Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Anubris #19136 üzenetére
Nem akarta különösebben a herceg halálát, nyilván maga is meg tudta volna ölni, de egyfelől hagyta, had szenvedjen, másfelől magasról tett az egészre, ami érthető, hiszen nem voltak már érzései. A felhívást is valószínűleg unalomból tette fel, hátha valaki megöli a herceget. Az már más kérdés, hogy a herceg halálát követő eseményeket nem láthatta előre. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
.LnB
titán
válasz Anubris #19071 üzenetére
Én pedig mindig is az Aard-ra esküdtem. Kitünő bénítás. [link] Mondjuk ez már egy elég fullos endgame build. Csak így utólag belegondolva, a videóba a build-et is megmutathattam volna, nem csak a használatát.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lenry
Topikgazda
válasz Anubris #19010 üzenetére
az első végigjátszás alatt én is a Tükörmestert segítettem, mert az volt egyszerűbb és meg Olgierd nem lopta be magát a szívembe. a többi esetben viszont mindig neki segítettem, mert már inkább a tragikus antihőst láttam benne mint a seggfejet.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kiss_R
tag
válasz Anubris #19010 üzenetére
Szerintem:
Itt két rossz közül kell választani, de Gaunter nagyobb rohadék, mégiscsak az emberekkel játszadozik. Persze Olgierd is távol áll minden jótól, de ha úgy nézzük, Gaunternek nagyobb az impact faktora az emberek világára nézve, sokkal veszélyesebb, mint Olgierd. Az lehet, hogy a játék során azt magyarázza, ő csak a rossz embereket szivatja, de egy olyan lénynél sosem lehet tudni, mikor gondol egyet, és pusztán heccből száll rá azokra, akik nem érdemlik meg a "törődését". -
Anubris
őstag
válasz Anubris #18948 üzenetére
Most a következőket olvastam a neten.
A nem GOTY változatban elért acsik nem mennek át a GOTY editionra. És a savek sem.
Tehát lehet, hogy megvannak felhőben a mentéseim, de ahhoz le kell töltenem a goty mentes változatot?
És aztán manuálisan átmásolni a saveket a GOTY save games mappába?Alapból nem értem, hogy miért csak most lett GOTY a játék nekem.
-
nagyúr
válasz Anubris #18911 üzenetére
Én story & sword!-ön játszok, szal ezek a nehézségek számomra ismeretlenek. Nem igazán kedvelem az elhúzódó harcokat, meg, hogy minden bokorban élet-halál harcot vívjak kóbor kutyákkal.
Az a kard egyébként egy csóri kis cucc, csak a családnak jelent sokat, szóval, ha el tudnád adni, még kevesebbet kapnál érte. Geralt a regényekben egyébként kifejezetten vékonypénzű, legtöbbször kajára sincs pénze, nemhogy ruhára, páncélra, fegyverre. Ha nem városokban vagy varázslónőknek, királyoknak dolgozik épp, akkor egy-egy kisebb szörny elirtásáért pár tojást, egy tál levest, meg egy halom szalmát kap éjszakára, amin elaludhat. Szóval inkább ez a realitás, minthogy a falusiak több száz koronával fizessék ki.
Én meg közben már a lápon járok, közel 20 óra játék után.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lenry
Topikgazda
válasz Anubris #18871 üzenetére
nah, így már sokkal könnyebb
ez egyébként a Páholy, a kép bal szélétől jobbra haladva:
Ida Emean aep Sivney, Assire var Anahid, Triss Merigold, Margarita Laux-Antille Vengerbergi Yennefer, Philippa Eilhart, Francesca Findabair, Frigilla Vigo, Tancarville-i Sheila, Sabrina Glevissig és Keira MetzGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
válasz Anubris #18847 üzenetére
Tősgyökeres nilfgaardiként és Anna Henrietta másod unokatestvéreként vajon hogy lesz színesbőrű?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
dannyl
addikt
válasz Anubris #18794 üzenetére
Nekem egyedül Geralt az, aki miatt bizakodó vagyok, de a többi csajt meg se ismerem. Nem karakterhű egy kicsit sem. De talán tudja feledtetni, ha egy vérbeli Witchert kapunk, nem egy "minden részben más szörnyet kell levadászni" sztori nélküli gagyiságot, mint a Xéna, vagy társai...
-
Lui04
aktív tag
válasz Anubris #18753 üzenetére
Disable storybook videos: Dandelion nem mesél betöltés közben.
No Indignant NPCs: A járókelőket nem tudod fellökni, ha neked jönnek nem jajgatnak.
Monsters Come Out At Night - No Random Encounters During The Day: A szörnyek, kutyák, farkasok nagy része, amik az erdőkben és tisztásokon vannak éjjel jönnek csak elő.
Roboto Condensed Bold Font: Roboto betűtípusra cseréli a játék szövegeit. Ez vastagabb és nagyobb is valamivel az eredetinél, ezáltal jobban olvasható.
Original Witcher Armor sets colors: Visszaállítja a páncélfestés bevezetése előtti állapotra a witcher szettek színét és textúráját.
Witcher 2 Bricks and Roofs: A tetőket és a téglás falakat a witcher 2 textúráira cseréli.
modBetterIconsEnglishUpdated: Felszerelés menüben és a gyors eszköztárban lévő olajak, bombák, főzetek ikonjaira ráírja a nevüket, így azok könnyebben beazonosíthatók.
More Robes: Új páncélokat ad a játékhoz, egy része a witcher 2-ből van. -
Methionyl
senior tag
válasz Anubris #13925 üzenetére
Szerintem az hogy
bement a varázslónőkhöz a szobába nem gond mivel eddig 2x vittem ki a játékot mind2x be mentem vele és witcher lett a vége. A királyt kell teljesen hanyagolni és hazudni neki. They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
dannyl
addikt
-
Šolaire
veterán
válasz Anubris #12681 üzenetére
Én úgy emlékszem ott válik ketté a sztori, és befolyásolja a végét de nem most volt már majd kijavítanak
nekem úgy rémlik hogy ha syannát elvisszük detlafhoz akkor adja a mesevilágot meg a jó befelyezést ha nem visszük el hanem orianát és az ős szálat választjuk az adja a rosszabb véget de ugye azt tudjuk nincs igazán jó vagy rosz ebben a játékban. [ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
liwz_13
csendes tag
válasz Anubris #11159 üzenetére
Igen! Persze a hairworks nincs bekapcsolva, szemely szerint ugysem sokat nyom a latba, legalabbis nalam. Van egy fu mod, asszem vmi ultragrass, az is durvan letolja az fps-t, azt sem ajanlom mindnekinek
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
Lenry
Topikgazda
válasz Anubris #10632 üzenetére
lehet attól is segítséget kérni?
a beszélgetések szálai nagyon arrafelé mutattak, hogy mindenképp Mesevilág lesz a dolog vége, meg annyira durván kidolgozott szál volt, hogy nem is gondoltam, hogy kihagyható.na majd a következő végigjátszáskor
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Xeper
csendes tag
válasz Anubris #10203 üzenetére
Ha 10 stackes karddal ölsz meg valamit, akkor robban egyet (nullázza magát), és permanensen kap 2 sebzést (maximum (szinted- kard szintje)*10 -ig mehet a bónusz). Ha később veszed fel a kardot, akkor szintenként 9-cel magasabb lesz a sebzése (mindig a te szinted-1 magasságban kapod meg a küldetés végén). Tehát mielőbb megszerzed, annál magasabb lehet a végén a sebzés (+1/szint)... de a történettel haladva én pl gyorsabban fejlődtem már, mint a +10/szint sebzést összeszedhettem volna (NG+ után mentem B&W-ba, így potenciálisan kb 35 sebzéstől estem el... éljenek a perfekcionisták )
@Sexmonky: csak láthatod, hogy mire számíthatsz a kard képességeit illetően. Másrészt talán kicsit szívesebben kaszabolod a szörnyeket egy nevesített legendával,mint egy azonos képességű faággal.
-
elektrotank
aktív tag
válasz Anubris #9499 üzenetére
Az hogy lehetséges? Mondjuk tény, én már jóval előbb lerendeltem, de akkor se igazán értem.
laceszgamer: Pontosan, ezért szeretjük a CD-s srácokat. Amúgy az első DLC is hasonló felszerelésű, annyi, hogy ott posztert nem adtak az előrendelőnek, de ezt most bepótolták!
Együtt a csapat: [link]
(sajna a középső talán kicsit csálén áll, dehát na, semmi se lehet tökéletes! )GrG1210: Nekem nem telefonáltak.Max. akkor, ha becsöngetnek hozzátok és nem nyit senki ajtót...
[ Szerkesztve ]
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Anubris #8550 üzenetére
jah tényleg, asszem ha ez lesz a sorsa akkor van is egy mini mellékküldi Trissel, amiben le kell szedni a holtestét és eltemetni tisztességesen. de az tuti h Radovid kinyírja steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
S1M0N
senior tag
válasz Anubris #6933 üzenetére
Hát igen, az nem lenne rossz, én az előző két rész végigjátszásakor is használtam az útmutatókat, főleg a döntéseknél nézegettem őket, hogy a lehető "legjobb" megoldást válasszam.
Sokszor a 3. résznél hiányzott is ez, első körben el is szúrtam a befejezést, de egy mentés visszatöltéssel megkaptam a számomra legjobban tetsző befejezést.Plusz annyi apró felfedezni való van a játékban, hogy valamit csak úgy találtam meg, hogy fórumon írtak róla, hogy van...
-
elektrotank
aktív tag
válasz Anubris #6304 üzenetére
Csak el ne rontsák. Vajon ki lenne jó Geralt-nak? Hm. Tom Hardy A testalkata és a színészi munkája megfelelne hozzá. Viszont, egy kis CGI majd lehet elkélne, hogy jobban hasonlítson rá. Mindenesetre ha hűek maradnak a regényhez, akkor jó lehet. De ez sokszor nem szokott sikerülni.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
tibee77
őstag
válasz Anubris #6257 üzenetére
Ne mär, miert nerfelnek varäzslatot?Ennyire op volt vagy mi?En meg most arra mentem rä, hogy kimaxoljam az ignit erre most cseszhetem....Igaz, hogy egy witcher-nek a kardjäval kell faszän apritania, nem egy varäzslo tipus de azt remeltem, hogy azert azzal is lehet majd szepen haladni.Igaz, eddig meg nem volt komoly problemäm semmivel, amiota megvan a hatekonyabb griff set, azota simän keresztül megyek az 5-6 szinttel magasabb ellenfeleken is.Mondjuk en csak a 2. nehezsegi fokozaton jätszok.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
BaLee
addikt
válasz Anubris #5934 üzenetére
Én is sokáig agyaltam rajt végül úgy döntöttem miért ne próbálnám ki.
Ruhám egyik részére rátettem, hogy harcban 100% eséllyel dobjon rám egy queen pajzsot, az egyik kardomra azt, hogy a fegyver és a páncél kovácsnál történő élezés és javítás után ne veszítse el a plusz értékeit a másikat már felejtettem de olyan túl tápos dolgokat nem ad. Bár nem fejlesztettem maxra a műhelyt, nem volt már rá 15 ezrem a végén.
-
nagyúr
válasz Anubris #5905 üzenetére
Aham, akkor ott lesz a gond. SetPointot használok az egéren, és nem nagyon értelmezi a hosszan nyomvatartást vmiért Witcher 3 alatt, emiatt le kellett vennem egérről a witcher-érzéket is, mert ott is gond volt ezzel. Megnézem, mit lehet kezdeni ezzel SetPointon belül, aztán max leteszem ezt a funkciót is klaviatúrára.
-
brumi1024
veterán
válasz Anubris #5879 üzenetére
Én nyomtattam egészen jó minőségben kártyapaklit (konkrétan 10-et, annyian jöttünk össze ezzel az igénnyel) valahol 800 forint környékére jött ki így egy darab. Nem műanyag, vagy műanyag bevonatos, de azóta is használom(~1 éve), teljesen jól tartja magát. Érdemes összeállni többen, úgy fajlagosan olcsóbb. Sajnos a helyet nem tudom megmondani, nem én intéztem, de google segítségével lelt rá az illető.
-
-
marcusa
addikt
válasz Anubris #5834 üzenetére
Köszi! Találtam is egy használható leírást hozzá:
http://www.usgamer.net/articles/the-witcher-3-wild-hunt-all-places-of-power-locations:-)
-
S1M0N
senior tag
válasz Anubris #5822 üzenetére
Ja, közben szerkesztettem a hozzád való részt: rákerestem, majd legközelebb én is ilyen válaszokat adok.
Más:
Amúgy most értem a kiegészítő végére, kb. 27 órát töltöttem el a játékkal, igaz, még csinálgattam a witcher iskola páncéljait, de még mindig nem sikerült remekmívűre fejleszteni mindent... A medvéből hiányzik még a páncél, csak nem találok 1-2 alkotóelemet...Nagyon jó kis kaland volt ez is, erős szereplőkkel megfűszerezve.
Szóval összességében, a Steam szerint 214 óráig tartott az első végigjátszásom, ami igen ár/érték bajnok. Ennyi időt egy végigjátszással még soha nem töltöttem el, bár én az első két részt is 75-75 óra alatt játszottam végig. Igaz, én többször is vissza szoktam tölteni a mentéseket, hogy megnézzem a többi válasz hatásait is.
Ami küldetések megmaradtak: Gwent - Gyűjtsd össze mind, valamint a két bugos jáde szobrocskás küldetés.
Egy sikertelenné vált küldetésem is lett, de az is valami bug miatt, amiről többen is panaszkodtak, mert a feladatot megoldottam.Azért az durva, hogy "random" (felkiáltójeles, vagy anélküli) eseményekkel még most is találkoztam, amik olyan lvl. 8-asok voltak. Itt tényleg be kell járni minden egyes négyzetcentimétert, mert soha nem tudhatjuk, hogy miről maradunk le.
Felfedeztem az összes kérdőjeles helyet, de rengeteg barlang, meg egyéb felfedezhető dolog nem "szürkült be", vagyis kellene ott még lennie valaminek, vagy csak szimplán bugosak, mert hiába vizsgálom át minden részüket, nem találok semmit sem.
Amúgy van valami barlangban lévő tünde rom, ahol szobrokat kellene forgatni, ott tudja valaki, hogy mit kellene csinálni? Pontosabb leírásra nem emlékszek, de nem küldetés része volt.
Szóval én most egy darabig hanyagolom a witcher játékokat, ez egy igazán hosszú és remek kaland volt.
Ha meg kell nevezni egy igazi "next-gen" játékot, akkor egyértelműen a Witcher 3 lenne a válaszom. Korszakalkotót hoztak létre a CDP-nél, nem csak megjelenésben, hanem tartalmilag is. Nincs unalmas, ismétlődő mellékküldetés, nem is beszélve a fő cselekményszálról. Egyedül a kérdőjelek kutatásába lehet beleunni, ha csak azokra vadászik az ember.
Számomra a Witcher 3 az év játéka, bár én ezt már a megjelenés előtt is tudtam. Egy remek játékra számítottam, de messze túlszárnyalta az elképzeléseimet!
-
S1M0N
senior tag
válasz Anubris #5819 üzenetére
Mármint a hajótörés utánra gondolsz?
Éjfélkor kellett volna találkozni a kiszabadítónkkal, nem? De amúgy meg mindenképpen el kellett volna menni Olgierd-hez, szóval akkor mindegy volt.Nem tudom te milyen válaszokat adtál, természetesen én is elleneztem a lefejezést, de nálam harc nem volt... Meg is lepődtem, hogy a trailerben látott "majdnem lefejezős" jelenet nálam kimaradt. Csak a csaj általi karddal átszúrós rész volt. Na, most megnéztem milyen válaszok kellenek, majd legközelebb... (#5818) ingalls
Igen, ott én azzal szívtam, hogy egyszerre mentem neki mindegyiknek, sokadik alkalommal jöttem rá, hogy egyesével kellene... Aztán olvasva a szörnyhatározóban (csak a harc után olvasható), ott is le van írva, hogy a leggyengébbtől a legerősebbig vannak rangsorolva, és sorrendbe állítva. [ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz Anubris #4909 üzenetére
CDG-nél pl. még csak értesitést kérhetsz, és majd a megjelenés előtt tudod leadni a tényleges megrendelést. 576-nál meg nem veszed át a terméket, ha nem akarod, 3 napig tartják.
(#4908) FireKeeper: Tudom, anno néztem is redditen, hogyan készitettek ilyen paklikat, de nekem nincs rá energiám. A kieget úgyis megvenném, akkor már egy kicsivel többért ott a kártyás változat dobozosan.
(#4907) szgergely: Mondjuk nem értem benne a logikát, mert ha a két másik pakli volt benne, akkor ezek pont hogy kiegészitenék azt. Inkább más lehet a dologban szerintem.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest