Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
minilego
senior tag
Gondolkozok egy NG+-on, mert még sosem játszottam. Elolvastam mi marad meg, mi nem...más valami változik a játékban?
-
Skellige is nagyon hangulatos mindent maxra húzva - mondjuk korábban is az volt persze.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Szabi® #27771 üzenetére
Most direkt megnéztem, tavaly nyáron toltam, és "véletlenül" ez az egy sikertelen küldetésem lett csak:
De erre emlékszem, el kellett volna menni segíteni nekik kipucolni a barlangot, de akkor meg lehet másik lett volna sikertelen, ezt nem tudom. Viszont, ez most kb véletlenül sikerült így, mert amit írsz, azok a küldetés is itt szoktak lenni, meg a Gwent-es gyűjtsd össze mind is. -
melega
őstag
Elhunyt William Roberts Vesemir szinkronhangja 80 évesen.
Isten nyugasztalja. -
válasz
Szabi® #27771 üzenetére
Itt linkelt róla videót Philoxenia.
A novigradi futam alatt a Paliora gondolsz? Hol bukik el a dolog?
Ami fontos, hogy ott egyből menned kell a versenyre, ha nem mész el az üzenet átvétele után, egyből sikertelen lesz a küldi.Nem keres meg Trancsír embere a Vegelbund emlékfutam után? Dijsktraval meddig jutsz el a pénzes küldiben, honnan lesz sikertelen?
Én a Halálos ágyat szoktam hagyni sikertelenre még az elején, szegény kislány így is úgy is meghal, de legalább nem miattam. Minden egyebet kimaxolok mindig.
-
Szabi®
addikt
Ezt nem tudtam, hogy van másik bejárat.
Nálam még a novigradi futam is állandóan sikertelen, és nem értem miért, meg a Dijkstra féle lopott pénz küldetés is állandóan sikertelen. Sztem ezek bugok, vagy valami nagyon el van csesződve mert 14 végigjátszásom volt eddig, de nem tudtam kimaxolni.
-
válasz
philoxenia #27769 üzenetére
Amennyiben a leírás alapján csináltál mindent a korábbi küldikben és mégsem azok a párbeszéd-lehetőségek jönnek fel, mint amik az összefoglalóban le vannak írva, akkor lehet ezen is faragtak valamit az alkotók valamelyik update során? Nekem még jó néhány hét el fog telni, amire odajutok, mivel most érkeztem Skelligére, szóval egy 150 óra minimum hátra van a B&W-ig, ami napi 3 órával számolna is közel 2 hónap.
-
válasz
philoxenia #27763 üzenetére
Azokat a válaszokat adod neki rendre, amik kiadják a pozitív befejezést?
-
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27765 üzenetére
Jaja! Nem emlékszem pontosan, talán valami kötőt kell a hajába választani valahol, vagy mi... -
dannyl
addikt
válasz
philoxenia #27763 üzenetére
Akkor valami el lett kefélve a missönben.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A B&W végén hiába beszélek Syannával, az az opció nem jön föl, amit az összefoglalóban olvasok, csak a másik kettő. Így megöli a nővérét mindig.... -
válasz
Szabi® #27758 üzenetére
Ott volt az a másik opció - nem a főnököt talán, hanem a falut illetően, hogy ha egy adott bejáraton mész be a faluba, akkor beszélgetést lehet velük kezdeményezni, de még nem próbáltam. Majd nemsokára odaérek, és akkor.
Egyébként azon kívül, hogy , sok tennivalód nincs vele.kiszeded belőle az infót Lambertnek és megölöd -
Nem, ilyen jellegű grafikai mod nincs feltéve, csak látótávot növelő modok és egy időjárás. Ilyen színvilágot élőben is lehet látni, amikor a felhők alatt kisüt a nap és nagyon élesek lesznek a kontrasztok. Egyébként a RT nagyon sokat dob a látványon fények szempontjából, ahogy az is, hogy max RT-vel erősen lejjebb vettem a gammát, nagyon szép, kontrasztos lett így a képi világ.
Ezek a modok vannak fent egyébként:
-
tibaimp
nagyúr
Srácok, ez igaz lehet? Meg tudná valaki nézni a játékban: [link]
-
Egy-egy szokott lenni itt-ott, csak ugye sok kellene, mert minden összetevőhöz (Albedo, Cinóber, stb.) Fehér Sirály kell, plusz általában még az összetevő mellé kell pluszban is Fehér Sirály, ahhoz meg szükséges a Cseresznyés vodka. Ez régebben is így volt, de az eddig alsó hangon 1.900 óra játék alatt nem szembesültem azzal, hogy hiánycikk lenne, csak a mostani végigjátszásban.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27751 üzenetére
Így van! Főleg az miatt is, hogy míg régebben 5 skill pontot kellett rátenni egy-egy skillre, addig most már csak 3-at, így nullázva a karaktert egy csomó új mód könnyebben kipróbálható. Én majd ezt tervezem is, csak még az NG+ később jön, előbb GTA5 Enhanced újrajátszás
-
-
válasz
Szabi® #27747 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy hol lehet találni, csak nem emlékszem, hogy régebben ennyire vadászni kellett volna, és mindig csak egyet egyet tudok venni, régebben csak volt, és ment a kotyvasztás, most meg mindig arra kell várni, hogy találjak egy újabb palackot valamelyik eladónál.
Egyébként most végeztem Velenben és Novigradban, minden küldi pipa, kivéve a két, magasabb (35+) szintű witcher melót. 24. szint, 70 óra. Jöhet Skellige.
-
Szabi®
addikt
És az egértoronynak is több kimenetele van. Ráadásul a Keira Metz szál is itt akár végzetes is lehet (Keirára nézve) Nagyon érdekes küldi. Elképesztő hogy már a 2015-ös verzióban benne volt, ha ezeket a helyeket kipucoljuk, akkor kisüt a nap, eltűnik a rossz idő, ugyanígy a Felejtés Rózsája küldi, vagy a Véres Báró küldi, ami ha nincs kész, akkor a báró kastélya felett állandóan borult az idő, vagy esik. Ahogy kész, ott is másnap kisüt a nap.
-
Régebben is ennyire nehezen lehetett hozzájutni cseresznyés vodkához, ami nélkülözhetetlen a Fehér Sirályhoz, ami meg ugye mindennek az alapja? Nekem nem rémlik, hogy folyamatosan minden kocsmába be kellett térnem, hogy hátha van náluk egy darab cseresznyés vodka, és akkor hátha össze tudok kutyulni még egy Fehér Sirályt és készíthetek Albedot vagy Cinóbert, vagy bármit.
Szóval régen mintha nem lett volna ebből hiány.
-
válasz
philoxenia #27739 üzenetére
-
Franklin
addikt
A Witcher 4 trailer meghozta a kedvem a 3-hoz... lássuk, h 7 év után sikerül-e fél óránál többet beletolni... ez lesz a 4. nekifutás, talán a 4-es szám szerencsét hoz...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #27739 üzenetére
Beteg...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
Eddig nem tudtam bekapcsolni semmit RT-t, szóval most egészen új a játékélmény.
-
Megjött az RTX 5080 OC, nagyon jól néz ki a játék, 4k, RT ON, minőség beállításon, minden Über+-on, Novigradban is megvan a 90-110 és nem is megy 100%-on a VGA.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #27724 üzenetére
Úgy van!
-
Biga123
addikt
-
cyberkind
félisten
Addig is toljátok nyugodtan az eredetit, mert a gameplay nem a legjobb, de egy nagyon jó játék, még akkor is, hacsak a 3. részt tolta az illető, bűn kihagyni!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #27715 üzenetére
Remélem, hogy 2026, de simán benne van a 27 is...Szóval lehet még várni pár napot addig...
-
dannyl
addikt
válasz
Creative997 #27715 üzenetére
2027 körül kb.
-
Jancsinak mikor lett rövid a haja? 😁Szerk.: ahh, Hairworks beállítás miatt volt.
-
Ma is új élménnyel gazdagodtam a játékban - így 1.800 óra fölött ez nem gyakori azért.
Az Egértornyot csinálom, ahol elég sötét van alapból, de nem volt kedvem fáklyát gyújtani, hanem a csodalámpával világítottam magamnak a sötétben - tehát nem csak ott, ahol szellemtevékenységet lehet gyanítani, hanem azzal botorkáltam végig. És ahogy megy fölfelé Geralt, azt tapasztalja, hogy leesik egy kép, lerepülnek edények a szekrényről, a polcról leesnek a könyvek, stb. Korábban csak ennyit láttam ugye mondjuk Macskával vagy egy fáklya fényénél. Most viszont, hogy a Csodalámpával mentem, annak fényénél lehet látni, hogy Annabelle árnya mozog a sötétben, ő veri le a képet, dobja le a könyveket és edényeket. Ezt most láttam először. -
válasz
philoxenia #27708 üzenetére
Javítani nem, gyorsítani csak Shifttel ugye, illetve konzolon valami mással. De tény, hogy elég idegörlő, ám egyben igen nemes elfoglaltság.
Mivel sokszor kell menni úgyis eladni a cuccokat, nem nagyon kell javítani a csónakot, mert amikor tele lesz a puttyonyod, akkor a csónakkal fast travel egy kikötőbe, és ott le tudod cserélni egy zsírúj csónakra a régi töröttet.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Próbálom Skelligén az összes kérdőjelet eltüntetni. Hajót még mindig nem lehet javítani? Esetleg gyorsítani?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Még a Gwyntbe is belenyúltak, sokkal nehezebb volt nyerni az "utolsó csatában" most, mint régen... Pedig az pont az, ahol nem a reflexeken múlik..
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest