-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Anonymusxx #111143 üzenetére
B-terv, mobilkliens lehet még, én pl. ott vásárolok+telón, weben aktiválom be, ha keyt veszek, mostanában akkor megy a gép, ha használom is...
PayPalt használok.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz VGYke #110967 üzenetére
Én megvettem, nem lett 2 alapjátékom, de legalább megvásárolható volt, nem minden játékot lehet upgradelni se, viszont amúgy néhány tényleg megadja az alapjátékot giftbe, de szerintem ez már jobbára kimúlt dolog.
RE4 felújított olcsósodhatna, ez még mindig sok nekem, de egy RE2 fullost még beújítottam, megvan a szülinapi ajim magamnak
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz pruzsi #109015 üzenetére
Gondolom, fent van az EA app, onnan indítva elindul? Nekem ilyen kereszt dolog az xbox passal, a Battlefield 2042-vel volt, az se ment az x-ből sokáig+próbálta frissíteni az EA is + az x is, a vége kimásolt fájlok, majd eltávolítás lett mindkettőből, majd EA app telepítés indítás, fájlok bemásolása bezárás után, ujraindít... felismerte, azóta békén hagy az x, de a játék ígyis újra megjelent, pedig már azóta megvettem az EA-n, nincs egyik pass se...
Elég vacak az EA app sajna, van, hogy el se indul elsőre-másodikra se.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz alratar #108937 üzenetére
Valami Paypal-gond, nekem sem az appban, sem mobil Firefoxon nem akart fizetéskor belépni a paypal, mindig visszadobta üresen. Xiaomim van, végül MI böngésző alól sikerült vásárolnom(nem értem volna haza/géphez 7-ig az uccsó' sale napon), 1 hónapja még jó volt az app, update se jött, stb. De lehet visszateszem karira, úgyse lopják el... persze majd a pc-s kliensben, jobb a biztonság, igaz ot is vissza kell már appban igazolni, hogy én vagyok
-
-
BandiHUN
veterán
válasz DrTechnoid #98779 üzenetére
Áhh,ennyire azért nem
Egyébként hihetetlen,mennyire rá lehet unni a klisékre ennyi év után...játszani sincs kedvem/megáldott a jósors egy jobb telóval+vettem kontrollert...mert PC-n nem köt le a századik cod,assasins creed meg a többi.
Poénkodni viszont jó dolog,vagy kipróbálni olcsó indie játékokat.Persze azért van egy határSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
https://store.steampowered.com/app/526370/
Erre kukkantsatok rá,ha minden vágyatok egy dominával,műf*szkarddal gyalázni Kábé ennyi volt a sale nekem+egy másik gyöngyszem:https://store.steampowered.com/app/465020/Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Vacak az egész.Ami kívánságlistásom,az csak kevés vagy semmilyen kedvezményt nem kapott,van 1-2 80%-os szösszenet max.Ennél jobbak voltak az eddigiek,sokminden,ami várólistás,az kapott 75 helyett 50-et,pedig 75nél is volt más fontosabb.Pár gémnél meg egyszerűen azt látom,mintha az alapár felment volna,és erre jönne pl. 50%,mert akárhogy agyalok,a mostani eredeti árukon egyszerűen nem tettem volna listára se.
Plusz bár a kliens megy,de értékeléseket csak tölt és tölt,semmi.Pedig jó lenne a pár neccesnél pont erre rápislantani,mi a negatívum.Úgyhogy várás,3 dolgot kosárba tettem,10 júró sincs,de megrágom még párszor+kell az értékelő működés.PLUSZ kedvenc kulcsboltjaimra kukkantás,nehogy 5be kerüljön valami akciósan,ami 1,vagy valami bundleszökevénnyé minősült át közben...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
JH459-A5PHA-TGTEL akinek kell egy potya Darkness II...de tedd a szívedre a kezed,ne plusz 1 sor legyen
-
BandiHUN
veterán
negyedikéig van sale...addig lesz,szóval elvileg szerintem péntek 7kor fújnak takarodót.
Zozz:persze,használhatod,de adott esetben kényelmesebb akkor már a Paypalt megcsinálni,az máshol is jól jön,ahol NEM ajánlatos megadni.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
6PBQP-MJTYB-CLJNX
Free DeadRising 2 akinek kell
7ATNT-MW7C4-WTRKW
Free DmC Devil May Cry
AEP3P-2KM6X-08TZ6
Strider szintén zenész
Tudja a bánat van-e erre topic,humble kimaradt keyek.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Megoldva!Csak nem tudom,hogy a kliensnek miért nem része egyik beállítás sem,pedig az a lényeg,én böngiben nem használom,az app is azért van,mert a guardhoz muszáj...
-
BandiHUN
veterán
Valaki tudna segíteni,hol lehet kikapcsolni a Steam értesítéseket telón?Mindig jönnek a rohadt jelzések és emailek,hogy mi akciós a kívánságlistámról...és már nagyon idegesít,mert sokszor éjjel,nem 7kor,ugye.Az email lenne a lényeg,de egyszerűen nem találok értesítésbeállítást,csak az ilyen ki-belépésekre,új üzikre vonatkozókat...
-
BandiHUN
veterán
válasz tomsolo #91423 üzenetére
A 2 nekem is határeset...látszik rajta,hogy pár helyszínen a régi gárda dolgozott,de sokon már nem.És számomra pont azt vesztette el a sorozat,ami a legjobban tetszett,a random minőségi cuccokat.Ugyanis az 1-ben akár egy sz@rkupac vagy leggyengébb ellenfél is dobhat narancs cuccot,míg a 2-ben már csak bossfarm van.Az 1-ben emiatt mindenhová érdemes elmenni,olyan helyekre is,ahol nem is nagyon van feladat,sehol nincs elpazarolt idő.Míg a 2-ben piszok sok helyre teljesen felesleges elmenni,visszamenni...
A Pre-sequel pedig egy összetákolt valami,igazából szóra se érdemes nagyon.Persze kategóriájában az is kiváló attól,de ott már nem fenyegetett a 800 óra,a 100 se.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
BandiHUN
veterán
FC a 2 óta nemigen mozgat...a Just Cause szórakoztatóbb Mondjuk épp ezért nem vettem meg a GTA V-t se,bár az eleve túl sokáig maradt drága,mostmár egy 10júróst se adnék érte,amennyi érdekelt belőle,annyit már láttam a különféle streameken.+gépigény.
A Doom pedig majd a kövi sale,lett egy Bioshock Infinite most,egy Killing Floor 2 korábban,kulcsbótbul' a COD:IW Legacy,hogy legyen COD4 Remastered,szerintem bírni fogom...
Dishonored 2-t "kipróbáltam" egy órára...drága,lesz az 4.99 is,meg elég is volt.Az 1-et viszont megvettem
A kontroller tényleg nem rossz ennyiért,de ha egyszer PC-n játszok...minek?Annak mondjuk jó,aki tol platformereket,verekedőst,játszik a gyerekkel,vagy egyéb kontrolleres műfajt,vagy amúgyis csak másodlagos a PC otthon,de akkor már használhatja annak a kontrollerét is.Szerintem aki afelé húz,inkább vegyen konzolt...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Agyzuzo #90994 üzenetére
Hát jaja,olyasmi...nekem is végigpörgetős volt a lista,aztán megvontam a vállam.
Lehet azért a Fallout 4-et bevállalom még...most afelé billen a mérleg,legalább a kártyapénzt el kéne b..ni.
Egyébként neked ekkorával nem jön az,hogy amióta van sale,naponta többször jelez a Steam app és jön a tetves email,hogy valami a wishlistemen akciós...és mindig jön a levélben 1-4 cím.Már piszokul idegel,éjszaka is jön.Persze,hogy akiós,hiszen valamennyire a WL-em 95%-ára igaz...
Azt se találtam,hol lehet kikapcsolni ezt.Ráadásul az sincs,hogy felugrik az appban,megnézem,és nem jön email,nem úgy mint ha pl.fészen csetelek PC-n,hogy akkor kussol a mobil,csak ha más lapon vagyok/távol vagyok.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Fura,hogy az ember tud úgy lenni újabban,hogy zsé még akadna,de nem tud mit venni
Pedig mondom,ami a steamen megtetszett,azt még megnéztem a kulcsbótokban is.Még így se jutottam többre.Mintha idén elmaradtak volna évvégére az igazi jó játékok,elég hamar kijött minden új,már rég átnyálaztuk,átvideóztuk,ami kellett,megvettük.
A Doom van talán még listán.De ott meg nem tudom,a multi mennyire értelmes.Hónapok óta kint van virágboltban is,ez sokat csökkentett az értékén a szememben.Pedig nem,nem töltöttem le.Csak maga a tény,hogy így ér-e az is egy 20ast.Pazarolni se akarok.
Fallout 4 dettó ugyanaz a kategória.Na jó,az csak 16 keyshopban,de végképp szingli,és már annyi időm nincs gémelni,ami ahhoz kéne.Nem tudom,ezt a kettőt még megrágom,de ezzel végképp kifújt.
A bundlikat meg hiába nézegettem,olyan szinten gáz dolgok vannak,hogy tényleg minek,akkor már Androidon töltök valamit le,ott free.Amennyit PC-n tolnám,annyit a teló is kibírSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Ami rosszabb,hogy az extra keyshopokban sincs semmi,nem csak itt.Mintha csak most karácsonyra beállt volna minden oszt' jóvan'.Pedig jó lenne venni ezt-azt.Sőt a shopokban nem is láttam extra sale-t se nagyon,vagyis karácsony előtt 1 héttel is ezeket az árakat láttam.
Lökdösöm a kártyapénzt ide-oda a virti zsebemben,lenne még keret valamit venni...de nem tudom,mit kéne.Új cod megvan,a BF1 marad olcsó is,és nem is tetszik,még van is 8 órám az Origines előfizumon,vettem egy Bioshock Infinite-t és egy Killing Floor 2-t,azt is keyshopban,mert a steam nudli...de ennyi.
Pedig most kéne a jövő évre bezsákolni,nem jön semmi,ami érdekelne,sokáig,sale se lesz sokáig.Passz,mit kéne tenni.
A rainbow six:siege tetszene,de amikor megláttam,hogy 1 éves gémként akciósan is 20euro,de shopban is 17,és mellé a most kijött year 2 pass 26,és az se olcsóbb shopban,el is ment a kedvem.Ér a gém 10et,méltányosságból az sp megint 10et,mégiscsak egy korszerűtlen 1 éves gém.Ahhoz azért túl egysíkú,mégha tetszik is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz #65675776 #90853 üzenetére
Hát igen,aki céltudatos,már tegnap átpörgethette és bezsákolhatta,amit akart,nyugiban.
Bár ma pl.horror volt IRL is bármi nagyobb boltba menni,szóval...pedig semmit nem hirdettek a kari előtti napokra sehol.Emberi hülyeség.
Engem pl.csak azért aggaszt(hatna) a kiesés,ha épp gémelni akarnék,de rendes emberként estére partizás,IRL "headshotok",holnaptól pedig család,ilyen dolgok.
A FB-t azért ne bántsák... Bár az is olyan,hogy inkább csak bosszankodnék,ha pénzért kéne sms-ezni,hívni az ismerősöket,köszönteni.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz cyberkind #90305 üzenetére
Nem tudsz megbontani...ha összejönnek a kártyáid rá,akkor megcsinálhatod a kitűzőt,egyúttal elvesztve a kártyákat.Nem jön automatikusan,ha neked megvannak a hozzávaló kártyák,nem kötelező kraftolni.
Sőt ugye többször is összerakhatod ugyanazt a kitűzőt,így magasabb szintje lesz,megint kapsz rá xp-t,és megváltozik a hozzá tartozó képecske is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Engem nem izgat a ruszkik válsága...csak nehogy gond legyen az onnan vett gémekkel,mert jó poén volt itthoni giftestől venni 3500-ért Advanced Warfare-t...kábé annyit is ér de nem is terveztem mást a szünetre venni...és egész jó kis gém lett.Tavaly beszopattak a Ghosts-al...mert gagyi játék lett. Foff... ezt most megérdemlem.
-
BandiHUN
veterán
válasz Ryder62 #72213 üzenetére
Ez nem arra vonatkozna,hogy nem szórhassa el a pénzt/lépjen le egy félkész béta után a fejlesztő?
Szerintem csak annyi,hogy visszatarthatnák az early-osoktól a pénzt,ha nem haladnak.Mondjuk elég durva,hogy ottvan a Day-Z,ami ezeréve béta,semmi akció az árára,és talán a büdös életbe se jön ki full,mint kábé szinte minden agyonighúzott MMO,mert mire kész lenne,aki tolja,beleun és pápá.Ezt akarhatják elkerülni.Mert pl.ez utóbbira se fog már akkor se ráizgulni senki,ha végleg kikerül,ráadásul egy kész motoros MMO-nál mi számit késznek?
Én szabnék egy határidőt a fejlesztőknek,hogy inditsanak early-t,de legyen x határidő,mire kész lesz.Sok igéretes fércműért pengetnek sokat,ami amúgy jó lenne,de végigszerencsétlenkedi az ember/tolja,de megunja 2 update között,és lényegébennagy pénzt kaszálnak játékokal,amik félkészek,minden kényszer nélkül.
Igaz mostanság ez a fullosnak mondott játékoknál is jellemző,hogy kezdéskor kivétel nélkül mindenkinek szar,de azokat legalább befejezik.
De egy early-nál lényegében szabad kéz van,főleg ha valaminemten játszós izé,mint a Day-Z,amit piszokul nem bánok,hogy 1 éve se pengettem érte,és 1 év múlva se fogok.
Bár a Steamnak mindegy,gondolom a haszonkulcsuk nem már,mint rendes normális játékok után.
Csak épp régen az ilyen béta/mod játékok ingyenesek voltak,mint pl.most a Stalker:Lost Alpha,ami jó,félkész,DE free...pedig sokan mondják már most is,hogy a legjobb Stalker rész,próbáltam,tényleg remek.Ja:hazai mókolás...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Ez akkor fog ütni,ha lesz androidos kliens...de amíg 2 "rendes" pc kell,addig sokan nem fogják mire vélni,hacsak nem tényleg az ágyban játék a cél,de végülis ha androidra van esetleg olyan app,ami megoldja a belső hálózaton távgépezést,nem kell valami "kötelező" külföldi szerver,akkor már most is lehet androidon "pc-zni"...
Csakhát kellene direkt valami gémer app androidra,ami megoldja a normális billentyűkezelést/gamepadet is átvinni.Képet lehet látni,de játszani...
A helyi háló meg ugye a késés miatt...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
BandiHUN
veterán
Köszi mindenkinek a Brütal Legends dolgokat,végülis bezsákoltam soundtrackostól,kontrollerem nincs,tehát félek...viszont jókat mond róla szinte mindenki,és egy nagyobb adag forralt bor ára...éergó nagy bukta nem lehet belőle.De ennyi a karácsony Tudom,hányan mondják ezt,és hányunknál van x játék,ami a gépre se kerül fel...
-
BandiHUN
veterán
A Brütal Legends miféle játék igazából?Annó,mikor megjelent,vártam PC-re,de még asszem' PS2-re jelent meg,és a videójából olyan grafika is látszik itt is...nomeg ilyen félstratégiai valami,amiben részt vesz az ember maga is,de igazából "gyárt",stb.társakat...szóval nem tudom,egy régi idők varázsa ér-e ennyit,annó is fanyalogtak,hogy rövid és a rock viszi a hátán...viszont piszok sokáig magas ára volt.Írhatnál véleményt...ne legyen mégegy potya cuccom,vettem ígyis pár gémet...megint nem lesz a fele feltéve se
-
BandiHUN
veterán
válasz djculture #57676 üzenetére
Én néztem videókat,poén...de azt hiszem,valami humblebundlén vagy hol vettem meg,sokkal olcsóbban,de a multiplayer mod miatt.
Végülis jókat írtak róla,a lényege ahogy kivettem,hogy megoldották,akár több százan' is lehet állatkodni valami versenyen,akármin,az elvileg tényleg egyedi.Vagyis tipikusan egy céltalan valami,ami mégiscsak jó... Egyedi elképzelés,mert semmiben nem nagyon oldották meg még azt,hogy tényleg SOKAN lehessen együtt játszani,ráadásul nem különösebben korlátolva...ez lehet a titka.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz csaba951 #57653 üzenetére
Régen tradeltem a sourceop-on,gond nem volt...csak persze bosszant az €--$ viszony itthon.Ezértis gondoltam,hogy 1-2 címet,főleg régebbit beszereznék mégolcsóbban Például majd CoD:Ghosts season pass-on agyalok,de nem akarok 10rongyot rászánni.Nomeg ottvan a BF4,ami kuponokon is megy...ergo evidens,hogy nem venném meg pl.dobozosan.Ilyenek.Pár retró cím is izgat.
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:tradereknek...milyen oldalon érdemes Steam giftek után nézni játékügyben?Lehet beszereznék pár címet,de kéne valami gém->$ oldal,ahol ilyesmik mennek...giftnél ugye nem számít a régió...annó a sourceop oldalán volt ilyen pénzért gém szekció,de megszűnt...hol érdemes most ilyet keresni?Cuccokat nem tradelnék,mert nincs mit...csak simán jó lenne pár játékhoz olcsón jutni.
-
BandiHUN
veterán
válasz BioNiCMaN #40088 üzenetére
jaaa hát én se írnám ki,hogy trédeltem,és farok voltam,vagyhogy valami jöttmenttel lepacsiztam és átb...ott,vagyhogy azt se tudom,ki volt,stb De nem logikus akkor se,ha valaki tényleg HAVERJÁTÓL kap valamit,akivel elvileg kapcsolatban van,sőt ha ilyet ad,akkor offline is...és egy idegen fórumon kérdezi meg,mi van,nem tőle.
Mondjuk én is örülnék ilyen haveroknak,akik Border2-nyi pénzt szánnak rám Alapesetben a legjobb haver se merészkedik egy sör-unikum kombónál többre,de az is megadós,vagy szívesség kell 10 rongy az nemnagyonivósnak minimum 2 buli,beugróvalSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Cheesus #40082 üzenetére
Ajándék lónak...
Azért nem olyan olcsó gém,amit "csak úgy" adnak az emberek egymásnak.Neked kell tudni,hogy miféle haver,és miért adta...Működött az ilyen régen is,csak a mi fiatalkorunkban még a haveroknál a szülőktől csent pénz "elajándékozása" volt divat...
Azért a Steam sem izél csak úgy,mindennek oka van.Ők nem tehetnek arról,hogy valami "kiment" a rendszerbe,bárki nevére,ingyen.Még a jobbik eset a chargeback(jó poén),a lopott kártya már gázabb dolog...a hitelkártya meg főleg,mert annál van,hogy valaki túlkölt,és később veszik vissza,pénzes kártyánál addig vásárolhatsz,amígy a pénzed és az A-hiteled esetleg ér.Szóval ez vagy a papa lenyúlt kártyája...vagy talán nem is a haverod szerezte a gémet,hanem akár ő is kapta.Meg kell válogatni az ismerősöket,a mai világban semmi nincs ingyen,ha úgy tűnik,igen,akkor valami gyanús Szimplán haver itt Mo.-n nem fog csak úgy játékot ajándékozni,és ha Te is ide fordulsz ezzel,és nem a haverhoz,hmm...szerintem az ember egy jó haverját előbb kérdez meg erről,mint egy nyilvános fórumon...vagy talán trade-elésből lett?Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Kassadin #28370 üzenetére
Nem mondtam,hogy nehéz csak hogy kitanulósan megy és kész.Pont ez a baj,ahogy írod,csapat és ismeret nélkül kuka.Viszont úgy meg a lényeg veszik el,mert vagy csapatban alázod a "noobokat",vagy bele kell folyni túlságosan.
Viszont a legtöbb játékban az ember felmegy a netre,beleviheti az egyéniségét(felszerelés,fegyver),és egyedül is megtalálja a maga szórakozását,még ilyenben is,mint a BF3,ami azért eléggé csapatmóka.Csakhát ott sz@r a csapat,nekiállok sniperezni,vagy támasztgatom fel a noobokat a csapatból medikkel,ha már halnak,pont legyen belőle,ha sokan csak ülnek és tolják a skulót a semmibe,hát adok nekik lőszert,az is pont
De ebben nincs semmi ilyen.Ha a csapatból 1 embert legyaknak,a létszámfölény már viszi a többit,BÁRMIT csinál.Tipikusan profiknál az 1 rossz mozdulat,rossz szerkó-> halál kombó.
De mindenki maga tudja,azértis írtam le,hogyan is lett keyem nekem is,hogy hogyha valakit tényleg érdekel,tudja,hogy akármilyen survey ellenére sültgalambvárás van.Engem is érdekelt,néztem róla videókat,ingyé' vót',de akkor se tolom,kipróbáltam,ennyi,leírtam a tapasztalatokat.Persze azért bátorítok mindenkit,próbálja ki,nem kerül semmibe.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Roliiii #28367 üzenetére
5 a minimum,de azt ha veszel valami steames gémet később,ugyanúgy beszámítja majd.Végülis nem kidobott pénz...de logikus,hogy nem akarnak 1$-okkal sz...akodni.Mobilt se tölthetsz 2500 alatt semelyik szolgánál,mondhatod,hogy neked csak 1 sms kéne...ez se más.
-
BandiHUN
veterán
válasz Delta× #28357 üzenetére
Írj nekik,ha tudsz angolul,én 3 hónapig lestem "jól" kitöltött kérdőívvel,aztán írtam egy kedves levelet,amiben leírtam,hogy szép és jó a beta,de kit kell lesz*ni a bekerüléshez,mert sokan kapják csak úgy a keyt,akit meg tényleg érdekelne,annak le se sz..ják a kérdőívet...2 nap múlva jött a key egy Steames Congratulations... üzenettel karöltve...
Szóval kábé semmit nem ér a survey,sokaknak van kulcsa olyannak is,aki bele se szagol,inkább tartanak "promó osztásokat",stb...
Egyébént nekem elég nagy csalódás,kicsit játszogattam vele,de a mezei halandónak nem tartogat sok élvezetet,vagy ráfüggsz,és kitanulod,mit,miért,mivel,hogyan csinálj,és alázol,de mivel kitanulós,beleunsz,vagy felmész,próbálsz "újítani",és leszopatnak a vérprofik.
Szóval a DOTA2 egy kalap...hacsak nem akar valaki MMO-szerű függést a nyakába.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Az én gépemen futott,mint az olajozott villám maxon...ilyen gond nem volt.Hanem mondom,hogy vagy elmentem egy magaslatra tájban gyönyörködni,vagy nekilódultam,és már csak a záró eredményből tudtam meg,hány kill lett
Kikapcsolós aggyal lehet tolni,de nem marad csak az adrenalin és a killek a listán,vagy élvezed,de esel-kelsz csak...mezei játékosnak játszhatatlan.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Én nem ajánlom,ha nem szeretted a régi Unrealos pörgést...én résztvettem a bétában,de irtóra fura gém,állati reflexek kellenek,lősz,mint a hülye,turbó sebesség,ugratók,teleportok,színesség,mostani FPS tudással senkit le nem lősz....
Rohanni kell,100%-osan ismerni a mapot,helyeket,és reflexből lőni.Ha megállsz,lelőnek,ha céloznál,halott vagy.
De aki egy mai grafikájú ilyen gémet keres,bejöhet.Más kérdés,mennyi partner akad,kevesen bétáztunk...
Ingyen remek lenne,de félő,hogy akkoris csak a HC rajongókat mozgatná meg.Egyébként még hátrány,hogy a béta volt vagy 1 hónapos,akit érdekelt,az szerintem kijátszotta magát...pl.én is.Bár énnekem annyira nem fekszik ez már,inkább szeretem a taktikás lövöldét.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
CONGRATUlATIONS!
YOU HAVE BEEN INVITED TO PLAY DOTA 2No csak használt valamit az emailem,amit küldtem...végülis kismillió ember megkapta,aki csak poénból próbálta meg,én meg szerettem volna,értelmesen töltöttem ki a tesztet,de le se sz...tak,pedig azért nem gyenge az accom játék és reigidőtartamra...
No de sebaj,csak összejött végreSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Scholes9 #22060 üzenetére
Jól sikerült,bár szerintem unalmas összességében,de szép,igaz egyhangú.
Vannak benne ötletek,viszont szerintem egyáltalán nem vicces,ok,van pár beszólás,de a hangulatnak köze sincs a régiekhez,és a pályák is olyanok a legtöbb helyen,mintha az ember a cod szériák lerombolt mapos városaiban császkálna,szép graf,de sokkal korlátozottabb,vagyis lényegében már nem nyitott egyáltalán.
Titkos rész se nagyon van,a régiben fellelhető poénos secret-eket 100%-osan el lehet felejteni...
Viszont van coop,jó fegyverek,és azért mégis seriousnak mondható."csak" a kreativitás nincs benne,amit a többinél megszokott az ember,nem mondom,hogy a környezet nem hangulatos,de a játék 2/3-a egyenhelyszínen játszódik,ami meg különleges és érdekesebb,pont ott nem nagyon történik semmi.
Ha a régiek nincsenek meg,vedd inkább azt,főleg ha nem játszottad végig,várj egy jó nagy akcióra inkább.
Egyébként már a HD hangulata is nagyon más,olyan mosott,stb.az egész,szerintem még mindig az eredetiek a legjobbak.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Kamu oldal,csinált.
Eleve nem steampowered.com,hanem steamcommunity,ha a rendes shopban keresnéd,nem találod...
Persze sokan várják,de első körben a Valve-nak új motort kéne villantania.De nem kapkodják el...biztos épp elég pénzt hoz a TF2
Egyébként valami nagyot kéne villantaniuk,én félek,hogy addig nyújtották az egészet,hogy már nem is lesz új Source engine.Merthát ennyi év fejlesztés,ha tényleg csinálnák,legalább félkész motoros termékeket,pl.left 4 dead 3-at vagy régi HL részek HD verzióit,mint ahogy a serious sammal csinálták,ki kellett volna adni.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
DOTA 2-höz hogyan lehet jutni?Kérdőíven túlvagyok,már írtam is a jómadaraknak az oldalon,hogy kit kell lesz...ni érte,amikor mindenféle jöttmentnek csak úgy dobálják a kulcsokat(NEM a nyertesekre gondolok,hanem amikor valaki hipphopp összevissza x-elget a kérdőíven,aztán a kezébe nyomják,a magamfajta TUDATOS kitöltőre meg tesznek nagy ívben),viszont nem tervezem kétes eredetből megszerezni...
Viszont ha nem muszáj,játszani,stb.sem óhajtok érte ilyen kitudjamikornyersz játékokon.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Van 3db Nuclear Dawn guest passom,aki próbálná...3nap,fullos funkcionalitás,gondolom vásárlás után az eredmény is marad folytatható,ennyiből jobb,mint a demó.Megvan,fillérekért volt,de megmondom őszintén,csak letöltve van,nem próbáltam még a gémet
-
BandiHUN
veterán
válasz salieven #20530 üzenetére
A Gotham City-nek 4 magos proci alatt neki se állj,tetű konzolport,elég szép,de olyan gépigénye van a vacak kódolás miatt,hogy hihetetlen.Tipikus játék,megintcsak a Rage-hez hasonlóan,ami a konzolok másfajta memóriaelérésének áldozatául esik,mert nem csináltak PC verziót,még az én processzorom SEM,ami BF3 alatt ad 50-60fps-t,nem képes ezt a konzolszökevényt 20fps-nél többel kiszolgálni mozgás közben.
Ha ezen túlvagy és van géped,amin megy,tetszeni fog,vicces is,stb...
Nem tudom,demó van-e belőle,ha van,próbáld ki,egyébként könnyen kopp lehet a vége.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz SenorGrande #20528 üzenetére
Multira megnéztem,hát összviszz 4-5 ember kolbászolt összevissza,de mivel 6 ember alatt el se indul...privát lobbyt csináltam,úgy megy egyedül is,de nevetséges,egyszerű,mint a faék,úgy megy az ember,mint valami nyugdíjas,futás NINCS,se gránát,semmi,se felvehető fegyver,ilyenek,pár automata ágyút meg lehet hekkelni,de ennyi.Marad a szingli,nem most vettem,szerintem még ennyiért se,szóval elfér.
Gotham City Impostors és a Payday The Heist multija viszont elég jó,a Gotham legalább hangulatos és sokan is vannaki,a Payday meg elég jól visszaadja egy rablás,stb.hangulatát,ez utóbbi ugye eddig ahogy néztem,csak koop rablás,üldözés a gépi ellenfelek ellen.Remélem lesz valami mod vagy update,mekkora ötlet lenne bankot rabolni emberi ellenfelekkel Mindenesetre megérte az árát mindkettő.A Gotham meg alapból jó,csak ne lenne nyavajás konzolport,eszi a procit irreálisan.
Portal2 valahogy nem vonz...főleg ilyen ügyességi játéknál nagyon hasonló partner kell,mert az se jó,ha bénázik a másik,vagy pont hogy már ismeri az egészet,és lelövi a "poénokat"Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Én meg már megvettem rég,és most jöttem rá
Szóval install...
Egyébként fura,hogy ezekhez nem adtak ki dlc-ket...valaki próbálta már a 2-t multiban?[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz csaba951 #20355 üzenetére
hát ja,meg kell már tanulni 2 éve minimum,talán a Medal of Honor óta,hogy már nem számít a név,a cég,semmi,sz@rt mindenből lehet venni,és a bugokról még nem is beszéltünk...
Első része megvan,eredetiben,a kettőt nem volt kedvem sem megvenni már.Igaz a DA II-t sem vettem meg,az első ott a polcon.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz salieven #20292 üzenetére
Az attól függ,mi az igényed...ottvan pl.most is a payday the heist,ami 10$ a gamestop-on,de FREE hétvége van a Steamen,töltsd le,2.5 giga körül van,GameStop is Steames keyt ad,csak olcsóbbanÉn játszottam vele,megvettem...
Coop rosszalkodás,bankrablás,ilyesmi,nem túl bonyolult.Olcsó kategóriában még fps szintén a gotham city impostors,rajzfilmes-poénos grafika,"hagyományos"multival,TF2 vegyítve a populárisabb fps-ekből,mint a bf3,cod,elcsent ötletekkel.
De ma már szinte minden játékban van multi....coopban még jó a Borderlands,Dead Island,Left 4 Dead-ek,Killing Floor,stb,egymás elleniben meg a szokásos cod,hasonlók.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz KubanitoS #19235 üzenetére
ment rendesen a Steamban a link...csak nem kezdte el letölteni,a játéknál jobb oldalon a DLC-re kattintva jött a nem elérhető a te régiódban,de a shopból simán írta,hogy hozzáadva,stb...Nomeg a játéknál most egy ValveTestApp+valami szám volt...
Ellenőriztettem,elindult a letöltés,és most néztem,mostmár a library-ban a játéknál írja a hi res texture pack-ot a dlc-knél,a nevén jobb gomb,properties alatt.
de alapesetben a játékra kattintva a jobbról levő DLC fül egy Oooops ablakot hoz fel,lehet az alapjátékot nyitná meg,azért.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
én "megvettem",de nem kezdte el letölteni a DLC-t magától,bár lehet,hogy idő kérdése is lett volna....mindenesetre rányomtam az ellenőrzésre,és el is kezdte leszedni,remélem használni is engedi.
Rendes giftként kapott gémem van,nem ukrán key vagy ilyesmi.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Alien83 #18225 üzenetére
PC-n is működhetne gépazonosító alapján bannolás,ha csalsz,a warez sem akkora gond,mint állítják szerintem,mert akit érdekel,az megveszi,már nálunk is,akit meg nem,annak meg úgyis olymindegy...
Már nagyon rég nem lehet törttel multizni se.Innentől már igazából idejétmúltak ezek az ilyen aktivációs,stb.korlátok is.
Maximum a konzolokon az volt a jó,hogy 1 accra került mindened...PC-n viszont nem volt egységes rendszer soha,mindenki ötletelt,hála a "szabadságnak"
Emiatt sem terjedt el az acsizás se még,annyira nem újkeletű dolog,hogy a játékokhoz pluszban,de kötelezően kapsz egy közösségi felületet is.
Árban egyébként szerintem nem lenne gond...HA nem lenne az,hogy PC-n sok minden játszhatatlan induláskor,vagy olyan hibák vannak,ami miatt mindenki cumizik akár,meg várja a peccset,stb.Konzolon ez elképzelhetetlen lenne.És nem csak az az oka,hogy eltérő hardver,stb,mert mi van?Nvidia ésAti vidkari,AMD és Intel processzor.Nem olyan sok varia...ráadásul mindből futó GENERÁCIÓK vannak,és a hibák mégcsak nem is egy típust,vagy akár generációt érintenek,hanem egész gyártót.Innentől kijön,hogy nincs optimalizálási és bugkeresési kényszer,a játékot nem adhatod tovább,nem reklamálhatsz miatta.Konzolon igen,sőt ha mint játék nem jön be,simán becserélik majdnem árában egy másikra.
És egyébként tény,hogy amíg lesz x360,addig Live is lesz rá,sőt ott lehet teljesen offline is játszani.Nem restek a LEMEZRE rátenni a frissítéseket sem!DE azért ott például fixen vámolják az embert a multiért,nem is kevéssel évente...A Steam legalább ingyé' van,ha már sokszor kötelező
Igaz pl.a Battlefield 3 csak ehhez kitalált Battlelogja sok szempontból megveri...bár az célrendszer.Xfire is jó volt,amíg lehetett használni pl.szerverkeresésre,stb,közösségezni...de a halálos ítélete lett,hogy már szinte mindenhez kell valami más is.Avagy már lehetetlen is a legfőbb erényére,a szerverkeresésre,egymáshoz csatlakozásra használni.Pedig abban már 5 éve is volt screenshot,videófeltöltés,skinelés,hangcset,ingame felület,böngésző ingame...5 éve...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz ProEvoFan #18218 üzenetére
Nem rossz ez,de mostmár a gémerek nagy része nem is tud ellene tenni,annyi játékhoz kötelező.
Egyébként meg a sok istenítés mellé szerintem lehet beszélni a hibáiról is,nincs ebben extra,legalább téma.
Egyébként fura,hogy páran bepukkannak rögtön,páran meg hülyének nézik az embert,mert valamit felvet,ami több heyen működik,és nem kötelesség,hanem lehetőség lenne.
Valahová tényleg mehetne a kliens.Még pl.az sem megoldott,hogy az ember üzit írjon offline barátnak,nincs mégegy ilyen csevegő manapság.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz DeFranco #18210 üzenetére
Azt egy szóval se mondtam,hogy ezt világgá kéne kürtölni.Közösségi fülön is ír minden szirsz@rt ígyis.
Nomeg ha zavar a prüttyögés,ki lehet ám kapcsolni,nekem is ki vannak az ilyen login-logout dolgok is,kizárólag a privátot jelzi,mert pl.engem se izgat,ki mivel kezdett játszani(ha pl.valakivel játszanék,majd AKKOR megnézem,tolja-e valaki,vagy van-e fent potenciális társ),ki lépkedett ki-be,ilyenek.
De a mai világban tényleg nem számít extrának pár többletinformáció,ami alapból "van",nem profilt turkálni kell érte.
"Ennyi erővel itt is takarítsd le az egyéni avatárod meg az aláírásod,mert engem nem érdekel,nem vagyok kíváncsi rá" kábé mondhatná más itt is így.Mégse teszi senki.
Ne legyünk már ennyire szemellenzősek,én bírom a bort ivó,vizet prédikáló embereket...
Nem bántás,de tényleg az izéljen már az acsi ellen,aki itt se tesz ki semmi "egyénit"...mert amúgy jogos hogy pl.miért ne lehetne rangrendszer és nyerhető képek,akármik acsikért a steamen.
Kis emberke is lehetne,mint xboxon és wii-n,PS3-on nem tudom,van-e
Én azt is beöltöztetném az aktuális kedvencemhez kapott,vagy abban elért eredményekért kapott ruhába itt isOllie,nem értetted meg...nem a játékvásárlásról van szó,hisz az én accom se piskóta,hanem hogy trükközés lett az egészből megint,nem volt bann a játék ALATT,és pont emiatt 99%,hogy már nem raknak ki senkit,mert az embereket mostmár nem izgatja,nem fognak rákeresni a többezer szenesekre,él-e még az accjuk...de mindegy is,hisz a tf2-ben ez megy,mióta lehet cuccot találni,innen is nyomják régen több accal,sose bannoltak senkit sose fognak bannolni senkit.
Jaés nem fog az se kiderülni,kik nyertek.Lehet az első tényleg az az ipse,de a többi ennyi.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz cskamacska #18204 üzenetére
Nem az a lényeg,hogy giccses legyen.Hanem mint a legtöbb gyűjtő,eredményhajhász vagy ügyesebb ember,én se vetném meg a megbecsülést.Főlegha hiába van az embernek egy x ezer dolláros acc-ja,akkor se kap például egy peták kedvezményt se,akkor már olyan elismerések lehetnének,amik ingyen vannak,ÉS látszanak.
És igen,itt a PH-n is sok hasonló kollégához hasonlóan vártam az egyéni avatárt,és meg is igényeltem,amint lehetett
Egyébként ott a motiváció is.A legtöbb játékban,ha nem is csak,de elég jelentős szerepet tölt be a szintlépés,a fejlődés,az ember próbálna,ha tudna,"okosabbnak" látszani,jogosan.
Jelenleg pl.erre csak annyi a lehetőség,hogy a Steam kiírja,2 héten belül mit toltál,az alatt/összesen mennyit és kész.
Ha nem Borderlands-ozok 2 hétig,a kutya nem látja,hogy már 800 órám van amúgy benne
Nyugodtan lehetne a játékoknál bevezetni ilyet,hogy acsi alapján valamilyen logócskák,akármi...
Ennyi erővel akkor már teljesen beteges az x360-on is,hogy egy kis emberke képvisel téged,akit a játékokban acsikból(is) nyerhető,vásárolható(!!) cuccokkal öltöztetsz.
Mégse beteges csak attól senki,mert 360-azik...nem értem,PC-n miért számít ennyire "gagyi dolognak" annak a töredéke,ami máshol van.Még a péhán is elismerik az ember eredményét rangokkal,avatárral,tulajdonképp AZ IS ugyanolyan acsi![ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz TazLeacher #18201 üzenetére
Egyébként én is elvagyok vele....de az a baj,hogy amúgyis sok játékkal már kötelező is,és tényleg örülnék valami díjazási rendszernek is,sok játékom van,sok játékidőm,a legtöbben vágynának ugyanígy valami "jutalomra",de konkrétabban,mint a hülye karácsonyi játék,hogy vegyél "szemetet",hogy legyen pár szened,de az accfarmolók úgyis les...atnak alapon.
Arról meg ne is beszéljünk,hogy a tavalyi játékkor kapható tf2 sapkákkal akár többszáz dolcsikat lehetett keresni..de szintén az ügyeskedők játéka volt az is.
Akciók jók,ok.Menni is megy.De tényleg lehetne némi fejlesztés,jönnek a kliensek sorban,béta,stb,és 2 éve nem változott semmi.A boltrész meg egy weboldal és kész,annak semmi köze a klienshez,ócska IE ablak az egész kliens.semmi skin,ótvar fekete az egész.Sose értettem,minek is a skinválasztó opció,régen az őskorban asszem még lehetett skint leszedni,de volt sötétszürke,sötétbarna,sötétkék
Az Xfire-hez csak a rajongók csináltak minden nagyobb játékhoz skint,ráadásul áthelyezni is át lehetett mindent.Gondolom mivel ez egy explorer ablak,max a színeket meg a gombokat lehet kicserélni...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz TazLeacher #18198 üzenetére
Ez már olyan dolog,hogy tulajdonképp a Steam az égegyadta világon nem díjaz benned semmit,semmiféle extrát nem kapsz se virtuálisan(pont,akármi),se a valóságban(pl.kedvezmény vagy kupon),bármennyit vásárolsz,játszol,online vagy vagy bármi egyéb,és ez gond.
Van egy semmitmondó steam minősítés(ami a fene tudja,mi,de 1-2 óra cooptól fent is van 10-en),vannak az acsik,amiket előásni is nehéz,meg nem is arányos,van,aminél 10,van,aminál meg 300 van...és szintén nem jár érte semmi.
Legyünk őszinték,a Steam tudása,fejlettsége,lehetőségei kábé 5 évvel! ezelőtti szintet érik el!!! Csak annyi a külömbség,hogy elvagyunk vele,mert egyszerű,letisztult,megszokott,és sok esetben köelező.DE ezt már egy Xfire 5 éve tudta,szebben,okosabban...
Acsira meg: olyan játékoknál is van ilyen %,amit még ki se adtak..gondolom mert tesztelik.
De a büdös életbe meg nem tudod,hogy az a stat ér-e valamit,avagy a top acsit tényleg elérte-e valakimvagy bennrekedt a tesztelési fázisból...ráadásul eleve nem tudod meg,kinek van meg,én azt se hiszem,hogy ezek reális számok egyáltalán.Tök mindegy,úgyse tudsz villogni vele/úgyse érdekel senkit,max meglátják,hogy valamiben többszáz órád van,bólintanak egyet.
De pl.én x év steam alatt sose néztem meg még senkinél,milyen acsija van...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz m1sk4r #18160 üzenetére
Jól néz ki,de szerintem sok érte még...de lesz ez majd akcióban is.
Még a Portal 2-t is végig kéne játszani...bár aki azokat végigvitte,és kell hasonló,teljességgel bevállalhatja szerintem.Én fel is dobtam wishlistre...Apropó sorsolás:mikorra várható,avagy már lement és senkinek semmi?
-
BandiHUN
veterán
válasz Nordic #18149 üzenetére
Playtrough 2-ben,lvl50en,amikor kijött a Knoxx,mi nekiálltunk 4en!,én se vagyok kezdő,a többiek sem voltak azok,és az első roadblock-nál eltöltöttünk HÁROMNEGYED ÓRÁT,és NEM tudtuk megcsinálni.
El kellett mennünk lezavarni egy tápoló kört,hogy 53-54esek legyünk,úgy sikerült csak.
Egyébként érthető is,a playtrough 1 úgy van méretezve,hogy már olyan 30as szinttel végig lehet menni a játékon,35+-on már rém könnyű,és a dlc-k is úgy vannak skálázva.Viszont PT2-ben már maxos karakter kellett,plusz a levelt is azzal a dlc-vel emelték,50esen kezdtünk,de ilyen 52-53as ellenek jöttek szembe,alig lőtt rád elektromos puskával és ugrott a sima játékból szerzett maxos shield.
Egyébként amúgysem ajánlatos szerintem a pt2 előtt belenézni a DLC-kbe,hogy ne legyen ilyen anomália+el is rontja a dolgot,ha az ember túlfejleszt a dlc-ben,és aztán meg megunja a kis ellenfeleket az alapban.PT2.5ben,2x-is végigjátszás után meg kifejezetten élvezetes lesz a 3 "sztoris" DLC,erős és változatos ellen,dobálják a jó cuccokat,stb...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Ilsyde #18156 üzenetére
Énnekem megvan régen már,talán a nyári vagy a valentine,stb.akcióban vettem meg még tavaly.Multi akkor még volt,DE pofátlanul csaltak,főleg oroszok,borzalmas killszámmal,szinte lelőhetetlenül,én ott is hagytam abba.Szerintem kábé nincs csalásvédelem,lehet azért is halt ki a multi.
Senkinek nem javaslom még ingyen se.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nna,hogy valami jó is történjen ma velem...elég jó kis kör:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14629697/1/187672455/
Első 100kill feletti kör,jó része űrshotival
ÉÉS méltó megkoronázásként megvan a shotgun medál és az MK3A1 master,irtóra gyúrtam rá,a 73 killel épp meglett 501,ki volt centizve a meccs
De nekem tetszenek:Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Pedig annyira nem rossz,nekem megvan rég...azé' nem mérhető a humblinumbli-ökörségekhez
Metascore meg egy dolog,ha 100 a max,és dupla ilyen jót kapsz 50€-ért...
És eredetileg is valami 20 körül jött ki annó.Painkiller jellegű dolog,talán emiatt is húzták le,mert x-edik bőr+mellé ez mivel álomvilág,kellően elvont is.Mondjuk ha emlékeim nem csalnak,pl.pont emiatt lőszer sincs,meg pár extra,aki szereti a Painkiller sorozatot,tuti nem csalódik,főleg ennyiért,jobb,mint 1 doboz cigiSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
azért a steam nem mondható takarékosnak,nekem pl.Black Ops-ozás alatt megevett akár 15% procit is,és akadozások jelentkeztek néha.Egy megoldás volt,a steam.exe prioritásának levétele minimumra,ez amúgy minden procit terhelő játéknál hoz pár fps-t vagy simábbá teszi a játékot,viszont a steam működését nem zavarja.
Úgyhogy "valamit csinál" a steam a háttérben játék közben,akkor is,amikor nem csinál elvileg semmit(chat,stb),és ráadásul ha nem játszok alóla játékkal,akkor minimális a procihasználat...
Ki tudja,miféle adatgyűjtés megy a háttérben(nem konkrét adatlopásra gondolok,hanem a játékidőnél és az archivementeknél "bővebb" infókra a játékról,killek,kedvenc pályák,akármi).
Nomeg ott a VAC,a csalásvédelem,ami mivel nem telepít klienst,mint a PunkBuster,így jó eséllyel szintén a Steam része maga.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
BandiHUN
veterán
De su...r látni a sima,akciómentes steam felületet...hát valaki írta korábban,tényleg igazán csinálhatnának pár skint,lényegében a trade bevezetése óta változatlan.Legalább lennének színesebb felületek hozzá.
Más: http://store.steampowered.com/app/3980/ Ilyenem van,városszimulátor,a la Civilization,keresi gazdáját,de olyat,aki tényleg ilyesmikkel prüttyög,nem dísznekIngyen.Énnálam örökre a tárolóban maradna...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz HS 2142 #17340 üzenetére
Nem tudom,a dobozos Steames-e amúgy...nagyon nem értem,mi ez a kavarás ezzel is+Rage,stb.
Hisz az ember legálisan és sokszor OLCSÓBBAN hozzájuthat,a Rage meg még VPN-nel keyshopból is beszerezhető olcsón.
Tulajdonképp a steam magát szopatja,hogy trükközni kell.
Ha meg Steames a dobozos Skyrim,akkor megintcsak furaság...
Nem tudom,mi lehet a kavarás oka.SMS-re:akkor van ilyen,ha túlterhelt a steam,nekem is volt már többször ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Rabbitf_24 #17319 üzenetére
Ha veszed a skyrimet usából,még akkor is $44 körül jön ki adóval,stb...ez 10ezer ft kábé.
Vagyis ha veszed boltban,akkor megveheted picit kevesebbért,ha rendeled,akkor nem biztos,hogy megéri,de lesz doboz,lemez,stb...Azt viszont nem tudom,lemez kell-e hozzá,nálunk nem elérhető steamen,nem tudom,regizni lehet-e.
És ha nem lesz itt soha,akkor sosem veszel hozzá dlc-t...hacsak nem küldeted azt is giftben.
Mondjuk én a 44$-os variációt választottam...itt nem tudnék úgyse venni,rendeléssel többe lett volna.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Ez kétélű dolog...Amíg a Valve számára nem nagy veszteséggel fent tudja tartani,hogy az élelmesebbje használjon több accot,addig neki ez lényegében nyereség...mert remekül mutat a statisztikában,a farmoló accon is van akármilyen fizetős játék vagy vásárolt pl.tf2-es cucc,arról nem is beszélve,amikor valaki nem csak az alap dolgokat csinálja meg a pótaccokkal,mint a steam guard,a facebook link,hanem minden pl.megcsinálja a free játékos könnyebb acsikat.
Innentől ez remek statisztika ám nekik!És gondolom a Humble Bumdle dolgai sem VÉLETLENÜL adnak steamképes kulcsot,mert ha nem lenne benne a steam keze is,nem lehetne így.A HumbliBumbli 95%-a nem ér egy petákot sem,valljuk be.Gondolom fillérekért vették amúgyis meg a készítőktől...a legtöbbjénél jobb ingyenes flash játékok is vannak...pár cím ér max valamit,de el kell adni a szemetet is,meg is van az ok a keyjel.Tehát ebből mindketten csak győztesen jönnek ki.És szerintem a bónuszban elköltött pénzekből,stb.a sok kicsi alapon jóval több jön mindenkinek össze,mint amibe a feldobott ingyen gémek kerülnek,a kupon meg ha úgy vesszük,átb...ás,mert ha valami kellett,megvehetted jobb akcióban,1-2 kivétellel.
Ja meg remek trükk,hogy március 1-ig érvényes a kupon,és csak a jelenleg is meglevő játékokra az adott kiadótól...ergó másik poén,a húsvéti diliházig ki is vezethetik.Esetlegesen a trade rendszerben még jó lehet,mert fognak venni azért még sokan a 2 hónap alatt gémet ilyennel,mert pl.esetleg félnek,hogy amit most nem vettek meg,nem lesz 50%+ akcióban.
És innentől be is zárul a kör,élénkül a trade,a multiaccok fennmaradnak,max átállítják őket tf2 idlére a delikvensek,palimadarak meg mindig lesznek,akik beugranak a tf2-be,mert ingyenes,ha nem akar pénzt költeni idlézik,hogy kuponra valót szerezzen,stbstb...
És olyan embereket,GYEREKEKET is bevonnak,akik tényleg nem tudnak csak pár €-t betenni a rendszerbe,azt is így trükközve,de mondjuk külömben sosem lenne steam user...
Innentől 2-3€ költése kuponnal is több,mint a semmi.
Oka van itt mindennek,okos emberek egytől egyig,de nem kell azt gondolni,hogy nem a pénzünk kell így vagy úgy,bőségesen pluszos a rendszer,hiába járnak jól páran,de minden örömnek megfizeti valaki az árát,mégha nem is konkrétan pénzben...
És ezért nem is lesz soha gond a steam többszörös acc,amíg tulajdonképp fizetsz minden accodért,mert ingyen nem ad előnyt.Kiskapu,ami inkább mondható "prémium" szolgáltatásnak.Egy 50accos széngyűjtő is otthagy a rendszerben egy teljesárú játéknyi pénzt...és ráadásul tök érdektelen hány db-ból húzzák ki azt a pár szerencsést,tulajdonképp az userek maguk vágják a fát maguk alatt,mert hiába lesz 50 szened,millió embernek lesz annyi,tehát minél többen trükköznek,annál kevésbé éri meg.A pénzt meg beleteszik a dologba ugye.Aki meg 1 szenet hagy,az úgyse reménykedik/foglalkozik az egésszel.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Boldog Újévet Mindenkinek!És Legyen Szerencsénk a Sorsoláson
-
-
BandiHUN
veterán
Úgy,hogy kikeresed... az árak Refined-ben vannak általában,ha más,azt odaírják,elméleti váltás:1 ref:1$ 1key 2$ 1bills:10$,1buds:20$ pédául,de ez átlagár,pl.a buds van,hogy 25-26$,keyt meg lehet venni általában 1.9$-ért,refet 0.9-ért.
-
BandiHUN
veterán
válasz Wolverine #16931 üzenetére
vigyázz rá,mert sokat fog érni...
http://tf2spreadsheet.blogspot.com/
eszerint olyan 20-25$ körül van a jelenlegi ára!Oda ne add valakinek csak úgy....
Tuti megkörnyékeznek a haszonleső "kollégák"...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
No én is kraftoltam egyet,eredmény:CivCity: Rome
4.99€ mondjuk akciósan,jobb,mint egy 1.5€-s senkit nem érdeklő indie.[ Módosította: #65675776 ]
-
BandiHUN
veterán
válasz SQX_Barto #16612 üzenetére
Elég,ha onnantól figyelsz,amikor meglátod az épületet,a többit ölheted...ahol a helikopterroncs mellett rádiózol.Onnantól kell a debellából egyet és a lövöldözősből egyet,ha itt vége,fa mellett jobbra,utoljára jön a 3 csontvázizé.
Nem nagy dolog,asszem' 10 perc a szintideje a pályának,nekem már régen kész volt,csak szétnéztem+visszamentem lefotózni hátha kell alapon a fát,és akkor voltam 12 percnél..Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz SQX_Barto #16608 üzenetére
Seriousra:az első mapon találsz egy fát:
http://steamcommunity.com/id/lorenzohun/screenshot/649874715403221284?tab=public
A legvégén van a pályának,az épület nem összekeverhető mással.Erre kell 3 cuccot feldobni,amit a szörnyekből lehet összeszedni,a debella szörnyből,amivel a játék legelején találkozol,abból egy szemet,a lődözős emberszerűeknek a szívét tépi ki(közelről meele gomb az ellenségen),és a csontvázszörnyektől fejet tudsz szerezni,ilyennel a képen látható helyen jobbra elmenve találkozol,mielőtt lemennél az ajtón,és vége lenne a pályának,jön 3 is.
Annyi extra,hogy az épületnél figyelni kell,ne lövöldözz le mindenkit,hogy legalább 1-1 példánytól beszerzhesd,ami kell,odamész a fához,bal gombbal rádobni a cuccost.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz default. #16604 üzenetére
a weboldalon ugyanazzal az accal lépsz be,mint a kliensben,ugyanúgy vásárolhatsz például,stb..
A fórumnak van külön név és jelszó csak,ott külön kell regizni,és akinek régebbről van regije,az a feltörés miatt alapból most azzal sem tud belépni.Más acc nincs a steamhez.Farmosra:TF2-zik és tradel...rengeteg a madár...mondjuk én nem mondanám nagy "vagyonnak" a sok olcsó gémet,amit az ember fillérekért megvehet,esetleg később jól jöhet,de most,az akciókban...bár akkoris lutri,mert akinek kell,meg is veheti.Lehet belőle pénzt csinálni,de erősen nehézkes dolog,igaz végülis lehet összekaparni pár dollárt,akinek van ideje.Főlegha virtuális cuccokat csereberélget csak.Egy hülye sapka is,amit talál az ember TF2-ben,több $-t is érhet...és aki már rég TF2-zik,és megszedte magát,az tud könnyen játékokat szerzni belőle.Sokan nem tudják,de a TF2 tud azért pénzt is termelni,mégha lassan is,igaz érdemes több acc,de alapesetben acconként ha rosszul megy is,összejön heti 1$,csinál az ember még 6 accot,minden éjjel más accon "idlézik" és kész.
Heti min.7$ ingyen.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz FehérHolló #16595 üzenetére
Én jobbnak tartottam volna,ha mondjuk a fele acsi legalább olyan lenne,hogy átlagos normál gémek kellenének(mondjuk amik épp akciósak),DE a hozzájuk való DLC-t lehetne megnyerni...
Régebbi játékoknál úgyis filléres dolog a DLC,és ezzel konkrétan lenne az embernek nyeremény az adott feladatokért.Mondjuk lett volna 3ilyen +3 mint a mostani,indie vagy ingyenes vagy filléres gémben acsi szénért,kuponért.
Mindenki jobban járt volna...A vásárlók azzal,hogy akár régebbi,de áhított gémben teljesítve+esetleg még akkor vásárolva hozzájuthatnának komplett,a Steam meg azért,mert az olcsó gémet legalább megveszik,és ígyis sok gémhez 1-2€ az akciós DLC-k,és szerintem ígyse veszi meg sok ember komplett...
Egyébként tényleg aránytalanok az acsik,a TF2-est például csak az nem szerzi meg talán,aki nem akarja,ha játszik,vannak ezek a horrorok,mint ez vagy akár a space chem,de a renegade Ops-on is kell azért ha mást nem,időben sokat tökölni,és van a normálisabb,mint pl.a Serious 3-as,ami végülis megvan 5 perc alatt,és akinek megvan,annak amúgyis szemet szúrt a nem odaillő "karácsonyfa",én is grafikai hibának néztem,mert jó béna
Mondjuk én gonosz vagyok,kismillió embernek van CoD,stb.gém is meg,sokan vesznek is,én nem értem,miért indie f...ságokban kell acsit vadászni sok esetben.Sorry a kedvelőktől,de én ki nem adok még 1-2€-t sem a játékért semmire,ami porfogó lesz aztán,főleg nem hülye szénért(14 szenem van eddig...)...Nem az,hogy ne legyen ilyen,DE igenis TÖBB sikerjáték is kéne... Tök hihetetlen,hogy más meg,akinek ideje van,az 50€-ból megveszi az összes gémet egy accra és kitol mindent(gondolom remek példa volt erre egy korábbi akció,amiért mindent teljesítve olyan TF2 sapkát kapott az ember,ami aztán utólag és most is többszáz $-ért!cserél gazdát...)Vicces,hogy az embernek ott egy 1500+$ értékű acc,és az acsik 10%-át tudja megcsinálni,mert sorry,nem gyűjtök "szemetet"...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz cskamacska #16591 üzenetére
De azt tudod,hogy a Meno Of War és a Men Of War:Assault Squad 2 külömböző játék...
-
BandiHUN
veterán
válasz cskamacska #16591 üzenetére
vegyél fel/pm és megoldjuk
-
BandiHUN
veterán
válasz tupacamaru #16432 üzenetére
Én még CSAK szenet kaptam...pedig asszem' 14 dolgot csináltam meg,4 szenet passzoltam le eddig "nagyon kell" alapon,de azért a sorsolásban reménykedek...
-
BandiHUN
veterán
válasz wesker24 #16102 üzenetére
Nekem fura a New Vegas,bár rendes akciós pldány,az első 3 dlc-t megvettem annó vele,a 4.viszont volt megjelenésekor,nem vettem meg,és mostmár nincs...
Nem értem,hogy van ez.
Mondjuk a Skyrimet és a Rage-t se értem.Skyrimem lehetne,Rage-m van,Sewers dlc-vel...szóval aki akarja,megszerezheti.
Akkor meg mi a jó fenének kell trükközni???
Nem logikus,hogy valamit nem vehetsz meg,de külföldi barátod legálisan,és olcsóbban kisegíthet,kinek jó ez?Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz KubanitoS #16097 üzenetére
a giftelt gém saját régiós lesz...nekem is ilyen a Serious 3-am,amit pl.az ukrán cd-keyt véve VPN aktiválás kell,és úgy tűnik,itthon multizni se lehet vele,mert VPN nélkül ugyan felmehetsz,de trükközve,viszont akkor kivág coopból,mert valami központi szeróhoz(régiókorlát talán?) nem kapcsolódsz,VPN-nel meg csak az orosz régiós szerókat látja,ha jól tudom.
DE giftben kapva,mint ahogy nekem is lett,már semmi...Sőt pl.a Skyrim sincs itt,mégis megy a giftes példány.Igaz jó kérdés,ha lesz hozzá DLC,akkor mi lesz.
A gift az viszont tuti saját régióra alakul,viszont ha nem lesz kapható itt akkor se steamen,szopacs lehet.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Kösz a tippet,megvettem a Renegade Ops DLC-t,tegnap kipróbáltam,tényleg remek arcade játék,hangulatos,szórakoztató,nem túl nehéz,de az időkorlátosdi néha a frászt hozza az emberre.Meg tényleg kellene hozzá joypad,digitről kicsit nehezebb irányítani,mert csak 8 irány van,de az út meg girbegurba.Igaz igyekszik a játék segíteni valamennyire ezen+át lehet menni sok tereptárgyon
-
BandiHUN
veterán
válasz bAtt001 #15441 üzenetére
De te ugye kedves vagy,és linkeled...
Megvan a gém nekem is,megcsinálnám...de nekem is horror volt,annó vettem még bagóért,csak a TF2-es cuccai miatt,meg úgy tűnt,logikai gémnek is jó,de ez utóbbi megdőlt,mert nagyobb szinten betegeknek való Kisebb szinten meg könnyű.Pl.a TF2-es cuccokért amit kellett,annak a nehezebbjének egytizedét ha felfogtam,de lesz...tam,meglett képrőlSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
egyébként a dota 2-höz kit kell lesz...ni,hogy meg is kapja az ember a bétát?Kérdőív kész,minden,de még csak valami email se jött...tréd fórumokon meg csak úgy dobálóznak vele 10$-okért...
-
BandiHUN
veterán
Először azért kipróbálom,miféle game
2 példány még van,a 2 első itteni jelentkezőnek,aki hsz-t írt...
HS2142 és Sonjaollie csókos ...az én accom se piskóta...mégis csak szén jött,+1 kupon,a többi csere.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz HS 2142 #15413 üzenetére
Na de azt is lesheted,hogy akkor fillérekért adja a rohadt dlc-t,mintegy bűnbánatként,NEEEM,talán jelenleg máson sincs 0% kedvezmény az egész Steamen,csak a 2 sz...ros Renegade Ops DLC-n...
Egyébként mit kapkodtok a gémért? 3.5€ hozzá a DLC,ami kell az acsihoz...Cseles,még a 2 teljesárú DLC-ből is a DRÁGÁBB kell...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Ha senkit nem ért kár tutira,akkor benne vagyok...végig kellett volna olvasni a dumát,de az tuti,hogy a tegnapiaknak megmaradt.
Ja,igazából nem értem,milyen DLC-dologról van szó ezzel,az tuti,hogy az enyémhez nincs,ami fel van rakva...ha kell,azt már tuti meg se veszem,ígyis kicseszés,mert a játék darabonként nem volt annyi,mint a dlc-k Ha meg mindenkinek maradt DLC-s énnekem meg nem,akkor törölhetem a s...gem a plusz 3 példánnyal,ha pénzt kellene megint költenem erre a sz...ra...
Egyébként mekkora poén,szerintem minden játéknál kedvezményesek a DLC-k,a Renegade Ops-nál egy fitying minusz nincsMárpedig ottvan,hogy aughty or Nice - Receive a present from Santa Claus (Coldstrike DLC required)
tehát sz..janak lovat.Semmit nem ért megint az egész,bagóért még belefért a játék pakkban,de ennyi.Akkor a szopás,ha a többieknek DLC-s maradt,mert akkor 2x-esen lehettem kedves+mindenki,aki 4es pakkot vett.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nna. Mi ez a bigyula.Megint van 3 Renegade Ops-om...
Jött valami blabla,hogy köszönik,hogy megvettem a 4-es pakkot meg ilyenek,elnyomtam,mint a belépéskor szokásos reklám izéket...és erre ott a 3 gém a tárolóban
Ha jól olvastam vissza,akkor azoknak is megmaradt,akik kaptak tegnap...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz hoffman_ #14770 üzenetére
Törölted a clientregistry.blob-ot? Azonkívül lehet,hogy blokkolja a steamet a tűzfal,stb...Keresd meg a steam.exe-t és próbáld rendszergazdaként futtatni...esetleg újratelepítés rá a régire.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...