez a magyarázó szöveg nem számít buyer pays the return shipping fee
Ha egy elem hibás, nem felel meg a leírásnak ami érkezett, vagy ez helytelen tétel, akkor az eladónak kell fedeznie a visszatérési költségeket.
Ez azt jelenti hogy az eladóval kell egyezkedni hogy miként téríti meg -
tobias88888
őstag
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Keresek USB hubot, ki is listáz olyat, ami tetszene:
Ellenben rámegyek, csak a bundle deals van, ami nem lenne gond, teszek mellé valamit, de nem találom meg ezt a terméket..
Ilyenkor mi van?
Nekem jó lenne bundle nélkül is kicsit drágábban, de nem tudom előhozni.
-
tobias88888
őstag
Több éve aliexpresses vagyok, de ilyen még nem volt. Rendeltem egy "USB3"-as elosztót ami természetesen USB2 lett, ez nem újdonság, előfordul onnan ilyen. Ilyenkor visszatérítést kérek, az ár valamennyi részét és meg is szokták adni (max az áron változtatnak, de korrekt). Most viszont:
Order information
Item Name: 4-in-1 USB C HUB 3.0 PD 60W Type C 3.1...
Final solution
Solution1: Return goods,full refund 1206.33 HUF (buyer pays the return shipping fee )Reminder: Please provide the tracking number within 10 calendar days on your dispute detail page. If you fail to response or provide returning tracking number before the deadline, the payment will be released to the seller.
Ezek most komolyan azt várják hogy Kínába visszaküldjek egy ilyen árút? Gondolom a visszaküldés díja többszöröse lenne az összegnek.
Van Free Return is erre:
• If an item is defective, arrives not as described, or it's the incorrect item, then it will be up to the store to cover the return cost.
És ezt ezek alapján megszegik. Lehet még valahova írni ezzel kapcsolatban? Nem a pénz számít, csak hogy selejtet adtak el[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Nem is mondtam ilyet. De ha az ali kötelezi hogy állja a visszaküldést akkor miért cseszik mindenre? Nem válaszol egy privát üzenetre sem. Akkor megvárom a dispute végét aztán fellebbezek, és elküldöm a screenshotot hogy nem válaszol semmire és nem. intézi a vissza szállítást. Majd akkor talán lesz full refund úgy hogy a szar termék is nálam marad.
-
válasz
dredjudge84 #80216 üzenetére
Mert bármely cím lehet a visszaküldési cím, ez valami lengyel raktár lehet vagy az EU-s megbízottja, mert normális kereskedő cégeknek az is kell az EU-ban. Egy egyéni vállalkozó vagy magánszemély eladó nem fog ilyet csinálni. Eltérőek lehetnek a megoldások.
Nézd azzal én nem tudok mit kezdeni hogy egy AliExpress-es eladó miként oldja meg az EU területén a termékeinek a kezelését, raktározását, visszafogadását, ez utóbbi akár kínai cím is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dredjudge84 #80214 üzenetére
Az eladó, a franciák azok nem mindig EU raktár, hanem ott bejegyzett cég, minek küldetné Kínába?
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
https://a.aliexpress.com/_EwUCYOY
Itt van például ez. Itt elálltam 14 napon belül, igaz hogy elsőre az eladó nem akarta vissza vásárolni a terméket de az aliexpress döntése alapján kötelezték rá és a vissza postára is. Ő küldött érte dpd futárt. Itt sincs free return, itt is elvileg fr raktárból jött a cucc. Akkor mi a különbség a két vásárlás között?
-
válasz
babosf #80212 üzenetére
Yes, I'm sure és új dolog is mehet, vagy marad az eredeti indoklás, bizonyíték a No, keep my original proposal
A nem elküldésre
Hát az más több technikai dologtól is függ, nem igazán tudok abban segíteni. Böngésző beállítás, reklámblokkoló, oldalfordítás, Net probléma.
Sok karakter a szövegben, kép feltöltést igényel[ Szerkesztve ]
-
válasz
dredjudge84 #80207 üzenetére
Amióta előjöttek az EU-s raktárak azóta írom hogy nem jellemző hogy oda kell visszaküldeni. Azok amelyek a Free return promócióval vásárolhatóak azok más feltételekkel működnek, mint a normál EU-raktáras termékek. EU-s fogyasztóvédelem szempontjából amit biztosítani kellene az EU-s eladóknak a 14 napon belüli visszaküldési lehetőség -meggondoltam magam még sem kell- de ilyen esetben a vásárló fizeti.
Biztosítani kellene hibás termék esetén is az ingyenes visszaküldést, no az nem igazán megy itt az AliExpress-en (garanciát el lehet felejteni a rövid megfogalmazásom) de mindegyik visszaküldésnél nem feltétel hogy visszaküldési cím EU-n belüli legyen.
Hogy ki fogja azt meglépni hogy a nem biztosított fogyasztóvédelmi szabályok miatt az AliExpress (Shein, Temu) blokkolásával kényszerítik ki a szabályok biztosítását, azt még jósolni sem tudom, de csak így lehetne megoldani.
-
babosf
aktív tag
válasz
shokobanana #80203 üzenetére
kosz na már csak egy kérdés. rányomtam a reject all-ra
Reason for your request
Return item itt nyomok egy NO-t
feltoltom a fedexes és a china post-os képeket. leírom hogy track id incorrect bla bla
berom az összeget
és utána mi van? nincs semmi gomb hogy ok vagy valami.... -
dredjudge84
őstag
Most elvesztettem a fonalat. A lényeg hogy az ember abban a tudatban vásárolja eu raktárról a terméket, hogy hamar megjön, és ha gond van könnyebb a visszaküldés. Legalábbis én e logika mentén gondolkodtam. Nekem teljesen mindegy hogy az eladó vagy az ali állja a visszaküldést, de ne nekem kelljen már meghitelezni nekik úgy hogy vagy látok belőle pénzt vagy nem, plusz még én töltsek ki vám nyilatkozatot hogy ez egy inverz csomag, és ugyan ne kelljen rá fizetni semmit. Ez így elég abszurd.
-
válasz
shokobanana #80203 üzenetére
Én sem. Olyat sem hogy a 17track csillagozná a nyomkövetési számot vagy hogy a címzett ország hiányozna.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dredjudge84 #80204 üzenetére
Sehol nincs olyan előírás hogy a visszaküldési cím az EU-s legyen, azok csak "raktárbázisok" amelyek kifelé küldik a motyókat nem egy cégé, eladóé, az eladók bármilyen címet megadhatnak a visszaküldési címnek, általában a céges cím van oda is beírva.
-
válasz
babosf #80201 üzenetére
Arra értettem a nem egyértelműséget, hogy beszédesebb egy kép a szövegnél ahol látszik a két település közti távolság is. Ott távol Kínában maguktól nem fogják a magyar térképet nézegetni ellenőrzésként.
Lehet hogy lesz majd lehetőség újabb bizonyíték csatolásra.
Egyébként meg ha nem átverős lenne az eladó akkor konkrétan megadta volna az esetleges új nyomkövetési számot, amit egyébként módosíthat a vásárlásnál ha az eredeti valamiért megváltozna és akkor az AliExpress ügyfeles is azt látná.[ Szerkesztve ]
-
babosf
aktív tag
hát jó...köszi
itt mire gondolsz? "mert nem egyértelmű amit megadtál "
dispute indításnál ezt írtam: Fedex_ES Tracking number: 771678504586 Delivered BUDAPEST Your package has been delivered. Feb 7, 11:20 (GMT+1) I didn't get anything. My adress: Csxxxxxxt u. 13. Szxxxxxd, Sxxxxy, Hungary, 8xx2 not BUDAPEST
sztem ez egyértelmű de jobb lett volna ha elobb kérdezek és akkor a 9-es pont szerint indítom a dispute-ot...gondolom nem lehet már még egyet indítani
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!