Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz TheNewDawn #20096 üzenetére
Mondjuk én egy szót se szóltam pont... Ez nálad valami becsípődés most. Engedd el szerintem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz tibaimp #20097 üzenetére
Persze hogy nem engedte el, és igen zseniális az egész
És nyugi, a Yenes végigjátszásban is ott lesz Triss Kaer Morhennél, mi több, később is lehet beszélni vele Én tényleg csak azt hiányoltam a Yenes választásnál eddig, hogy ő ezt hiszti nélkül reagálta le, pedig esküszöm tök szívesen megnéztem volna kettejük között egy jó kis catfightot
Ööö majd a Yenes végigjátszásba amúgy próbáld ki, hogy először összejössz vele, és csak utána csinalod meg Novigrádban a Trisses küldit, ahol persze végig engeded menni a kínzást, akkor kapsz pár extra mondat párbeszédet..... Az is iszonyatoan jó , nem csak amiket mondd, hanem ahogyan -
tibaimp
nagyúr
válasz TheNewDawn #20096 üzenetére
Tudod mi a fura! Én most úgy játszom, hogy Triss-t választottam, de az egész játékban azt érezni, eddig legalábbis,
hogy Yen nem engedte el Geralt-ot, például mikor odafut hozzá, amikor megérkezik Kaer Morenbe a csata előtt Cirivel, és szó nélkül szájon csókolja, még Triss ferdén is néz rájuk...komolyan olyat röhögtem, nem semmi, ilyenekre odafigyeltek a készítők, le a kalappal előttük.
Na ezért kell a 3. végigjátszásnál egyértelműen Yen-t választanom, hogy ott is megfigyeljem ezeket az apróságokat....Egy kérdés ezzel kapcsolatban:
ha Yen-t választom, lehet úgy intézni, hogy Triss ott legyen a csatánál Kaer Moren-nél, vagy felszáll a hajóra ami leviszi Kovirba (azt hiszem) és akkor ő eleve ott sem lesz?? A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
TheNewDawn
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz dannyl #20094 üzenetére
Most csináltam meg ismét
Ez mondjuk érdekes.a Kaer Moren-i ütközetet. Direkt a Berengar Kardja küldetésnél beszéltem Vesemir-rel, még a csata előtt, de a küldetést nem fejeztem be, a vége csak annyi, hogy el kell menni egy barlangba ott kinyírni egy dögöt, és ott van a kard terve, szóval semmi extra, mégis mikor elkezdődik az ütközet előtti megbeszélés, már írja is ki, hogy sikertelen a Berengar kardja küldi. Szóval a játék nem tudta eldönteni, hogy én már beszéltem Vesemirrel, csak a barlangba nem mentem el a tervért, vagyis csak azt nézi, hogy megvan vagy nincs meg a küldi. szerk.:
bocs, nem válasz akart lenni.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
dannyl
addikt
válasz TheNewDawn #20091 üzenetére
Szerintem elég volt már a Yen lejáratókampányból ;) Épp most békéltél meg egy fórumtárssal, de már kezded a flame-kedést.
-
PeAdam
tag
[ Szerkesztve ]
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20089 üzenetére
Ki, hogy játszik. Egyébként én is hajlamos vagyok/voltam a quest közeli kérdőjeleket megnézni, de például az AC-kat úgy nyomtam, mivel ott nincs olyan, hogy kiszürküljön egy-egy küldi, a karaktered túlfejlődése miatt, ott simán én is az összes utamba kerülő kérdőjelet megnéztem.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fpatrik17
senior tag
válasz tibaimp #20087 üzenetére
Én nem bírom ki, hogy elengedjem a kérdőjeleket. Mindig az van, hogy quest közbe ahogy lovagolok mindig összeszedem ami irányba arra van. Tegnap is pl elindultam lóval a map egyik végéről aztán ~3 órán át csak kérdőjeleket gyűjtöttem, úgy megfeledkeztem a questről. Mondjuk ez alapvetően erre az egész játékra igaz... Úgy elkalandozok állandóan, tiszta antiszoc vagyok ha játszok, család is lecseszett, hogy sekép sehang olyankor
• Honor Magic5 Pro •
-
TheNewDawn
addikt
válasz Hokunda #20083 üzenetére
Rendben Egyetértek Igazából be kellett volna linkelnem az eredeti hsz ra egyből a cáfolatot és ennyi, nem pedig hülye módon felkapnom a vizet, de hát sajnos van hogy az ember idegesebb a meló miatt sajnos
Peace. A normális vitára meg bármikor vevő vagyok, az nem árt a topiknak meg senkinek sem szerintem -
tibaimp
nagyúr
Hagyd a kérdőjeleket a végére, mert egy-egy szörnyfészek kiirtásával kapsz 140-200XP-t és pont kicsúszhatsz! Én a végén kimaxoltam az összes kérdőjelet, és akkor is megkapod az XP-t.
Az olyan küldiket is hagytam, amik nincsenek megjelölve javasolt szinttel, pl.: lovas verseny/Gwent küldik, így is megkapod a 25-75 XP-t, és 57-es voltam, mikor az NG+-t elkezdtem, plusz az a huszon-egynéhány +1 Erőhely.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Peace
nagyúr
Én meg görcsösen próbálok mindig 5 szin különbségen belül maradni és úgy letolni a quest-eket. Természetesen lehetetlen, hogy mindig sikerüljön. Csak becsúsznak ilyen 1 meg 5 xp-s küldetések. De így is majdnem 36 voltam az alapjáték legvégére. És rengeteg kérdőjel maradt.
-
Hokunda
senior tag
válasz TheNewDawn #20054 üzenetére
Valakivel erősen összekeversz, mint mondottam számomra ez egy játék, a valóságot neg a fikciót pedig szét tudom választani, ahelyett, hogy személyeskednék! Szóval tényleg zárjuk le, mivel a topik többet érdemel.
-
nagyúr
válasz fpatrik17 #20080 üzenetére
54-55. szinten szoktam befejezni az alapjátékot a DLC-kkel. NG+-t ezen a szinten kezdem, és megyek 100-ig, de a vége felé már nem számolja, mert a játék vége előtt bőven elérem a max szintet.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
válasz TheNewDawn #20074 üzenetére
A csajt megtaláltam, ha jól emlékszem egy sziklához volt kikötve, a fiát nem találtam. Kiss_R: amúgy igazad van, közben én is rájöttem, de már mind1...
Ha elérem az lv 100-at, a pontok már nem adódnak hozzá a szinthez, vagy mi lesz a küldikért kapott xp-vel?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
TheNewDawn
addikt
válasz tibaimp #20072 üzenetére
Azt nem tudom tudod-e hogy így, hogy Cerys a királynő, Svanrige és Birna ugye meghal, ráadásul meg is lehet találni őket egy hajóhoz kötve.... Mit mondjuk, elég durva, Skeligáben nem viccelnek, hogy milyen halálnemre ítélték őket Jah és igen, 1 kivétellel nálam is Cerys a királynő, hiába no, a vörösök mint Triss Cerys és Shani nagy kedvencek Ahogy Sarah Kerrigan is
-
Kiss_R
tag
válasz tibaimp #20072 üzenetére
Mondjuk az a plusz egy pont már nem oszt, nem szoroz. NG+ második felében elérheted a lvl100-at, csomó erőhelyet másodszor már én sem vettem fel, mert nem volt szükség azokra a pontokra, simán ki lehet azok nélkül is maxolni az aktív skilleket, mutációkat.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
TheNewDawn, Jorus: köszi srácok,
mert most direkt Hjalmart választottam, erre a küldi végén nem tudtam sehogy lemenni a pincébe a +1 Skill-ért, mondom fasza, szóval load game lett és a csajt választottam, mint első alkalommal. Mondjuk amúgy is sokkal szimpatikusabb ő! A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
válasz tibaimp #20069 üzenetére
Aki mellé odaállsz a nyomozás során, az lesz a szigetek uralkodója, igen. Ha Hjalmart támogatod, akkor kimarad a pince és az erőhely, ha Ceryst, akkor pedig a berserkeres epizód. [ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
A királyválasztás Skellige-n:
ha Cerys-nek segítek ő nyeri, ha Hjalmarnak meg ő, ez így működik? Illetve, ha Hjalmarnak segítek, le lehet jutni valahogy a sörös pincébe, illetve az átvezető barlangba, ahol az Erőhely van? Vagy oda csak Cerys tud levinni a nyomozás közben? A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz TheNewDawn #20059 üzenetére
Figyi, mondták már neked, hogy ez csak egy jatek? Nem élet-halál kérdés, semmi nem múlik rajta?
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Amartus
senior tag
válasz genndy #20065 üzenetére
Én előbb voltam a szellemnél, és utána a Fúriáknál. De úgy, hogy még a báró közelében sem jártam. Véletlenül beleakadtam a fába túrázás közben. Viszont miután a báróval kellett találkozni a faluban, hogy elmenjünk a feleségéért, a szellem a falut elég antihumánusan rendezte át. Istenem, tele van csillagokkal...
-
tibaimp
nagyúr
válasz TheNewDawn #20062 üzenetére
Igaz, és ezért is tettem idézőjelbe, de amúgy jól írtam? Mármint ez a két végkifejlet van, igaz? Sok segítséget kaptam itt a fórumban és, nem szeretnék senkit sem tévútra vezetni, ezért nyugodtan javítsatok ki!!
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz Amartus #20060 üzenetére
Ez a "jó" végződés ha jól tudom:
a gyerekek viszont meghaltak, mert megették őket a Fúriák. A rosszabbik, akkor a másik, ami eddig volt, amiben a báró felakasztja magát, Anna meghal, de a gyerekek megmenekülnek. Jól írtam?
[ Szerkesztve ]
-
Amartus
senior tag
A bárós küldinél nekem most újjat adott.
A szellemet még mielőtt a báróval találkoztam volna, letudtam, kiszabadítottam. A bárónál megcsináltam a küldiket és elmentem lápba. Ott megcsináltam a fúriák fülküldijét és megfenyegettem őket, hogy lesz had-el-had. Ezek után vissza a báróval, ott találkoztunk Tamarával, elintéztük a pokolfajzatot, és utána a báróelvitte Annát meggyógyítani a Kék-hegységbe. A gyerekek meg eltűntek. Emlékeim szerint még nem kaptam ilyen megoldást. Ráadásul az egyik Örök Láng-os győzte meg Tamarát, hogy a báró megbánta bűneit, és komolyan jó útra tér. Istenem, tele van csillagokkal...
-
TheNewDawn
addikt
Az előzőt remélem törli a topikgazda, nem szeretnék személyeskedésre személyeskedéssel válaszolni, elnézést mindenkitől. viszont tényleg nagyon nem szeretem, ha olyanokat ír be valaki, amik nem úgy történtek, és nem csak Trissel, hanem senki mással kapcolatban sem, szerintem egyik szereplő sem szent, akár a könyvekben, akár a jétékokban, Ciri és Geralt sem, sőt.Nyugodtan lehet bárkiről leírni a tényeket, viszont az ellenkezőjét senkiről sem kellene. Szóval inkább végigmennék a dolgokon egyesével, ez volt ugye Wapi eredeti hozzászólása :
"1:Kezdetben az volt a feladata, hogy a varázslónők szövetségének kezére játssza Cirit, kihasználva közeli kapcsolatát Yenneferrel.
2:Féltékeny volt volt a barátnőjére, meg akarta tőle szerezni Geraltot, ehhez akár mágia befolyását is képes volt latba vetni.
3:Geralt amnéziájánál ki is használta a kínálkozó alkalmat.
4:Továbbá a szövetség tagjaként szerepe volt abban, hogy Foltest és Demavend merénylet áldozatai legyenek.
5:Végig tudott erről, de eltitkolta Geralt elől (Witcher 2.) és kettős játékot űzött. Ez az írás tartogat még pár érdekességet."Ezzel szemben: 1: Már leírtam, semmi ilyen nincs a könyvben, Philippa a szövetség vezetője, az egész az ő terve,Triss bűne annyi, hogy legfiatalabb és leggyengébb és meglehetősen naiv tagként nem mer ellentmondani.
2:Hát igen, micsoda genyóság, hogy egy mágus varázslatot használ Mellesleg nincs leírva konkrétan, "little magic" ennyi van, ami akár smink vagy bármi lehetett És ez sem igaz így teljesen, mivel elsőre abszolút nem akarta még csak Geraltot sem megszerezni, csak ki akarta próbálni, hogy mi a fene is az kettejük között, és ezután lett belé szerelmes csak.
Arról most ne is beszéljünk Yen hányszor alkalmazott mágiát/befolyásolást és olvasott Geralt elméjében meg ilyenek Ja, de nála ez nem gond.3: Geralt egyetlen barátja sem mondd semmit Yenről játékokban, se Zoltán, se Dandelion, de még Vesemir és senki más sem, de azért szemét Triss, hogy ő sem említette, tényleg Ráadásul az első játék pont úgy kezdődik, hogy Triss azzal kezdi az ágyjelenet után, hogy szeretnék beszélni a múltról, és Geralt inti le, hogy nem áll készen erre.Ahogy az egész románc is Geralt (vagyis a mi) választásunk, marhára nem úgy van, hogy ő erőszakolja ránk magát, simán vissza is utasíthatjuk.
4: Na előzőekkel ellentétben amikben legalább minimális részigazság volt, ebben már annyi sincs, ugyanis a merényleteket már nem is említették neki, meg sem hívták többet a Szövetség üléseire, Geralt miatt. Csak ugye aki nem játszott a játékokkal....Szóval nem, semmiféle szerepe nem volt, csak Philippának és Silének.
5 : NEM tudott ezekről, nehéz is lett volna így elmondania. Azt titkolja csak el, hogy a Szövetség tagja volt,de ezekre is mind fény derül a játék végén, szóval megint kapufa.
[ Szerkesztve ]
-
Amartus
senior tag
válasz GypsFulvus2 #20045 üzenetére
Nekem ez a hiba SB-nél jelentkezett anno. Akkor szűnt meg, amikor a lapozó file méretét 16GB állítottam, holott 16GB van a gépben. Ryzen 2600X-nél még semmilyen hiba nem jött elő, semelyik résznél sem.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Wapi
csendes tag
válasz Hokunda #20052 üzenetére
Köszönöm, hogy kiálltál mellettem, bár szükségtelen volt. Nem éreztem a fórumtársat alkalmasnak további eszmecsére az elvakultsága és személyeskedése miatt, ezért nem válaszoltam.
Nem vagyok Yen fan, sem Triss gyűlölő. A kérdező részéről felmerült, hogy miért nevezhetik máshol Trisst árulónak. Erre válaszoltam. Nem győzködtem senkit, nem mocskoltam senkit, nem magasztaltam senkit. Vannak, akik nem játszottak az első két résszel, illetve nem olvasták a köteteket. Ebből fakadóan lehetnek hiányzó ismereteik. Részemről lezártam az egészet, egyébként is a hideg kiráz a megmondóemberektől és trolloktól."A szenvedélyek alkotnak és rombolnak mindent. Ha az ész uralkodna a földön, semmi sem történne rajta."
-
TheNewDawn
addikt
válasz Hokunda #20052 üzenetére
"Másrészről egy karakter gyűlölete/szeretete nevetséges egy játékban, amit úgy alakítasz, ahogy akarsz, ahogy ugyanezt más is megteheti!"
Igyv an, szóval tudod bagoly mondja verébnek, szóval ilyen brutál elvakult Yen fant akinek a feje 100% a seggében van nyilván nem fogok tudni normalis vitát folytatni, miutan köztudott rólad milyen durván elvakult vagy minden másban is .
Szóval mivel tényleg nevetséges, akkor ideje is lenne abbahagynod ezt az elvakultságot[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
válasz TheNewDawn #20041 üzenetére
Mi a hazugság abban amit leírt? (függetlenül attól, hogy rólad köztudott, hogy egy fikciós történet, fikciós karakterét tekinted non plus ultrának) Függetlenül attól, hogy Yennek is felhozható 1001 lépése ami problematikus.
Másrészről egy karakter gyűlölete/szeretete nevetséges egy játékban, amit úgy alakítasz, ahogy akarsz, ahogy ugyanezt más is megteheti!
-
Lenry
Topikgazda
válasz Atti777 #20050 üzenetére
nincs ezen mit vitázni. a programozó, aki anno úgy döntött, hogy jó az ha aktív a swap, valószínűleg jobban ismerte a rendszert, mint bármelyikünk.
olajcsere-intervallumban se bírálom fölül a Volkswagent, hogy "majd én jobban tudom", mert nem vagyok autótervező mérnök, ahogy az OS alapvető működését se állítgatom át (ha nincs rá nyomós indokom), mert nem vagyok OS programozó.
úgyhogy tőlem írogasson nyugodtan a lemezre, azért vettem.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
senior tag
Ez kicsit hitvita jellegű, szóval nem célom meggyőzni senkit, de ne írogasson már a lemezre, miközben van szabadon egy csomó fizikai memória, mert nagyságrendekkel lassabb, mégha SSD-ről is beszélünk, a HDD-t meg inkább szóba se hozzuk...
Ez még az akkori időkből származó csökevény, mikor néhány MB memória volt egy gépben.
A Linux hozzáállása sokkal jobban tetszik, hogy csak akkor használja a swapet, ha már nincs szabad RAM
Bocs az offértПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Nem, csak valószínűleg a Witcher játékok nem szeretik a letiltott lapozófájlt, hiába van szabadon még fizikai memória
Путин, иди нахуй!
-
nagyúr
Én Ryzennel játszom most újra a harmadik részt, de eddig semmilyen bug nem volt.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Atti777 #20044 üzenetére
"(már ha az időnkénti teljesen véletlenszerűen jelentkező "elfogyott a memória" kilépkedéseket nem vesszük ide, ami sajnos mindhárom résznél előjött)"
Ez valamilyen Ryzen specifikus bug? Mert ha igen, az gond. Szeretnék mostnában Ryzenre váltani, de rengeteg régi játékkal játszom, néha még 1999-es gyártásút is előveszek. Ha ezekkel nem kompatibilis, akkor marad a jó öreg Sandy.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
senior tag
Nálam Ryzenen a kayrannál a minijáték bugos volt, nem jelent meg, hogy mikor kell rácsapni a csápokra, vagy valami ilyesmi, nem emlékszem már pontosan, de állítólag ez egy újabb cpu-kon jelentkező időzítési bug. A régebbi Athlonommal nem volt ilyen gond.
Az első rész viszont hibátlanul ment a Ryzenen is (már ha az időnkénti teljesen véletlenszerűen jelentkező "elfogyott a memória" kilépkedéseket nem vesszük ide, ami sajnos mindhárom résznél előjött)Путин, иди нахуй!
-
Lui04
aktív tag
[The Witcher 2 in 2020 Tech Review: RED Engine Analysis + Performance On Modern PC Hardware!]
Bár a harmadik részhez annyira nem kapcsolódik, de ez aktívabb topik, hátha valakit érdekel. -
dannyl
addikt
válasz TheNewDawn #20041 üzenetére
Így van! Én amúgy is Yen párti vagyok
-
TheNewDawn
addikt
Azt hittem a gyakorikérdések szinvonalat nem sikerül alulmúlni Tévedtem
Nem tudom ki a topikgazda, de szerintem erre a szintre azért nem kéne lesüllyeszteni a topikot, nyilván én is meg mások is eláraszthattuk volna 500000 hasonlóan " hiteles " Yengyűlölő spam szarságokkal a topikot, csak azt hittem ez nem óvóda[ Szerkesztve ]
-
Wapi
csendes tag
válasz user112 #20033 üzenetére
Kezdetben az volt a feladata, hogy a varázslónők szövetségének kezére játssza Cirit, kihasználva közeli kapcsolatát Yenneferrel. Féltékeny volt volt a barátnőjére, meg akarta tőle szerezni Geraltot, ehhez akár mágia befolyását is képes volt latba vetni. Geralt amnéziájánál ki is használta a kínálkozó alkalmat. Továbbá a szövetség tagjaként szerepe volt abban, hogy Foltest és Demavend merénylet áldozatai legyenek. Végig tudott erről, de eltitkolta Geralt elől (Witcher 2.) és kettős játékot űzött. Ez az írás tartogat még pár érdekességet. "A szenvedélyek alkotnak és rombolnak mindent. Ha az ész uralkodna a földön, semmi sem történne rajta."
-
nagyúr
válasz user112 #20037 üzenetére
Az ott elég zöldség, mit értenek az alatt, hogy "félt Fringillától"? Nem lehet, hogy arra gondolnak, amikor Ciri keresése közben az akkoriban üldözött Yen megkeresi távolból Trisst, hogy segítsen neki, vagy legalább Geralt előtt tisztázza, de minimum segítsenek Geraltnak, de ő a - szó szerint is - mögötte álló Philippa miatt ezt elutasítja?
-
TheNewDawn
addikt
válasz Aciduzzu #20030 üzenetére
Dehogynem. Úgy gondolom akár Triss, akár Yen szimpatikusabb az embernek, egyszer be kell hogy vállalja a másik szálat mindenképpen. Úgyis minimum 3 végigjátszást megér a dolog, hogy nem csak ebben, hanem minden másban is az ember végig tudja zongorázni a lehetséges alternatívákat.
Abszolút érdekes a Yen szál is, sőt, szerethető is, meg a karakterrel sincs semmi bajom, annyi, hogy nekem ez teljesen jól magyarázható logikailag is, hogy Geralt és Yen 20 éves se veled se nélküled szerelme ugye a könyvek végén végetért, majd végre megtalálta azt a boldogságot, amire mindig vágyott Trissel Mert őszintén szólva, a Yenes pozitív befejezés után biztos vagyok benne, hogy nem bírnák túl sokáig egymás mellett azt a semmittevést ismerve a múltjukat.
-
nagyúr
válasz user112 #20033 üzenetére
Yen ugyan nehezményezi, hogy kvázi barátnőjeként lecsapott az épp amnéziás pasijára, de azért árulónak szerintem senki sem nevezte. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
user112
senior tag
válasz hyggelig #20028 üzenetére
Probáltam figyelni, de elnézhettem valamit.
Én pl. Trisst választottam volna, de mindig Yenhez vitt a történet. Nekem az se jött le hogy áruló lenne, mint ahogy itt olvadom.
Az alapjáték után még két főküldetés látszik most, meg jó pár mellék. Fog még nőni a szintem? Most 32. Ez átvivődik az NG+-ra? -
Aciduzzu
aktív tag
válasz TheNewDawn #20023 üzenetére
Egyszer sem vállalnad be a másik szálat?
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Amartus
senior tag
Kis éji hangulat [link]
Istenem, tele van csillagokkal...
-
tibaimp
nagyúr
válasz TheNewDawn #20023 üzenetére
OK, megértelek. Csak egy dolog, és még egy ok a 3. végigjátszásra .
Kérdés:
most killódtam a jégóriással. Azt a szerencsétlen fickót ki lehet onnan szabadítani, mert a kulcsot megtaláltam, de már csak a csata ill. a halála végén. Visszatöltöttem, mondom most kihozom, erre megmozdulok, az órás már fel is ébred és kezdődik megint a csata, szóval nem egy Skyrim a lopakodás. [ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz tibaimp #20018 üzenetére
Nem vágja ki, és amúgy miért kellene őt válaszani ??? Mindkét hölgyemény szereti Geraltot, azt hittem ez az első pillanattól nyilvánvaló. Ahogy az is, hogy én 1 végigjátszás kivételével mindgvégig ki fogok tartani Triss mellett, mert 20 klasszissal jobban csípem jellemileg
-
user112
senior tag
Ez most komoly?
Így lett vége? Olyan hirtelen és befejezetlennek tűnik.Még van fő küldetés is. Ciri eltűnt, a lányok sehol. -
tibaimp
nagyúr
Most az NG+ végigjátszásban Triss-t választottam, így Yen párbeszédeknél direkt ellentmondok, meg hasonlók.
Na mindegy, +1 végigjátszás akkor ...A csaj úgy kivágott Kaer Moren-ből, mint a huzat, és egy tóba zuhantam, olyat röhögtem, mondom fasza, rendesen durcás, mivel nem ővele vagyok. Érdekes volt, mert ezt a dzsin-es küldetést nem teljesen értettem, de pont a sorozat világosított fel, és valóban utána még ő mindig azt állította, hogy szeret, tehát akkor őt kellene választani inkább. Egy kérdés,
ha őt választom, akkor is kivágja az ablakon azt a tölgyfa ágyat, aminek a romjai meg is találhatók a vár alatt Kaer Moren-nél? [ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ha a 3. epizódban Foltest lánya a striga, akkor hiba van az ábrán, mert Geralt és Yennefer előbb találkozott, mint hogy levette volna a strigáról az átkot.
Amikor Ellanderben gyógyul, akkor a Foltesttől kapott pénzből vett drágaköveket akarja Nennekénél hagyni, hogy adja oda Yennefernek.Путин, иди нахуй!
-
hyggelig
senior tag
válasz user112 #20007 üzenetére
A szereplőkről és minden küldetésről külön-külön van leírás magában a játékban.
A küldetések mellett, akár még nem teljesített, akár teljesített, maga a küldetés jobb oldali részén a teljes történet le van írva, abban a szereplők szerepe is benne van, de külön az eddig megtudott történetük is elérhető a menüben.
-
Peace
nagyúr
-
GypsFulvus2
őstag
Az első rész ritmusos harcrendszere alapvetően tetszett, csak egy idő után nagyon könnyűvé vált. Pedig elsőre is a legnehezebb fokozaton álltam neki. A "sihi-suhi KATT - suhh-suhh-suhi KATT - suhi-whirlhwind-suhh-suhi KATT -sihi-suhhh-suhi-hátraszaltóval pofánrúg-suhhhh" kombóval már bármilyen bosst seperc alatt kinyírtál.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Peace
nagyúr
Erősen elgondolkoztam, hogy a két kieg. után nekiállok az első két résznek is. Kicsit félek, hogy a szép emlékekbe nagyon csúnyán belerondítana egy újrajátszás......de a leginkább a controller támogatás hiánya zavar az első résznél. Emiatt lehet, hogy bukta. Nem valami nagy élvezet visszaülni 24"-os monitor elé egerészni.
-
user112
senior tag
Van esetleg a történetről valami (magyar) összefoglaló?
Mikor visszakerül egy küldetés egy régebbi szemelyhez nem mindig vagyok képbe, hogy mi is a szerepe.
Ezekről a skillekről és a tárgykészítésről is jó lenne valami tutoroal. Nem tudom, hogy lehet e eladni, mit kell megtartani, szézszedetni.
A mostani állapotban úgy látom, hogy lényegesen kevesebb bolt, kovács stb. van illetve érhető el mint korábban. Ennek mi az oka?[ Szerkesztve ]
-
Lenry
Topikgazda
válasz GypsFulvus2 #20005 üzenetére
ha így nézzük, akkor az első volt a legjobb
viccet félretéve egyébként a mai napig tartom, hogy bár sokan ekézik a W1 harcrendszerét, de az egyszerűen egy megtanulandó plusz skill*, amit ha jól elsajátítottál, akkor egy élvezetes, ritmusos akciót kaptál
* én is Diablo-n nevelkedtem, ahol a click-per-second számított, nyilván, aki ezzel esik neki a Witchernek, azt az első szembejövő nekker is megeszi reggelire.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Peace
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #20001 üzenetére
Van hova fejlődni, de szuper kiindulópont!
-
Aciduzzu
aktív tag
-
GypsFulvus2
őstag
válasz dannyl #20000 üzenetére
Nálam működik a link. Érdekes anyagok még a régi, Mortyr motorral elkezdett majd stornózott első játékból, régi térképek.
Peace: Ez az ábra tökéletesen bemutatja, miért van szüksége új forgatókönyv-Íróra a sorozatnak... Amúgy nagy siker lett, ami kicsit meglepő, mert bőven voltak gyengeségei az őskáoszt idéző dramaturgia mellett is. Mielőtt valaki kiátkozna, alapvetően nekem is tetszett, de bőséggel van még hová fejlődni."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest