Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1625 üzenetére
Nem,én nem vettem meg,early acces-el már többször is megszívtam,többé nem fogok fizetni azért hogy teszteljek egy vackot,ami aztán sosem készül el.
Mert van olyan játék amit megvettem mert hú de tetszik,na és még mindig early acces,de mivel nincs benne hónapokig semmi olyan ami lekötne pár percnél tovább elő sem veszem.
De van aki megvette,bár a gépigénye nagy,vicces hogy szépen elmegy médiumon gyengébb gépen is.A gyári médium gépigény RTX 3060 és megy mediumon GTX 1050-el. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1623 üzenetére
Szerinted fog így futni switch-en?
-
Plata
félisten
válasz
nesh_019 #1619 üzenetére
Igen értékelése jó,de már nem nagyon játszanak vele.
Múlthéten volt hír hgy 85%-al esett vissza a játékosok száma,mostmár kedden kevesebb mint 10% volt azoknak a száma akik játszanak vele.
Jó és szép játék,de nem köt le hosszan.
Plusz még early acces,nem sok tartalom van benne,azt is főleg modderek gyártják. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1613 üzenetére
A GTA 6-ot ne emlegesd már együtt az inzoi-val léccci.
Tuti hogy ráhozod az inzoi átkot.
Még a végén a GTA 6 is akkora pofára esés lesz mint az Inzoi,ami nem lenne jó.
Március 28-adikán jelent meg mint early acces és már most 10% alatt van azoknak a száma akik játszanak vele. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1615 üzenetére
Egyébként ha lesz is win 12 már ha lesz egyáltalán,akkor sem hiszem hogy minimum win12 kellene.
Sőt a 64 gb ram minimumot sem hiszem el.
Vagy eszetlen rosszul lesz Pc-re portolva és olyan gány lesz mint a 4.
Másképp minek kellene ilyen erős gép ha egy ps5 pro-n is elfut vagy ps5-ön,aminek a teljesítménye a béka segge alatt van ezekhez képest. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1615 üzenetére
Vicces de láttam róa képet,meglepően szép.
-
Wiz Khalifa
veterán
Idén év végén, jövő év elején jön. Na most, ha idén meg is jelenik a GTA VI akkor is csak konzolra. Szóval amikor jön PC-re már rég lesz Windows 12, szóval ez se olyan hülyeség lenne. Ott a GTA V. 2015-ben jelent meg és Windows 10 az ajánlott, ami szintén 2015-ben jelent meg.
Az hogy GTX 1050-en elfut az InZOI az egy dolog, de milyen graffal? Ez a kérdés. Én is játszottam megjelenéskor a minimum gépigényes gépen a GTA V-vel. Csak épp voltak 20-30mp-enként berándulások stb... szóval az, hogy elfut, esetleg játszható, messze áll attól, amit én írtam, a max grafikától.
Nem is értelek, kicsit lehetnél önálló és utána olvashatnál bizonyos dolgoknak...
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1613 üzenetére
Vicces hogy pont az inzoi-t írod.
Van aki GTX 1050-el tolja gond nélkül.
Az Inzoi-t meg ne hasonlítsd a GTA-hoz,egyébként én főleg a Win 12-re írtam a baromságot,mivel az még nincs is. -
Wiz Khalifa
veterán
Na akkor kicsit ülj le és gondolkodj el, mekkora hülyeséget írtál azzal, hogy "ez színtiszta baromság".
Ahogy Franklin írta ott is egy igazság. Valamint InZOI gépigényét nézd meg. High beállításokhoz 32GB ram és 16/24GB vram-os VGA van írva attól függ NV vagy AMD.
Na akkor, gondolkozz el, hogy az InZOI grafikájával ez a követelmény akkor a GTA VI graffal ami komolyabb lesz ettől, mennyire reális vagy sem a 32-64GB ram full graffon.
-
Franklin
addikt
De ne felejtsük el, hogy a GTA V PC-s verziója nem egyezett meg a PS3 / X360 verziók megjelenéskori grafikájával.
Tehát simán lehet, h a PC-s verziónak nagyobb lesz a gépigénye annál, mint amit egy Series S hardver tud.
Azért remélem most nem fog eltelni másfél év a két dátum között
-
Nagus
senior tag
PC verzióhoz vannak már előzetes szükséges hardware pletyik? Gépet kellene összeraknom a mostani 10 éves...
-
front3r
őstag
válasz
T.Peter #1606 üzenetére
Ja értem. Akkor próbáld ki, ahol van rá lehetőséget, mert meg fogsz lepődni. Hiába jobb érzetre a 60FPS, ha a grafika csúnyább lesz. Ez már az a szint, ahol nem darabos a kép, mint 30 FPS-nél. Az AC Shadows esetében nagyon látványos, mert a bázisodon 30FPS van, azon kívül pedig a kívánt FPS érték van. Nem tudom miért fix 30PFS a bázison az FPS, de ezt a döntést hozták a fejlesztők, viszont így nagyon egyszerű látni a kettő között a különbséget.
-
homerhamm
addikt
-
T.Peter
őstag
válasz
front3r #1599 üzenetére
A +10 fps-ert cserebe elvesztesz 8.33ms-t, ami a fele annak, ami a 33.33ms es a 16.67ms kozott van, szoval 50%-ert cserebe kapsz 33.33%-ot, amivel meg sehol nem vagy a 60 fps-hez kepest. Szinte ugyanolyan rossz, mint a 30 fps. Az input lag/response jobb, de ennyi.
A felskalazas nem fog csodat muvelni kepminoseg szempontjabol, a cpu oldali dolgokon meg vegkepp nem valtoztat.
Az a jatek, amiben van 40 fps mod 30 fps mellett, azert dob el 8.33ms-t, mert megteheti, nincsenek benne olyan elemek, amik kitoltik a 33.33ms-t. Nem gondolom, hogy itt megtehetik, hogy 8.33ms-t eldobjanak.
Amiknel van 60 fps mod, ott alapbol minden 16.67ms-re keszul cpu oldalon. Termeszetesen a skalazhatosag a cpu oldalon is tenyezo, de nem lehet mindent skalazni.
-
front3r
őstag
Ez nem igaz, már ami a 40 FPS-t jelenti. Ez nem egy átlag FPS szám, hanem a fix. VRR képes tévén nagyon smooth érzésed lesz, amikor játszol. PC-n teljesen más pl. a 60 FPS érzete is, mint konzolon. Akinek van konzolja, és tudja ezt a lehetőséget használni, az tudja miről beszélek. Ráadásul a felskálázást 4K-ra is nagyon ügyesen meg lehet oldani konzolon, alig van eltérés a natív 4K, és a felskálázott között, ha a fejlesztő cég belerakja az energiáját.
-
negyven2
veterán
Ne jelentsenek be kamu megjelenési dátumot, amin aztán háromnegyed évet csúsztatnak.
Azért elhiheted, hogy nem viccből csinálják ezeket, hanem mert akkor amikor ezeket a dátumokat bejelentik, akkor azért teszik, mert úgy látják, hogy akkora kész lesznek a fejlesztéssel.
front3r: Az a baj, hogy az alapvető problémákat a PSSR/FSR4 se tudja nagyon megoldani, miszerint a konzolokban lévő CPU miatt talán a 40 fps elérhető opció lesz a 30 mellett.
Most jött ki ugye a GTA V Gen9-es (PS5/XSX) kiadása PC-re, és ott le lett tesztelve, hogy a PS5/Xbox Series X|S lévő CPU, PC-s kvázi megfelelője, az R5 3600-as (valójában még ennek a teljesítményét se érik el), nagyon nem tudja tartani, még a 60 közeli érkéket sem, mert csak az RT-s dolgok megeszik ezt a CPU-t. És a Trailer 1 elemzések szerint hasonló szintű RT lesz a VI-ban, mint amit most látunk a PC V-ben. És ez csak az RT, mert ott lesz meg sok más szimulációs dolog is.
ps. amúgy a következő Earing Call (befektetőknek tartott pénzügyi jelentés), olyan május 15-e környékére várható. Ekkor zárul le a 2024-es pénzügyi év, és valószínűleg ekkor már többet fogunk tudni. Főleg mert alapvetően az a hivatalos (február közepi) álláspont még mindig, hogy 2025 naptári évében jön, pontosabban 2025 őszen. De ha pénzügyi évet nézzünk, akkor 2026 májusáig is beleférnek elvileg, ha azt mondják, hogy a 2025-ös pénzügyi évben érkezik majd.
Illetve még valami!
Most szerdán (2-án) mutatják be hivatalosan a Switch 2-öt, és ettől a dátumtól már hivatalosan is be lehet rá jelenteni játékokat, megjelenési dátummal! És vannak olyan pletykák, hogy Switch 2-re is jön majd a GTA VI! Így majd a következő Trailer esetén már ezt is tudják már reklámozni... akár GTA VI megjelenési dátummal is! -
Rossi
addikt
válasz
front3r #1596 üzenetére
Két gondolat:
Alapvetően egyetértek, akkor adják ki, amikor kész...
De!
Ne jelentsenek be kamu megjelenési dátumot, amin aztán háromnegyed évet csúsztatnak.40 fps majdnem olyan, mint a 60 fps.
Hát, max annyira, mint a 12 cm-es pöcörő a 18 cm-eshez képest,, szerinted majdnem olyan, asszony szerint nem biztos. -
front3r
őstag
Én továbbra sem aggódok a GTA 6 kapcsán. Megjelenik, amikor jónak látják. Várhatóan 1 éven belül. Biztosan nem várnak a következő konzolgenerációra, főleg hogy erre lett bejelentve, nem a következőre. Meg közben a PSSR is fejlődik, meg az FSR4 is.
Nekem ez a 40 körüli FPS is megfelelne, mint az AC Shadows-ban, ami majdnem olyan, mint a 60 FPS. Azért a VRR sokat segít. -
nesh_019
senior tag
válasz
negyven2 #1590 üzenetére
GTA V megjelenés.
hivatalos bejelentés 2011. október 25-én.
első előzetes 2011. november 2-án.GTA V első hivatalosan bejelentett megjelenési dátuma
2013. tavasza volt,
amit a Rockstar Games 2012 októberében közölt.Később, 2013. január 31-én a Rockstar bejelentette, hogy a játék megjelenése 2013. szeptember 17-én lesz.
Ősz környékén minden kiderül. -
negyven2
veterán
válasz
nesh_019 #1587 üzenetére
A legfrissebb nyilatkozatok alapján, még mindig az van, hogy idén összes jelenik meg! És ez egyelőre olyannyira biztosnak tűnik, hogy sok nagy játékkiadó/fejlesztő inkább eltolja azt az utat választják, hogy sok játékuk megjelenését, inkább eltolják, függetlenül attól, hogy az is kiadható állapotban lenne.
-
nesh_019
senior tag
Következő konzolgenerációra biztos hogy megfog jelenni, de nem hiszem h várnának 2027-28-ig, csak elvannak csúszva nagyon a játékfejlesztéssel, nagyon komplex lesz az egész game, én a helyükben biztos nagyobb hypet keltenék manapság pont alkalmas lenne ez az időpont, az internet szerintem felrobbanna.
Ezzel szerintem inkább az jön le hogy valami nem oké Take-Two/R* tájékán.
Az is igaz h a játék már csak azért eladja önmagát hogy az a neve GTA, ha jó lesz ha nem, 12 év alatt annyit változott a világ, szerintem már rég a GTA VII-ról kellene beszélgetnünk, mert az erőforrás meglett volna hozzá hogy egyszerre több divízióban készüljenek ezek a játékok. De ők inkább élvezték a GTA Online végtelen pénztermelését és a játékfejlesztést elhanyagolták, olcsó húzásokkal mint például a régi GTA-k újrakiadása elég gagyi formában + újra és újra felújítani azt a játékot ami nekik a legtöbb pénzt termeli [ GTA V/Online], ami PC-n a megjelenése óta hemzseg a csalóktól és idegesítő hibáktól.
Üzleti szempontból nekik nagyon jó, de mi játékosok nem jártunk eddig nagyon jól. -
Plata
félisten
válasz
nesh_019 #1587 üzenetére
Mi van ha tényleg várnak a következő konzolgenerációra?
Ami már szerintem nem olyan soká fog jönni mint ahogy mondják páran,pár napja volt hír az egyik készülő játéknál amit figyelek hogy ott már a következő konzolgeneráióra is készül,nem csak ps5 meg xbox franc tudja mi. -
negyven2
veterán
válasz
sittes79 #1585 üzenetére
Azért ilyentájban (kb. fél évvel a megjelenés előtt), már azért bőven beindult a "light-os" reklámgépezett, előrendeléssel meg mindennel együtt. De igaz, hogy manapság ez már megoldható máskép is (és ezzel sok marketingköltséget megúszva), hogy igazából pár hónappal a megjelenés előtt kezdünk bele, mert így sokkal hatékonyabban lehet megoldani ezt.
-
negyven2
veterán
The anticipation for that title maybe the greatest anticipation I’ve ever seen for an entertainment property. And I’ve been around the block a few times and I’ve been in every entertainment business there is. We want to maintain the anticipation and the excitement. And we do have competitors who will describe their release schedule for years in advance. And we found that the better thing to do is to provide marketing materials relatively close to the release window in order to create that excitement on the one hand and balance the excitement with unmet anticipation. We don’t always get it exactly right, but that’s what we trying to do.
- Strauss Zelnick, Take-Two Interactive CEOVagyis valószínűleg ezért nincs még Trailer 2, meg több infó (mert most megjelenéshez képest, sokkal később kezdik el a marketing kampányt mint azt tették korábban)!
-
KorySoprano
tag
válasz
Wiz Khalifa #1573 üzenetére
Szia.
Értem, valahogy ez volt nekem is az érzésem, ugyebár az Xbox is ?Microsoft termék mint a Windows, de gondoltam rá kérdezek mielőtt be fürdök vele. Ugyanis kaptam kölcsön egy X-one joy-t és hiába kínoztam nem ismerte fel a pc,bár az is lehet, hogy a kontroller volt gatya.
Köszönöm a gyors választ minden válasz adótól.
ui.:tovább olvasgatom a fórumot sok a számomra új infó , ha nem bánjátok esetleg kérdeznék még ha valamit nem értek. -
Plata
félisten
válasz
Kiskokó #1580 üzenetére
FiveM az bukta volt,mivel az igazi fejlesztők már nem is voltak benne,csak valami noname senkik akik kifúrták az igazi Fivem fejlesztőket.
Nem kell elmenni a roblox-ig sem.
Ott a WG,azt hiszed a GTA-ban van drága cuccok,ne viccelj,nem rég bizonyították be a játékosok hogy simán kiperkálnak 100+ ezret egy limitált darabos tankért,csak 50 ezer darab volt belőle.Azt hiszem. és ezt többször eljátszották már az idén.
Mondok mást STO-ban a kedvenc orion karakterem hajóján vígan van több ezer dollárnyi fizetős cucc,nem játék dollár,na és én még csak nem is vagyok igazi nagy hal.
Csak egy örült gyüjtő. -
Kiskokó
veterán
1 hete sincs, hogy Szotyinak azt ecseteltem, hogy simán látok rációt egy ilyenre is. Főleg, hogy megvették a FiveM-et.
Ha van eszük nagyon durva dolgokat tudnának csinálni. Én még mindig "hiszek" a GTA 6 Metaverzumban. Ez a játék lesz képes elhozni azt, amit a sok kezdetleges metaverzum próbált az évek alatt. (Roblox, Sandbox) -
negyven2
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1577 üzenetére
Én megtanultam már rég, hogy érdemes biztosra menni az ilyen dolgokban...
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #1575 üzenetére
Wiz Khalifa: Ez nem neked ment volna válaszként, de már mindegy... kiegészítésként azért leírom, hogy főleg azért jobbak ezek a kontrollerek, mert pl. a legtöbbjükben már Hall effect-es analóg karok (az áprilisban érkező G7 Pro esetében már TMR lesz) és ravaszok vannak illetve van aminek még mikrokapcsolósok a gombjai (G7 Pro-nál már ez is mikrókapcsolós lesz) is. Illetve a poling rate-jük az gyári Xbox kontroller 125Hz-e helyett akár 1000Hz is lehet.
-
negyven2
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1573 üzenetére
Pontosabban ha vezeték nélkül szeretné valaki használni az Xbox Series X|S (a one-os már mondjuk nem igazán kapató) kontrollerét, akkor kell neki BT... ha nem kell vezeték nélküli mód, akkor meg egy USB-C kábellel simán működik.
Illetve nem reklámból, csak jelenlegi tapasztalatból mondom, hogy a Gamesir termékei alapesetben nem csak az alap Xbox-os, de még az Elite v2-es kontrollereknél is jobbak szerintem, és olcsóbbak is.
Viszont olyan ami működik Xbox alatt és vezeték nélkül is az majd csak áprilisban jelenik meg (ami Xbox esetében is vezeték natívan vezeték nélküli lesz az meg $100 felett fog nyitni majd). Vagyis alapesetben vezetékesek a kontrollerei. Van olyan ami Xbox kialakításúnak és vezeték nélküliek, de azok csak Bluetooth-on tudnak kommunikálni (Xbox konzollal nem működnek együtt). -
Plata
félisten
válasz
Mizol29 #1571 üzenetére
Vaagy,a hatban eleve lesz GTA+ és gta store,ahol mindenféle fizetős op verdákat vehetsz.
A sima ingyenes verdák felturbózott változatai.
Játékban gta dollárért megvehető opressor mk3,store-ban valódi dollárért megvehető opressor mk4.Vaagy orpessor mk3 upgraded,esetleg Opressor mk3-X.
Fizetősben van automata rakétaelhárító,50 hőkövetős szuper nagy távolságú rakéta.Plusz még víz alatt is megy.
Az invite only is csak fizetősnek lesz.
Aki nem akar szívni publicban az vesz GTA +-t.
Vannak még ötleteim. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
KorySoprano #1572 üzenetére
Szia.
Az összes Xbox kontroller megy ami 360-tól van felfele. Tehát nyugodtan vegyél egy olyan Xbox One-os vagy bármilyen kontrollert ami szimpatikus. Egy a lényeg hogy ha vezeték nélküli kontrollert akarsz használni akkor a gépedbe legyen Bluetooth mert azáltal működik.
-
KorySoprano
tag
Sziasztok kedves fórumlakók!
Tudnátok e nekem olyan X-box kontrollert ajánlani (típust) amivel a pc-men tudok játszani játékokkal mint a GTA? illetve egy másik kérdésem is lenne mégpefig, hogy az említett kontrollerel olyan játékokkal is tudok e játszani ami nem Xbox a pc-re emulálva van , hanem telepítve a pc-re pl: GTA pc változata és más egyéb játékok. Válaszotokat előre is köszönöm, igaz nem teljesen a témába vág a kérdés, de nézzétek el nekem , nem vagyok nagy guru!
-
Plata
félisten
Láttam ma reggel egy vicces képet,gondoltam megosztom.
-
homerhamm
addikt
Na, megint nyitva a diliház?
-
negyven2
veterán
Ahogy, hogy a cikk mit ír az lényegtelen, mert tudjuk milyen cikkeket olvasol általában. Viszont ahol megjelent ez a dolog legelőször (pl. reddit topic), ott több Svájci is írta (olyan is aki ennél a láncnál dolgozott), hogy ez egy placeholder ár, mert ezt csinálták mindig is!
ps. amúgy ez kb. egy hetes dolog, és annyira false info volt ezek szerint, hogy még a leak-es subbredit-ben sincs már bent ez a állítólagos hír!
ps. #2 de még az alapvetően sok kamu pletykával telelévő rockstar-os subbredit-en sincs már fent... csak egy szintén ai bot általál írt clickbait oldal linkje! -
negyven2
veterán
Halkan megjegyzem (igazából TE teljesen figyelmen kívül is hagyhatod ezt!!!), de ez a Svájci üzlet, minden játékot/terméket aminek nincs hivatalos megjelenési dátuma, azt egy fiktív összegnek állítja be, mint placeholder ár! Ez olyan, mint amikor beírják, hogy egy játék december 31-én jön ki!
ittakary: azért sincs kint, mert megteheti a Rockstar, hogy kvázi 0 reklámozással is folyamatosan a játékáról beszéljenek. A RDR2-nél is kvázi felrobbant a net már attól, hogy piros lett a Rockstar embléma a social média felületein! De amúgy szerintem ha májusban elkezdik tolni a tényleges marketing-et (pl. Trailer 2-vel), még az is belefér simán! -
Ez mar tenyleg szinte szanalmas hogy meg nincs kint a Trailer#2 pedig fel ev mulva kint a jatek
-
Plata
félisten
Egy scájci viszonteladó véletlen kirakta a GTA 6-ot és az árát.
Elág drága,99 svájci frank ami kb 112 dollár vagy 103 euró. -
Plata
félisten
Az X-re Rockstar kirakott egy új trailert.
[link]
Igaz nem GTA 6.
De azóta megindult a konteó gyártás ezerrel. -
oriic
HÁZIGAZDA
John Cena is várja a játékot
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1553 üzenetére
Én csak óvasom.
Ma is már ötkor kávé mellett át néztem pár pletykát.
Reggeli helyett pletyka.
Igazából nem GTA pletyka érdekelne.
Hírt akarok az új 15-ödik évfordulós csomagról.
Nagyon várom és máskor ilyenkor már volt róla szivárogtatás, de sem az ára sem a tartalma nem ismert még.
Nagyon vágyom egy nagy legendary csomagra.
Nem érdekel mennyi lesz csak jöjjön.
Tizedik évforduló óta jönnek a spéci bundle-k, tizediken volt a legdrágábbak, 300 vagy 400 dolláros, azóta kisebb olcsóbbak voltak. Drágábbhoz járt egy title. -
Plata
félisten
Hogy feldobjam a topic-ot hoztam egy vicces hírt.
Valódi pénzes GTA 6 online szerver jöhet?
[link] -
Plata
félisten
A kukabúvárok már megint ki kukázták az égi jelekből hogy talán március 4 az új trailer időpontja.
-
nesh_019
senior tag
-
Plata
félisten
Már megint van egy megjelenési dátum.
Kibogozták a csillagok állásából hogy október 28 kedd. -
negyven2
veterán
válasz
nesh_019 #1539 üzenetére
A GTA V és az RDR 2 első előzetesei majd két évvel a hivatalosa megjelenés előtt jelentek meg. De azért, mert ekkor még azt hitték, hogy egy éven belül jönnek a játékok (2012/2017). A második előzetes már egy évvel a hivatalos megjelenésük előtt jöttek ki, de itt is az volt, hogy az akkori terveik szerint fél éven belül megjelenik (2013 tavasza, 2018 tavasza).
Majd miután lett hivatalos megjelenési dátum, akkor azok az előzetesek már 5-6 hónapon belül a hivatalos megkenések előtt jöttek ki (a GTA V végül 2013.09.17, az RDR 2 meg 2018.10.26-án jöttek ki).
Most ugye az első trailer az majd két évvel a jelenleg tervezett megjelenés előtt jött ki (2023 decembere, és ugye idén őszre tervezik a megjelenést). Elvileg pont azért, hogy most sokkal korábban jelentik be, mint előtte. Vagyis igazából, ha október november környékén jönne ki, akkor ráérnek március, április, de akár májusban is kiadni a Trailer 2-t.
Korábban a csuszásokat kb. négy hónappal a tervezett megjelenések előtt jelenték be. Vagyis elvileg ha lesz csúszás azt legkésőbb nyáron jelenthetik be. -
nesh_019
senior tag
Hi.
Én csak azt nem értem hogy miért nincs róla több hivatalos hír videó?!
Nekem van egy olyan érzésem hogy ebből aztán csúszás lesz 2026-27, de ne nekem legyen igazam.
A GTA V és ezelőtti részeknél ennyivel a megjelenés elött már sokkal több hír/gameplay stb volt, itt meg 2023 végén kaptunk egy trailert és ennyi.
Habár ez lehet valami új marketingfogás R* részéről, meg igaz hogy kb magáteladja a játék mert nagyon híres, de akkor is, én nagyobb hivatalos felhajtást akarok mert ez elég karcsú. -
Plata
félisten
Háát én most el lövök egy spoilert.
Szerintem lehet majd úszni a hatodik részben és valószínűleg nem fulladsz meg mint a vice cityben.
Én az ötödik részt is végigjátszással vittem végig.
Könnyű volt,mert konzolosok már végigtolták.
Gondolom a hathoz is lesz majd ilyen magyar végigjátszás.
Nem tudom a hatban vajon lesznek-e részvények.
Vagy hogy lehet majd nagy lóvét keresni. -
Spizzi
tag
Hát... elég érdekes, de persze ha így neked jó...
Mindenesetre a magam részéről én félek a spoilerektől. Nyilván fogok gameplayeket nézni, hogy na mégis milyen lett stb. de szándékosan nem walktrough-t, csak freeroam videókat meg egyéb ilyen cuclikat, hogy milyen a kocsi tuning, ház, onlineba a biznisz és egyéb rendszerek amelyek a legjobban érdekelnek gameplay szempontjából de magából a sztoriból nem igazán hoz spoilert.
Persze valamennyi úgy is elkerülhetetlen, de azért bízom benne, hogy ilyen nagy fordulópontokat, finálékat nem tol majd elém semmilyen portál/platform.
-
Plata
félisten
Hát én megnézek minden végigjátszás videót,tik tok röhejes ötlet,de jujtúbon végig fogok nézni pár végigjátszást.
Én szeretem a spoilereket.
A sorozataimat is úgy nézem.
Megvárom míg az egész sorozat ki jött és akkor végignézem,de persze megnézem az utolsó rész végét először. -
Spizzi
tag
A héten a kedvencem eddig az álhírekből a Corsair-es, hogy igencsak hamar jön a konzolos után a PC port is.
Nyilván nem sok valóságalapja van ennek sem, de azért mégiscsak jó lenne.
Nem is a további várakozással van bajom, így is vártam már eleget, +fél/másfél év már nem számít, de azonnal ahogy megjelenik az első verzió konzolra akaratlanul is látni fogom a játékot, pörgetem a YT shortsot, FB-ot vagy akármit és bumm, GTA VI final mission A/B/C choice 10 mp montázsba összevágva. GTA V-nél annó még könnyebb volt elkerülni a nagy spoilereket, nem volt TikTok, Shorts meg nyilván ennyi tartalomgyártó sem ilyen agresszív algoritmussal.
-
jety91
őstag
Es ez is kacsa? https://www.facebook.com/share/v/1ETPaEFLJa/
Ami fura hogy a jatek neve az inditasnal GTA V es nem GTA VI, a tobbi legitnek tunik nagyon is
-
Plata
félisten
Újabb kacsa.
[link]
GTA 6: A Rockstar állítólag Roblox- és Fortnite-stílusú felhasználói tartalmakkal szeretné majd bővíteni a játékot. -
Plata
félisten
Tessék még egy kacsa,hogy ne unatkozzatok.
[link] -
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #1526 üzenetére
Engedd el, Plata is csak Blikket szokott olvasni.
-
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1524 üzenetére
Lusta.
Nem hiszitek el,de az esport és a pcguru már sokadszorra hozza le ugyan azt a hírt.
Esporton megint fent van mint új hír hogy a GTA 6-ban karakterünk teljesen megöregedhet ha sokat játszunk vele.
Tegnap meg azt hiszem pc gurun volt.
Ugyan az a hír csak új dátummal. -
Plata
félisten
Hát a telóm átjavította a harmadát,de hogy mért nem tom.
-
Plata
félisten
Hoztam nektek egy gémszaros pletykát.
[link]
Szerintük a pc-s változat hamarabb jön mint gondolnánk. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1517 üzenetére
Kávéfüggő vagyok,ha meghalok egy kávésdobozba tesznek.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1512 üzenetére
Muhahahahaha.
Ez engem már nem veszélyeztet,ha sokáig tökölnek a pc-s kiadásaal meg sem érem. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1506 üzenetére
Ha már felcsaptál jósnőnek akkor légyszi azt megnéznéd a varázsgömbödben hogy a 15-ödik évfordulós csomag a Star Trek Online-ban mennyibe fog kerülni?
160-200 vagy 300 dolcsi?
Esetleg hogy hány hajó lesz benne,legendary hajók lesznek-e és a legfontosabb,klingon hajó lesz? -
homerhamm
addikt
-
Spizzi
tag
A haj/szakáll az okés, legit is valszeg mert ez már 2018-ban az RDR2 is tudta.
Az öregedést max úgy tudom elképzelni, hogy 2-3 szekvenciára vagy fejezetre oszlik a játék amik között 5+ év a time gap, és ott van némi különbség az előzőhöz képest. Na de, hogy folyamatában napról-napra öregedjenek a szereplők azt nehezen. Értelmetlen baromság is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a OnePlus 13T
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest