Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRABUS113
aktív tag
free weekend!
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
nagyúr
Én is mikor kirakta a videót akkor meglepődtem a számain.
Azóta megnéztem jó pár videót tőle, és hát szerintem a számok olyan 85%-ban fedik a valóságot, a többi kozmetika. (legalábbis összevetve a videóit és az abban található méréseit, vannak eltérések.)
Most, hogy én is váltottam 13700K-ról 9800x3d-re csináltam én is összehasonlítást.
Streets 4K offline (practice, online setting AI, no boss)
Streets 4K online
Annyi van még, hogy ez már nagyon régi win, több hardver cserét is ,megélt. és most az Intel AMD cserénél se raktam újra direkt az összehasonlítás végett, de valamikor most az ünnepek környékén majd újrarakom és mérek úgy is van e számottevő javulás.
(sajna munkaeszköz is a gép, és így nagyon sok mindent le kell elsőnek mentsek és macera beállítani újra, így ezért nincs sem időm, sem kedvem újrarakni amíg meló van)Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kupszi
aktív tag
A tarkov egy teljesen optimalizálatlan hulladék. Ilyet még egy játékba se látsz, nyílván ezért is van még Beta állapotba és pont emiatt nem is fog kilépni belőle.
Ez a látvány valamint úgy komplett a játék nem indokolja a gépigényt, meg azt sem hogy csak 9800X3D fusson jól.
Ennek a játéknak a CPU a lényeg, ha 9800X3D CPU mellé beraksz egy egy 3070Ti-t akkor is a duplájára nő az FPS számom, mint egy 11700K-val. 2024-be azért ez már ciki.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
jimpo
senior tag
9800X3D vs 13900K Escape From Tarkov Comparison
Does RAM Speed Matter for 9800X3D in Tarkov?
pyurologie
Hátha valakit érdekel...A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
válasz Hauptmann #3945 üzenetére
CPU limit van a 9800X3D RTX 4090 mellett mindkét felbontáson.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
-
h.adam.92
őstag
Event vége óta most voltam először labs-on és örömmel látom, hogy az új rész még mindig nyitva van és ott vannak a jó ammók is .
Plusz, mintha a red-ben is jobb lenne az aránya a normálisabb töltényeknek.
Woods "új" pályarészt meglátogattátok már? -
h.adam.92
őstag
Pár napot kihagytam. Kezdésnek megkaptam az eredeti vakcinákat, így azokat nem kellett lecraftolnom. A superwater is lement 5-600k közé, így meglettek a true vaccine-ok is.
Most fejeztem be PvE-n a sanitar kill verziót. Kényelmesen, durván 2 óra alatt meglett az összes map.
Köszi az eligazítást.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #3940 üzenetére
Nincs több küldi, csak itt ágazik ketté az achievement miatt.
Ha therapist-ot választasz akkor csak le kell rakni a 6 kapott vakcinát.
Ha jager-es küldit csinálod, akkor pluszban még le kell kraftolnod az "eredeti" vakcinát. Ha kevés a pénzed és PVE-n vagy nem fog menni mert 3-4 milla most a superwater ami kell hozzá.
Igazából azt kell megnézni melyik reward kell számodra, melyik éri meg jobban.
Ezt leszámítva csak annyi a különbség hogy a történet szempontjából egyik esetben (therapist) a vakcina megöli az összes fertőzöttet így vetve véget a fertőzésnek, amíg jager esetében történet szerint thearpist és sanitar át akartak verni, és nem az eredeti vakcinát adták oda nekünk. A jageres questline szerint meggyógyítod az összes fertőzöttet.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
h.adam.92
őstag
Radical treatment küldit csinálta valaki? Jön utána következő küldi?
Vagy ha a többi küldit akarom, akkor kénytelen vagyok a Forgotten Oaths-t csinálni? -
ONEFREE
aktív tag
Ez a mostani event egy idióta találta ki. Jó lenne a zombi de hogy 59-60 zombi. A nagy realisztikus játék ground zero, custom ezeken felváltva nincs fertőzés de ott meg ugyanez csak scav és pmc.. Nagyon realisztikus. Vicc. 360 darab 5.45x ap liszerrel megyek és a 30x-40x hulla után egy tárat bele engedek és kinyirnak. Gratulálok a Halloween meglepetéshez nyikitának.
-
malacka87
őstag
válasz h.adam.92 #3933 üzenetére
Full bogos fos az egész! Ott is hagytam a francba! Questek után 10 órát offline kell lenni és ha bemész első körben oda is kell menni különben indul a timer az elejétől. Guardok random betámadnak a szigeten... Sikerült egy jól működő rendszert elbaszni
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
h.adam.92
őstag
Van most valami lightkeeper-es questline bug, amire figyelni kell?
Most lett meg az encoded DSPT kalippo és nem akarok bajt
Ha nincs, akkor vizitálok az öregnél. -
Kupszi
aktív tag
Nem mellesleg minap tünt fel hogy a játék 28giga RAM-ot zabál.... Ez milyen vicc? Ez mindig is ilyen volt, mert eddig nem érdekelt annyira.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
-
nagyúr
válasz Hauptmann #3925 üzenetére
A „sus” szó a „suspect” vagy „suspicious” rövidítése, amely gyanús vagy kétes jelentéssel bír. A szlengben akkor használják, amikor valami vagy valaki nem tűnik megbízhatónak, furcsa vagy potenciálisan megtévesztő magatartást mutat.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Dyde
aktív tag
-
malacka87
őstag
Betilthatnák már végre ezt a játékot amúgy! Fényes nappal éjjellátó mindent is tud!
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3916 üzenetére
Végülis érthetetlen a dolog, mivel a gép adott hozzá. Nézd meg a GPU mennyire van terhelve játék alatt és próbáld meg 90%ba terheltetni, a HBAO és SSR ha úgy van high beállításon már terheli.
Igazából mindegy is a játék motorja az okádék, nem úgy viselkedik ahogy kéne, amit azért nem értek mert a fejlesztők megtudnák csinálni...csak épp.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3914 üzenetére
Milyen géped van? Nekem az említett mapok elég jól futnak, illyetve érdemes nem Low-on játszani. Mivel a játék egy optimalizálatlan okádék inkább próbálj meg VGA-t terhelni hogy több FPS-ed legyen. Foglalkoztak már ezzel a jelenséggel hogy itt nem a Low grafikábtól van több FPS-ed sajna.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
ONEFREE
aktív tag
válasz Rony949 #3895 üzenetére
Mi az ,hogy "SP Tarkov Experience" ????
-
gbela
senior tag
3 napos arena key ha vkit erdekel:
HJR57-6D77A-SX2S3-XXG1A -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Van vki most +/- 25-ös szint közelében? Társulnék PVE módban. -
etrop01
tag
válasz xundyingx #3906 üzenetére
Tapasztalatom nem sok van az új wipe-al de valamelyik nap filóztam én is ezen, hogy szinte most kezdődött azt milyen szinteken vannak. Nekem a rekordom lv 43 volt talán 3 wipe-al ezelőtt. Amióta meg van Pve azóta csak azzal játszok és most járok lv 49-nél...
Nem is tudom képes lennék-e egy napig játszani vele folyamatosan, jól elvagyok most így csalók nélkül.Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
xundyingx
tag
Új patch / wipe tapasztalatok? Tudom, hogy a headleyy és társai kb. egésznap ezzel játszanak de durva, hogy már lvl 50 közelében van. Nekem max 40 jön össze egy wipe alatt de az is kínkeservesen.
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
nagyúr
válasz Hauptmann #3903 üzenetére
Én még ma kreáltam le a PVP-s karaktert (azt is csak muszájból, mert véletlen a PVP-re kattintottam, és nem engedett vissza amíg le nem kreáltam a karaktert) és megkaptam még utólag is a tegnapi dropppot. PVE-be meg kár is nézni mert oda nem jön.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Hauptmann
addikt
Ez a mostani drop hogy működik? Claimeltem a cuccokat, de a játékban semmi sem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest