Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20395 üzenetére
Zseniális játék, ebben itt mindenki egyetért veled.
Nekem volt olyan most az NG+ során, hogy megöltem egy, amúgy Witcher Megbízáshoz tartozó lényeket, mert pont ott rövidítettem az utat. Na, gondoltam is magamban, fasza, nem adja be majd a küldit (még fel sem volt véve). De beadta, és el is vezetett a vérnyom/szag akármi az adott helyre és ekkor "közölte" velem kedvenc witcher-em, hogy igen jártam már itt és korábban hidegre tettem a lényeket, de semmi gond, most legalább beszedem érte a pénzt! Komolyan, simán így lekezelte a játék, a hozzá tartozó monológ is meg volt írva, beszarás egyszerűen.u.i.:
Nyomjad tovább DLC-t, előbb a kék, majd a piros, mert túlfejlődsz az ajánlott szinten, a kérdőjelezést hagyd a legvégére, ha ki akarod maxolni, de sok értelme amúgy nincs. Max annyi, hogy találsz egy csomó eladható cuccot, meg fejlődsz kb. 1,5-2 szintet pluszba.Lenry: értem, ez kipróbálom. Mondjuk így ~10000 körüli sebzéssel sem élnek az ellenek csak pár csapást meg, sőt elég gyakran beadja az instant kill-t is.
-
fpatrik17
senior tag
Hát srácok... Mit is mondjak... Végigvittem a fő küldetés szálat. Itt a véghajrában volt h ogy könnyeztem, volt hogy tapsoltam a monitor előtt mint egy kisgyerek, férfiembör létemre.
Szétrobban a fejem, hogyan voltak képesek ezt a játékot így összerakni. Számomra felfoghatatlan mennyire aprólékosan, részletekbe menően meg van tervezve történet/játékélmény/érzelmi vonalon is ez az alkotás. Irgalmatlan mennyiségű munkát beleölhettek a lengyel cimborák. Részemről csont nélkül megnyerte minden idők legjobb játéka címet!
U.i.:
1 db Witcher küldim maradt a fő részből, utána mit javasolnátok? Hajkurásszam a kérdőjeleket, vagy kezdjem valamelyik DLC-t? Ha igen melyiket? lvl 32 az ajánlott a Hearts of Stone-hoz, 34 a Blood and Winehoz.
Jelenleg 35-ös vagyok.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Sikerült másodjára is megszerezni az Aerondight kardot
. Mondjuk "csak" 98-as, szóval nem a legerősebb Ezüstkard így a végén. Érdekes.
Tettettem bele slot-okat a Rúnaművessel és a Csonkolás bájolást. -
AMD Power
titán
Cirit megtaláltam. Már a császárnál is voltunk. Mennyi idő amire a végére érek? Kb? Most 3-4 napig csak mellék és Witcher küldetést csináltam előtte.
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Most játszok először a játékkal. Az lenne a kérdésem hogy Velenből vissza tudok-e menni a Déli Gyümölcsös kertbe? A térképen sehol se látom. Lenne ott még egy-két mellékküldim.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20382 üzenetére
Van pár küldetés, amit be kell fejezned a fő szál bizonyos pontjának elérése előtt, mert utána már nem tudod majd befejezni és automatikusan Sikertelen státuszba kerül az a küldi, de ezek mind mellék küldetések. Kincsvadászat maradhat későbbre, ahogy a kérdőjelek is. A DLC-t a fő történeti szál végeztével célszerű elkezdeni, mert annak is lesz egy fő történeti szála. A térképeden jobb oldalt az a sok kérdőjel, kb mind a "kék" DLC-hez tartozik. A "piros" DLC másik térkép, szóval nem is itt van.
Én úgy csináltam annó, hogy az összes mellék küldit megcsináltam, a kártyázás/lóversenyek kivételével, és csak utána mentem rá a fő szálra, itt a vége felé, ahol kb. most jársz.
Van egy küldi: Berengar pengéje, ami például Sikertelen lesz, ha nem fejezed be a fő szál bizonyos pontjának eléréséig. (azt nem árulom el miért, majd rájössz....).Kb ennyi, de majd a többiek kiegészítik.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Tudtommal ez a fő küldetéssorozatnak már eléggé a végefelé van. Kérdésem az lenne, hogy ha azzal végzek, akkor még ugyanúgy folytatódik tovább a játék és lehet a DLC és mellékküldiket csinálni? Vagy azt csak külön lehet a főmenü azon pontjában?
Temérdek kérdőjelet még nem szedtem össze, a hajókázósokból kb. alig valamit, mert az az idegeimre megy... viszont, ha főküldi végén töltőképernyő és vége a játéknak, akkor inkább megállok itt.
Itt látszik, hogy megannyi kérdőjelem van még, csak úgy berántott a fő storyline, hogy nehéz a hitvány kérdőjelekre rávenni magam.
Természetesen célom, hogy teljesen felderítsem a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Tudja valaki hogy merre találhatok bölényfűt? Fűárusoknál se szok lenni...
-
Peace
nagyúr
válasz
tibaimp #20367 üzenetére
[link] Itt is és még pár oldalon olvastam, hogy nincs HDR támogatás a PC-s verzióban.
Igen, ha a játék is támogatja (bekapcsolható funkció a beállítások menüben) és a tv-d is, akkor igencsak komolyan néz ki. Nem a 150-200k-s tv-ken, sajnos a minőségnek súlyos ára van. Az olcsóbb tv-kre is rádobják a HDR matricát, de sajnos technológiai korlátokból kifolyólag nem képesek olyan szinten megjeleníteni, ahogyan azt illene. Netflixen is már szinte minden tartalom HDR-el jön alapból, brutális látvány egy "Our Planet" doku sorozatnál is például. De Gears 5, Fallen Order is támogatja PC-n. Ettől függetlenül bőven megvan a PC előnye Witchernél, amire a PS nem képes. 60-80 FPS, brutálisan részletes textúrák és távoli tárgyak megjelenítése és kidolgozottsága. PS-en erről le kell mondani és adott a 30 FPS is, de engem a bődületes fényjáték totál magával ragadott. Nem tudom mennyire jön át a hulladék telefonommal, de igyekszem majd lőni Neked pár fotót.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Nem attól lettem idegállapotban, amit írtál, más, felb**tak....mind1...
Más: amit betettem képeket, az nem HDR? Mármint High Dynamic Range? Illetve, ha a TV-d támogatja a HDR-t, meg akkor a játék is, akkor még máshogy, másképpen néz ki?
Mert mostani tudásom szerint a HDR az a fénypászma beszűrődés a képbe, ami kitakar "kivakít" más grafikai elemeket, ezzel elérve, az igazi "szemembe világít a nap" élményt.
Nem így van?
Ha tudsz készíts fotókat, had pislantom meg! -
pulffy
őstag
Kaer Morhenbe csak sztori által lehet feljutni? Nem lehet esetleg felhajókázni?
Ugye ott van az egyik iskola cuccai. -
AMD Power
titán
A kodsziget mar lassan a vege mar a jateknak? Szovetgesek megvannak a vedelemhez.
-
pulffy
őstag
Hali. Van olyan főzet hogy farkasóra, 2-vel csőkkenti a tárgyak követelményszintét, azt kérdezném hogy ez meddig tart?
-
tibaimp
nagyúr
Megcsináltattam a kováccsal a Nagymesteri Medve páncél szettet, próbáltam vele játszani, de nem éreztem nagy különbséget a Macska szetthez képest, viszont a sebzés visszaesett ~7400/ 5600-ra a 10200/8200-ról, amit érezni. A páncél értéke ugyan annyi maradt, szóval így nem értem a nehéz páncélzat hasznát!
Csak példaként hozom fel a Skyrim-et, ahol a nehéz páncél szett jóval nagyobb armor rating-et ad, mint a könnyű páncél, na ott érezhetően nem sebeznek úgy az ellenek, de itt ez nincs meg! Pedig a novigradban található rúnaköves tud olyat "enchantolni" a páncélba, hogy minden ruhadarab könnyű páncélnak számít, így ezzel pedig egyfajta "csalást" lehetne elérni, ha ez az armor rating dolog működne. Nem tudom érthető volt-e? -
Redneck
nagyúr
Alapvetően kontroller párti vagyok az FPS-ek kivételével, de ennél emlékeim szerint fura volt, és az inventoryt körülményes kezelni. Na jó, teszek vele még egy próbát, ha már úgyis szinte elölről kezdem. Jobban szeretek a TV előtt heverni, mint a monitornál ülni.
-
-
Redneck
nagyúr
A harcrendszer nem tetszett, de kontrollerrel toltam sokáig. Azt hittem gyorsabb, kicsit hack'n'slash-esebb. Tegnap már egérrel és billentyűzettel játszottam, így jóval könnyebb volt.
Lehet nem kell a legelejéről kezdenem, mert van olyan mentésem ahonnan még van esélyem folytatni. Mivel kevés időm van játszani, nem bánom ha megspórolok 6-8 órát.
-
Kiss_R
tag
válasz
tibaimp #20321 üzenetére
Kimaxolni a kardok sebzését akkor tudod, ha lvl100-at első végigjátszás során kihúzod, és így indítasz NG+ játékot. Az item szintje max 100-as lehet (ehhez legalább lvl60-at el kell érni első körben), de ha lvl100 után indítasz új játékot, a kardok, páncélok értékei lvl140-esek lesznek. Én 61-es szinttel indítottam az új játékot, a cuccaim 100-as szintűek, de a kardok sebzése 101-es szintűek.
-
Redneck
nagyúr
Mások is találkoztak vele.
Ahogy olvasom beszoptam és kezdhetem elölről. Rájöttem miért emlékszem a küldetésre. Azért mert nem sikerült. Félbehagytam, és kimentem utánpótlásért, valamint fejlődni...Szomorú vagyok mert most megtetszett, de nincs kedvem újra elkezdeni az elejéről.
-
Redneck
nagyúr
Anno elkezdtem a játékot, de kb. 8-10 óra után abbahagytam, túl RPG-s volt nekem, plusz kontrollerrel nem jött át. A sorozat miatt újra kedvet kaptam hozzá, és elkezdtem a régi mentéstől, bill+egér kombóval.
Jelenleg ezt látom, itt elakadtam:
Hiába megyek le a katakombákba, és hiába követ a varázslónő, nem történik semmi. Ha átmegyek a térkép másik pontjára ahol a Vad Falkát jelzi, mutatja hogy a föld alatt kéne lennem. Nem értem mi van, ebben a videóban szerepel az egész küldetés. Anno ezt megcsináltam, emlékszem is rá, most mégis ezt mutatja. Nem tudom hogy tudnám a portált előhozni, és hogy kapjam el a Vad Falkát.Lehet valami bug és azért van mert anno 1.31-es mentésem volt, ez meg már 1.32-es verzió?
[ Szerkesztve ]
-
user333
friss újonc
Üdv,
Kérdésem lenne:
A Fehér Gyümölcsöskertnél a fogadónál megjelent egy hatalmas szörny.(abszolút legyőzhetetlen) Annak utánanéztem, hogy a tehenek pusztítása miatt jött. A játék további menetét befolyásolja? Be tudom fejezni a küldetéseket (pl.: főküldetés, stb..) Nem tudok bemenni a fogadóba se tőle. Már elég sok órát belefeccoltam a környékbe (kérdőjelekbe)
köszi a segítséget
-
törölt tag
harmadszori nekifutásra megszoktam a harcmodort, király ez a játék
jobb későn mint soha
-
pulffy
őstag
Hát beszarok ezeken a feliratokon eskü.
nem tudom ki készítette de hatalmas pacsi neki
és a játéknak is. Eddig valahogy nem nagyon érdekelt. Már vagy 2 éve megvan de mindig halsztottam. Viszont a Vaják lenézése után mondtam magamnak hogy itt az ideje ezt kijátszani.
-
tibaimp
nagyúr
A Kincsvadászat küldetések során megtalálod a witcher cuccok fejlettebb ábráit, amit aztán egy mester szintű kovács megcsinál neked, úgymond fejleszti a szettet.
faragojof: NG+, a játék újrakezdte az idő számolást. A GOG szerint pont: 333óra 33perc
a teljes játékidő eddig.
-
AMD Power
titán
Szegeny Geralt-rol ezt a hulye bali "alarcot" hogyan tudom levenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Ingatlanos topic!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest