Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kupszi
aktív tag
PVE: Lightkeeper : egyszerűen a 20 raideres quest után nem kapok semmit, ugyanis a keeper közölte nincs már teendőm, kijöttem tőle, de azóta nem tudok visszajutni a szigetre. Tegnap 6 halálom volt 3 az aknamező közepén, aztán 3 zhyrachiy 1x már úgy hogy bent volt a bejáraton, másodjára pedig a kidőlt háznál szedett le úgy hogy lespawnolás után 2 sec.
Ez mi a franc lenne? legutóbbi update javította ezt a hibát, de jelenleg még rosszabb lett. Ezt figyeljáték discord csopiba azt írták a modderek hogy. Lépjek be a menübe menjek a bunkerba állítsam le a bunker főkapcsolóját, majd zárjam be a gépet, újraindítás és ez segít, mert sokan szenvednek vele... kipróbáltam szintén az aknamező végén az egyik akna gondolt egyet és mielőtt lementem volna a hídról robbant egyet.Ugyanez szokott lenni: https://packaged-media.redd.it/8zz3bid63qad1/pb/m2-res_1080p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1721606400&s=6a682fdeda6f158f2d810db045ffa04b10d0da42#t=0 Reddit video
[ Szerkesztve ]
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
xundyingx
tag
Shorline resort-hoz rám futott a Knight a Station-ről. Egy tár 5.45 BT lőszert beletoltam a fejébe (hit count 17) és nem döglött meg... gondolhatjátok, hogy nem ment az Alt+f4.
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem még azzal van ki a tü.öm ,hogy hajnal 1 kor nulla fénynél úgy látnak mintha mi sem történt volna a fénnyel.Ezt vajon mikor fogja javítani a BSG?
-
h.adam.92
őstag
Import Control quest-nél a "western scav weapon" mit takar pontosan?
szerk.: közben meglett bocsi.[ Szerkesztve ]
-
ONEFREE
aktív tag
Ki van a tö.öm a Lighthouseal! Egy túlterhelt pálya mint streets ..
Egyszerűen nem birok velük.. -
h.adam.92
őstag
Azokkal nincs gond. Igazából a Goons-ok készítettek ki eddig mindig a legjobban.
Úgy csalnám le őket oda, hogy előtte kitakarítom.
Btw találtam egy exploit-ot. Ha egyedül játszik az ember, meghal és azonnal ALT+F4-gyel kilép, akkor olyan, mintha nem ment volna be raid-be. Visszalépés után a kezdő cuccok megmaradnak. -
Kupszi
aktív tag
A kultistákra visszatérve, borzasztó nehéz velük találkozni, Customs a legjobb hely, mert ott csak egy fix helyen vannak, Fortinál. Woodson több helyen kell keresni őket ezért esélytelenebb. A goonsok pedig akkor könnyű mint ahogy shkizo kolléga mondta be kell csalni valami olyan helyre ahol csak egy irányból jöhetnek. A többi megadja magát, csakis fejen kell őket lőni mert az a tuti.
-
-
h.adam.92
őstag
Szép termés
Valahogy őket nem nagyon érzem, de ezt akkor kipróbálom. Volt már, hogy futottam volna stronghold felé old gas-ból, de már röpködtek is a golyók, akkor vissza befutottam old gas-ba, 2-3 percet ültem, de semmi. Legközelebb akkor többet várok. Mert ezután vissza próbáltam menni stronghold felé, akkor birdeye meglett, de a többit már nem tudtam.
Fegyó az nem gond. Valszeg kicsit türelmesebbnek kell akkor lennem.
Köszi a tippeket!
#3784ONEFREE: Közben már megválaszolták látom -
ONEFREE
aktív tag
Köszönöm Szépen! -
nagyúr
válasz h.adam.92 #3782 üzenetére
Nem kell extractolni. Ha van nálad értelmes fegyver benne jó ammo, akkor simán lerakhatóak.
Amikor megkapod az agrót és süvítenek a golyók a füled mellett akkor már nyert ügyed van.
Annyit kell csak tenni, hogy szűk helyre kell menj és eljönnek érted.
Custom tűnik a legkönnyebbnek, mert ott a strongholdba easy lerakni őket, de ott sokszor nem tudsz bejutni az épületbe mert már kint megölnek mivel nagyon közel kerültél hozzájuk.
Shorline szerintem a legjobb farmolni őket, nekem ez a kedvencem. Van az időjárás állomás alatt a vasúti kocsis kijáratnál egy őrtorony az a legjobb hely lelőni őket. Előre kell menni a torony felé ameddig megkapod az agrót és elkezdenek rád lőni. Ekkor visszafutsz a toronyba és vársz, és eljönnek érted
A torony ajtaja zárható de ha nyitva hagyod is elég szűk simán tartható még egyedül is, ha többen vagytok meg pláne.
A legrosszabb talán Woods, bár ha le tudsz menni a bunkerba akkor van esélyed a fenti módszerrel, de mivel ott a scav basen van amúgy is minden nélkülük is kb lehetetlen oda lemenni, plusz ha pl a praporos táborba kapod a spawnt már ott is lőnek rád, ami miatt megint esélyed sincs a közelükbe kerülni normál esetben.
Arra pedig figyelni kell, ha egyszer megkapod az agrót amíg nem halsz meg rajtad marad, engem a múltkor Resortig követtekÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz ONEFREE #3784 üzenetére
Te kevered a Goonsokat (Birdeye, Big Pipe, Knight) a kultistákkal.
Ha őket keresed akkor itt találod őket
Spawn chance:
Night Factory: 2%
Customs: 20%
Woods: 20%
Shoreline: 15%
Ground Zero (Level 21+): 2%Cultists appear between 22:00 and 7:00
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3780 üzenetére
Shorline csempész telep, itt találtam eddig a legtöbbet, persze jól át kell nézni az épületeket/konténereket.
#3778 Drenadar : Goons-okat nem könnyű megölni pláne ha nyílt terepen vagy, és persze ha tényleg egyszerre támadnak be. Nekem egyszer el sikerült érni hogy kitárazzon az egyik mert beragadt valahova. Elfutni előlük pláne nincs esély mert 3x gyorsabban futnak. Csak a fejlövés ami segít.
-
h.adam.92
őstag
Military power filter farmra van ötlet D2-n kívül? Már jó ideje nem találtam reserve-en. Labs esetleg?
-
Drenadar
veterán
-
Kupszi
aktív tag
válasz Drenadar #3775 üzenetére
Ez egy bug , amit javított a BSG ,avagy mégse.
4ből 2x mindig lelő befele ziracsíj. Úgy hogy már megcsináltam 10 küldit Keepernek. Tudnak róla a BSGnél a elutóbbi changelogba benne is volt a PVE javítás , csak valahogy nem sikerült jól.
-
Drenadar
veterán
Srácok!
PVE
lighthouseos küldisorozat, mikor már be lehet menni az öreghez... megvan az adó akármi, stashben azt írja encoded, de ha bemegyek (soloban) akkor ha megnyitom azt írja hogy blocked.
és persze lő így a sniper... erre van valami megoldás??? -
Kupszi
aktív tag
10 customs mapból 10x goons bentvolt , majd átmentem Lighthouse-ra szintén az alsó házaknál, minden körben, szerintem ez most az event miatt 100% spawn rate.
De ha szerverről tolom tehát párba játszok valakivel ott tényleg nincs meg a 100%, szerintem a solo PVE-n van beállítva ez az összeg.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #3769 üzenetére
Single mód esetén kliens oldalon generálódnak nem is érdemes nézni a goons trackert.
Amúgy ugyanúgy 40% a spawn rate PVE is mint PVP.
De ettől független én is többnek érzem.
Viszont annak ellenére, hogy elvileg kijavították (gyakorlatilag nem) még mindig bent van a "no ai" bug azaz be tudod állítani, hogy ne legyen se pmc, se scav, se bossok (beleértve a goonsokat) és mentse a progrest. Szóval ha van olyan küldid amihez nem kell ölni csak pick up, vagy place it akkor azt meg tudod ezzel csinálni könnyen.[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
Buffolták a goons spawn rate-et vagy csak én vagyok olyan szerencsés, hogy eddig kb minden alkalommal vannak? Marha bosszantó már, hogy 40km-ről már záporoznak a golyók és egyből keresni kell valami fedezéket, mert onnantól kezdve már tapadnak is az emberre addig, amíg valaki fel nem adja.
-
vaakuum
addikt
Jól látom, a cheaterek sikeresen elvitték a játékot a "mindenki inkább csak singleben játszik" irányba?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
xundyingx
tag
(PVE) SCAV körnél ajánlom Factory-t ha valaki geart szeretne szerezni. Egy kis ügyeséggel simán le lehet vágni azt a 7-8 PMC-t a pályán.
Bár nekem a Tagilla is bepofátlankodott úgyhogy gondolom azért jár a -rep Fencnél.
[ Szerkesztve ]
-
ONEFREE
aktív tag
11-0
Élmény vele játszani,de tud konkrétan játszhatatlan lenni egyszerre.Scavet ledarálom.Távcsövön nézem és hallom hogy healel fedezékben majd hirtelen kb 50m ről kapok egy pofást tőle és halál.Teljes healem volt.
-
ONEFREE
aktív tag
Az utolsó frissítés óta Noob lettem...Még nem jöttem ki élve konkrétan .
Gen 4 Full ...17-19 Killed scave utána megváltozik minden.1 találat haltál egy átlagosnak kéne lennie scave től.
[ Szerkesztve ]
-
xundyingx
tag
Hát srácok, így 2000 óra pvp után ez a pve sokkal nehezebb, komolyan írom.
Tetszik és miegymás de tegnap is pl, Customs pályán 8 bot pcm és vagy 15 scavet öltem meg, félig meddig a Knight bandát is de ott már el kellett szaladnom… erre a Dorms autós kijáratnál levág egy 125. bot pmc pst lőszerrel pofán vágva….
Tudom nem nehéz kijátszani a botokat de ha szembekerülsz velük és nincs meg az a reakció idő akkor véged.
És a bossok nem kötnek bele a bot pmcbe.
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3754 üzenetére
Nekem csak első nap, amikor update volt akkor volt ilyen. Most jelenleg nincs semmi gond vele, kivéve azt hogy LightHouse-n valami katasztrófa lett az FPS szám.
Már tavaj volt egy ilyen jellegű update, és hetekig tartott mire rendbe tették.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
h.adam.92
őstag
Mióta berakták a local host-ot, szó szerint 3x léptem meg a 43-as szintet és ha menüben megnézem a profilomat még mindig kell ~1000xp a 43-hoz.
Plusz azóta az egyik raid-et egy az egyben úgy kezelte le a játék, mintha be sem mentem volna. Buktam a loot-ot is.
Másnak van hasonló tapasztalata? -
Kupszi
aktív tag
Akkor nem csak nálam van hiba, Street is katasztrófa. Igaz nekem kisebb gépem van, de ezen is látszik hogy valami nem gond, és hiába tolod le low-ra mindent akkor még rosszabb. Esti pályák még rosszabbak a kelleténél, Factory viszont jól fut
-
malacka87
őstag
-
Hauptmann
addikt
Új patch leírás. PvE AI sokat fog fejlődni.
-
vaakuum
addikt
válasz malacka87 #3744 üzenetére
Nekem ez egy újabb megerősítés arról, mennyire hasznos az egészségemnek, hogy már régóta hanyagolom ezt a hulladékot.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
malacka87
őstag
Szarrkov 2024
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
vaakuum
addikt
Egy játék, aminek az alapjait ennyi idő alatt nem tudták rendbe rakni. Csak azért látszik még úgy, hogy dübörög, mert gyorsul lefelé a lejtőn...
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Sanyaaa26
senior tag
Tarkovnál végképp megszűnt a mail változtatás opció? Eskü azon gondolkodtam eladom az eod csomagot, a gépem is kiöregedett alóla, a játékról ne is beszéljünk jelenleg milyen....
-
ONEFREE
aktív tag
Update jött ,de már egy órája képtelen frissíteni..
-
nagyúr
válasz Termin8 #3729 üzenetére
Igen, telekom jó pár hete problémás csúcsidőben.
Sőt igazából korábban is volt már ilyen, szóval visszatérő probléma.
Egyelőre a telekom szarik rá, és magyarázzák a semmit mutogatnak a Cloudflare felé (nem, nem a CF problémája) de ezen kívül egyelőre használhatatlan esti időszakban sokszor a net.
Jelenleg már NMHH-nál is rengetegen nyújtottak be panaszt a T ellen, szóval várhatóan hamarosan ha maguktól nem is de ezen oldali nyomásra lesz valami változás, mert ez egy szolgáltatás amiért fizetnek az emberek (nem is keveset) miközben az nem használható normálisan.
Megoldás teljes mértékben nincs rá, meg lehet próbálni a VPN-t.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Termin8
tag
Az előző hsz-t nem válaszként akartam küldeni, csak félrenyomtam
-
Termin8
tag
Sziasztok!
Két haveromnak időnként erősen packet lossol a játék (általában 30%-os packet loss), Telekomos internettel. Voda, Digi vagy bármi egyéb nettel nem jön elő a probléma. Más is tapasztalta ezt Telekomos internettel? Van erre bármilyen megoldás/hotfix?
Eddig IP, DNS állítgatással próbálkoztak, de semmi siker. -
Dyde
aktív tag
válasz malacka87 #3727 üzenetére
Igen, de ki már nem nagy eséllyel fog Én már meg se próbálok kijutni, ilyen last man standing-ként fogom fel, annyit magammal vinni amennyit lehet . A bossok, meg a pmc-k egy dolog, de 25-30p-nél már özönlenek a scav playerek is akik felkapják a boss geart
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Ez a shoreline event elég jó! Aki elsőnek bejut resortba nyert!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
nagyúr
válasz ONEFREE #3724 üzenetére
Pedig az a 10p ami átlagosan hiányzik a raidekből nem fogja megváltani a világot, de tény hogy jól jöhet. Én az elején nem foglalkozom a bossokkal, csak akkor ha kell küldinek.
Ha küldizel akkor kerüld el a bossokat, főleg az elején mert úgy sincs normális lőszer elrakni őket.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz ONEFREE #3722 üzenetére
Én nem látom így. Vagyis tény, hogy lehetne rendes raid idő (lesz is, ahogy bővítik a szervereket, mert ha lesz elég szerver akkor a raid idő is megegyezik majd a PVP verzióval azt mondta nikita) de azért el lehet lenni ennyivel is, igaz haladni kell.
Én 20p alatt bármelyik mapon teleszedem a 6sh-t még harccal együtt is, de van olyan map ahol kb ehhez 10-15p is elég, pláne ha nincs harc.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
ONEFREE
aktív tag
28 perc nagyon kevés mindenre is. A tuzharcba keveredsz akkor örülhetsz ha kijutsz.
-
Dyde
aktív tag
Kipróbáltam kicsit a PVE-t, úgyis nemsokára jön a wipe, kicsit emlékeztetőül az első ground zeros taskok meg itemek mik fognak kelleni early hideoutra. Első meccsen kaptam egyből egy instant thorax kill-t egy bot pmc-től na mondom ez mókás lesz, de aztán hamar ellaposodott. Az a baj nem nagyon van benne így kihívás, bot pmc-k is elég lightosak, amíg szerintem nem megy el az ember raider/rogue/boss-ozni addig pont az nincs meg benne mint a rendes pvp-sben, az adrenalin, az konkrétan 0 így nálam. Cserébe viszont okádja rám a scaveket, van hogy mozdulni nem tudok mert old gasnál 14 scavet kell megölni hogy kijussak. Ehh. 204 K/D, hát pvp-ben meg ha jól megy örülök a 7-es körülinek Remélem 1 max 2 hét és wipe
[ Szerkesztve ]
-
ONEFREE
aktív tag
Ezért játszom Pve t én is. Elegem lett az ilyen élményekből.
-
KaraDani
addikt
Legutóbb amikor fél év után beloadoltam, hogy na jó megnézem milyen az új wipe, akkor első raidem úgy nézett ki ground zeron, hogy megfordulni és egyet lépni épp volt időm load után mire kaptam a fejest. És nem szar gépem van amivel magyarázható lenne, hogy percekkel később kéne betöltenem. Úgyhogy az biztos, hogy a tökéletestől máig messze van a spawn rendszer.
-
nagyúr
válasz vaakuum #3712 üzenetére
Az első videó 4 éves. Abban az időben a tarkovban is megvolt ez a jelenség, aztán változtattak rajta.
A másik videó meg a csillagok együttállása. Egy kezemen meg tudom számolni az utóbbi 2-3 de akár 4 évben hányszor haltam meg szinte instant a betöltés után.
Maponként 1-1 hely van talán ahol hatványozottabban fent áll a veszélye hogy hamar halsz de amúgy nem vészes (reserve pl ilyen ha a bunkerek mellett spawnolsz a scav base mellett ott volt már olyan, hogy lőttek balról a map széléről a bunkerek felől, lőttek rám jobb oldalról a vasút felől, és még szemből is lőttek a dómból sniperral de szerencsére mind vak és gyengénlátó volt, elértem a medesigNem mondom, hogy rossz játék az ABI de bőven van mit csiszolni rajta.
-
vaakuum
addikt
Pedig azért kár volt.
[link] [link]
Minden játékban természetesen meg kell tanulni a spawn-pontokat, sajnos nem létezik optimális algoritmus a játékosok bedobálásához a tarkovban sem. Eddig 2-szer haltam meg spawn közelében, bár mostanában talán már elindult, hogy a playerek tudatosan megnézik maguk körül a többi spawn-pontot, így várhatóan elég hamar elkezdődik a pitty-putty. Vagy ügyesen kell bujkálni."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
-
Kupszi
aktív tag
válasz vaakuum #3708 üzenetére
Nem is lenne ezzel gond, de az Arena elvekben egy különálló játék lenne.
Viszont tudjuk jól hogy szerverbővítést nem tervez Nikita, gondolom a jelenlegi szerverekkel kell valahogy balanszolni az Arena/PVP/PVe módokat.
-
vaakuum
addikt
Ezalatt az ArenaBreakoutban kihúztam egy kb. lvl25 meg egy lvl 20 accot, és élvezem a játékot. Mindezt úgy, hogy nagyjából mindig tudom, hogy miért haltam meg, honnan lőttek el.
-
ONEFREE
aktív tag
Sajnálom a tegnapi kirohanásom. Most, hogy már értem mi miért van így teljesen más. Tökéletes lenne az élmény. Rég nem játszottam ilyen jó a tarkoval mint tegnap. Sajnos kevés a pályára kapott idő. Amúgy nekem 10/10. Hajnal 3 ig nyomtam. Régen volt már ilyen játék ami így lekötött volna.
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
Tegnapi nap folyamán még 3-4 percek után bedobált a PVe mód, ma eddig 2x 20 percet és vagy 3x 10 perc körülit nyomtam ki, és még mindig nem tudtam ma játszani.
Köszönöm Nikita, ez valami fenomenális 1.5 órát várni arra hogy 30 perc Customs-t tudjak tolni!Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest