Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztavíz
kezdő
válasz
posacenere #497 üzenetére
Nem emlékszem, de lehet. Ma néztem újra. Magától nem jelzett, de a menüben mutatta az elérhető frissítést osztrák régión.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Elköszönők, eladtam a telefont és vissza tértem a honor felé.
-
Sodomizer
csendes tag
Sziasztok,
Tervezek venni egy ilyen telót mert már nettó 200 alatt van, kérdésem aki használja mennyire van tele bloatwarerel? Vettem egy Pad 7 Pro-t azon rengeteg volt... Mondjuk Shizukuval tudom hogy le tudok szedni bármit, de akkor is nonszensz mennyi monitorozó logger proc fut(ott) a háttérben ami küldi kínai szerverre az cuccokat (és ezért merül is mint a f*sz)
-
posacenere
csendes újonc
Újraindítani próbáltad? Sokszor csak azután dobja fel.
-
tisztavíz
kezdő
válasz
posacenere #494 üzenetére
Hiába állítom német régióra, csak 101-et mutat. Előfeltétele lehet valamilyen HyperOS 2 verzió, talán pont a 101. HyperOS 1 van még. Töltöm a 101-et, lehet megbánom. A másik telefonomon jobban tetszett a HyperOS 1.
-
posacenere
csendes újonc
2.0.102.0.VNNEUXM frissítés érkezett, Németország régión
-
ggeleven
őstag
válasz
tarbela777 #491 üzenetére
Nem, semmi lényegit. Állítólag van olyan régió, amin leszed a rendszer 1-2 appot, de én még nem futottam bele ilyenbe, pedig tényleg sokat próbálgattam az elmúlt években több különböző telóval. Esetenként meg hamarabb is kapsz frissítést máshol, mint magyar régión.
-
ggeleven
őstag
válasz
tarbela777 #487 üzenetére
Próbálj ki egy nem EU-s régiót. Itt maximalizálva van.
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Kezdem belakni a telefont, egy dologgal nem vagyok elégedett, halk. Az előző telóimnál felére állított hangerőn bőven elég hangos volt a Bluetooth fülhallgató, most majdnem csumára kell tolni, hogy ugyanazt kapjam.Próbáltam a különböző hangmódokat, de semmi eredmény. Van esetleg valami fejlesztői beállítás a hangerő növelésére?
-
Bal0924
senior tag
Rendben.
Köszi mindkettőtöknek! -
Pityu78
csendes tag
-
Bal0924
senior tag
Van értelme várni a 2.1-et? (2.0.101.0-et)
Nekem nem akar jönni a frissítés. (jelenleg 2.0.14.0)
-
-
Antal1986
lelkes újonc
Helló! Valaki tudja hogy a Blur háttérkép funkcióit hogyan tudom aktiválni a HyperOs 2 launcherben??
[kép]
-
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek! Ma rendeltem egy szürkét a Telekomnál, remélem egy darabig kiszolgál.
-
TTom65
tag
Sziasztok. Lefrissitettem a OS-t most vettem észre, hogy nem jön elő a bekarikázással való keresés ha hosszan nyomom a vezérlő gombot. Eddig ez működött. Aki frissített az is tapasztalta?
-
Bal0924
senior tag
Honnan tudok szerezni egy 100W vagy 120W-os töltőt? (akár xiaomi-s 120W-os eredeti töltőt)
Első Xiaomi-m és nics hozzá töltőfej/töltő adapter -
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Két töltés után újra csak 80 százalékig töltött. Mint kiderült, néha csinál ilyet, valami gyári beállítás lehet.
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Az akku védelme érdekében beállítottam hogy csak 80 százalékig töltsön, és ez hónapokig így is működött. Viszont az utóbbi két alkalommal feltöltött 100 százalékra, pedig a beállítás nem változott. Más is észlelte már ezt a problémát?
-
seger
addikt
Hotspot kérdésem lenne. A bajom azóta van, amióta megvettem a 14T pro-t. (E-simmel van)
Ha bekapcsolom a hotspotot, laptopon nem minden internetes oldal vagy program működik.
Van egy multisim-em egy huawei hordozhato megosztóban, ha arról osztom meg, akkor minden hiba nélkül működik.Mi lehet a hiba a 14T pro val?
-
Antal1986
lelkes újonc
Hali!! Az Android 16 az mikor várható xiaomi 14t pro-ra?
-
kromatika
veterán
Köszönöm szépen.Ebben esetleg tudnál segíteni? Egy Xiaomi 14T Pro 512GB ügyében kérdeznék. A gyártói grancia az mit takar?Az csak a magyar országi Xiaomi boltban vásárolt telókra érvényes itthon,vagy pl az EUS Xiaomi boltokban vásároltak garija, is érvényesíthető itthon? Valamint ha nincs papír a telóhoz,akkor sorozat szám alapján is érvényes a gari?Köszi a választ előre is.
-
Delirious
tag
Tech Mukul | Xiaomi HyperOS 2
➤ Device = Xiaomi 14T Pro
➤ HyperOS 2.1 Version = 2.0.101.0.VNNEUXM
➤ Android Version = 15
➤ Number of Update = 1
➤ Region = Europe -
kromatika
veterán
válasz
ggeleven #457 üzenetére
Szia,sziasztok. Az én telóm jelenleg a 2.0.14.0 verzióra frissült. Akkor ez már a HyperOS 2.1 frissítés?Tehát ez a legfrisebb? Illetve kérdezném még hogy a gyártói grancia az mit takar?Az csak a magyar országi Xiaomi boltban vásárolt telókra érvényes itthon,vagy pl az EUS Xiaomi boltokban vásároltak garija, is érvényesíthető itthon?
-
ggeleven
őstag
válasz
Antal1986 #456 üzenetére
Nem hülye kérdés ez.
A válasz az, hogy ez bizony már a 2.1!
Xiaomi releases HyperOS 2.1 global update for 7 devices -
Antal1986
lelkes újonc
Hali!! Lehet hülye kérdés lesz de a 2.0.101.0 az még nem a 2.1 frissítés ugye? 😀
-
Delirious
tag
Bocsi, most vettem észre Németországon felejtettem a telót, szóval azon jött a frissítés.
-
Bal0924
senior tag
Vajon a Bestbyte honnan szerzi a telefonokat?
Nekem mikor jön a frissítés ?
-
Antal1986
lelkes újonc
Hali. Nekem magyar régión semmi nem jött, de holland régió jelzett. Média markt-ban vásárolt. -
Delirious
tag
Jött egy frissítés. Magyar régió, Yettelnél vásárolt készülék.
-
tisztavíz
kezdő
Szívesen. Még egy kicsit segítek. A fejlesztői beállításokban nem kell mindent bekapcsolni, ami a leírásban van. A "Vezeték nélküli hibakeresés"-en belül a "Vezeték nélküli hibakeresés"-t, de ez előtt az "USB-hibakerés (Biztonsági beállítások)"-at. Ha előtte el lett indítva a Shizuku párosítás, már kérni is fogja a kódot. Listát is tudok adni miket töröltem, de csak később.
-
tisztavíz
kezdő
Shizuku + Canta párossal lehet törölni.
-
Bal0924
senior tag
Lehet olyat, hogy külön-külön állítom be egyes programoknak a hangerejét? És nem csak a hangszabályzóval oldalt ?
-
Antal1986
lelkes újonc
Hali! Olyan kérdésem lenne hogy van egy xiaomi 14t pro-m. Mióta le frissült azóta eltűnt a kameràbol a makro mód. Mással is előfordult ilyen vagy csak nekem tűnt el esetleg más lett a beállítása. Aki tud segítsen, köszönöm!
-
TTom65
tag
Helló. Az App Mall nevű alkalmazás egyszer megjelenik egyszer meg eltünik ez mitől lehet? Amúgy nem használom, törölni se lehet, elég zavaró.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Az AOD másnak is rapszódikusan működik?
Energiatakarékosság nincs bekapcsolva, egyedül 00.00 és reggel 7 között kapcsol ki beállítás szerint. De, néha napközben is el, eltűnik.
Illetve nem veszi vissza a fényerőt este, vagy sötét helyen, nappali megvilágítás erősséggel működik.Másik a töltés.
Vettem egy 120w töltőt, normál mód mellett is kb 20-25 perc alatt felpumpálja 15%-ról. Ez normális? Eddig A72-ön érthető módon még hasonlót sem láttam. -
mrptomi
csendes tag
Nekem 2.0.12.0. VNNEUXM frissült automataikusan 2.0.16.0.VNNEUXM ra.Telekomos.Nincs módosítva.Magyar régió.
-
Delirious
tag
Nálam amikor kijött azonnal frissült (talán német régióval) 2.0.14.0.VNNEUXM-re. Azóta sem manuálisan letöltést követően, sem automatán egyik régión sem ajánlja fel 2.0.16.0.VNNEUXM frissítést. Remélhetőleg ettől frissül majd 2.1-re hamarosan. Egy német fórumon azt írták a tavály szeptemberi készülékek a 14-es frissítést kapták, az októberiek pedig a 16-ost. Mondjuk nem tudom hol lehet megnézni mikori az enyém.
-
-
TTom65
tag
Sziasztok. Az, hogy lehet hivatakint van egy frissebb verzió, de de nem jelenik meg a frissítést. Hiába van bármilyen régió állítva.
link -
Bal0924
senior tag
válasz
Viktor0610 #433 üzenetére
Lehetséges, hogy van ahhoz köze, hogy mikor hozzáadom a gmail fiókot és a felsorolt engedélyek, szerződések és nemtommik.
Kikapcsoltam valamit?
A gugli kereső sávot kiraktam a főoldalra, és mikor rákattintok a G-re akkor bejönnek a hírek. Jobbrahúzással nem.
Elő lehet hozni újra azokat a engedély, szerződés... menüpontot, hogy engedélyezzek párat? -
-
Bal0924
senior tag
válasz
Viktor0610 #430 üzenetére
Köszi!
Bekapcsoltam.
De nem jön elő semmi.
Kell neki idő, míg érzékeli, hogy bekapcsoltam? -
válasz
Wallenberg #428 üzenetére
-
-
válasz
Wallenberg #428 üzenetére
Nincs, ez Poco exkluzív sajnos.
-
Wallenberg
senior tag
Xiaomi 14T Pro telefonon van duplakoppos ébresztés és duplakoppos altatás, mint a Poco telefonokon?
-
Bal0924
senior tag
A főképenynyőn elhúzom balra a monitort, hírek meg ilyenek vannak.
Az melyik beállítás?
Ha egyáltalán van erre lehetőség. -
Bal0924
senior tag
válasz
Viktor0610 #418 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az ujjlenyomatosnál tudom hogy van, de volt a frissítés elött egy szép, ami megtetszet és pont azt tüntették el.
-
TTom65
tag
válasz
Viktor0610 #423 üzenetére
Köszönöm szépen. Neten láttam olyat, hogy csak gyűrű és kép alapján nincs rajta üveg. Nem tudom, hogy ez milyen és használható-e egyáltalán valamire.
-
-
TTom65
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy használ valaki kamera lencsére védőt? Mik a tapasztalatok vele? Érdemes rátenni, hogy ha igen milyen fajtát ? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
-
Bár 13T-m van, HyperOS 2.0.3 0 rendszerrel, nálam ezek vannak.
A. Nem találtam erre opciót. Talán, ha témát cserélsz, ennyire nem mentem bele.
B. Nálam még mindig van opció erre: (Beállítások - Testreszabás - Ujjlenyomat effektek)
C. Más appok lehetnek fent, mint a Playen.
D. Én beállítottam. Ha akarod, tudsz bizonyos dolgokat menteni a felhőbe, illetve plusz egy "védelmi vonal", ha ellopják a készüléket, és visszaállítanák gyári állapotba. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Még csak fél hete van meg a telefon és eleve xiaomi márka, lenne pár kérdésem róla. (szerda óta)
A. Lehet változtatni, hogy milyen animáció legyen mikor árdugom a töltőt?
B. Frissítés előtt több lehetőség volt az újlenyomat feloldásakor (1.valamennyinél, most 2.0.14.)
C. Miért van a xiaomi-nak külön áruháza?
D. Érdemes xiaomi fiókot csinálni, előnye? -
mjani1172
addikt
Urak!
Nem tudok mms-t írni, aztr írja nincs aktiválva a hálózaton. Ez persze hülyeség, gondolom valami beállítás lehet. Át tudna valaki küldeni telekomos beállítást? Próbáltam keresni de csak hasonló van pont ilyen nincs.
-
Logitech
aktív tag
Mi a különbség a kettő között, és hogy tudom átállítani, hogy én sms-t szeretnék küldeni, van ahol az jön föl, van ahol az rcs üzenet.
Szerk. Na, megvan, messages beállítások - általános - rcs üzenet
-
Logitech
aktív tag
A hotspot ikonja másnál is ilyen? A bal oldalon az óra mellett
-
Moritz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #409 üzenetére
Más appok színe is függhet valószínű a háttértől, megjelenéstől, stb, mert a problémát a Google dynamic color okozza, amit a Google az Android12 óta vezetett be.
Sajnos egyelőre nem találtam megoldást rá, hogyan lehetne ezt a szolgáltatást kikapcsolni -
-
Moritz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #407 üzenetére
nem írtam, bocsánat, de a beállítások a gyári beállítások még, nem állítottam semmit át.
Amúgy mind a két üzemmódban ezt csinálja.Nálad milyen színű a Google Naptár aktuális nap színe?
-
-
Moritz
csendes tag
Sziasztok,
megnéznétek nekem, hogy a 14T Pro telefonban egy megnyitott Google Naptár programban a mai nap színezése (a nap színe) kék színű, vagy valami lila, pink izé?
A telefon ezt a koraesti óráktól csinálja másnap délelőttig.
Ha valaki találkozozz ezzel a jelenséggel, és megszűntette, az leírná, hogy hogyan tudnám én is megszűntetni?Köszönöm
Xiaomi 14T Pro
Android 14
HyperOS 1.0.11.0 -
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg az új 14T pro telefon.
Felfrissült 2.0.14.0-ra.2 Kérdésem lenne így elsőre.
1.Betettem pár képet a telefonba és nem találom a galériában.
Az előző telefonon minden képet és minden mappát látott. Gondoltam ez is képes rá.
2. Nem jelez a gmail, több fiókot is hozzá adtam és egy e-mailről sem értesít.
Lehet az a baj hogy mikor először bejelentkeztem aktiváltam hogy csak a fontos email-ekrők értesítsen? és ha igen, hogy kell az kikapcsolni?Köszi előre is a választ.
-
Antal1986
lelkes újonc
Sziasztok!! Most jött ki a 2.1-es globális hyperOs frissítés. 14t pro-ra mikor jön majd tudja valaki??
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ügyesen pozícionálja a Xiaomi a 14T sorozat Pro modelljét a 14 és az Ultra közé.
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest