Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
-
Kiss_R
tag
válasz stefi76 #19196 üzenetére
Amit a B&W-nal leműveltek, az tényleg durva.
Az alap játék és a HoS sem kutya, de a végére ha lehet, még jobban odatették magukat. Nekem Beauclair pl jóval kidolgozottabbnak tűnik, mint mondjuk Novigrad (amire így sem lehet panasz), bár lehet, csak a fény és színorgia teszi ezt.
A mellékküldik is zseniálisak, amik Touissantban várnak.[ Szerkesztve ]
-
stefi76
tag
Na meló mellett most jutott időm a kiegre, csak a B&W van meg, direkt a "vége" miatt ezt vettem meg.
Nos, azt hittem eddig, ez a játék gyönyörű illetve tökéletes.
Aztán átmentem Toussaint-be....Brutál.
Látvány, hang, zene, hangulat....
Meg aztán ránéztem a térképre, konkrétan ez egy plusz játék, nem kiegészítő.Nem tudom, mi képes ezt ebben a kategóriában megugrani a bármikor is, annyit tudnék elképzelni a jövőben, hogy bővítek egyszer valamikor talán egy 4K/60 fps max beállításra képes gépet + monitort és leülök úgy végigjátszani.
Elképesztő számomra, amit tud ez a játék, fantasztikus.
-
Kiss_R
tag
válasz LendvaiFeri1 #19192 üzenetére
Van még bőven tennivaló, ha még "csak" ott tartasz
Én még azon röhögtem nagyon, amikor a Wild Hunt utolsó küldisorozata miatt visszahajóztunk Skelligére a varázslónőkkel. Leszálltam a hajóról, mentem a küldetés után, majd vissza a hajóra. Még csak lent voltam a partnál, de már lehetett hallani, miről beszélnek a nők. Ha jól emlékszem, Fringilla mondta Margharitának, hogy a hajón lévő nők közül csak ő és Ciri nem volt meg Geraltnak, de ne aggódjon, ő (mármint Rita) is sorra fog kerülni. Nem pontosan ez volt a szöveg, de valami ilyesmi volt. -
LendvaiFeri1
addikt
Pár hónap kihagyás után kezdtem el újra, akkor a torzafiókáig jutottam. Most az óriásölő kölköt kell megkeresnem. Nagyon beszippantott a világa, konkrétan alig tudom abbahagyni. Remélem sok van még a végéig...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
dannyl
addikt
válasz TheNewDawn #19188 üzenetére
Mindig bírtam a kicsit kettyós nőket
-
Anubris
őstag
Ha már szóbajöttek a csajok.
Az első részt én nem vittem végig. Most kicsit olvasgattam róla.
Nah ott Geralt mindenkit IS meghúzott.
Talán sírbanyát nem, de lehet csak azért mert nincs a játékban.3 bruxa/alp egyszerre, boszorkány, parasztlány, prostik, nah és a kedvencem Lady of the Lake Itt a teljes lista.
-
TheNewDawn
addikt
válasz dannyl #19187 üzenetére
Valóban nem, számomra sem volt egy tizedmp ig sem kérdés hogy Triss vagy Triss Mondjuk ahhoz képest, hogy abszolút megosztottság és kb 50-50% a választási arány világszerte és tényleg olvastam mindkettőre kb 15526 érvet ( meg ellenük is) , azt még Yenre ( a legnagyobb fanoktól sem) soha eddig, hogy " azért mert szimpatikusabb ( Ugye NPC k is elég sok negativ megjegyzést tesznek iránta alapból Keirán át, Skeligén kb mindenki IS, Cerys, Vesemir, stb) De félre ne érts, abszolút nem kritizálni akarom a választásod, csak tényleg furcsa volt az érv
-
dannyl
addikt
válasz TheNewDawn #19186 üzenetére
Ezen mondjuk nem fogunk összeveszni, de nekem nem volt kérdés, hogy Yen vagy Triss. Yen lett, mert szimpatikusabb, jobban bejön a stílusa, szerintem szebb is. A könyveket nem olvastam.
Gwynt: Volt, hogy csak azért indítottam el a játékot, hogy nyomjak pár kört. Akár 1-2 órát is el tudtam játszogtni vele. Zseniális lett. Nem is értem azokat, akiknek nem tetszik.
-
_drk
addikt
Én csak azt nem értem, Triss miért ilyen gyenge lap? Kb a legrosszabb hős lap, mert se nem 10es se képesség sincs.
De még lehetne beszélni a sok 1-2es lapróp, mert a 4esek még használhatóak ha nincs fullos deck-ed. Bár én a végére még a 6osokat is kiszedtem, de még a hős kartyák is a szörnyeknél vannak csak képesség nélkül de oda kell a jó töltelék lap. -
Lenry
Topikgazda
-
Kiss_R
tag
Az északi mellett még a skellige paklival játszottam viszonylag sokat, köszönhetően a B&W-nak. Az is elég erős volt, ha összejött a Cerys, Olaf, Olgierd, meg Dandelion csapat, akkor tudott büntetni. Mondjuk többször nem jött össze a "nagy kombó", mint igen, de még féllábúként is izgalmas meccseket lehetett ezzel a paklival játszani.
-
_drk
addikt
válasz PAtr0n #19179 üzenetére
Én nagyon ráfüggtem!
Amíg az északi paklival nyomtam, addig volt izgalmas. Ott még számított milyen lapokat kapok és az ellenfélnek mi jön ki. (ügye sokszor hiába nem jött le nekem semmi, ha az ellenfélnek se sok jó lapja volt még simán lehetett nyerni.)
Skeligén megszerezve a szörnypaklit, meg a "tünde" pakli maradékát már nincs nagy izgalom. Még a zöldekkel ha nagyon nem jön semmi lehet sz*pni, de az ellenfél nem nagyon pakol le 3 kör alatt 60-as értéket. De a szörny pakli azóta is kedvencem! A játék elején nem is nagyon lehet ellene játszani, mikor a 3. körben még lejön a 3 banya rá a duplázás és 36-os egyből.
Viszont ha neked is meg van minden lap, szerintem verhetetlen! -
perge666
veterán
Nekem is nagy kedvenc a Gwent.
Iphonera hónap végén elérhető is lesz,már várom. -
PAtr0n
addikt
Én kifejezetten élveztem a a Gwentet, volt 1-2 emlékezetes meccsem ami rohadt szoros volt, noha ezek már mind a játék közepe-vége fele voltak, tipikus kémekkel, dummy-kkal, felégetésekkel egymást agyon szopatós körök, volt hogy annyira vert márt a szívem a party közben, mint soha egy csata közben sem a végigjátszás folyamán, aztán amikor egy felégetéssel elvert (ami persze az utolsó lapja volt), úgy ment a szép beszéd, mint amikor Mucsiék lementek a pincébe a biztosítékszekrényhez
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
_drk
addikt
válasz Kiss_R #19177 üzenetére
Először mikor elkezdtem PC-n, nekem se ment a gwent. Hagytam is a fenébe. Aztán másodikra PS-en, valahogy az elején jobbak voltak a meccsek, és ha nyersz pár jó lapot az északi pakliban, és a kis parasztokat már alázod, na ott jön meg a kedved. De ha az elején nem jönnek a lapok, úgy tudom a kereskedők nagyjából randomba adják, meg hát egy csomót meg se lehet verni az elején. pl Oxenfurtban a 2 kovácsot.
De ha csak lent a kis falvakban veszed/nyered a lapokat, jó kis pakli össze lehet szedni északnak a katapultokkal és az egymást erősítő lapokkal.
Mondjuk ha tudja az ember mit csinál, a gép nem is nagyon veri el egy idő után.[ Szerkesztve ]
-
Kiss_R
tag
Szerintem is alapvetően jó volt a gwent a Witcherben. Mármint azután, hogy sikerült egy épkézláb paklit összerakni.
Az elején sajnos nagyon kiegyensúlyozatlan volt, még a legkönnyebb fokozaton is rengeteget kellett szívni, mire a randomisten úgy döntött, hogy megnyerhettem a partit. Nagyon sok bukó volt a báróval, meg az oretoni random emberrel, mire beadta a győzelmet (mondjuk a vizimai embert elsőre legyőztem a szinte basic paklival, pedig állítólag ő elég jó játékos...). Miután sikerült összeszedni legalább 2 kémet meg 1-2 álcát az északi királyság pakliba, azután tudtam élvezni a gwentet, mert akkor már nem csak a szerencsén múlt a győzelem, hanem nekem is volt beleszólásom. -
penge111
addikt
Én megvettem 2-3 hónapja ps4-re, mert imádtam a gwentet, de még nem értem odáig, hogy kipörgessem. Viszont valahol azt olvastam, hogy automta opció is van, ami megnyeri neked a csatát és koncentrálhatsz a történetre... Bár így nem tudom, számomra sokat vesztene a játék az értékéből.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Zolás
addikt
-
penge111
addikt
Akinek hiányzik a Witcher világa, annak ajánlom figyelmébe a játék spin offját: Thronebreaker, persze nem árt szereti hozzá a gwentet sem, de gondolom ezt a játékot itt sokan ismerik.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Sanyi.mTs
addikt
Biztos igazatok van, én azt hittem, hogy a köd a képessége, nem pedig azt a lapot húzza ki
-
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #19166 üzenetére
Nem, a vezér képessége az, hogy kihúz egy ködlapot a pakliból, és kijátssza, ahogy Leftpaw is írja. Ha nincs a paklidban ködlap, akkor értelemszerűen nem tudja kijátszani. Amit _drk írt, ott a vezérlap képessége nem az, hogy kihúz egy jó idő kártyát, és kijátssza, hanem az, hogy megszünteti minden időjárást befolyásoló lap hatását.
Egyébként nagyon egyszerű, tegyél be egy ködlapot a paklidba, és nézd meg, hogy így ki tudod-e játszani a vezérlapot.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Nem erre gondoltam, hanem amikor a vezér képessége például: húzz egy felhőszakadás lapot, és játszd ki azonnal.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #19160 üzenetére
Ami eszembe jut elsőre: van olyan vezér lap, amelynek passzív hatása van, nem lehet kijátszani, illetve ha a vezér időjárást befolyásolna, akkor az aktív paklidban lennie kell a megfelelő lapnak (eső, szép idő, stb.).
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Sanyi.mTs
addikt
Gwynt meccs közben miért nem tudom megjátszani a vezért? Már többször előfordult. Ilyenkor piros korona van a vezér mellett.
-
TheNewDawn
addikt
Nem, egyáltalán nem Eleve csak a főstory és a lényegesebb mellékküldik során rengeteg hely van, ahol ha másképp döntesz, akkor teljesen másképp alakul a dolog, és nem is beszélve arról, hány olyan van, ahol az se mindegy, mikor keresed fel, másképp be sem adja a küldetést, tényleg érdemes Xletails youtube csatiját megnézni, hány ún. rejtett quest van a játékban, persze csak akkor, ha már az ember nem akar több meglepit.
-
_drk
addikt
válasz TheNewDawn #19157 üzenetére
Hát, max kisebbek vannak nem? Ha a településeket nézem, mindet könnyen fel lehet keresni, hirdető tábla meg a fel kiáltó jeles küldik nagy része ott van.
Útközben lehet többet elhagyni de az sokszor csak ilyen kis szaladj el, menj vissza egyszerűek.
-
Zolás
addikt
Lassan egy éve pihen, a file korrupt lett, egy újrakezdés kellene, de már az elején ideges leszek. Mindattól függetlenül, hogy leverte a skyrimot a minden idők legjobb játéka trónról, nem megy az újrázás.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nekem nem megy, tudom mi fog történni, mit hogyan kell csinálni, idegesít. Mikor jön egy küldetés amire nem vagyok kíváncsi, vagy csak hosszú és elunom, akkor már inkább kilépek, és játszok mást. Rohadt jó játék, egy csomó mindent nem csináltam meg benne, de akkor sem megy.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
pomk
őstag
Na, megvolt a BaW is. Ahogy utána olvastam,
a lehető legrosszabbat sikerült kihoznom belőle: mindenki meghalt. A végén pedig Triss várt a háznál. Mivel eltűntek az elsődleges küldetések, és még az a szekció is, így gondolom ez a vége. Beszélgetünk és flörtölünk Trissel a teraszon? -
Xelloss
tag
A Garin Villa jelenlegi tulajdonosa és a lánya. Erőszakkal szállásolták ott el magukat Olgierdék és alakitottak ki a "főhadiszállást". Josen Garin (ő telepedett le 200 esztendeje itt) leszármazottai lehetnek és valoszinűleg már egy gazdag kereskedő család. Azt mondja Olgierd az egyik verzióban a lánynak, nem ő miatta halt meg az apja. Ezt lehet sarkasztikusan értelmezni, azaz nem ő vágta le a fejét vagy a parancs felsőbb szintekről érkezett. (Radovid) [ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Anubris
őstag
Számos verzió van. Sztem sok nem derül ki a csávóról, sztem a bandájukhoz tartozik csak valami nem szimpatikusat tett. Nálam egyik verziónál életben maradt, a lány meg nem csinált semmit Olgierddal. Aztán olyan verzió is van amit te írsz, hogy megölik és elkezdesz Olgierddal harcolni, ekkora kiderül, hogy halhatatlan, vicces jelenet amúgy érdekes legalább youtubeon megnézni, de ez a jelenet pl már a trailerben is le lett lőve annó. -
pomk
őstag
A "herceg" alatt kit értünk? Ha a Tükörmester, akkor nem teljesen értem milyen halálát követő eseményekre utalsz? Más: emlékszem egy videóra a YT-ról, amikor Geralt megérkezik Olgierd és bandája égő házához és egy csaj meg egy fickó kivonszol egy másik fikcót majd lefejezik egy tuskón. Legalábbis nálam így volt... Viszont a videóban Geralt megvédi a megkötözött csávót és elkezd harcolni Olgierddel. Spoiler veszély miatt nem néztem végig a videót, de kíváncsi vagyok hogy ki volt a megkötözött csávó és mi lett ennek a párbajnak a vége? Meg lehet már itt ölni Olgierdet? Vagy ha legyőzöd a párbajbanm akkor így derül ki, hogy halhatatlan? Nem úgy mint nálam, hogy a lefejezett csávó lánya döfi szíven Olgierdet? -
nagyúr
válasz Anubris #19136 üzenetére
Nem akarta különösebben a herceg halálát, nyilván maga is meg tudta volna ölni, de egyfelől hagyta, had szenvedjen, másfelől magasról tett az egészre, ami érthető, hiszen nem voltak már érzései. A felhívást is valószínűleg unalomból tette fel, hátha valaki megöli a herceget. Az már más kérdés, hogy a herceg halálát követő eseményeket nem láthatta előre. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Anubris
őstag
válasz TheNewDawn #19135 üzenetére
Most ha én jól értettem ez a srác előtte is egy fosztogató, martalóc, nem tudom hogy nevezik erőszaktevő emberke volt. A játékban ilyenek a banditák, renegátok. Ezeket simán legyakjuk gondolkodás nélkül. Néha ezeknél is előkerülnek levelek, hogy nem voltak mindig ilyenek, csak így hozta az élet stb, de kit érdekelt . Érdekes, hogy ha halhatatlan miért nem ő ment neki az elátkozott hercegnek. Korábban véget vethetett volna az öldöklésnek. Persze akkor Geralt nem nagyon került volna be a képbe, de érdekes, hogy ezt nem kérdezte meg Geralt Olgierdtől. -
TheNewDawn
addikt
válasz Xelloss #19134 üzenetére
Na ezekért IS nem tudtam/tudom sajnálni egy kicsit sem Olgierdot. Aki üzletet köt az ördöggel ( márpedig ha valaki nem totál agyilag zokni az tudhatja hogy nem fog majd minden földi jót a semmiért ajándékba kapni) amiben ráadásul a testvérét is feláldozza gond és lelkiismeret furdalás nélkül, az részemről zéró irgalmat/kegyelmet érdemel. -
Xelloss
tag
Illetve nem mondta, hogy mikor is kell fizetni. Azon a napon semmi nem történt. "In this transaction Olgierd also gives up somebody that he loves, Vlodimir, whom is brutally murdered the next day during a raid." Vlodimir, ugye a Redaniai Szabad Csapatok második embere és ha jól emlékszem Olgierd pont nem tudja megmenteni másnap. Valószinűnek tartom, hogy a Niilfgaardi Elit lovasságba/Scoiatelbe futottak bele valamelyik háború idején. [ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
pomk
őstag
Ha jól értettem a testvére sajnos az apró betűs rész áldozata lett. Bár ebben nem vagyok 100% biztos, mert azt tudom hogy valami olyasmi volt a szerződésben hogy egy számára értékes dolgot kell feláldoznia azért cserébe amit kért. De hogy ez meg volt nevezve hogy a testvére lesz, az nem rémlik. Szerintem apró betű. -
pomk
őstag
Jogos, egyetértek, de a bombázás valahogy nem az én világom.
Viszont tegnap újraosztottam a pontjaimat (megint ) melee - alchemy buildre. Hááát, ég és föld a sign buildhez képest. Az új builddel fast attack / whirl kombóval ütésenként 2500 - 3000 között sebzek, kritikus 4000 - 5000 között decoctionakkal tele.
Ezzel szemben a sign build esetén kimaxolt Aard ~1200, Ygni ~1500 - 2000 sebzést adott...
Nem is értem, hogy hogyan lehet ekkora különbség és kiegyensúlyozatlanság a 2 build között???(#19126) _drk
Egyetértek. Részben.Nekem azonban kicsit máshogy jött át a sztori. A párbeszédekből én azt szűrtem le, hogy Olgierd és Csipkerózsika őrült szerelembe esett, de mivel Olgierd egy alacsonyabb kasztból származott így a szülei nem nagyon engedték kibontakozni a szerelem virágát. Olgierd azért kereste fel Master Mirrort, hogy tegye gazdaggá és "szerencséssé". Master Mirror szokásához híven megfogalmazott egy apróbetűs résszel teletűzdelt szerződést, amivel szépen kihasználta Olgierd elkeseredett helyzetét. Ezek alapján Olgierd volt számomra az egyértelmű döntés. Azt viszont nem teljesen értem, hogy a démonidézésbe is ezért kezdett (ami miatt leégett a házuk), vagy az már azért volt hogy segítsenek neki a démonok legyőzni a Master Mirror-t? -
nagyúr
Nagyon sokat használom a különféle bombákat, legtöbbször kombinálva őket. A játékban kvázi nincs range fegyver, mivel a mini számszeríj legfeljebb galambok meg fojtólidércek ellen hasznos valamennyire. Ahogy indul a harc, már pörögnek is az ellenre a különféle bombák, roppant hatásos harcnem. Itt egy régi (elég rossz minőségű) videó pl.
Kellően magas szinten ezeket a bónuszokat adják a skillek:
- pirotechnika: minden bomba +150 sebzést biztosít és +25%-ot a potik hatóidejére
- hatékonyság: minden bombából 9 db lehet nálad és +25%-ot a potik hatóidejére
- fürtös bomba: minden bomba 6 további részre esik szét és mind külön sebez és emellett +25% a potik hatóidejéreEladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
_drk
addikt
PS-en retek lassú a menü. Nem jó kilépkedni. A gyors elérés a kaja melletti 3 slothoz meg kevés szerintem alchemy buildhez.
Tegnap végére értem a heart of stone-nak. Combat build sokkal jobban működik mint a sign-os.
De nem is az a lényeg, nagyon el gondolkoztamhogy a végére ki mellé álljak. Ugye mind2 elég nagy g*ci, és engem sose érdekeltek a nagyhatalmú lények mit csinálnak az emberekkel, azok ebben a világban úgy is csak szívnak. Királyokkal és varázslónokkel ötletünk meg ezreket vagy legalábbis benne vagyunk a közepében. Itt már egy tükörmester nem oszt nem szoroz. Meg hat Olgierd is megérdemelte mert neki is csak gazdagság kellett aztán nagy bandita lett belőle. Legszivesebben mindkettőt megoltem volna. -
Zolás
addikt
Van auto apply oil mod, így automatikusan minden csatánál felkelni a megfelelő olajat.
-
pomk
őstag
Bombákra van értelme ennyit kiosztani?
Egyébként általánosságban egyetértek (#19117) _drk poszttal. Én is adtam egy (újabb) próbát a magic buildnek. Látványos, érdekes, de sajnos elég nehézkes vele haladni Blood and Broken Bones! szinten. Azt hiszem én is vissza fogok térni a combat buildhez. A kérdés már csak az, hogy mit válasszak mellé? De mivel alchemy buildem még soha nem volt, valószínűleg azzal fogom kiegészíteni. Egy dolog miatt aggódom, hogy itt ahhoz hogy igazán ki tudjam hozni a maxot belőle, iszogatni kell a potionokat, olajozni kell a pengéket és mire kikeresem inventoryból hogy épp melyik potion és olaj lenne a legjobb megőszülök.
-
Anubris
őstag
Ezt is most találtam. Ha Radovid életben marad akkor white orchard-nél találkozhatsz ezzel a résszel.
Amúgy xLetalis szokott nagyon jó videókat felrakni amiben sok olyan jelenet van ami lehet kimaradt egyeseknek.
-
TheNewDawn
addikt
Én azért bízom benne, hogy fogunk kapni előbb-utóbb, itt példának okáért emlithetném a Divinity 2őt, jelenleg nálam ez áll a játékipar csúcsán a Witcher 3 al holtversenyben, sajnos a Red Dead 2 őt nem állt módomban kipróbálni.
Most igy fejből nem emlékszem már milyen buildeket toltam,de azt tudom, hogy a 3 végigjátszásom során legnehezebben se volt gondom egyszer sem, ellenben a DLC k ben már többször is, ott néha vissza is vettem egyet a nehézségi szinten.Érdemes mindennek utánaolvasni pontosan mit is ad, megéri, mint minden RPG ben
Hogy Geralthoz jobban illene Yen? Szerintem pont nem, illetve már izlés kérdése. Annak ellenére, hogy Trisst preferálom, nem esne nehezemre leírni, ha a Yenes befejezés tetszett volna jobban ( nyilván a 3 végigjátszás alatt egyszer őt is választottam azért) de nem ez a helyzet, a Trisses jön ben sokkal jobban.
Yen mellett tényleg inkább csak Cirit tudnám felhozni, na de ő inkább csak addig szabadna hogy faktor legyen, amig kislány, igy felnőttként már azért hadd ne ő döntse el a dolgokat
Azért is írtam, hogy Geralt valszeg őt választaná, mert amilyennek megismertük Geraltot ( meg a witchereket) a könyben, az mellé a jellem mellé valóban sokkal jobban illik Yen. Igen ám, de a CDPR jól megkavarta a dolgokat, és Geralt úgy gondolja a játékokban, hogy ő jobb ember is tudna lenni, mint amilyen valójában, akár érzelmeket is fel tudna néha vonultatni és nem mindig a hires witcher semlegességet választani ( ilyen alapon tojjunk a királygyilkosra , a SKeligei uralkodóválasztásra ,meg arra hogy ki legyen Észak Királya stb ))) és ha ebből a szempontból nézzük, akkor bizony egyértelműen ezt Triss tudná/tudja kihozni belőle, aki mellett érzelemdúsabb/vidámabb/kiegyensúlyozatabb/jobb ember, izé witcher lehetne Geralt. -
nagyúr
Az a skill, ami nagyban növeli a sebzést, az Eufória lesz. Nálam így szokott kinézni NG+-ban a build. Gyors támadások, Quen és minden más Alchemy.
-
Kiss_R
tag
Én első végigjátszás után adrenalin rush + farkas szett kombóval játszottam (yrden jel és gyors támadások), de elég nehézkes volt a használata. Kipróbáltam még a piercing cold + farkas szett (aard és gyors támadások) buildet is, az vicces volt, de nem volt rá garancia, hogy a fagyasztó aard a kritikus pillanatban robbantja az ellent.
Végül maradtam az eufória + mantikór szett kombónál (főzetek + gyors támadások). Betolsz 4 mutagén főzetet, és még utána is van lehetőség egy kisebb potion elfogyasztására. Kegyetlen nagy buffot tud így a karakter felhalmozni, 2-3 élet regeneráló már elég a túléléshez halálfutamon is. NG+ során 40-es szintű péncél és kard szettel játszottam egészen a főküldetések végéig (az egész NG+ halálfutam volt nálam), addig nem is volt szükség a fejlesztésre (Touissantban viszont már karcsú, persze arra elég volt, hogy összeszedjem a legendás mantikór szettet). Legendás szettel meg kb megállíthatatlan Geralt.
Ezt a skill leosztást használom (egyedül az ökölharcokhoz használtam a fleet footedet, olyankor valamelyik general skillt arra cseréltem le - ):mondjuk még így is nagyon sokat szívtam, mire a gwynt bajnokságon a korcs tündét le tudtam verni [ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Lassan a HoS kieg végére érve már csak bemerészkedek ide. (Spoiler miatt nem mertem.)
Ps-en toltam most végig, csak ajánlani tudom konzolon is. A mostani patch-ekkel (Ps hardver) mintha sokkal jobban is menne a játék és kevesebbet is tölt.A játékról annyit, hogy szerintem ennél jobbat a jelenlegi játékipari hozzáállással nem fogunk kapni. Cyberpunk fps mivoltával vannak kétségeim, plusz egy városban létrehozni az openworld-öt is kemény dió lesz, de szurkolok nekik.
Buildben: Amit észrevettem, hogy a Sign build a végére nagyon kipukkadt. Alapjátékban 2. nehézségi szint és szint felskálázással mondhatni könnyű volt. Az Igni az embereket egyből megölte, a végére felhúztam mellé az Yrdent-t ami alapból még gyengítette őket meg az alternatívja is szép sebzést okozott.
Viszont a kiegben semmire nem mentem velük. Éppen hogy csak csipkedték a skillek az ellenfeleket.
Tisztító főzet, majd minden ment a combatra+catschoolgear így legalább van 1k-s sebzésem és ha bejön a krit egyből meg is halnak szinte.
Itt olvastam vissza, hogy van valami alchemy skill ami nagyban növeli még a sebzést de azt nem találom, szerintem azt ki patch-elték a játékból.Combat buildre ti mit használtok?
(#19098) TheNewDawn: A párválasztással én is így voltam! Én személy szerint Triss választottam volna, de Geralt-hoz jobban illik Yen. Még csak nem is a múltjuk miatt, mivel mindkettővel van neki. Max Ciri billenti kicsit Yen felé.
Konkrétan nekem a fiatal még nagy kalandvágyú, Geraltot bálványozó csaj vs a felnőtt érett nő, aki egy szinten van a már érett sok mindent megélt Witcherrel.[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz TheNewDawn #19081 üzenetére
Esetünkben egy ember és egy MI.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Anubris
őstag
Alvás előtt egy kis remix, egész jó lett.
-
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #19103 üzenetére
Hangulatra nálam még mindig az első rész viszi a prímet minden anakronisztikussága ellenére. A Vizima környéki falvak, a mocsár, maga Vizima, a zenékkel nagyon egyben van.
-
dannyl
addikt
válasz GypsFulvus2 #19105 üzenetére
Nem lett volna olyan rossz, de mégis
-
GypsFulvus2
őstag
Azért számíts rá, hogy ott láthatóan még tanulták a szakmát a CD projectnél, meg kb tizedennyi erőforrással rendelkeztek - ez meglátszik a játékon. Ugyanakkor nagyon hangulatos és jó a története, gyönyörűek a zenéi stb. Végül is, azzal a játékkal írták be a nevüket a komoly stúdiók közé.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Deck
titán
válasz GypsFulvus2 #19101 üzenetére
Mások írták ezt azért is kérdeztem rá. De akkor köszi a véleményeket mindenkitől felrakom azt is
[ Szerkesztve ]
PS5
-
GypsFulvus2
őstag
Botrányos? Amikor megvettem anno a játékot a 12 éves unokaöcsémnek, kb. 10 perc alatt sajátította el. Szóval aki szerint botrányos, annak valamilyen fogyatéka lehet. Az irányítás és a harcrendszer épp hogy a legkönnyebb a három játék közül, így a harc legnehezebb fokozaton játszva is unalmassá válik egy idő után. Akkor még nem volt saját játékmotor, így a Bioware-től licenszelték az aurorát, azt alakították át, azért lett ilyen.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest