Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz hszilard666 #22275 üzenetére
Én mikor kipróbáltam, egyből bele pörgettem 100+ órát. Nekem viszont a DLC-ktől ment el a kedvem, pontosabban, hogy a kardjaim tartóssága (érzésre) 2-3-szor gyorsabban kopott. Pár csata után javíthattam.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
PS4-en végigtoltam az alapjátékot 109 óra alatt (talán 35-ös szinten vagyok), persze még sok helyen van kérdőjel.
HoS-ba elkezdtem az első (mellék)küldetést, meg pár kérdőjeles helyszínt is felderítettem. Az alapjátékban a sok mellékküldetés miatt mindig magasabb szintem voltam ezért beletunyultam a harcokba, így most már a "zöld szintű" csoportban támadó embereket/szörnyeket is nehezebb levernem. Ami nagyon zavar, hogy 4-5 helyszín után "elkopik" a fegyverem. Nem tudom, hogy utóbbi miatt, de most már nem érzem, hogy "játszanom kell", így lehet pihentetem a játékot. -
Sanyi.mTs
addikt
Biztos igazatok van, én azt hittem, hogy a köd a képessége, nem pedig azt a lapot húzza ki
-
Sanyi.mTs
addikt
Gwynt meccs közben miért nem tudom megjátszani a vezért? Már többször előfordult. Ilyenkor piros korona van a vezér mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest