- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Igen de miért számít negatívnak, ami valójában pozitív és fordítva? Csak költői a kérdés inkább csak a fejlesztőkhöz akik sikeresen mellé lőttek ebben a küldetésben is akárcsak Dijkstra esetében.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
nagyúr
válasz CriticalHit #27611 üzenetére
Ezt én is így gondolom, csak ugye az volt a kérdés, hogy hogy lehet eljutni a linkelt endinghez.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
CriticalHit
addikt
válasz cyberkind #27609 üzenetére
Sajnos nyomós oka lehet annak, hogy vannak akik már csak ex-CD Projekt Red tagok és inkább új kalandba kezdtek. Valóban érdemel azonban egy esélyt a TW4.
Jorus
"minden Cirivel kapcsolatos döntési helyzetben a negatívat kell választani."
A The Witcher világában viszont semmi sem fehér vagy fekete, jó vagy rossz főleg, hogy Geralt pótapaként óvni akarja Ciri-t."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
cyberkind
félisten
válasz CriticalHit #27608 üzenetére
Pontosan, de azért várjuk ki a végét.
-
cyberkind
félisten
Ugyanígy indult a Witcher is, de igen, meglássuk, én mindenesetre feldobom a térképre.
A The Blood of Dawnwalker egy egyjátékos, nyílt világú, sötét fantasy vámpír akció-RPG lesz. A játék az Unreal Engine 5-öt fogja használni, és current-gen platformokra fog megjelenni.
A játékban Coen szerepében játszol. Coen egy Dawnwalkerré vált fiatalember, aki örökké a nappal világa és az éjszaka birodalma közötti határvonalat járja.
A játékosok használják képességeiket, és kombinálják a vámpíros erőt az emberi elszántsággal, miközben küldetést vállalnak, hogy megmentsék azokat, akiket szeretnek. Szembe kell nézniük ellenségeikkel - legyenek azok emberek, szörnyek vagy maga a ketyegő óra.
És itt van egy fontos részlet. A fejlesztők szerint a játékosoknak 30 játékbeli napjuk lesz a fő történet befejezésére. Ráadásul az idő minden alkalommal előre fog haladni, amikor valami fontosat teszel.
Szóval, még nem tudni, hogy a fejlesztők hogyan fogják megvalósítani ezt a funkciót. Hasonló lesz a Majora's Maskhoz, amelyben egy adott időkeret áll rendelkezésünkre? Lesz dinamikus napszak, ami hatással lesz a játékra? Vagy lesz fix TOD, ami csak minden alkalommal változik, amikor teljesítesz egy fő küldetést?" -
Rony949
őstag
Mit szóltok ehhez, srácok? Ha minden igaz ex-CD Projekt Red-es emberek dolgoznak ezen. Witcherhez hasonlóan ez is egy dark fantasy, openworld, akció-RPG lesz és egy vámpírokkal teli Kárpátokon fog játszódni a 14. században.
Egyelőre még csak egy cinematic előzetesünk van, de nyáron kapunk egy játékmenet videót is.
The Blood of Dawnwalker — Cinematic Trailer & Gameplay Teaser[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mióta szebb lett a grafika konzolon is, néha megállok csodálni a látványt, de azért alapvetően a játék a lényeg, ha éppen nem utazgatok.
A méret miatt azért jobban el lehet a világban veszni tévén, mint monitoron. Azonban a tévé is sokkal olcsóbb ugyanabban a felbontásban/méretben, mint a monitor. Tehát szerény számításaim szerint 4-5x annyiba kerülne PC-n játszani ugyanolyan méretű és felbontású kijelzőn, mint konzolon. A játékidő meg nekem mondjuk éves szinten is csak pár száz óra, (rettenetes órabér jönne ki) nem beszélve arról, hogy a játék mellett gyakran fut a PC-n a böngésző, na most így tudom párhuzamosan kezelni a kettőt, míg mindig visszaugrálva a böngészőre a játékból kényelmetlen lenne.
W3 stílus jól játszható kontrollerel. RTS játékokat még nem mertem konzolon kipróbálni.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
nagyúr
válasz dannyl #27594 üzenetére
Nem igazán szeretem a kontrollert, csak megjegyeztem, hogy mindkettőn szívesen játszom, tehát én aztán nem beszélek a konzolok ellen, de tény, hogy PC-n, modokkal nagyságrendekkel jobban néz ki a játék. Mivel 1.630 órám van a W3-ban PC-n és 210 PS5-ön, láthatod, hogy én is inkább az egér+bill kombót preferálom.
A PC egyébként sok más funkciót is betölt, munkára is használom, nem életszerű, hogy kirobbantom innen és átviszem a nappaliba játszani.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
Ezt a vitát el ne kezdjétek....
Go Gunners!
-
nagyúr
válasz melega #27590 üzenetére
Én mindkettőn játszom minden olyan játékot, ami cross-progression-ös, de a PS5 azért nagyon-nagyon messze van grafikában egy épkézláb PC-től. Cserébe kényelmesen elheverek a kanapén a kutyákkal a kontrollerrel és nem a 49"-es egérmozin játszom, hanem 75"-en, szóval valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz dannyl #27591 üzenetére
...és akkor még a modokat nem tetted mellé. Meg kell mondjam ez a játék moddolva, 21:9 3440x1440-ben valami istentelen jól néz ki.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tibaimp
nagyúr
válasz dannyl #27587 üzenetére
Köszi . Nekem a 3000-es széria kimaradt, 2070-ről váltottam, azzal a VGA-val húztam ki a 2. bányászlázat.
Jól teszed, mármint a várakozást most, bár én a sima 5070-et nem vennék a 12GB miatt, az 5070Ti , na az jó lehet.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Igen, de mivel most vettem meg 2024.06 hóban a 4070TiS-t, így az után fogtam csak hozzá, meg is találtam a bányát. Mondjuk, az NG+ most kimaradt, picit jegelem a gémet.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Lenry
Topikgazda
memóriám mint a sasémentségemre szólva közel 2 éve nem kapcsoltam be a játékos PC-met, amióta átköltöztem Playstation-re. most kitolom ott is az RDR2-t, meg megvettem a karácsonyi akcióban az RDR1-et, és ha azután sem lesz semmi értelmes játék, akkor lehet, hogy kicsit feltuningolom a PC-t, hogy teljes pompájában meg tudjam nézni ezt az NG patchet. a mostani konfig, i7-4770 meg egy 4GB-s RX580 ehhez már kevés
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
Jó-jó, én is csak 2023-ban fedeztem fel. És mindketten reagáltatok rá.
-
tibaimp
nagyúr
Igen, mivel mostanában toltam újra, már az új 4.04-el, előtte meg ~2020 környékén volt meg az NG+. Pontosan nem emlékszem mikor jött ki az RT-s grafikai upgrade, de vártam vele az új VGA-ra.
-
tibaimp
nagyúr
Igen, ez a küldetés nekem is új volt, még csodálkoztam is, mert nem volt ismerős korábbról, most hogy megint kitoltam, mivel VGA-t cseréltem és az új RT-s grafikával akartam kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz philoxenia #27576 üzenetére
Nekem ez is nagyon tetszik.
-
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Lenry
Topikgazda
válasz dannyl #27573 üzenetére
majd valahogy túlélem.
ha lesz AI sorozat, azt is ugyanezek a kiadók fogják majd gyártani, és ne gondold, hogy nem lesz ugyanilyen fos sztori, csak tizedennyi pénzból fogják gyártani, hogy legalább szarul is nézzen ki, de te ugyanannyit fogsz fizetni a havi előfizuért. simán megéri. nekik.a bitcoin is megbukott. mint pénz, normál körülmények közt teljesen használhatatlan. mint befektetési eszköz... azt mondom kb megtalálta a helyét, bár az orbitális energiapazarlást, amit a bányászata okozott egy időben, azt nem tudom neki megbocsátani.
ha most visszetekintek, én is mondhatnám, hogy hülye voltam, amikor 50-100 dolláros árfolyamon nem vettem, de egyrészt abban az időben csóró egyetemista voltam, nem volt fölös 50-100 dollárnyi forintom, és ha lett volna is, akkor is eladtam volna a bitcoint, amikor mondjuk 200 dollárt ér, és örültem volna magamnak.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dannyl
addikt
Nem ezen múlt... Beszéltük már párszor, hogy direkt szembeköpték az egész lore-t... Lóvé lett volna mindenre. Egyedül Cavill volt vérbeli fan, ő hozta is a kötelezőt. Mondjuk 2. évadot már nem néztem, mert az 1. is silány lett a szar sztori, meg szar karakterválasztás miatt. Inkább 1000x egy ilyen AI sorozat, ami hű a játékokhoz/könyvekhez.
-
Lenry
Topikgazda
válasz philoxenia #27568 üzenetére
most is lehet, csak nem akarják kifizetni a grafikust.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dannyl
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez nyilván nem profi munka, de mennyivel jobb/élethűbb szereplőket lehetne csinálni ilyen módon, mint amilyenekkel ténylegesen leforgatták a Vajákot. Egy AI Yen nekem sokkal jobban bejönne, mint az egyébként rokonszenves, csinos, de abszolút nem "yenes" indiai csaj...
-
Lenry
Topikgazda
válasz dannyl #27565 üzenetére
nem, nem néz ki jól. egyszemélyes hobbiprojektnek néz ki 10 évvel ezelőttről.
meg tudod vannak azok a mobiljáték reklámok, amiknek köze nincs a valódi játékhoz, arra hasonlít.meg azt senki ne adja be nekem kreatív munkaként, hogy promptokat pötyög egy generatív AI-nak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz dannyl #27563 üzenetére
Közel járunk hozzá, hogy AI segítségével olyan filmeket forgassanak, amik élőszereplősen nem készülhetnének el.
Nem kell majd 6-8 órát sminkben/jelmezépítésben ülnie a szereplőknek, hogy nonhumán karaktereket tudjanak eljátszani.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Lenry
Topikgazda
válasz philoxenia #27561 üzenetére
de rühellem én ezeket az AI borzalmakat
-
dannyl
addikt
Amúgy mit megadnék egy ilyen animációs sorozatért... Nem csak a csöcsök miatt Egy igazi fanmade sorozat, hát olyan nézettsége lenne, hogy egyedül lenyomná az egész netflix-et
-
dannyl
addikt
Bammeg... Nem bírtam levenni a szemem... Geralt szakálláról
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
nagyúr
válasz philoxenia #27555 üzenetére
A novemberi NG update során bekerült a worst endingbe egy kis apróság a W4-et előkészítendő. (Nem nagy spoiler talán, hogy Ciri ebben az endingben sem hal meg.)
-
nagyúr
válasz philoxenia #27553 üzenetére
Ez a worst ending, szóval minden Cirivel kapcsolatos döntési helyzetben a negatívat kell választani.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Creative997
őstag
válasz dannyl #27550 üzenetére
Persze, én is így vagyok ezzel.
Egyszer elkezdtem de nem jutottam sokáig. Ha jól emlékszem, a legelején valami várba kellett menni harcolni, és az alapján osztotta be a rendszer az erosseget. Vagy rosszul emlékszem?Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
dannyl
addikt
válasz Creative997 #27549 üzenetére
Hát ugye rajtad áll, hogy a nehézséget hova állítod. Vannak dark souls-on nevelkedett állatok, akik mindent max nehézségen tolnak, én az arany középút vagyok inkább. Így is voltak jó csaták. Amikor már több a "mennnyaf@szomba", mint az élvezet, az nálam már nem szórakoztat. Nyilván a végigszaladok god módban se okoz örömet.
-
dannyl
addikt
válasz Creative997 #27547 üzenetére
-
dannyl
addikt
Nekem nagyon tetszett, kivéve, hogy harc előtt kellett főzetet inni meditálással. Ami ugye reális lenne, de nem tudhatod, hogy mikor milyen ellen lép elő, szóval főzetet én kvázi alig ittam benne. Viszont a sztori, a karakterek, a harcok miatt mindenképp érdemes. Meg a grafika is jó még mai szemmel is. Mindenképp ki kell játszani. Különben a 3-ban is sok lesz az üres/súlytalan dolog. Többet nem mondok, nehogy spoiler legyen.
-
nagyúr
válasz Creative997 #27544 üzenetére
Az 1-2. rész ugye nem open world, szóval nem lehet a végtelenbe egerészni velük, mint a W3-ban. Nekem túl kötött volt egyébként a játékmenet és sok volt benne a politika. 😊
-
nagyúr
válasz Creative997 #27541 üzenetére
Úgy-úgy. Mint amikor a fiús apák büszkék arra, hogy a fiuk levarrta a fél falut, de a lányos apák meg nem büszkék arra, hogy a fél falu levarrta a lányukat.
W2-t érdemes végigjátszani, de mondjuk nekem az tetszett legkevésbé, akkor már sokkal inkább az 1. Ez a játékidőkből is látszik nálam. A W3-hoz még jön 210 óra PS5-ön, szóval lassan a 2.000 órát karcolom.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz Creative997 #27541 üzenetére
Abszolút!
-
Creative997
őstag
Ha van egy kulcs, ami minden lakatot ki tud nyitni az egy király kulcs, nem?
Na de ha van egy lakat, amit minden kulcs ki tud nyitni, az elég szar..---
Gondolkozom W2 kijatszasan, még mindig nem volt meg.. megeri?
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
addikt
Go Gunners!
-
addikt
Go Gunners!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jól mutatja, hogy milyen erős a lore...
Zene. Kizárólag keményvonalas W3 rajongóknak...
Még keményebbnek, Sienkiewicz ...
A lengyel néplélek megértéséhez...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Ferke[HUN]
tag
Ciritől nem ezt várnánk. De toltam az AC: Odyssey-t Kassandrával, aki fűvel-fával, meg az AC: Valhallát Eivor-ral, aki csinált a mai felfogásunk szerint "meredek" dolgokat, mégsem éreztem azt, hogy könnyűvérű nőcskék lennének. Valahogy, ehhez a harcos, erős női karakterekhez passzolt is.
-
nagyúr
válasz Phoen|x #27531 üzenetére
Kétlem. Ha egy férfi sok nőt levarr, azt mondják, á, egy szívtipró macsó (mint Geralt). Ellenben, ha egy nő sok férfivel lefekszik, akkor csak egy olcsó k*rva, azt mondják. Ez a patriarchális társadalmi berendezkedés egyik sajátossága.
-
addikt
Kiváncsi vok Ciri is akkora lepedőakrobata lesz-e, mint Geralt.
Go Gunners!
-
Biga123
addikt
válasz philoxenia #27528 üzenetére
Fake ..
TheNewDawn:
Amúgy a Vikanderes verzió nekem bejövősebb volt mint a régi.
Volt pár jelenet benne, mikor konkrétan az volt az érzésem mintha a game ben lennék.
És hogy mért nem folytatták? (Nem volt elég Woke)
Amúgy minél többet látom az "új" Cirit, egyre jobban megbarátkozom vele.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Micsurin
nagyúr
válasz dannyl #27524 üzenetére
+1
Halott volt az egész kb a kezdetektől... lásd Akolitus is ugyan ez. A Fallouton én az Expanse-en kívül alig kaptunk értelmes adaptációt jó ideje...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dannyl
addikt
válasz RetepNyaraB #27522 üzenetére
De még csak a woke sem kellett ehhez. Tipik direkt beleszarás a rajongók képébe. Ezt amúgy el is mondták, hogy se a könyvekhez, se a játékhoz nem fog hasonlítani, mert nem olvasták és nem játszottak vele és különben is, ez az ő történetük lesz.
-
tibaimp
nagyúr
válasz RetepNyaraB #27522 üzenetére
Igen, olvastam a könyveket is, a képregények kimaradtak, mert nem tetszett az art style!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz tibaimp #27521 üzenetére
Mainapság nem tudjuk megúszni a woke áramlatokat, ezt sajnos le kell nyelni ki tudja még meddig (casting). Az egész lore kezelése az, amit nem lehet lenyelni, amennyiben van róla fogalmad. Akinek nincs, az meg valszeg jól szórakozott a kardozós-baszós-sárkányoson.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
tibaimp
nagyúr
válasz Phoen|x #27520 üzenetére
Igen, mert kb. mindenkit fel lehet ismerni a 3. rész alapján, legalábbis azoknak, akik itt vagyunk ezen a fórumon, mivel játszottunk is a 3. résszel. Aki meg nem játszott vele, annak meg mindegy, ezzel persze nem akarom védeni a sorozat készítőit, de némely esetben a szereplő válogatás nagyon félre ment, nem véletlenül hagyta ott Cavill sem.
-
dannyl
addikt
válasz philoxenia #27518 üzenetére
Hát igen... Ilyennek kellett volna lenni a sorozatnak. Nagyon fájó pont, hogy néhány idióta így elfuserálta a nagy lehetőséget, mert nekik fogalmuk nincs az apasztoriról meg a játékokról, és dacból nem is voltak hajlandók foglalkozni a rajongótáborral.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
TheNewDawn
addikt
Húúú de régen jártam erre Boldog karácsonyt Talán még 3 éve írtam utoljára - kb azzal a kivánsággal hogy legyen Ciri az új Witcher játék főszereplője - És pár órás Cameora kapjuk meg Geraltot, és egy iszonyatosan jó küldetéssorozaot (pontosabban KETTŐT és teljesen különbözőt) és mellé Trisst/Yent annak megfelelően hogy kit választottunk a 3 ban . Nos, kivánságom első része úgy tűnik valóra válik- ezek után pedig már csak nem hagynak ki egy ekkora fanservicet
-
nagyúr
Boldog Karácsonyt!
-
addikt
Boldog Karácsonyt!
Go Gunners!
-
nagyúr
-
HawerKing
őstag
válasz HawerKing #27507 üzenetére
Letöltöttem az othoni magyar országon lévő (és minden magyarra állitva: nyelv , régió és tartózkodási hely) xbox one s emre is , s ott már van magyar felirat.... Most a németben vagyok s itt az xbox one x em re töltöttem le s nem volt magyar felirat... Most ahogy nézegetem a Tartózkodási helyem ezen a konzolon német ország volt. Átraktam magyarra majd eltávolitottam a witcher 3 ar s most töltöm le újra, hátha benne lesz a magyar felirat
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, nekem az xboxos v4.04 ből hiányzik a magyar nyelv. Van ötlet hova lett ??
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz dannyl #27500 üzenetére
but we know this one will not be playable before The Witcher 4.
Na most akkor vagy egyszerre jönnek vagy a 4 után... a CDPR meg azt írta 2027 előtt ne számítsunk rá.
Nekem ez több felől is logikai bukfenc így... szerintem ki jön ez bőven a 4 előtt, remek módja a hype generálásnak egy franchise körül.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- PBZ77-M PRO alaplap plusz Intel i7-3770K proci plusz 2x8Gb DDR3 plusz GTX1060-6G egyben eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 - 15.6"FHD - Ryzen 5 5500U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Intel LGA-775 DDR3 Konfiguráció, LGA-775 DDR2 Félkonfig, és alkatrészek eladók (lehetőleg egyben)
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar