Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Láttam ma reggel egy vicces képet,gondoltam megosztom.
-
homerhamm
addikt
Na, megint nyitva a diliház?
-
negyven2
veterán
Ahogy, hogy a cikk mit ír az lényegtelen, mert tudjuk milyen cikkeket olvasol általában. Viszont ahol megjelent ez a dolog legelőször (pl. reddit topic), ott több Svájci is írta (olyan is aki ennél a láncnál dolgozott), hogy ez egy placeholder ár, mert ezt csinálták mindig is!
ps. amúgy ez kb. egy hetes dolog, és annyira false info volt ezek szerint, hogy még a leak-es subbredit-ben sincs már bent ez a állítólagos hír!
ps. #2 de még az alapvetően sok kamu pletykával telelévő rockstar-os subbredit-en sincs már fent... csak egy szintén ai bot általál írt clickbait oldal linkje! -
negyven2
veterán
Halkan megjegyzem (igazából TE teljesen figyelmen kívül is hagyhatod ezt!!!), de ez a Svájci üzlet, minden játékot/terméket aminek nincs hivatalos megjelenési dátuma, azt egy fiktív összegnek állítja be, mint placeholder ár! Ez olyan, mint amikor beírják, hogy egy játék december 31-én jön ki!
ittakary: azért sincs kint, mert megteheti a Rockstar, hogy kvázi 0 reklámozással is folyamatosan a játékáról beszéljenek. A RDR2-nél is kvázi felrobbant a net már attól, hogy piros lett a Rockstar embléma a social média felületein! De amúgy szerintem ha májusban elkezdik tolni a tényleges marketing-et (pl. Trailer 2-vel), még az is belefér simán! -
Ez mar tenyleg szinte szanalmas hogy meg nincs kint a Trailer#2 pedig fel ev mulva kint a jatek
-
Plata
félisten
Egy scájci viszonteladó véletlen kirakta a GTA 6-ot és az árát.
Elág drága,99 svájci frank ami kb 112 dollár vagy 103 euró. -
Plata
félisten
Az X-re Rockstar kirakott egy új trailert.
[link]
Igaz nem GTA 6.
De azóta megindult a konteó gyártás ezerrel. -
oriic
HÁZIGAZDA
John Cena is várja a játékot
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1553 üzenetére
Én csak óvasom.
Ma is már ötkor kávé mellett át néztem pár pletykát.
Reggeli helyett pletyka.
Igazából nem GTA pletyka érdekelne.
Hírt akarok az új 15-ödik évfordulós csomagról.
Nagyon várom és máskor ilyenkor már volt róla szivárogtatás, de sem az ára sem a tartalma nem ismert még.
Nagyon vágyom egy nagy legendary csomagra.
Nem érdekel mennyi lesz csak jöjjön.
Tizedik évforduló óta jönnek a spéci bundle-k, tizediken volt a legdrágábbak, 300 vagy 400 dolláros, azóta kisebb olcsóbbak voltak. Drágábbhoz járt egy title. -
Plata
félisten
Hogy feldobjam a topic-ot hoztam egy vicces hírt.
Valódi pénzes GTA 6 online szerver jöhet?
[link] -
Plata
félisten
A kukabúvárok már megint ki kukázták az égi jelekből hogy talán március 4 az új trailer időpontja.
-
nesh_019
senior tag
-
Plata
félisten
Már megint van egy megjelenési dátum.
Kibogozták a csillagok állásából hogy október 28 kedd. -
negyven2
veterán
válasz
nesh_019 #1539 üzenetére
A GTA V és az RDR 2 első előzetesei majd két évvel a hivatalosa megjelenés előtt jelentek meg. De azért, mert ekkor még azt hitték, hogy egy éven belül jönnek a játékok (2012/2017). A második előzetes már egy évvel a hivatalos megjelenésük előtt jöttek ki, de itt is az volt, hogy az akkori terveik szerint fél éven belül megjelenik (2013 tavasza, 2018 tavasza).
Majd miután lett hivatalos megjelenési dátum, akkor azok az előzetesek már 5-6 hónapon belül a hivatalos megkenések előtt jöttek ki (a GTA V végül 2013.09.17, az RDR 2 meg 2018.10.26-án jöttek ki).
Most ugye az első trailer az majd két évvel a jelenleg tervezett megjelenés előtt jött ki (2023 decembere, és ugye idén őszre tervezik a megjelenést). Elvileg pont azért, hogy most sokkal korábban jelentik be, mint előtte. Vagyis igazából, ha október november környékén jönne ki, akkor ráérnek március, április, de akár májusban is kiadni a Trailer 2-t.
Korábban a csuszásokat kb. négy hónappal a tervezett megjelenések előtt jelenték be. Vagyis elvileg ha lesz csúszás azt legkésőbb nyáron jelenthetik be. -
nesh_019
senior tag
Hi.
Én csak azt nem értem hogy miért nincs róla több hivatalos hír videó?!
Nekem van egy olyan érzésem hogy ebből aztán csúszás lesz 2026-27, de ne nekem legyen igazam.
A GTA V és ezelőtti részeknél ennyivel a megjelenés elött már sokkal több hír/gameplay stb volt, itt meg 2023 végén kaptunk egy trailert és ennyi.
Habár ez lehet valami új marketingfogás R* részéről, meg igaz hogy kb magáteladja a játék mert nagyon híres, de akkor is, én nagyobb hivatalos felhajtást akarok mert ez elég karcsú. -
Plata
félisten
Háát én most el lövök egy spoilert.
Szerintem lehet majd úszni a hatodik részben és valószínűleg nem fulladsz meg mint a vice cityben.
Én az ötödik részt is végigjátszással vittem végig.
Könnyű volt,mert konzolosok már végigtolták.
Gondolom a hathoz is lesz majd ilyen magyar végigjátszás.
Nem tudom a hatban vajon lesznek-e részvények.
Vagy hogy lehet majd nagy lóvét keresni. -
Spizzi
tag
Hát... elég érdekes, de persze ha így neked jó...
Mindenesetre a magam részéről én félek a spoilerektől. Nyilván fogok gameplayeket nézni, hogy na mégis milyen lett stb. de szándékosan nem walktrough-t, csak freeroam videókat meg egyéb ilyen cuclikat, hogy milyen a kocsi tuning, ház, onlineba a biznisz és egyéb rendszerek amelyek a legjobban érdekelnek gameplay szempontjából de magából a sztoriból nem igazán hoz spoilert.
Persze valamennyi úgy is elkerülhetetlen, de azért bízom benne, hogy ilyen nagy fordulópontokat, finálékat nem tol majd elém semmilyen portál/platform.
-
Plata
félisten
Hát én megnézek minden végigjátszás videót,tik tok röhejes ötlet,de jujtúbon végig fogok nézni pár végigjátszást.
Én szeretem a spoilereket.
A sorozataimat is úgy nézem.
Megvárom míg az egész sorozat ki jött és akkor végignézem,de persze megnézem az utolsó rész végét először. -
Spizzi
tag
A héten a kedvencem eddig az álhírekből a Corsair-es, hogy igencsak hamar jön a konzolos után a PC port is.
Nyilván nem sok valóságalapja van ennek sem, de azért mégiscsak jó lenne.
Nem is a további várakozással van bajom, így is vártam már eleget, +fél/másfél év már nem számít, de azonnal ahogy megjelenik az első verzió konzolra akaratlanul is látni fogom a játékot, pörgetem a YT shortsot, FB-ot vagy akármit és bumm, GTA VI final mission A/B/C choice 10 mp montázsba összevágva. GTA V-nél annó még könnyebb volt elkerülni a nagy spoilereket, nem volt TikTok, Shorts meg nyilván ennyi tartalomgyártó sem ilyen agresszív algoritmussal.
-
jety91
őstag
Es ez is kacsa? https://www.facebook.com/share/v/1ETPaEFLJa/
Ami fura hogy a jatek neve az inditasnal GTA V es nem GTA VI, a tobbi legitnek tunik nagyon is
-
Plata
félisten
Újabb kacsa.
[link]
GTA 6: A Rockstar állítólag Roblox- és Fortnite-stílusú felhasználói tartalmakkal szeretné majd bővíteni a játékot. -
Plata
félisten
Tessék még egy kacsa,hogy ne unatkozzatok.
[link] -
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #1526 üzenetére
Engedd el, Plata is csak Blikket szokott olvasni.
-
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1524 üzenetére
Lusta.
Nem hiszitek el,de az esport és a pcguru már sokadszorra hozza le ugyan azt a hírt.
Esporton megint fent van mint új hír hogy a GTA 6-ban karakterünk teljesen megöregedhet ha sokat játszunk vele.
Tegnap meg azt hiszem pc gurun volt.
Ugyan az a hír csak új dátummal. -
Plata
félisten
Hát a telóm átjavította a harmadát,de hogy mért nem tom.
-
Plata
félisten
Hoztam nektek egy gémszaros pletykát.
[link]
Szerintük a pc-s változat hamarabb jön mint gondolnánk. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1517 üzenetére
Kávéfüggő vagyok,ha meghalok egy kávésdobozba tesznek.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #1512 üzenetére
Muhahahahaha.
Ez engem már nem veszélyeztet,ha sokáig tökölnek a pc-s kiadásaal meg sem érem. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1506 üzenetére
Ha már felcsaptál jósnőnek akkor légyszi azt megnéznéd a varázsgömbödben hogy a 15-ödik évfordulós csomag a Star Trek Online-ban mennyibe fog kerülni?
160-200 vagy 300 dolcsi?
Esetleg hogy hány hajó lesz benne,legendary hajók lesznek-e és a legfontosabb,klingon hajó lesz? -
homerhamm
addikt
-
Spizzi
tag
A haj/szakáll az okés, legit is valszeg mert ez már 2018-ban az RDR2 is tudta.
Az öregedést max úgy tudom elképzelni, hogy 2-3 szekvenciára vagy fejezetre oszlik a játék amik között 5+ év a time gap, és ott van némi különbség az előzőhöz képest. Na de, hogy folyamatában napról-napra öregedjenek a szereplők azt nehezen. Értelmetlen baromság is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- iPhone topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Plus 256GB gyári független akku 88%
- Új, HP OMEN Citadel gamer szék
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gamer Gép - Gigabyte H510, Intel i5 10400F, 16GB DDR4, RX 5600 XT 6GB, 256GB M.2 SSD, 2TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest