-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20395 üzenetére
Zseniális játék, ebben itt mindenki egyetért veled.
Nekem volt olyan most az NG+ során, hogy megöltem egy, amúgy Witcher Megbízáshoz tartozó lényeket, mert pont ott rövidítettem az utat. Na, gondoltam is magamban, fasza, nem adja be majd a küldit (még fel sem volt véve). De beadta, és el is vezetett a vérnyom/szag akármi az adott helyre és ekkor "közölte" velem kedvenc witcher-em, hogy igen jártam már itt és korábban hidegre tettem a lényeket, de semmi gond, most legalább beszedem érte a pénzt! Komolyan, simán így lekezelte a játék, a hozzá tartozó monológ is meg volt írva, beszarás egyszerűen.u.i.:
Nyomjad tovább DLC-t, előbb a kék, majd a piros, mert túlfejlődsz az ajánlott szinten, a kérdőjelezést hagyd a legvégére, ha ki akarod maxolni, de sok értelme amúgy nincs. Max annyi, hogy találsz egy csomó eladható cuccot, meg fejlődsz kb. 1,5-2 szintet pluszba.Lenry: értem, ez kipróbálom. Mondjuk így ~10000 körüli sebzéssel sem élnek az ellenek csak pár csapást meg, sőt elég gyakran beadja az instant kill-t is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fpatrik17
senior tag
Hát srácok... Mit is mondjak... Végigvittem a fő küldetés szálat. Itt a véghajrában volt h ogy könnyeztem, volt hogy tapsoltam a monitor előtt mint egy kisgyerek, férfiembör létemre.
Szétrobban a fejem, hogyan voltak képesek ezt a játékot így összerakni. Számomra felfoghatatlan mennyire aprólékosan, részletekbe menően meg van tervezve történet/játékélmény/érzelmi vonalon is ez az alkotás. Irgalmatlan mennyiségű munkát beleölhettek a lengyel cimborák. Részemről csont nélkül megnyerte minden idők legjobb játéka címet!
U.i.:
1 db Witcher küldim maradt a fő részből, utána mit javasolnátok? Hajkurásszam a kérdőjeleket, vagy kezdjem valamelyik DLC-t? Ha igen melyiket? lvl 32 az ajánlott a Hearts of Stone-hoz, 34 a Blood and Winehoz.
Jelenleg 35-ös vagyok.Köszi!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Lenry
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
Sikerült másodjára is megszerezni az Aerondight kardot . Mondjuk "csak" 98-as, szóval nem a legerősebb Ezüstkard így a végén. Érdekes.
Tettettem bele slot-okat a Rúnaművessel és a Csonkolás bájolást.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
-
AMD Power
titán
Cirit megtaláltam. Már a császárnál is voltunk. Mennyi idő amire a végére érek? Kb? Most 3-4 napig csak mellék és Witcher küldetést csináltam előtte.
-
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Most játszok először a játékkal. Az lenne a kérdésem hogy Velenből vissza tudok-e menni a Déli Gyümölcsös kertbe? A térképen sehol se látom. Lenne ott még egy-két mellékküldim.
-
tibaimp
nagyúr
válasz fpatrik17 #20382 üzenetére
Van pár küldetés, amit be kell fejezned a fő szál bizonyos pontjának elérése előtt, mert utána már nem tudod majd befejezni és automatikusan Sikertelen státuszba kerül az a küldi, de ezek mind mellék küldetések. Kincsvadászat maradhat későbbre, ahogy a kérdőjelek is. A DLC-t a fő történeti szál végeztével célszerű elkezdeni, mert annak is lesz egy fő történeti szála. A térképeden jobb oldalt az a sok kérdőjel, kb mind a "kék" DLC-hez tartozik. A "piros" DLC másik térkép, szóval nem is itt van.
Én úgy csináltam annó, hogy az összes mellék küldit megcsináltam, a kártyázás/lóversenyek kivételével, és csak utána mentem rá a fő szálra, itt a vége felé, ahol kb. most jársz.
Van egy küldi: Berengar pengéje, ami például Sikertelen lesz, ha nem fejezed be a fő szál bizonyos pontjának eléréséig. (azt nem árulom el miért, majd rájössz....).Kb ennyi, de majd a többiek kiegészítik.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Tudtommal ez a fő küldetéssorozatnak már eléggé a végefelé van. Kérdésem az lenne, hogy ha azzal végzek, akkor még ugyanúgy folytatódik tovább a játék és lehet a DLC és mellékküldiket csinálni? Vagy azt csak külön lehet a főmenü azon pontjában?
Temérdek kérdőjelet még nem szedtem össze, a hajókázósokból kb. alig valamit, mert az az idegeimre megy... viszont, ha főküldi végén töltőképernyő és vége a játéknak, akkor inkább megállok itt.
Itt látszik, hogy megannyi kérdőjelem van még, csak úgy berántott a fő storyline, hogy nehéz a hitvány kérdőjelekre rávenni magam. Természetesen célom, hogy teljesen felderítsem a játékot.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
scyllarus
veterán
válasz #68216320 #20379 üzenetére
Ja, rémlik. Ott van a 101-es szintű Pénztáros, és a dialógusból bármelyik opciót is választod ("Kér táskát?", "Van hűségkártyája?", "Készpénz vagy kártya?", ) mindenképp lehúz pár orennel?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
pulffy
őstag
Tudja valaki hogy merre találhatok bölényfűt? Fűárusoknál se szok lenni...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Peace
nagyúr
válasz tibaimp #20367 üzenetére
[link] Itt is és még pár oldalon olvastam, hogy nincs HDR támogatás a PC-s verzióban.
Igen, ha a játék is támogatja (bekapcsolható funkció a beállítások menüben) és a tv-d is, akkor igencsak komolyan néz ki. Nem a 150-200k-s tv-ken, sajnos a minőségnek súlyos ára van. Az olcsóbb tv-kre is rádobják a HDR matricát, de sajnos technológiai korlátokból kifolyólag nem képesek olyan szinten megjeleníteni, ahogyan azt illene. Netflixen is már szinte minden tartalom HDR-el jön alapból, brutális látvány egy "Our Planet" doku sorozatnál is például. De Gears 5, Fallen Order is támogatja PC-n. Ettől függetlenül bőven megvan a PC előnye Witchernél, amire a PS nem képes. 60-80 FPS, brutálisan részletes textúrák és távoli tárgyak megjelenítése és kidolgozottsága. PS-en erről le kell mondani és adott a 30 FPS is, de engem a bődületes fényjáték totál magával ragadott. Nem tudom mennyire jön át a hulladék telefonommal, de igyekszem majd lőni Neked pár fotót.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Nem attól lettem idegállapotban, amit írtál, más, felb**tak....mind1...
Más: amit betettem képeket, az nem HDR? Mármint High Dynamic Range? Illetve, ha a TV-d támogatja a HDR-t, meg akkor a játék is, akkor még máshogy, másképpen néz ki?
Mert mostani tudásom szerint a HDR az a fénypászma beszűrődés a képbe, ami kitakar "kivakít" más grafikai elemeket, ezzel elérve, az igazi "szemembe világít a nap" élményt.
Nem így van?
Ha tudsz készíts fotókat, had pislantom meg!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
válasz pulffy #20358 üzenetére
Felhajózni egyébként sem lehetne, mert a Kaer Morhennél folyó Gwennlech a Buinaba ömlik, az pedig a Praxeda-öbölbe torkollik, ami fent van északon, majdnem Blavikennél.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pulffy
őstag
Kaer Morhenbe csak sztori által lehet feljutni? Nem lehet esetleg felhajókázni?
Ugye ott van az egyik iskola cuccai.Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
AMD Power
titán
A kodsziget mar lassan a vege mar a jateknak? Szovetgesek megvannak a vedelemhez.
-
nagyúr
válasz pulffy #20346 üzenetére
Ahogy Lenry írja, egy - játékbeli - órán át tart, ahogy a neve is mondja. Mármint nem Lenryé, hanem a potié. Angolul egyértelműbb, hiszen Wolven Hour és nem mondjuk Wolven Watch.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pulffy
őstag
Hali. Van olyan főzet hogy farkasóra, 2-vel csőkkenti a tárgyak követelményszintét, azt kérdezném hogy ez meddig tart?
-
tibaimp
nagyúr
Megcsináltattam a kováccsal a Nagymesteri Medve páncél szettet, próbáltam vele játszani, de nem éreztem nagy különbséget a Macska szetthez képest, viszont a sebzés visszaesett ~7400/ 5600-ra a 10200/8200-ról, amit érezni. A páncél értéke ugyan annyi maradt, szóval így nem értem a nehéz páncélzat hasznát!
Csak példaként hozom fel a Skyrim-et, ahol a nehéz páncél szett jóval nagyobb armor rating-et ad, mint a könnyű páncél, na ott érezhetően nem sebeznek úgy az ellenek, de itt ez nincs meg! Pedig a novigradban található rúnaköves tud olyat "enchantolni" a páncélba, hogy minden ruhadarab könnyű páncélnak számít, így ezzel pedig egyfajta "csalást" lehetne elérni, ha ez az armor rating dolog működne. Nem tudom érthető volt-e?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Redneck
nagyúr
Alapvetően kontroller párti vagyok az FPS-ek kivételével, de ennél emlékeim szerint fura volt, és az inventoryt körülményes kezelni. Na jó, teszek vele még egy próbát, ha már úgyis szinte elölről kezdem. Jobban szeretek a TV előtt heverni, mint a monitornál ülni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Redneck
nagyúr
A harcrendszer nem tetszett, de kontrollerrel toltam sokáig. Azt hittem gyorsabb, kicsit hack'n'slash-esebb. Tegnap már egérrel és billentyűzettel játszottam, így jóval könnyebb volt.
Lehet nem kell a legelejéről kezdenem, mert van olyan mentésem ahonnan még van esélyem folytatni. Mivel kevés időm van játszani, nem bánom ha megspórolok 6-8 órát.
-
Redneck
nagyúr
Akkor úgy írom, hogy sosem érdekelt ez a stílus, de a Witcher megtetszett. Menet közben kellett rájöjjek hogy nem annyira az én világom a harcrendszer. Második nekifutásra jobban bejött, de most felb*szott hogy kezdhetem elölről.
-
Kiss_R
tag
válasz tibaimp #20321 üzenetére
Kimaxolni a kardok sebzését akkor tudod, ha lvl100-at első végigjátszás során kihúzod, és így indítasz NG+ játékot. Az item szintje max 100-as lehet (ehhez legalább lvl60-at el kell érni első körben), de ha lvl100 után indítasz új játékot, a kardok, páncélok értékei lvl140-esek lesznek. Én 61-es szinttel indítottam az új játékot, a cuccaim 100-as szintűek, de a kardok sebzése 101-es szintűek.
-
Redneck
nagyúr
Mások is találkoztak vele.
Ahogy olvasom beszoptam és kezdhetem elölről. Rájöttem miért emlékszem a küldetésre. Azért mert nem sikerült. Félbehagytam, és kimentem utánpótlásért, valamint fejlődni...Szomorú vagyok mert most megtetszett, de nincs kedvem újra elkezdeni az elejéről.
-
Redneck
nagyúr
Anno elkezdtem a játékot, de kb. 8-10 óra után abbahagytam, túl RPG-s volt nekem, plusz kontrollerrel nem jött át. A sorozat miatt újra kedvet kaptam hozzá, és elkezdtem a régi mentéstől, bill+egér kombóval.
Jelenleg ezt látom, itt elakadtam:
Hiába megyek le a katakombákba, és hiába követ a varázslónő, nem történik semmi. Ha átmegyek a térkép másik pontjára ahol a Vad Falkát jelzi, mutatja hogy a föld alatt kéne lennem. Nem értem mi van, ebben a videóban szerepel az egész küldetés. Anno ezt megcsináltam, emlékszem is rá, most mégis ezt mutatja. Nem tudom hogy tudnám a portált előhozni, és hogy kapjam el a Vad Falkát.Lehet valami bug és azért van mert anno 1.31-es mentésem volt, ez meg már 1.32-es verzió?
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz faragojof #20314 üzenetére
Köszi
Piszkáltam egy kicsit a karaktert illetve szerezem egy 100-as szintű kardot ezüst/acél (nem witcher, mert az max 97-es sajnos), így szerintem kimaxoltam a lehetséges sebzést, íme (és meglett a 10000+ )A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
scyllarus
veterán
válasz pulffy #20315 üzenetére
Korábban írtam, pont ugyanebben a cipőben járok én is
Korábban nem értettem, mi olyan nagy szám ebben a játékban, most nem értem, hogy nem tetszhetett korábban."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
user333
friss újonc
Üdv,
Kérdésem lenne:
A Fehér Gyümölcsöskertnél a fogadónál megjelent egy hatalmas szörny.(abszolút legyőzhetetlen) Annak utánanéztem, hogy a tehenek pusztítása miatt jött. A játék további menetét befolyásolja? Be tudom fejezni a küldetéseket (pl.: főküldetés, stb..) Nem tudok bemenni a fogadóba se tőle. Már elég sok órát belefeccoltam a környékbe (kérdőjelekbe)
köszi a segítséget
-
törölt tag
harmadszori nekifutásra megszoktam a harcmodort, király ez a játék jobb későn mint soha
-
pulffy
őstag
Hát beszarok ezeken a feliratokon eskü. nem tudom ki készítette de hatalmas pacsi neki és a játéknak is. Eddig valahogy nem nagyon érdekelt. Már vagy 2 éve megvan de mindig halsztottam. Viszont a Vaják lenézése után mondtam magamnak hogy itt az ideje ezt kijátszani.
-
tibaimp
nagyúr
A Kincsvadászat küldetések során megtalálod a witcher cuccok fejlettebb ábráit, amit aztán egy mester szintű kovács megcsinál neked, úgymond fejleszti a szettet.
faragojof: NG+, a játék újrakezdte az idő számolást. A GOG szerint pont: 333óra 33perc a teljes játékidő eddig.
-
AMD Power
titán
Szegeny Geralt-rol ezt a hulye bali "alarcot" hogyan tudom levenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gaming notebook topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -50% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest