Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Na újabb fejlemény, 10 alatt megy rendesen, 11 alatt továbbra sem. + Végig vittem újra level 48-ig a heat-et mert jó játék, most pedig felraktam a paybacket is újra és elkezdem megint azt is mert jó rész lett szintén.
-
Feri1977
senior tag
Én nem értem miért nem indul el. Feltettem a 10-et és most már ott sem megy, nem csak 11-en. Más is találkozott ilyennel..?
-
Feri1977
senior tag
Más is találkozott vele, hogy win 11 alatt nem akar elindulni csak 10 alatt a játék?
-
Feri1977
senior tag
Halihó! Valaki játszik még vele?
-
Feri1977
senior tag
Mivel nem jött be az unbound semmilyen téren, így elővettem a Heat részt, és 1 hónap alatt level 50-re sok fullos kocsival pénzzel végig vittem szinte. A Payback idegesítő volt, hogy összevissza kellett kocsik közt váltogatni drift vagy elvinni valakit valahova vagy verseny vagy drag race, azt se tudtam már melyiket fejlesztem épp, meg volt amit nem tudtam megcsinálni amikor 5 helyre kellett egymás után időn belül elmenni, azt töröltem a francba is a paybacket. Nfs rajongó vagyok, de most szét tárt karokkal vagyok mert nincs mivel játszani. A régiket nem akarom feltenni, elavultak.
-
Feri1977
senior tag
Van valaki, aki megunta a heat-et és visszatette a jó kis paybacket?
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Karácsonyi akció volt Xboxon akkor vettem meg 5 euróert..
Elején nagyon le kötött de most már kezd flbaszni picit
277 pontos a M3-as BMW-m minden motor tuning rá van aggatva amit lehet. Ajánlott 220 pont az adott versenyre azt írja de bakker úgy mennek el mellettem mint ha valami fapados verdaval mennék. Még közeledni sincs esélyem kínomban már easy-re vettem le
Nem értem mi ment el elején tök élvezhető volt a játék. Még arra is figyelek drift vagy road-ra menjen a tuning.. -
Feri1977
senior tag
Látom szerencsére vagyunk még akik játszunk a régebbi részekkel is. Én visszatettem a paybacket meg a heatat, mert az unbound valamiért nem fogott meg. TI hogy vagytok ezzel?
-
Mustadjoci
tag
Sziasztok!
full vakon vagyok ps4-ben de ma vettem egyet az nfs heat miatt
az a kérdésem, valahogy lehet ezt magyarositani?
pl ahol az elején beszél a csaj, talán feladatot mond el, az angol. A felirat is, legalább az létezik hozzá magyar nyelven?Koszonom szépen
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Valamit nem értek, vagy legalább is nem tudom, hogyan lehetne pontokat gyűjteni. Azért nem keresek vissza mert nem tudum mi a neve annak amit kérdezni szeretnék. Az elején vagyok a játéknak. Egy küldetés akkor nyílik ki ha elérek 140 pontot ami melett egy autó ikon van. Ilyeneket, hogyan tudok gyűjteni valamint ennek mi a neve? Köszönöm a válaszokat.
-
spiderman01
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
platinázni szeretném , 1 db trófeám hiányzik.
Csatlakozni szeretnék egy 50-es csoporthoz , hogy megszerezzem.
Előre is köszönöm!!!!!!!!!!! (Playstation) -
k.zozo.
tag
Steam-en most akciós, kb.3500 Ft!
-
soo277
őstag
kb mi is,de közbe jó elővenni tunnigolgatni,menni pár kört
-
AMD Power
titán
Elértem az 50 szintet. Még van egy pár new versenyem, de küldetést már nem látok. Van még "értelme" tovább játszanom vele?
-
AMD Power
titán
42 szinten vagyok. Illetve nem kapok már több "fő" küldetést. Az utolsó ez a néger sráccal az a 3 vagy 4 db különböző "küldetés".
-
soo277
őstag
-
AMD Power
titán
A HEAT3 küldetéseknél mit kell tennem?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Autót eladni hol tudok a játékban? -
soo277
őstag
Sziasztok,megvettem a játékot originon,törtel kijátszottuk gyerekkel fullra,szeretném megkérdezni van rá megoldás ,hogy ne kelljen elöről kezdeni a játékot,elmentés stb..
köszi a helpet -
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
hogyan lehet megoldani, hogy ne kezdjen újra az elejéről mindent amikor elindítom a játékot?
(valameddig elviszem a "sztorit" majd a játék ismételt indításánál minden az elejétől kezdődik) -
barcabome
aktív tag
Üdv!
PH-s crew van, ha igen milyen néven találom?
-
tutuhawer
őstag
láttam valami youtube nagyokost, aki az évtized autós játékának értékelte a NFS Heatet, ami nyilván elfogult, de biztosan vannak, akik játszanak és nagyon szeretik,
de hogy tudok állandóan online emberekkel versenyezni, hogy találjam meg?
Én szívesen elbohóckodnék, versenyezgetnék, de egyedül szar.
Hol van a sok versenyző a körpályán kívül? -
yagami01
aktív tag
"OFF"
Kiszivárgott a 2021-es NFS a jelenglegi állapotában. Vagyis róla videó. Akit érdekel:
[link] -
tutuhawer
őstag
meg lehet azt hackelni vagy beállítani, hogy a minimap ne forogjon össze-vissza, hanem észak felé mutasson mindig?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Sirandrish #441 üzenetére
én most a szintlépéseket csinálom, hogy legyen ütősebb autóm, mindig jobb, aztán az északkeleti részben van egy ugratós körpálya, megyek 15 percet kb, folyamatosan ott, aztán lépek mindig feljebb. A verseny ugratóval ér véget ,aztán a tengerparton megállok, és visszamegyek még egy versenyre meg még egy meg még egy, aztán megy a lépegetés előre, és a garázs csak pár sarokra van.
PLUSZ:
A csapatot nem találtam meg, pedig szívesen mennék emberek ellen, mert az eddig csak egyszer sikerült. Evo X-est építek, meg M3 E30-ast, ezekkel megyek most. -
pehaa
tag
válasz
Sirandrish #441 üzenetére
Szia!
Ugratókat keress, azokon általában nem jutnak át! -
Sirandrish
legenda
Heyho!
Lenne egy kérdésem.
A rendőrök lezásához van valami trükk?
Mivel nem vagyok nagy autós játékos, így mediumon kezdtem, de a rendőrök már a játék elején lesz*patnak, ezért levettem easyre. Ezzel azt értem el hogy a versenyek élvezhetetlenül könnyűek lettek, viszont a zsarukon nem segített. Darabokra szednek, bármilyen 120as tempóval veszem be a 90 fokos kanyarokat, ők is megcsinálják...ha VÉLETLENÜL nem, akkor tuti hogy elém spawnol még két autót. Amikor meg már 3as vagy afeletti Heat level van, akkor meg már olyan roncsderbit rendeznek hogy hihetetlen..
Oké...ritkán játszom autós játékkal, de nekem ez feleslegesen undorítónak tünik -
Gebriel
veterán
válasz
Unbaised-Ben #437 üzenetére
Ott tudom eladni az autót
-
Gebriel
veterán
válasz
Unbaised-Ben #434 üzenetére
És pontosan hol mert én semmit erre utaló lehetőséget nem találtam.
-
Gebriel
veterán
Ellehet adni az autókat a játékban?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #429 üzenetére
Hol lehet csatlakozni? Játékon belül megy az?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ha valaki aktív crewba szeretne belépni, ami lassan 50-es szintű (jelenleg 45) akkor csatlakozzon a Driver Army crew csapatba. Rövidítés [DRAM]
-
yagami01
aktív tag
Én majd csak új gépnél próbálom már ki. Viszont megnéztem az alkatrészeket és meg is számoltam, ha jól rémlik még UG1-ben is több választható alkatrész volt, mint a Heat-ben. Úgyhogy még azért messze van rajta mit csiszolni.
De valóban jobb lett végre. Éjszaka a város és nappal a borús idő nagyon hangulatos.
-
Gebriel
veterán
Egyszer már elkezdetem ezt a részt akkor pár óra játék után elengedem mert nem kötött le. Hiba volt.
Minap újra neki ültem és azt kell mondja nagyon rég kötött úgy le NFS játék mint ez. Nagy UG2 rajongó vagyok én is, de ez a rész szerintem simán hozzá azt a szintet mint az, sőt.
Jó a felépítése, jó a tuning, testre szabhatóság, rendőrök kellően szívatósak. Az irányítás kellően arcade.
Nekem adja a játék, merem ajánlani azoknak akik még nem játszottak még vele. -
yagami01
aktív tag
Simone Bailly (NFS:MW, Cross társa), Dean McKenzie (Cross), Habib Zargarpour (NFS: UG, NFS:MW) és LP-RIPPER 4-es videóchat/interjú, akit érdekel:
[link] -
LACQ88
csendes tag
Sziasztok, egy ideje tolom a játékot, de lenne pár kérdésem hogy mit hol hogy kell csinálni. Rám írna valaki légyszíves privátban?
Köszönöm. -
-
yagami01
aktív tag
válasz
LeventeV #419 üzenetére
Annyi biztos, hogy NFS-ék monitorozzák a közösséget, köztük LP-RIPPER csatornáját is, aki szintén megemlítette többször is, hogy nem jönnek hozzá frissítések és el van hanyagolva stb. Biztosan tisztába vannak vele enélkül is, de látják, hogy vannak akik hiányolják a tartalmat. Aztán hogy lesz-e valami frissítés... nem tudom, én nem tudok róla terveznek-e valamit. Biztosan nekik is bekavart kicsit ez a Criterion-os dolog.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Varhato a jatekhoz meg plusz tartalom, vagy ezzel az utolso patch-el ennyi volt ez a tortenet? -
yagami01
aktív tag
Habib is elkezdett NFS-tartalmat posztolni.
Örömmel látom...
Elsőnek itt egy játékmagazin régről:" 2nd #officialplaystationmagazine cover I got to do, this time for #needforspeed Underground 2. Live model shoot with game assets as the bg. The first one for ug1 got covered in so much text we didn't fix a few glitches on this one, but to our surprise they left it clean! So much better looking this way.
#nfs #nfsug2 @lpripper24 "Aztán egy kis kulisszák mögötti...
" #greenscreen series. Confession time... Not only did we create the #needforspeedunderground2 Official PlayStation Magazine cover with photos of a model made to look CG (now you know the background to how the MostWanted 05 Cinematics #greenscreen came to be)... But it was actually two different models! Shown here are the originals, Morgan Reynolds, and Katrina both Vancouver models. The reason was simply a wardrobe swap.
#needforspeed #nfs @lpripper24 "
------------------
Tehát a fenti képet nem csak egy modellel készítették el, hanem kettővel is. És ha jól értem így jöttek létre az MW-felvételek is. (innét jött az ötlet?) Morgan Reynolds és Katrina mindketten Vancouver-i modellek voltak.Mondjuk ez már nem Heat, lehet szétoffolok itt mindent. Nem tudom van-e globális NFS fórum vagy valami hasonló amibe beleillenének ezek és a találgatások...
-
yagami01
aktív tag
Közben ugye összefoglalva az van, hogy Max posztjai cáfolják Razor és Cross visszatérését, nem pedig megerősítik (jobban meg kellett volna néznem). De ez is csak utalás a cáfolatra. Ben a Heat-nél konkrétan leírta, hogy nem terveznek visszahozni régebbi karaktereket, mert "csak előre tekintenek". Itt nincs leírva ennyire konkrétan és Discordon sem említette. Pedig feljött a téma. Több jel utal tehát még mindig arra, hogy valóban nyitottak rá, hogy visszahozzák őket (Derek módosította azóta a bejegyzést amúgy, de a lényeg ugyan az), mint ellene.
További apró infók, hogy valószínűleg monitorozzák LP-RIPPER közösségét is, hogy mit szeretnének és követhetik a videóit is (ami mint tudjuk, jót jelenthet, hiszen az interjúkat is láthatták):BlackPanthaa-nak is van egy érdekes tweet-e:
Valamint így utoljára egy személyes.NFS instabejegyzése alá leírtam én is, hogy melyik volt az első játék, mit szerettem benne stb. valami ilyesmit kérdeztek. És tettem pár javaslatot a következő részre (több alkatrész, még jobb UG-MW-Carbon atmoszféra, lányok, belső nézet és annak testreszabása, MW-Carbon történet folytatás és régi karakterek stb...). Megjelöltem a végén Derek (Razor), Dean (Cross) és Habib (UG-MW art director) instáját. Habib-tól kaptam egy szívet és válaszolt.
-
yagami01
aktív tag
válasz
yagami01 #414 üzenetére
Simone Bailly (Need for Speed: Most Wanted, Cross társa) szintén hozzászólt Derek bejegyzéséhez. Itt most beteszem képként is a bejegyzést akkor már... ez előtt valahogy elfelejtettem, hogy ilyet is lehet.
Szóval innét indult az egész (és igen tényleg azt írja, hogy valóban megkeresték):Hozzászólás (szívezte is a bejegyzést):
Ééés... felnéztem Dean instájára is, ha már szó volt róla is... van-e valami... (Cross) és hát van egy autós videó meg egy BMW-ről kép legutoljára, de nem írja, hogy bármi köze lenne hozzá. Viszont felfedeztem, hogy a legutóbbi BMW-s képét kedvelte Habib...
Aki senior art rendező volt az UG1-nél és MW-nél... valamint konzultált a Nitro-nál és Shift-nél. Visszanézve pár korábbi bejegyzést egyiket sem szívezte Habib, ezt a BMW-set viszont igen.
Persze a kedvelés és hozzászólás sokat nem jelent. Simone Cross "régebbi" bejegyzését is szívezte, pedig csak naplementét vagy mit fényképezett. Könnyen lehet, hogy jóban vannak vagy csak szimplán követik egymást. De azt sem lehet kizárni, hogy közös munka miatt kerültek közelebbi kapcsolatba az utóbbi időben.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi sül ki ebből az egészből. Habib jó döntés lenne. Meg persze a többiek is, akik itt felmerültek. És ha már Derek ezt írta... közel sem lehetetlen, hogy őket is felkeresték. És ha már Habib-ra is gondoltak, reméljük nem rontják el.
-
yagami01
aktív tag
Még több jel. Cross is visszatérhet:
-
yagami01
aktív tag
Nem is indulhatott volna szebben ez a nap... kellemes meglepi.
Van új NFS-el kapcsolatos insta-poszt Derek Hamilton-tól (Razor). Amiben az áll ha jól értem... hogy van esély az új csapattal a visszatérésre/vagy lehet ha orrbaszájba tag-elünk szóval hajrá!
Kép a posztról:
[link]
Bemásolva:
" Razor Update...!
I get sent so much cool fan art, I have to share these pieces made by @pietrodonzelli I’ve had so many people reach out to thank me for being a part of their childhood. Truly happy to have been a part of it. As far as Razor’s return, I do have some news for all the people who have been asking, I had someone contact me last week from EA . Not sure if this news is out yet, if not...oops :) but they told me @needforspeed is moving to the UK from Gothenburg and Ghost Games, it will be retooled. They also said their is interest in bringing back some of the older characters from the franchise and Need For Speed Most Wanted. They said to keep asking and keep tagging @needforspeed and @EA It is all about the fans. So if ya want it. Keep pushing. "Fordítva, bár nem ígérek semmit
De talán értelmes lesz... ha nem, itt van az angol szöveg is, megdobhatjátok gugliba ha valaki úgy van vele.
:
" Razor friss... !
Olyan sok fasza "fanart"-ot kapok, meg kell osztanom ezeket, amiket @pietrodonzelli készített. Olyan sok ember köszönte meg nekem, hogy a gyermekkora része lehettem. Igazán boldog vagyok, hogy ez így történt. Ami Razor visszatérését illeti, van néhány új hírem mindenkinek, aki ez iránt érdeklődött... a múlt héten valaki felvette velem a kapcsolatot az EA-től. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a hír publikus, ha nem... hoppá.De elmondták nekem, hogy a @needforspeed UK-ba költözik Göteborg-ból és a Ghost Games-től. Azt is mondták, hogy érdeklik, hogy visszahozzanak néhány régebbi karaktert a sorozatból és az eredeti Need for Speed: Most Wanted-ből. Ezt nem bizti, hogy jól fordítom: Azt mondták, hogy továbbra is legyenek kérdések és @needforspeed valamint @EA tag-ek. Minden a fanokról szól. Szóval, hogyha akarod ezt... nyomjad! "
Nem teljesen tiszta, hogy ez az egész csak egy lehetséges jövőkép és azért kell tag-elni, hogy ez valósággá váljon (ezért ez a befejezés) vagy... ez tényleg így történt. Ha utóbbi, akkor örülünk (bár jobban elolvasva lehet előbbi lesz ez...) és érdemes megfigyelni, hogy nem pusztán MW karakterekről ír, hanem régebbi karakterek a sorozatból ÉS az MW-ből. Szvsz simán lehet(ne) egy MW-Carbon történetszál folytatás is. Meglátjuk, viszont akárhogy is legyen... jó látni, hogy Derek nem szált le a témáról és látszik, hogy szeretné. Ez az első jó jel az új NFS kapcsán. És realitása is van... ne feledjük, hogy a Criterion eddig csak régebbi részeket szeretett volna feltámasztani.. HP, MW... (Rivals-t nem egyedül ők csinálták már ugye). Ennélfogva koránt sincs kizárva, hogy régebbi szereplőkhöz nyúljanak vissza. Reménykedjünk, hogy tanultak az MW2012-ből és a Ghost játékaiból!
És... nem szeretnék itt nagyon kombinálni, de ugye tudjuk, hogy a Heat egy újabb reboot volt. Ami nem is teljesített rosszul. Szvsz az új megint csak jó és feleslegesnek tartanék egy újabb reboot-ot ami elviszi más irányba a sorozatot. Szóval amennyiben tartják ezt az irányt... az éjszaka és a nappal ilyesféle váltakozását és szerepét... az megint csak jól kapcsolódhat ehhez az egész régebbi szereplős dologhoz. Elvégre ha többek között a Carbon és az MW szereplőiről van/lenne szó... akkor gyakorlatilag az éjszaka és a nappal fonódna össze e téren is.Arról nem is beszélve - és erre szerintem eddig kevesen gondoltak - hogy végre megnyílik az esély a motorváltásra. Elvégre a Criterion-nak van saját motorja... a Chameleon, amit a HP-nál és MW-nél is használt. Szóval még az is lehet, hogy nem FrostBite fogja hajtani a játékot. Persze lehet átállítják őket, abban készítették a tuningos rendszert (bár motorokhoz annyira nem értek) stb. de egy halovány esély azért lehet van.
-
LACQ88
csendes tag
Valaki meg tudta oldani hogy mégis menjen Win7 alatt?
Köszi -
yagami01
aktív tag
Shadow: A többiek nem tudom hogy vannak vele, én azért nem válaszoltam, mert később tudom majd kipróbálni. De szerintem ahogy időt töltesz a játékkal ezekre rájössz majd.
Lehet láttátok már, nekem most ajánlotta a YT. Egész jó videó lett... pár korábbi NFS-t ültetett a Heat-be a készítő (Carbon, UG, MW, PS stb. ) A minimapre rakott szűrőt az adott játékhoz és persze aktuális zenéket. Nagyon átjön az adott rész hangulata, s nagyon itt nagyon érződik, hogy mennyire számítanak a zenék. Egyből sokkal jobb hangulata lesz az egész játéknak (valszeg a nosztalgia miatt is). Ezért is lenne jó, hogyha ezen is javítanának.
[link] -
Shadow44
újonc
Sziasztok ma kezdtem el az NFS Heat-et a garàzson belül van a verseny kihívàsok, online működnek? mert solo módban kezdtem el a jàtèkot. Akkor is megkapom a bonust ha solo módba vagyok? Feldobodt egy üzenetet amikor ràmentem az egyikre ès eltűnt azt a kihívàst nem tudtam màr megcsinàlni? vagy ezek automatikusan frissülnek ? köszi a vàlaszt.
-
yagami01
aktív tag
Ismét egy interjú, az Underground és Most Wanted részek rendezőjével:
[link] -
yagami01
aktív tag
Egyébként 4 napja volt még egy interjú (Heat-ből), csak elsiklottam felette. Akit érdekel:
[link]
Amúgy a legújabb videójában már sikerült kisakkozni, hogy a testreszabás visszatér a következő részben. -
yagami01
aktív tag
Még egy videó az esetről, ha valakit érdekelne:
[link] -
yagami01
aktív tag
LP-RIPPER videó a váltásról:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- uj alaplap Qiyida, Machinist X99 + Intel Xeon 2640v4/2650v4/2660v4/2667v4/2680v4 +16-64Gb DDR4 +huto
- Pc alkatrész egyben eladó!
- LOGITECH C920 HD Pro Stream FullHD webkamera
- Eladó Somogyi Elektronic DPV 26 Kaputelefon
- Microsoft Surface Laptop 4 /Core i7-1185G7, 16GB DDR4, 256GB NVMe, 15" 2496x1664, érintőképernyő/
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest