Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz AMD Power #20424 üzenetére
És még az NG+ hátra van (ha jól tudom nálad), és ott szándékosan a "másik választ" kell választani, hogy másképpen alakuljon a történet szála. Így simán benn van 300+ óra. Én most járok 350 óránál, és még a Tussan-i szálból van bőven, nem kártyáztam, és ott a sok kérdőjel (felderítetlen helyszín) Novigrad-ban meg Skellige-n is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
dannyl
addikt
válasz AMD Power #20421 üzenetére
Szerintem meg épp ez a jó. Illetve nem elnyújtva van, hanem a történet hosszú. A különbség, hogy nem értelmetlen tartalmakkal nyújtották, hanem értelmes, zseniális sztorival, küldikkel.
Kicsit furcsa lehet CoD és társai után, ahol pár óra alatt végigszaladsz a pályákon. Ha épp megunod, akkor ki kell lépni, vagy más dolgot csinálni a játékban. Ha azt nézed, hogy új korában kb. 16k volt a játék, és ~200 órát bele tudsz nyomni egy végigjátszásba, akkor a 4-8 órás FPS-ekhez képest szinte ingyen van a Witcher. És kb. ez is lenne az elvárásom személy szerint. Mert mondjuk 1 hétvége alatt, ha kijátszok egy játékot, ami majd' 20k, akkor az nem túl jó befektetés. A W3-mat fél évig nyomtam. És benne van legalább 2-3 újrajátszás. -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz AMD Power #20231 üzenetére
És még hol van a vége!! 100-as szint a "kötelező" minimum ! Én is még csak 93-as vagyok, de már azon agyalok, hogy 3x-a is el kell kezdeni, mert Yen-t kell választanom a hölgyek közül ezúttal...
Amúgy kár, hogy limitálva van a max karakter szint, szerintem nem csak én csináltam volna valami szörny 200+-os karaktert.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
scyllarus
veterán
válasz AMD Power #20116 üzenetére
Én a 2-őt többször végigjátszottam. Amikor áprilisban gépet cseréltem, ez volt az első, amit feltetettem, elkezdtem és... baromira untam.Nem értettem, miért áradozik mindenki róla. A griff megöléséig játszottam (az első, nilfgaardi megbízás), aztán abbahagytam, letöröltem. Mekkora hiba volt!
A sorozatot végignéztem, újra kedvet kaptam hozzá. Hát ez valami zseniális. Rég volt ilyen játék, ahol élvezettel keresem-csinálom a mellékküldiket, nem csak a fővonalon rohanok végig. A Macskás Schrödingerrel meg végképp megvettek."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
Peace
nagyúr
válasz AMD Power #20144 üzenetére
Kismillió mellékküldetés van a világban szintednek megfelelő, amivel bőven a fő küldetések szintjére vagy a fölé lehet fejlődni. Kérdőjelekkel is bőven lehet fejlődni. Ha túl nehéz, vegyél vissza a nehézségi szintből. Bármikor megteheted játék közben is. 17-es szinten már összedobhatsz egy full Macska szettet például, azzal már elég jól el lehet lenni. Vörös mutagénnel fel lehet tolni a támadás erejét a karakterlapon. Nagy vörössel meg +40%-al.
-
fpatrik17
senior tag
Én meg megint annyira elkalandoztam, hogy épp 23-as lettem, főküldetésben pedig még csak most kaptam 17-es ajánlott questet.
Borzasztó mennyire el lehet veszni ebben a játékban.
Amúgy ez normális jelenség, vagy én csinálok valamit rosszul? Minden létező sidequestet + egyemet csinálok a főküldi mellett, próbálom tartani az ajánlott levelt, de mindig durván túlfejlődöm a main questet.• Honor Magic5 Pro •
-
RetepNyaraB
veterán
Én is előszedtem tetszhalálból, totál elfelejtettem már az irányítást
Hamarjában befejeztem a fő játékot, véletlenül több - kevesebb sikerrel és kipörgettem a hearts of stone-t. Nagyon bejött utóbbi története. Epic, kifejezetten.Ciri életben maradt
Ami jelentős különbség volt, a szívás az trükkös ellenfelekkel és a felszerelés gyors amortizációja. Basszus folyton kovácsokhoz járok javíttatni, mert nincs sémám javító kithez. Illetve már van, de a törpe és elf valami alapkészlet nincs, ami kell a készítéshez. Nice."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest