Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz J.Hetfield #18182 üzenetére
B&W-ban lehet megszerezni. Nem túl esztétikus, az tény de +1800 életerőt ad, ami NG+-ban jól jön már az elején is. Most kezdtem a DLC-ket, szal hamarosan össze lesz kalapálva egy nagymesteri medveszett, és akkor megy az aranybogár a fogasra.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lenry
Topikgazda
válasz J.Hetfield #17784 üzenetére
Vlodimirnek pont ez a lényege.
az a fajta Helyi Menő Csávó, akiről nem tudod hogy miből van mindig pénze minden hétvégén szétcsapni magát, egy szakadt BMW-je van, meg minden héten másik plázapicsa nője, miközben egy gyökér.
és ami a legrosszabb? még élvezi is.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
miauut
tag
válasz J.Hetfield #17708 üzenetére
De jó lenne, ha az eszedbe jutna Toussaintban van ez a boltos??
[ Szerkesztve ]
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
S e t h
nagyúr
válasz J.Hetfield #17330 üzenetére
Elég komoly rajongója vagyok a filmeknek, de ez a srác nagyon komoly nyomot hagyhatott a képkockákon, ha kapásból semmi sem ugrik be róla.
Lassan már ott tartunk, hogy ha vki hasonlít Geralthoz, az már nagyon jó lenne a szerepre.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
chopin42
addikt
válasz J.Hetfield #17330 üzenetére
Pics@ba...ezt a nyálas képű, színészkedni nem tudó, 12 egy tucat (arcra, nem fizetésre) b.zigyereket az egyik legnagyszerűbb hősnek...Írnék cifrábbat is, de nem akarok bant....
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
PeAdam
tag
válasz J.Hetfield #15900 üzenetére
Mondanék énis egy hosszabb véleményt, mert szerintem az a lassan 2 év mostmár amit a játékkal töltöttem, megérdemli. Semmi előzmény és az első, második rész ismerete nélkül, kizárólag a pozitív vélemények miatt kezdtem neki annó a Witcher 3-nak 2 évvel ezelőtt.
Akkor nem gondoltam még, hogy lesz egy ilyen játék, amit tényleg soha nemlehet megunni. Számomra is messze ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam. Az elképesztően jó történet és játékmenet is már önmagában kiemelné a többi game közül, de ez hogy magunk alakíthatjuk az eseményeket és ez mellett még ilyen mennyiségű tartalom van a játékban, ezt tényleg semmilyen más game nemtudja megközelíteni a mai napig.
Épp az agyon hájpolt és ajnározott Ac Originssel játszom, de csak nevetek néha rajta mennyire gyermeteg és primitív mind a történet, mind a párbeszédek, meg a küldetések is meg úgy amblokk az egész a Witcher 3-hoz képest. Szerintem a cipőjét sem pucolhatja.
Vissza térve a játékhoz külön kiemelném a fantasztikus mellékküldetéseket. Ebben a játékban nem azért csinálod őket, hogy grindolj és cuccokat, itemeket gyűjts, hanem a mellékküldetések is borzasztó jól kidolgozottak, megrázó és fantasztikus történeteket rejtenek, vannak AAA címek, ahol a fő szál még annyira sem érdekes, mint itt a melléktevékenységek, a Gwent is ááá.. beszarás mennyire ötletes.Amikor befejeztem a főszálat, azthittem ezt már nemlehet fokozni, de ezt követően jött a Heart of Stone és a Blood and Wine ami ismét leszakítja az ember arcát. Két olyan DLC, amit akár külön játékokként is eladhatott volna a CD Projekt. a Blood and Wine DLC-ben akár 30-40 óra is bennevan, ilyet sem láttam még máshol.
A grafikáról meg annyit, hogy most végre már kimaxolva játszhatok vele egy RX 580-as kártyával és szerintem RPG játékok közül mai napig egy sem tudta megközelíteni grafikában, audiovizuális élményben a Witcher 3-at. Például az arcanimációk körbehugyozzák az összes többi RPG-t a mai napig.
Az egyetlen negatívum amit leírhatok a játékkal kapcsolatban, hogy űrt hagy maga után. Bármi mást vesz elő ez után az ember, hiányérzete lesz, mert ezt a minőséget tényleg csak ez az 1 játék tudja, és ezért bármi mással játszik az ember, ezek után annyira magas a léc, hogy nehéz elvonatkoztatni tőle.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
Reinhardt
őstag
válasz J.Hetfield #15995 üzenetére
Vegul is van ertelme
., hogy tudjon jonni, ha vegul bortonbe zarnanak
Koszi. -
gabo91
aktív tag
válasz J.Hetfield #15936 üzenetére
Köszönöm, valóban. Sikertelennek fel is dobja amit bukni lehet.
Viszont egy jó tanács: "Fast Travel from Anywhere" nagyon nem ajánlott.... igaz, hogy sok felesleges futkosástól szabadít meg, de...
sok sok hely kimarad, elveszi a felfedezés örömét :/
Több küldetés is bugos lehet miatta.
Tegnap Kaer Morhennél szívtam, az egész területet kezdhettem előröl, jó pár óra...
Ma pedig mikor szövetségeseket kellett toborozni, elmentem Triss-hez akinél párbeszéd opció nem volt, nem adta be az intrót, viszont küldetésnél ott volt, hogy oldjam meg a gondjait... gyönge 40órával korábbi küldetésnél a végéről valószínű elteleportáltam, így nem adta be a mellékszálat hozzá. Cheat-el javítható ez meg némi újrajátszással. Most pedig abba futottam bele, hogy a "halálos terv"-et megcsináltam, sikeresek közt volt, mikor átmentem a ködszigetre akkor pedig bedobta, hogy sikertelen... itt megoldás szintén, hogy újra kell játszani azt a küldetést, de előbb törölni a gyors utazás modot. (mákom volt, hogy csak most csináltam ezt meg, így csak pár órát buktam).Egyébként nagyon jó a játék, egyre jobban tetszik, Jen-Gerald beszólások
Nem lehet letenni.[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz J.Hetfield #15905 üzenetére
Nem is kezdtem ujat, csak zavaro, hogy 3 ev utan meg mindig bugos.
-
awacs
tag
válasz J.Hetfield #15900 üzenetére
Kössssszönöm(megint )!!!
-
awacs
tag
válasz J.Hetfield #15821 üzenetére
Lehetséges.Azért köszi.Egyébként máshogy nem tudok pénzt szerezni?Még valami.Eladjam a dolgaim vagy szétbontassam?
-
nagyúr
válasz J.Hetfield #14864 üzenetére
Zsír, köszi, így egészen kerek lett az a sztori is. A 3 végigjátszás során nem vol tmég olyan, hogy elékezdtem volna a HoS-t az alap végjátéka előtt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kekesi132
tag
válasz J.Hetfield #14840 üzenetére
Köszi a gyors választ, én is elég sok loot-ot szedtem össze, de eddig nem igazán adtam el semmit. Egyébként hol érdemes eladni a felesleges cuccokat, mert eddig bárhol néztem elég keveset ajánlottak a kereskedők a legtöbb tárgyért?
-
Zolás
addikt
válasz J.Hetfield #14831 üzenetére
Most az achi bug a menő, nem adja be a játék, és ahogy olvastam, pont az utolsó peccs okozza.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
.LnB
titán
válasz J.Hetfield #14831 üzenetére
Ez a páncélos nekem is volt! Szakadtam a röhögéstől. Szerintem az már direkt is maradt benne a mai napig. De nem mindenkinek jön elő.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lenry
Topikgazda
válasz J.Hetfield #14790 üzenetére
szerintem azért nincs külön implementálva, mert egyébként a witcherek nem éppen a besurranó tolvajkodásukról híresek, szóval nem igazán passzolt volna a lore-ba.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
válasz J.Hetfield #14739 üzenetére
A könyvekben is csini-minik, csak nem úgy születtek.
-
nagyúr
válasz J.Hetfield #14731 üzenetére
Főleg, hogy mind pár száz éves, és jellemzően durva testi hibákkal és deformitásokkal születtek.
-
.LnB
titán
válasz J.Hetfield #14735 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyet is értek. Én is csak pislogtam, hogy wtf?!
Viszont, most elgondolkodtam...
Vajon a Gru-ból Agnes az valójában Yen? És Ciri az egyik teleportálása által hozta át őt a Witcher világába? Durva crossover lenne. áh bocs, nagyon kipihent vagyok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz J.Hetfield #14733 üzenetére
És az eccavú'-t ne felejtsd el!
És még a BaW végén is ezzel jön Yen, hogy még az unikornist el kellene hozni.. Más: Van itt Doctor Who fan? a Weeping Angel easter egg-et láttátok? Nagyon kemény.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz J.Hetfield #14731 üzenetére
Csak is a drágaszáág! [link]
-
tomazin
veterán
válasz J.Hetfield #14727 üzenetére
én monogám maradtam, egyedül az elején néztem be Keirát (annyira elkezdtem minden mással foglalkozni, hogy el is felejtettem, hogy ott van nekem Yen)
-
tomazin
veterán
válasz J.Hetfield #14548 üzenetére
Ez szerintem sem sikerult jol ez a hsz...
-
.LnB
titán
válasz J.Hetfield #14548 üzenetére
Most kajak elspoilerezed az egészet?
-
.LnB
titán
válasz J.Hetfield #14538 üzenetére
Jaja itt is vannak sokan az irodában akik addig vannak. De én azt választottam, hogy kelek inkább korábban, és hamarabb megyek haza. 6perc és go!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz J.Hetfield #14536 üzenetére
Én non-stop hallgatom @ work. Tök jó védekezés a hülyeség ellen. Dunkirk soundtrack után most a Witcher zenéje megy. Bár pár perc és indulok haza már.
-
MM01
tag
válasz J.Hetfield #14497 üzenetére
Szerintem boven megvagy nelkule is
Nekem annyibol nehez volt ellenuk hogy teljes griffben jatszom igy ugye a jelekre alapozok, csak az a Vadak harcosai ellen nem hasznal. Vegul egy kivalo villam es Aerondight parossal azert sikerult oket leszedni
Aki macska vagy medve stilusban jatszik annak lehet konnyebb az a resz -
MM01
tag
válasz J.Hetfield #14495 üzenetére
csak ha Keira eletben marad. Maskulonben annyi az egesz hogy Lambertnek lesz egy "életereje" ami nyilvan ha elfogy meghal -
MM01
tag
válasz J.Hetfield #14490 üzenetére
biztos van, nem tudom, de en pont ma ertem oda, es megmentettem Lambertet -
szami777
addikt
válasz J.Hetfield #14190 üzenetére
Végül is erről szól az RPG, nem?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz J.Hetfield #14167 üzenetére
Én is ilyen voltam. Aztán vettem egy xbox360 kontrollert, pont a witcher 3 volt az első játék, amit vele toltam, el sem tudom mondani, mennyivel jobb volt ugy, mint billentyűzettel.
A pc only nézetem ettől még megmaradt.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
drachoHUN
senior tag
válasz J.Hetfield #14164 üzenetére
Shooterek kivételével gyakorlatilag mindenhez kényelmesebbnek és jobbnak találom a kontrollert. Konkrétan ehhez a játékhoz is. Sose volt konzolom, de nagyon örülök, hogy egyszer anno régen úgy döntöttem, hogy Fifához veszek kontrollert.
Forza JUVE!!!
-
Šolaire
veterán
válasz J.Hetfield #14167 üzenetére
Van ami tényleg kényelmesebb kontrollerrel sőt ajánlják is hozzá:[link]
Kényelmesebb fotelből Witcherezni próbáld ki.“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
-
pethYeti
addikt
válasz J.Hetfield #14164 üzenetére
Én is kontrollerrel toltam. TPS játékokat sokkal jobb és kényelmesebb azzal játszani.
-
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #13943 üzenetére
+(#13941) MM01
Köszi, kár mert azt hittem, hogy levadászhatom majd bármikor.
-
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #13937 üzenetére
Arra, hogy melyik a legjobb döntés mert nem volt igazán egyértelmű, sőt inkább mindenhogy rossz.
Ja és megint eszembe jutott egy ,
azzal a boszorkánnyal mi van aki lelépett Ciri nyakában lógó Vesemir medáljával? (#13940) MM01
.Igen előtte mert mentem a kérdőjelekre, de amúgy hihetetlen ez a játék, következőleg megölöm mert úgyis meg kell ölni a banyákat [ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #13913 üzenetére
Hát hogyne! A Mass Effect-ben annyival könnyebb a helyzet, hogy ott csak a nő(k) kellettek de inkább mindig egy, itt meg mindenki aki fontos és nő, szóval...
Igen, emlékszem arra is,
de ha nem vallok szerelmet akkor is ott lesz a kaeri csatában? (#13912) MM01
Köszi, ezt majd kipróbálom, ilyesmi határt kerestem Yen-nél csak nem gondoltam, hogy ez az. -
Lenry
Topikgazda
válasz J.Hetfield #13890 üzenetére
és meglett!!!
köszi
elkezdtem sorban végigjárni a listádat, szerencsére nem kellett sokáig, mert az oretoni kereskedő hiányzott.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #13893 üzenetére
El, de inkább rakd spoilerbe.
-
Espla
aktív tag
válasz J.Hetfield #13870 üzenetére
Sajna nincs változás, csak én közben csináltam más küldetéseket szóval újra se tudom kezdeni egy régebbi mentésből.
-
MM01
tag
válasz J.Hetfield #13842 üzenetére
Nekem is a kedvenceim, rajtuk kivul meg a 2 vámpír cucc jon be nagyon
[ Szerkesztve ]
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz J.Hetfield #13760 üzenetére
Igen bizonyos szempontból nézve hülyeségnek tűnik, másrészt viszont ebben a játékban nem egy "0-ás" karaktert kapsz akinek Te magad tervezed meg a kinézetét kasztját társadalmi helyzetét, hanem egy konkrét hős bőrébe bújhatsz bele , aki menő , aki erős, aki fix értékrenddel rendelkezik, egy afféle ideál. A játék lehetőséget ad arra, hogy Schwarzenegger és Casanova, légy egy személyben (persze lehetsz bunkó és suttyó is emellett) de lássuk be ha valaki igazán bele éli magát Geralt szerepébe, az nem kekeckedik és keveredik harcba csíra őrökkel ,de legalább is arra törekszik ,hogy soha ne kapjon ki. Én mindig újra játszottam azokat részeket ahol lenyomtak, még akkor is ,ha a játék lehetőséget adott rá ,hogy győzelem nélkül is tovább haladhassak.... számomra így volt teljes Geralt karaktere... Na persze én is kipróbáltam ,hogy milyen az ha negatív hősként viselkedem, cukkoltam az őröket stb. ,de ezeket csak "kamerán kívül"
[ Szerkesztve ]
-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
szami777
addikt
válasz J.Hetfield #13760 üzenetére
Jo és az mekkora lame, hogy minden witcher játékot első szintűként kezdesz és full alap szörnyekkel meggyűlik a bajod?
Én gondoltam tegnap egyet, hogy majd novigradba elkezdek mészárolni, csak poénból, 18as szintem ellenére a katonák 10mp alatt lerendeztek
(piros halálfej volt a fejük felett, sanszom nem volt)[ Szerkesztve ]
-
MM01
tag
válasz J.Hetfield #13710 üzenetére
Hat igen az a pialas nem volt semmi. Meg masodjara is jot nevettem kozben
Azt kicsit sajnalom viszont hogy Velenben az Ordogkatlannal ( ha jol tudom ez a neve ) vegul nem lett semmi. Leiras alapjan eleg erdekes hely lehetett volna. -
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #13714 üzenetére
Köszi, ha mégse értek valamit jelentkezek!
-
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #13712 üzenetére
Az a bajom, hogy nem tudok már azon se továbbjutni amikor csak a paklit rendezném össze vagy mi is az, az első meccset csak le kellett játszani és kész, az jó is volt, de azóta nem jutok el oda mert bénázok.
-
unreg1
tag
-
atainprison
senior tag
válasz J.Hetfield #13565 üzenetére
Hát, ha a sorozat is Ciri megmentéséről szól, akkor ez a szerep elég testhezálló lenne neki .
-
Yodamest
veterán
válasz J.Hetfield #13495 üzenetére
Szétbontani mennyire érdemes a cuccokat? Van erre valami aranyszabály? Vagy minden menjen eladásra, amibe meg mondjuk módosító kő van az bontás?
Illetve vannak pl az arany gyűrűk meg nyakláncok, aminél ha csak simán a menüben nézem valami horribilis árat ír (500) gondolom ez az az ár amin megvenni lehetne ha kereskedőnél találnék. Viszont amikor már eladnám nevetséges 50-80-kat adnak érte. Az ilyen értékes cuccokkal érdemes várni, mert majd valaki jobb áron megveszi, vagy nincs különbség és mindenki azonos árat ad értük? Eddig mindenki akivel találkoztam ugyanannyit adott érte szóval eladogattam őket.
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz J.Hetfield #13475 üzenetére
Igen megy van az a könyv! Köszönöm! Eleinte nem igazán szerettem aztán nagyon megkedveltem a gwynt-et is, arról tudsz valamit mikor fejezik be a tesztelést? És ,hogy vajon elérhető lesz-e magyar nyelven is? A beta-val már játszottam 1-2 órát jónak ígérkezik!
[ Szerkesztve ]
-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
Zolás
addikt
válasz J.Hetfield #13472 üzenetére
Végre befejeztem a főszálat, maradt pár mellékküldi, összeszedtem a páncélokat, és most azon gondolkodom, hogy new game +... Szóval nem csak te lettél függő.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest