Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
válasz fpatrik17 #21950 üzenetére
Kövezzetek meg, de nálap Philippa ilyen, legalábbis a Witcher 2-ben nagy sajnálatomra nem lehetett hozzá közeledni...Egyszerűen van a karakterben valami, ami miatt az életben nem tudnék mellette csak úgy elmenni, még akkor sem, ha tudom, hogy valószínű egy ponton megöletne/megfojtana, tőrbe csalna, kisemmizne, stb...de addig is
Ja, és Anna Henrietta is ilyen, a karaktere elképesztően hiteles, de ő nem öletne meg (kár, hogy nem mi, hanem fektette meg, bár emiatt a halálát akarja )Dandelion Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Micsurin
nagyúr
válasz fpatrik17 #21935 üzenetére
Köszönjük! Ez teljesen elkerülte a figyelmem pedig keresgéltem már hátha valami skill/perk lesz az.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #21833 üzenetére
Tegyél már fel ide egy képet az új build-ről légyszíves!
Egyszerűen hülye vagyok az ilyesmihez. Az én karakterem egy full piros, csak a kardsebzésre rámenő egyszerű alak lett, mind a 2 végigjátszás során. Hogy néz ki egy ilyen "full Jelre + Eufória" kihegyezett karakter?A 3. 4. végigjátszást már nem ilyen "kardozós állatként" kellene végigvinni.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
TheNewDawn
addikt
válasz fpatrik17 #21782 üzenetére
Jajajjj ne is mondd Cerys lett volna részemről is az egyetlen igazi kihívója Trissnek, ami nem az 1 éjszakás, hanem a full time románcot illeti.
Red power ftwNem véletlen hajtok IRL ben is most egy 26 éves római lányra, és beszélek vele napi 2-3 órákat, " véletlenül " Triss a kedvence, cosplayer, és következő Romicson azt szeretné megcsinálni És tényleg kinézetben is cosplay nélkül is iszonyat hasonlít rá.....
(Ha ez a k.......va határzár nem lenne, már biztosan próbára tettem volna személyes találkozás keretében is hogy csak álmodom vagy tényleg ekkora mázlista vagyok )
-
TheNewDawn
addikt
válasz fpatrik17 #21777 üzenetére
A skeligei pakli még OP b, legalábbis miután hozzászoktam, sokkal magabiztosabban és kb 0 vereséggel operáltam vele a DLC ben bárki ellen, mint az északival.
Ott még csaknem teljes pakival is néha-néha becsúszott 1-1 bukó, az egyik pont a Sasha ellen, miután a 6.kémkártyát is kijátszotta, azért elhagyta egy csipős megjegyzés a számat -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz fpatrik17 #21733 üzenetére
Ezt a hozzászólást becsillagoznám, ha lehetne.
Én teljesen hülye vagyok a gwynt-hez, de meghoztad a kedvem, hogy újra tegyek vele egy próbát.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
Gratula! Nálam is nagy kedvenc a gwent, bár egy idő után én inkább a nilfgaardi paklit szerettem használni, amikor már kezdtem unni az északi stratégiát, aztán a végén csak skellige.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
Köszi az írást
A kártyát én is így nyomtam, mint Te, így hatásos szerintem is. A többi paklit ki sem gyűjtöttem, csak ami jött véletlenül. A plusz két lap szerintem nekem sem lett meg, szóval köszi, lementettem az infót!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #21516 üzenetére
Jól teszed, ha ki akarod olvasni a könyveket is.
Nem tudok mindenre válaszolni, így majd a többiek is segítenek:
- Én magyarul olvastam, de az fasza volt
- A sorrend nálam az volt, mint a számozás, 1-8-ig, semmi extra.
- Az új könyvek csak borító cserék estek át tudtommal, illetve a régieket a PlayON Kiadó adta ki, az újakat meg a Gabo kiadó.
- A képregényeket nem tudom hova tenni, nem olvastam egyet sem, de nem "szépen" vannak megrajzolva, így nekem nem jött be eleve sem (csak az SW képregényeket vettem meg és olvastam).
- Gyűjtői kiadást én nem láttam, pedig kerestem.Egyedül ezt a nem regényt rendeltem meg (még nem jött meg, így nem tudok nyilatkozni, de itt többen is megvették): The Witcher: A vaják világa; Szerző: Marcin Batylda
Illetve azt sajnálom, hogy ezekre a feles poharakra nem csaptam le :
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz fpatrik17 #21500 üzenetére
Nyugi ez még csak az eleje, azért elég sok dolog másképp fog alakulni így
Most ha csak abba az 1 be gondolok bele például, hogy döntéseink során az összesesküvéses küldinél ugye a teljes kontinens sorsa is gyakorlatilag a mi döntésünkön múlik....
De tény, hogy a jónál is van jobb, és a soknál is még több, és itt is, lehetne még több és még nagyobb dolgok amik másképp vannak....
Viszont pont ezt ígérték nekünk a készitők a Cyperpunkban nemde ?
Pont ezért szép a világ, mert az ember ha elér egy célt ami szinte elérhetetlennek tűnt éveken át, utána rögtön azon van, hogy tudná megvalósitani a következőt, ami még az előzőnél is sokkal nagyobb és nehezebb -
Micsurin
nagyúr
-
scyllarus
veterán
válasz fpatrik17 #20596 üzenetére
Plusz a háttérbeli npc-k szövege. Ahogy morognak félig magukban, utána köpnek Geraltnak, akik olyanok, "él" a környezet, baromira segít, hogy tényleg ott érezd magad.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20564 üzenetére
Nyomd az NG+ és ott ne hagyd a szemetet futni én is így csináltam.
Az a sebzés baszki , és beszartam!! Én max (italok nélkül) 100-as szinten/ 100-as karddal ~10200 sebzést tudtam csinálni a karakternek.
Na ezt ki kell próbálni!!
-
nagyúr
válasz fpatrik17 #20564 üzenetére
Geralt trollokat sem szokott ölni, hacsak nem feltétlen muszáj, hiszen tudatos lények, de a játékosnak több esetben is lehetősége van ezzel ellentétesen dönteni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lenry
Topikgazda
válasz fpatrik17 #20561 üzenetére
tudtommal vagy kibelezed abból az egy dopplerből, vagy nem lesz ilyen főzeted
vagy persze felraksz egy console modot és onnan adsz magadnak egyet
additem('Doppler mutagen')
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
válasz fpatrik17 #20561 üzenetére
Ha futni hagytad a nyomorultat, akkor jó eséllyel már csak konzolból tudsz magadnak doppler mutagént adni. Minimális esély van arra, hogy találsz vhol lootolással, de ezzel nehéz tervezni.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz fpatrik17 #20496 üzenetére
Sziasztok!
Megnéztem mennyi a max, amit ki bírtam csikarni első végigjátszásos Harc & Alkímia felépítéssel max DPS-re így 53-as szinten.
- Mantikór felső és cipellő +Főzetmérgezés és +25%+25% crit dmg,
- Nilfgardi kesztyű +50% crit dmg (félelmetesen erős ez a kesztyű...),
- Új Hold nadrág +25% crit dmg,
- Aerondight maxra húzva, 10 hit, Megerősítés rúnaszó (Ekkimara és Ekhidna főzet, illetve a ruhákon +3 Életerő töltő rúnák, hogy biztos legyen élettöltés)
- Köszörűkő +20% Támadási erő miatt
- Zöld poti +35% Támadási erő miatt (nem jut eszembe a neve )
- Adrenalin maxon (+30% Támadás)
- Szukkubusz főzet lövésem sincs mennyin... de szerintem elég jól kihúztam, lehet megvolt a max +30% Támadási erő
- Banya főzet ugye +50% Támadási erő.Képesség fát picit megtuningoltam, lentebb csatoltam azt is. A képmentés amúgy Bálnatemetőben készült, Fojtólidérceket gyilkolászva.
Bődületes ez a sebzés, ellenségek szintkövetése bekapcsolva, de egy ütés minden, ami nem fő ellenség. Vissza is fogom tölteni az előző mentésem, mert ez nagyon gonosz összeállítás. Borzasztóan erős.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Lenry
Topikgazda
válasz fpatrik17 #20542 üzenetére
pont valamelyik nap gyárttattam le a Nagymesteri Griff szettet (nem kell, csak hogy meglegyen)
valamivel több, mint 860.000-el álltam neki a műveletnek, és 799.000-em volt a végén úgy, hogy rengeteg szükséges alapanyagom volt, vagy a nálam lévő cuccokból létrehozható volt.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20542 üzenetére
Én úgy csináltam ~550.000-et, hogy az összes kérdőjelet kinyomtam első végigjátszásra. Itt főleg a Skellige vizeiben található ládák adnak szépen, és aztán Toussaint-ban eladtam a cuccokat, mert vannak itt olyan kereskedők akinek 10000 - 16000 fölött van alapból pénzük, és elég hamar újra is termelődik a pénze.
Most a 2. végigjátszásnál még "csak" Novigrad/Velen-t pucoltam ki, de mivel 95-99-es cuccokat dobálnak az ellenek, egy-egy szar botért is ~900-1000 körül kapni a kovácstól.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20540 üzenetére
Pedig akkor valamit nem találtál meg, mert nálam ilyen gond nem volt.
Amúgy én is megcsináltattam az összes szettet kardokkal együtt:
- medve,
- macska,
- farkas,
- vipera,
- mantikór,
- griff
Ha jól tudom vipera/mantikór szettből csak Legendás van, de ez is 96-97 szintű, míg a többiből Nagymesteri Legendás a legfejlettebb!Lenry: van még ezeken kívül?
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20505 üzenetére
Az Összefoglalóban van egy link, ami egy excel táblára mutat, rögtön a 3. sor.
"Az összes küldetés, esemény, gwentkártya lelőhelyének táblázata erről a linkről tölthető le."
-
addikt
válasz fpatrik17 #20505 üzenetére
Játékon belül nincs ilyen. Redditen, Nexuson találhatsz táblázatokat, azokból összemazsolázható, de utólag nem biztos hogy sok értelme van. Üres checklisttel érdemes NG+-t inkább kezdeni, én legalábbis úgy csináltam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
PAtr0n
addikt
válasz fpatrik17 #20496 üzenetére
Gratulálok!
De ha meg szabad jegyeznem, nagyon rohantál! Persze én a Gwentet is kifullloztam első végijátszásra, annak adnék max 50 órát a játékidőből. A végén 300 órával végeztem a 2 kiegészítővel, úgy hogy Skellige tengeri kérdőjeleiből vagy 20-at megyhagytam.
Szóval szerintem a 121 óra igencsak rohanós volt, bár nem tudom a nehézségi fokozatot"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20395 üzenetére
Zseniális játék, ebben itt mindenki egyetért veled.
Nekem volt olyan most az NG+ során, hogy megöltem egy, amúgy Witcher Megbízáshoz tartozó lényeket, mert pont ott rövidítettem az utat. Na, gondoltam is magamban, fasza, nem adja be majd a küldit (még fel sem volt véve). De beadta, és el is vezetett a vérnyom/szag akármi az adott helyre és ekkor "közölte" velem kedvenc witcher-em, hogy igen jártam már itt és korábban hidegre tettem a lényeket, de semmi gond, most legalább beszedem érte a pénzt! Komolyan, simán így lekezelte a játék, a hozzá tartozó monológ is meg volt írva, beszarás egyszerűen.u.i.:
Nyomjad tovább DLC-t, előbb a kék, majd a piros, mert túlfejlődsz az ajánlott szinten, a kérdőjelezést hagyd a legvégére, ha ki akarod maxolni, de sok értelme amúgy nincs. Max annyi, hogy találsz egy csomó eladható cuccot, meg fejlődsz kb. 1,5-2 szintet pluszba.Lenry: értem, ez kipróbálom. Mondjuk így ~10000 körüli sebzéssel sem élnek az ellenek csak pár csapást meg, sőt elég gyakran beadja az instant kill-t is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20382 üzenetére
Van pár küldetés, amit be kell fejezned a fő szál bizonyos pontjának elérése előtt, mert utána már nem tudod majd befejezni és automatikusan Sikertelen státuszba kerül az a küldi, de ezek mind mellék küldetések. Kincsvadászat maradhat későbbre, ahogy a kérdőjelek is. A DLC-t a fő történeti szál végeztével célszerű elkezdeni, mert annak is lesz egy fő történeti szála. A térképeden jobb oldalt az a sok kérdőjel, kb mind a "kék" DLC-hez tartozik. A "piros" DLC másik térkép, szóval nem is itt van.
Én úgy csináltam annó, hogy az összes mellék küldit megcsináltam, a kártyázás/lóversenyek kivételével, és csak utána mentem rá a fő szálra, itt a vége felé, ahol kb. most jársz.
Van egy küldi: Berengar pengéje, ami például Sikertelen lesz, ha nem fejezed be a fő szál bizonyos pontjának eléréséig. (azt nem árulom el miért, majd rájössz....).Kb ennyi, de majd a többiek kiegészítik.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20126 üzenetére
fpatrik17, Tüzi: Én első perctől witcher cuccokat használok, először amit ad, aztán, mikor meglesz az első lehetőség a kincsvadászatban gyorsan megszerzem az épp aktuális szintemnek megfelelő kardokat, most majd a 91. szintű cuccok jönnek medve a kardokba, macska a páncélzatban.
Most így néz ki a cucc:A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20122 üzenetére
Csináltass a kovácsokkal witcher kardokat. A medve kardok baszók, jobb mint ez. És ami szerintem fontos és nincs benne egy másik nem witcher kardban sem, az a +20% szörnyek után járó XP, annyi szörnyet megölsz a játékban, hogy simán +1-2 szint lépés, de lehet több.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz fpatrik17 #20118 üzenetére
Ha szinte semmit sem csinálsz fő vonal mellett, akkor tartod a szintet. Cserébe kevés lehet a fegyverzet, páncélzat, mert a menő cuccokat mellék küldikben lehet egyszerűen beszerezni lootból pl.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20089 üzenetére
Ki, hogy játszik. Egyébként én is hajlamos vagyok/voltam a quest közeli kérdőjeleket megnézni, de például az AC-kat úgy nyomtam, mivel ott nincs olyan, hogy kiszürküljön egy-egy küldi, a karaktered túlfejlődése miatt, ott simán én is az összes utamba kerülő kérdőjelet megnéztem.
-
nagyúr
válasz fpatrik17 #20080 üzenetére
54-55. szinten szoktam befejezni az alapjátékot a DLC-kkel. NG+-t ezen a szinten kezdem, és megyek 100-ig, de a vége felé már nem számolja, mert a játék vége előtt bőven elérem a max szintet.
-
Peace
nagyúr
válasz fpatrik17 #19958 üzenetére
Ma visszaolvastam a megjelenéskor bepötyögött megjegyzéseimhez és már akkor az évtized játékának kiáltottam ki. Az elmúlt 1,5 évben is bődületesen komoly játékokhoz volt szerencsém PS-en is, de összességében igen magabiztosan tartotta meg az évtized játéka helyet a Wild Hunt!!!!!! <3 <3 <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eredeti játékok OFF topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest