Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A Steam androidos app-ban hogy lehet lapozni? Hiába próbálok görgetni egyszerűen nem megy lefelé a kép. Nem tudok bejelentkezni, hiába olvasom be a qr kódot nem tudom lejjebb görgetni, hogy jóváhagyjam.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a legjobb topik, de hátha. Azt hogy tudom megakadályozni, hogy egyes programok elindításánal a SteamVR program is elinduljon? A SteamVR-ben kell valahol letiltani vagy az adott programban? Konkrétan a Twinmotion program indításakor aktíválja magát a SteamVR és így nem tud funi a Twinmotion, le kellett törölnöm a SteamVr-t hogy használni tudjam.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz KubanitoS #107587 üzenetére
Köszi a válasz és ollie-nak is.
Valóban, a mostani gépem hetedik éves és egyszer sem kellett rajta újrahúzni a win10-et. Marad akkor egyben, rendszernek programoknak és játékoknak az m.2-es és lehet, hogy a régiből kimentett (most játékokra használt) SATA SSD-t is játékokra használom majd az újban, és a marad a 10 éves HDD-m a filmeknek, fotóknak doksiknak. Nem akartam HDD-t az új gépbe, de amilyen útemben nő a játékok helyigénye, szükség lesz arra a majd 2TB helyre SSD-n.Runo: az új gépben 1 TB-s lesz az m.2, a régiben van 120-as csak még nem írtam át a profilomnál.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Új gépet lakok be és szeretnék egy kis közvéleménykutatást készíteni, hogy ki, hogy szokta alakítani a meghajtókat.
Az új gépben lesz egy 1 TB-s m.2 SSD (meg a régiből átviszek egy szintén 1 TB-s SATA SSD-t, azon lesznek a filmek fotók stb)
Mi a jó megoldás:
1. C: partíció az m.2 őn kb 200 GB a rendszernek + a programoknak beleértve a Steamet (meg a többi tartalomszolgáltatót) és a D-re csak a játék könyvtárak menjenek.
2. A C:-re csak és kizárólag a rendszer, az összes többi program pedig a D- partícióra, így meg 100-900 GB megosztásban lenne az m.2.
A win esetleges újra telepítésénél melyik a jobb szerintetek. (hogy ne kelljen többszáz giga játékot újra letölteni.)Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Elég láma kérdés jön, de egyik meghajtóról simán át tudom másolni a steam könyvtárat egy másikra steammel meg játékokkal együtt, vagy ez nem ilyen egyszerű?OK, elolvastam az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Srácok, ez az egész könyvtár áthelyezősdi megoldott. A steamben van ilyen funkció. Minden gondom megoldódott, ezzel sikerült áthelyeznem egy játékot az SSD-re.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A C: meghajtómon létre akartam hozni egy Steam könyvtárat és azt írja, hogy írásvédett:
De ez hülyeség, mert simán telepítgetek, másolgatok rá. Hogy lehetne rávenni a Steamet, hogy ne lássa írásvédettként?
-
petymeg
addikt
Üdv!
Ez csodálatos!
És hogy tudom megoldani? Ctrl+c Ctrl+v átmásolom az egész játék mappáját a kívánt helyre, vagy reinstall?Közben megtaláltam a steam fórumon a megoldást. [link]
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Üdv!
A gépemben van egy 120 gigás ssd, amin csak a win van, tehát van vagy 90 giga szabad helyem. A steam könyvtáram egy 1 terrás hdd-n van. Egyszem játékot akarok csak áttenni az ssd-re, ez lehetséges? Magyarán a steam-nek meg lehet adni két játékkönyvtárat két különböző meghajtón?
-
petymeg
addikt
Üdv.
Ha uninstallálom a Steam.-et, akkor törli a Steam könyvtárat és a játékokat?
-
petymeg
addikt
Kösz a válaszokat! A mentések szerintem a C-re mennek, ami a régi eladásra szánt gépben marad, tehát törlöm, de előtte elmentem ezeket természetesen. Engem az érdekel, hogy a Steam könyvtár benne 30 játékkal, -ami a HDD-vel átkerül az új, szűz gépbe- hogyan menthető meg. Hogy ne kelljen órákat 250 giga letöltögetéssel, meg az újratelepítéssel szórakozni. E mellett még Origin is van meg Rockstar is, azok letöltését/újratelepítését is meg kellene vhogy úszni...
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A HDD-m rajta a Steam könyvtárral együtt átkerül egy új gépbe, amin egy SSD-n szűz Win 10 lesz. (Jelenleg is így van, az SSD rajta a win 10 minden más a HDD-re telepítve)
Ha átrakom akkor meg tudom a játékokat nyitni vagy törölni kell a Steam könyvtárat és letölteni/telepíteni mind a több száz giga játékot?
-
petymeg
addikt
Üdv!
Próbált valaki most délelőtt játékot vásárolni? A Paypales fizetésnél megáll. Másnál is ez van?
-
petymeg
addikt
válasz genndy #80944 üzenetére
Köszi, de találtam megoldást. Moddolt patch-eket tettem rá jó lett és még a látvány és a hang is fel lett tupirozva rendesen.
[link]
Felment még vagy 3 giga de megérte.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Megvettem steamen az IL2 Cliffs of Dover c. játékot, de sajnos nem indul el. Első indításnál telepíteni akarja az Microsoft VC Redistet, de még előtte kilép. Megpróbáltam elindítani a telepítést kézzel, megkeresve a telepítőt a könyvtárban, de akkor meg azt írja, hogy újabb verzió található a gépen, mint amit telepíteni akarok a játék könyvtárából. Mit lehet ilyenkor tenni?
Ime:
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Steamnek milyen alternatívái vannak, ahonnan esetleg olcsóbban lehetne venni legálisan pc-re játékokat?
-
petymeg
addikt
heló!
a steam menti valami szerverre az eredményeimet, vagy a saját gépemen vannak elmentve. magyarán formázás előtt meg kell keresnem a mentéseket?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest