-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
A borda jó, valószínűleg a ventilátorok is, egyetlen okból nem szoktam ajánlani, mégpedig kevés rá a felhasználói visszajelzés. Teszt sincs igazán sok Jonsbo hűtőkről.
Ha tetszik, akkor érdemes lehet megvenni azt is.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
Szia,
Thermalright Burst Assassin 120 - 12k
ID-COOLING FROZN A610 Black - 16k
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 18kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
lsc
nagyúr
Sziasztok!
Ajánlást szeretnék kérni:
15-20 ezer Ft
Jonsbo D31 (elvileg 168 mm a hűtőmagasság/.
Asus TG B55M-E m-ATX
Ryzen 7 5700 X3D ,6700 10 Gb, 6700 Xt
G-SKILL Aegis 2x16Gb 3200 ddr4
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
DBtomi
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlást szeretnék kérni:
15-35 ezer Ft
Zalman Z9 NEO
MSI B250M mortar
Intel i7 7700, videókártya Gigabyte GTX1060 wf2oc 6GB (5060/5070 csere esélyes lehet a későbbiekben)
Kingston HyperX fury 2, 2*8GB ddr4
Kis méret és könnyű szerelhetőség (életem első hűtőjét cserélném).
Ami még fontos szempont, hogy viszonylag halk legyen.Köszönöm.
-
Topikgazda
válasz mafxlame #99969 üzenetére
Így ebben a formában nem, bár, ha megy az angol vagy a német, akkor érdemes lehet az Alpenföhn supportjának írni egy levelet, hátha tudnak kicsi pénzért szerelőkészletet küldeni hozzá.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
válasz mafxlame #99967 üzenetére
Szia,
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 18k
Zalman CNPS14X Duo Black - 21k
Thermalright Phantom Spirit 120 SE - 22k
ID-COOLING FROZN A620 BLACK - 23kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
válasz mafxlame #99965 üzenetére
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
mafxlame
újonc
Sziasztok, most készülök megújítani kb 12 éves rendszeremet és a kérdésem az volna, hogy az lga1155-ös, i7 3700k processzoron levő Alpenfohn K2 hűtő rátehető e esetleg, az 1700-as i5 14600kf-re. Probáltam rákeresni de nem volt sok időm és eddig nem találtam egyertelmű választ erre. Illetve ha mondjuk rámegy technikailag, érdemes rátenni, elég rá, vagy azért a mai hűtők között már vannak lényegesen jobbak? Esetleg ajánlanátok olyan 20-30e környékén? Köszönöm!!
-
Topikgazda
válasz kory24 #99963 üzenetére
Szia,
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 18k
A ház sem a legszellősebb darab.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
kory24
őstag
Sziasztok!
i5 12600KF procim van, Be Quiet Pure Rock 2 hűtő van rajta, amit kevésnek érzek. Szeretnék rá vmi hatékonyabbat.
20-25k
Cooler Master MasterBox K501L RGB
MSI Pro B760-P Wifi DDR4
i5 12600KF és RX 6800
Kingston fury 32 Beast DDR4
Hatékony legyen, könnyű szerelhetőség.Köszi
-
Topikgazda
válasz Moonline. #99960 üzenetére
Szia,
A T120 egy túlárazott, alap felszereltségű hűtő. Kb. ezzel van egy szinten: [link] Utóbbi szinte a T120 feléért megy és ugyanazt tudja.Ne legyen batár, szeretem a szellős házat.
Akkor a házat is szellősre kell kialakítani megfelelő mennyiségű ventilátorral. Részemről az ajánlások:
Deepcool AK400 (R-AK400-WHNNMN-G-1) - 12k
Thermalright Burst Assassin 120 - 12k
ID-COOLING SE-226-XT ARGB SNOW - 16k
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 18kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Moonline.
aktív tag
Üdv!
5700X3D-t közbeszereznék, procis topikból irányítottak ide, azt mondják kevés már neki a gyári Wraith
15-20k
https://www.coolermaster.com/en-global/products/masterbox-5-white/
Gigabyte AB350-Gaming 3
5700X3D és Intel Arc B580
https://www.kingston.com/datasheets/HX432C16PB3K2_16.pdf
Ne legyen batár, szeretem a szellős házat.
RGB-s bohóckodás sem kell. NZXT T120-et néztem, az jó lehet neki?
Vagy arra hasonlító egyéb alternatív ötletek?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabcsi73 #99957 üzenetére
Szia,
Nézd meg kérlek ezt a videót, hogy rendben próbálod-e felszerelni?
https://www.youtube.com/watch?v=kT6yFBHH_qY
Ha továbbiakban is szükséged lenne segítségre, akkor kérlek azt ide írd:
CPU léghűtés kibeszélő
Ezt a topikot is figyelem.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
szabcsi73
csendes tag
Szia!
A Fortis 5 lett a döntés végül.
Na, ma jutottam oda, hogy be is szerelem. Nem fért el oldalirányban a keret, amire rögzítenem kéne. Leginkább ettől a 6 kis doboztól (lsd kép, ha sikerül feltölteni), és a leírás alapján az a "4+2 Digital Power Design IR Digital PWM Provider for High Performance Power IC solution". Így nem illeszkedne a CPU-ra, mert ferde maradna, igaz, nem eröltettem, de szemre sem volt egy szintben az alaplappal a
Mit rontottam el? Valakinek van valami tippje, mit tehetek?
Nagyon köszönöm. -
Topikgazda
válasz braunz #99953 üzenetére
Egy hűtő felszerelése nem komoly feladat, ha ennyire nem megy, akkor vidd szervízbe, vagy kérj meg valakit.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
válasz kedvesgabor #99951 üzenetére
Szia,
Sajnos nem tudom megmondani, de igazából tudásra nem szabadna nagy különbségnek lenni közöttük. A Peerless Assassin egy nagyon népszerű hűtő, azt hiszem fogalmazhatok úgy, hogy az egész Földgolyón, mert az USA-béli hardvertesztelő közösségek is áradoznak róla. Ha azt veszed, akkor nem tartom valószínűnek, hogy csalódnál benne. A három közül én is azt venném, mert nekem pozitív élményeim vannak a Thermalright hűtőkkel kapcsolatban, jelenleg is azt használok.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz braunz #99949 üzenetére
Szia,
A low profile hűtő miért elvárás, amikor belefér a torony is? Ekkora férőhelyű házba én nem ajánlok low profilet, mert nem látom értelmét, akkor hagyd rajta a gyári hűtőt és költeni sem kell rá.
10k alatt:
ID-COOLING SE-214-XT ARGB - 9k10k felett:
Thermalright Burst Assassin 120 - 12kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
braunz
tag
Sziasztok! Az alábbi konfighoz és processzorhoz szeretnék egy baráti árú és nagyon könnyen felszerelhető,lehetéleg,low profile hűtőt, eddig gyárit haszáltam egy ryzen 5 -2600 -hoz, A ryzen 7 hez esetleg elmenne a gyári amd?
max 15 ezer körül de nem baj ha 10 alatt van.
Zalmann Z1 neo
Asus rog strix B450f gaming
Ryzen 7 5700x és Asus RTX 4060 8gb.
Hyperx fury 4x 8gb ddr4
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.) ---
Előre is köszi a segítséget! -
Topikgazda
Személyes véleményeket/tapasztalatokat legyetek szívesek inkább itt folytatni: CPU léghűtés kibeszélő
[ Szerkesztve ]
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz Sgt. Chris #99945 üzenetére
nekem is peerless assasin van, i5 12400 on, de nekem az 50 fokot nem éri el, mondjuk van 4 venti a gépbe, ott jól jár a levegő is
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Topikgazda
válasz Sgt. Chris #99945 üzenetére
Szuper, akkor a hűtő végülis jól működik.
Nem ártana megtakarítani azt a gépet, meg az FSP Hyper is csereérett már.[ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
Na beépítésre került az Assassin, épp elfért... a házban mindenképp, de a RAM-ok tetejére felfekszik, konrétan, ha csak 1 mm el magasabb a RAM, akkor már nem tudom lehuzatni a foglalatra a hűtőt. Mindenesetre a működése közel hangtalan, a CPU tesztelés alatt 73-77fok max, általában ennél jóval kevesebb persze... [kép]
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Topikgazda
válasz kedvesgabor #99943 üzenetére
Szia,
A ház elég idejétmúlt konstrukció, azt is lehet, hogy érdemes cserélni. Feltételezem munkacélokra és renderelésre lesz használva a processzor (másra nem igen alkalmas), így vagy AiO-t tanácsolnék hozzá, vagy egy komolyabb, ikertornyos léghűtést.
Részemről:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 19k
ID-COOLING FROZN A620 BLACK - 23k
Deepcool AK620 (R-AK620-BKNNMT-G) - 29k[ Szerkesztve ]
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok,
30.000
Cooler Master N300
MSI MEG Ace X570
AMD Ryzen 9 5950X, MSI RTX 2070 Ventus
Kingston Fury Beast RGB 2x32GB 3600Mhz CL18-as
RGB nem érdekel, minnél csendesebb megoldást szeretnék, jelenleg egy EVGA CLC 240 és egy 'régi' Scythe Mugen5B-m is van, az egyik akár elég lehet?Köszönöm!
-
Topikgazda
válasz Gerzsonn05 #99941 üzenetére
Azzal szerintem nem fogsz rosszul járni.
-
Topikgazda
válasz Gerzsonn05 #99938 üzenetére
Szia,
Az A720 egy igen erős hűtő, véleményem szerint biztosan kiszolgálná a 7600x-t, arra nem tartom indokoltnak a 360-as AiO-t, de ez is olyan, hogy ki mit szeretne a gépébe építeni. Ezt neked kell eldönteni, hogy melyiket preferálod. Az A720-szal kapcsolatban még két negatívumot tudnék felsorolni. Az egyik, hogy magasabb fordulatszámon hangosak a ventilátorai, a másik pedig az, hogy mATX alaplapon a 140-es venti és a hozzá tartozó hasonló szélességű borda talán rá fog lógni a videokártya hátlapjára. Jobbik esetben nagyon megközelíti, rosszabbik esetben beleér. Ilyenkor nyilván cserélni kell a hűtőt és beindítani sem szabad a számítógépet. Teszt:
https://www.tomshardware.com/pc-components/cooling/id-cooling-frozn-a720-and-a620-review
Ami szerintem még szóba jöhet és a kisebb borda miatt kényelmesebben el is tud férni a gépházban:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 19k
ID-COOLING FROZN A620 BLACK - 23k
Deepcool AK620 (R-AK620-BKNNMT-G) - 29k[ Szerkesztve ]
-
Gerzsonn05
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, 2 hűtővel szemezek.
Egyáltalán szükségem van ilyenre ehhez a processzorhoz és ha igen melyik a jobb választás.
ID-COOLING FROZN A720 vagy ARCTIC LIQUID FREEZER III 360
35.000
Lancool 207
Asrock b650m hdv m.2
Ryzen 5 7600x, Rx7800xt
G.skill flare x5 32gb
- -
Topikgazda
válasz soldi3r #99932 üzenetére
ARCTIC Freezer 36 ACFRE00123A - 13k
Thermalright Burst Assassin 120 - 13k
ENDORFY Fortis 5 (EY3A008) - 17k
Zalman CNPS14X Duo Black ~ 20kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
válasz soldi3r #99930 üzenetére
A Brocken 3 elég lenne ezekre a procikra is. Nincs LGA1700 felerősítő készleted, vagy más az oka a váltásnak?
Szerk.: bár éppenséggel a mATX lappal gyanús, hogy bele fog lógni a VGA-ba.[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
1, Maradjuk 20k kornyeken, a fenti 3 viszonylag belovi az arat.
2, PureBase 500
3, Nem tudom, mATX lesz, talan ASUS PRIME B760M-K D4.
4, Talan 14400, vagy 12600. RTX2060, de az majd 4060-ra lesz cserelve.
5, HyperX KHX3200C16D4
6, nem kell semmi, tegye a dolgat, mint a mostani Brocken 3.E30 (oo=[][]=oo)
-
Topikgazda
válasz soldi3r #99928 üzenetére
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! Alaplapot es ezzel egyutt CPU-t es hutot is kell cserelnem.
A vegleges valasztas meg nincs meg, de valoszinuleg 12400/14400 vagy 12600/14600 lesz.
Elobbiekre eleg lenne egy NZXT T120? Utobbiakra pedig Alpenföhn Brocken 4 vagy Noctua NH-U12S redux?E30 (oo=[][]=oo)
-
Topikgazda
válasz M4T4D0R #99925 üzenetére
Mivel a topik címe is mutatja, itt semmilyen vízhűtéssel nem foglalkozunk. A rögzített hozzászólásban is ki van emelve:
-
M4T4D0R
tag
válasz MaddeNNNN #99924 üzenetére
Igazából az AIOt nagyon kerülöm, mert tudom, hogy ezek nem bírják sokáig. Pár év alatt elhullanak. Vagy a pumpa megadja magát vagy van valami ami meghal.
A léghűtést azért kedveltem mert igazából csak rápattintom a procira és kb a ventilátoron kívül(ami pár ezer ft) semmi baja nem lehet és nagyon sokáig kibírja.Milyen vízhűtést ajánlanátok ha picit tágabb a keret? Illetve mennyivel jobb a hűtése(csupán 2-3 fok vagy drasztikusabb mondjuk akár 10 fok is lehet)?
-
MaddeNNNN
őstag
válasz M4T4D0R #99922 üzenetére
Ahogy Rowon írja, arra nem levegő fog kelleni. Hiába veszel drága léghűtőt, egy bizonyos szint alatt nem fog drasztikus javulást mutatni.
30k fölött inkább AIO, egyszerűen a fizikai méretek miatt jóval jobban hűt mint bármelyik azonos árú vagy drágább léghűtés.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Topikgazda
válasz M4T4D0R #99922 üzenetére
Szia,
Pedig én azt mondom, hogy vegyél rá egy AiO-t, főleg a 9950x-re.Az általad leírtak közül az AK620-at választanám, más alternatíva nem igazán akad, csak 30k felett.
Deepcool ASSASSIN IV (R-ASN4-BKNNMT-G) - 39k
Cooler Master MasterAir M824 Stealth (CM-FAN-MAM-D8PN-318PK-R1) - 40kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
M4T4D0R
tag
Sziasztok!
Szeretnék CPU hűtőt vásárolni viszont számomra ez a téma teljes sötétség.
Jó lenne, ha kijönne 30e Ft ból kb.
be quiet! Pure Base 500DX (BGW37/BGW38)
MSI MAG B650 Tomahawk WIFI
Ryzen 7 7700x lesz benne, de lehet később rakok bele egy Ryzen 9 9950x utódot is így azt is ki kellene szolgálja.
Radeon RX 7600 XT
Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO
KF560C36BBE2K2-32
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)Lehetőleg csendesen tegye a dolgát és kizárólag léghűtésben gondolkodom!
A könnyű szerelhetőség sem hátrány persze de ez annyira nem fontos.Ezek amikben eddig gondolkodtam és kinézetre is tetszene:
be quiet! Dark Rock 5
be quiet! Dark Rock Pro 4
Deepcool AK620Valamelyik jó lehet esetleg?
-
jimpo
senior tag
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
Mivel (állítólag) 0 rpm-re leszabályozható benne a ventilátor
Nem minthogyha egy 400 - 600 RPM körül tekerő ventillátor olyan hangos lenne.
Passzívban hirtelen nagyobb terhelésnél, csak úgy hevül majd a szilícium. Persze tudom van aki szereti égetni....A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Topikgazda
ENDORFY Fortis 5 (EY3A008) - 17k
Mivel (állítólag) 0 rpm-re leszabályozható benne a ventilátor, így részemről ezt ajánlom.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Isual
veterán
15k
lsd előző hsz
lsd előző hsz
lsd előző hsz
G.Skill Flare X5 DDR5-6000 CL30-38-38-96 1.35V 32GB (2x16GB)
lsd előző hsz -
Topikgazda
Szia,
Kérlek a topikösszefoglalóban szereplő kérdéssor kitöltésével kérj ajánlatot:
-
SkiDev
őstag
Persze, remélem én is, hogy jó lesz.
rasotamas: Átnéztem, 7k körül láttam, de annyiért már nem éri meg a szállítással használtat venni, mert amúgy is veszek SSD-t és annak is kéne szállítást fizetni külön, így meg egyben lejön.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Isual
veterán
Sziasztok!
ASUS Prime AP201 házba, ASUS TUF GAMING B650M-E WIFI alaplaphoz, Ryzen 5 7500F AM5-9s CPUhoz keresek fél-passzív CPU cooler-t, ami asztali felhasználás során teljesen passzívan tud üzemelni.
Jelenleg is ilyenem van, félpasszív VGA és PSU mellé egy be quiet! 14 cm-es házventi mellett és megszoktam a csendet, ezt a vonalat szeretném tovább vinni az új gépben is.
Mit tudtok javasolni?
Köszi a segítséget!
-
-
Topikgazda
válasz SkiDev #99909 üzenetére
Puszta kíváncsiságból, ha beszerelted nekik, akkor vissza tudnál kérlek jelezni, hogy mit tapasztaltál ezzel a hűtővel kapcsolatban? Nem nagyon kapni már újonnan normális toronyhűtőket, amik a régebbi AMD és Intel tokozásokra rámennek, így kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud. Én nem vagyok hanyatt esve az LC Powertől, tápegységek terén igen rossz hírneve van neki, éppen ezért érdekelne, hogy ez a hűtő hogyan sikerült. Ránézésre jónak néz ki, normális felerősítő mechanizmusa van, 4 hőcsöves torony, 120-as PWM ventivel, szóval igazából minden alap adott hozzá, hogy normális hűtőnek lehessen nevezni.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Sajnos nem tudok vele mit kezdeni, valamiért nem engedi el a gépnek a kezét.
Egyben vették bő 7 éve valahonnan, nekik megfelel. Én is szívesen vettem volna inkább egy irodai ddr4 brandet, mint toldozgatni egy rég hallott platformot.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
Köszönöm, megbeszéltem vele, holnap rendelem.
Mondtam neki, hogy lehet kilóg a házból és nem lehet lezárni, azt mondta nem gond, eddig is nyitva volt.jimpo, rasotamas: Köszönöm a válaszokat! Tavaly(előtt) csináltam neki rajta pasztázást, de akkor is 90 fok felett volt, aztán ott elengedtük ezidáig a projektet. Megkaptam rá a keretet, remélem sikeres beruházás lesz.
-
jimpo
senior tag
válasz SkiDev #99903 üzenetére
Kapjon a hűtő friss pasztát.
Ha nem sűrűn, sokat megy ugyan mindegy. Esetleg valami hőcsöves, akasztós gyári megoldás... Ennél már csak drágábban lehet megoldani a dolgot.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
SkiDev
őstag
válasz vezeralmos2 #99904 üzenetére
Ilyen szinten nem szeretnék hozzányúlni.
Ha már egy hűtővel javulna, az is sokat segítene.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
vezeralmos2
senior tag
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy gépet, amit ráncba kéne szedni a lehető legkisebb összegből, mert havi 1-2x van bekapcsolva.
X4 860K van benne, az alap hűtő süvít, mint a sakál: 90-100 oC-on megy alapjáraton a processzor.
MB: Asus A88XM-E
RAM: 1x khx1866c10d3/8g
GPU: GT 740 1 slotos
Ház: Sima egyszerű fapados kockaház.Van még értelmes, csendes alternatíva? Az összefoglalóban lévő se903XT már nincs árukeresőn.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Minden mást ide -> CPU léghűtés kibeszélő[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- eBay
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...