Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
És sajnos a nagyobb felbontás csak jobban meríti.
Nálam így esett ki az Ultra.
Nem jól egyensúlyoztak , de talán a jövő évi modellnél.De persze egyéni igények alapján mindenkinek más jön be, nekem ez a felbontás elegendő, nem kell több. Másnak meg az a fontosabb, vagy más epp.
Mindenki keresi a tökéletes mobilt az igényei mentén.( És persze a pénztárca)
-
Ultrat már Legendd letesztelte, de még agyalok mit tudok beszerezni, illetve pár emailt is írtam, hátha valahonnan jönne egy készülék.
-
Hát pont annyival kisebb aksi, ami miatt nincs meg a 2 napos üzemidő
13R-t azért vettem, mert már a GSMarena tesztje alapján is az üzemidő az erőssége.
Jönnek a 2 napos üzemidejű telefonok, és ez jó szerintem.
De ha eljutunk a 8-9 ezres aksiig, akkor a 3 nap sem elérhetetlen. ( CMF Phone 1 alacsonyabb teljesítményű SoC és jól optimalizált rendszerrel 2,5 napot ment nálam.)
Visszatérve, ha már Ultra, akkor illendo lett volna abba 6000 aksit beletenni, ha már a Realme GT7 Pro is nagyobb aksit tud ugyanannyiért.
-
lowzor
veterán
Na igen, de kijelző felbontásban meg az F7 Pro jobb.
A rendszer szubjektív.
Nekem mondjuk az F7 Ultra, ami igazán bejön, simán kiszurkolnám érte azt a pluszt, amennyivel drágább az F7 Pro-nál. A 6000 vs 5300mAh-s aksi közti különbség annyira nem izgat, ahogy a wireless charge hiánya sem. -
F7 Pro kamerákban gyengébb, rendszerben véleményes, nincs LTPO panel.
de legalább IP68-as.
F7 Ultra erősebb, de aksi gyengébb. És drágább, ennek ellenére nincs Wireless charge. A kínai modell elvileg LTPO , ezt hirtelen nem tudom.
A két modellt kellett volna összegyúrni.
A Poco sosem fog felérni a Xiaomik szintjére, ezért mindig fájó hiányosságai lesznek.Vagy egy Realme GT7 Pro. ( Ami lazán véve egy tuningolt 13R)
De most a héten a gyártók beindultak, jönnek a nagy aksis modellek.
( Ettől függetlenül az F7 Pro valószínűleg érkezik tesztre)
-
lowzor
veterán
Nice.
Mondjuk én ennyi pénzért inkább egy Poco F7 Pro-ra, vagy kicsit többért egy F7 Ultra-ra adnám le a voksom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Pár hete megérkezett hozzám tesztre a OnePlus 13R, amely úgy néz ki, átvette az uralmat nálam és hosszabb...
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest