Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Na én abszolút nem kezedenék bele ebbe a melyik jobb fizika témába (pont ugyanannyira élvezem magam részéről mindkettőt), csak a VR-t akartam írni, hogy zsír ugyanolyan jól néz ki nálam.
Azt meg nem fogja tudni a játék, hogy mondjuk te fékeztél túl korán vagy esetleg csak féktesztelted a mögötted lévőt és azért ment beléd. Ezért van kitalálva, hogy ha kontakt van, mindkét fél részesül az áldásból. Így majd mindenki óvatosabb lesz. Egyébként iRacing oldalán nagyon szépen kifejtik, hogy miért jó ez a rendszer, persze azt nem tudom, hogy az LMU pont ugyanazt vette-e át, de valamit muszáj volt csinálni.
Én a rajtokkal szoptam néha. Mert nem figyeltem egy-egy pillanatra és a rolling start felvezetésénél lemaradtam, írta, hogy fogjam meg őket, de ehhez már rohadt gyorsan kellett menni, aztán gyorsan visszalassulni, szólval kaptam egy jó áthajtásost az "erratic driving" miatt. De igaziból én voltam a fax, az elejétől figyelni kell és reagálni.
-
zsozsa74
őstag
Szerintem nem szar. Egy automatizált rendszert, hogy lehetne értelmesebben megcsinálni? Ha sokat mész és tisztán, előbb-utóbb kiegyenlítik egymást ezek a dolgok, aztán meg a "javadra íródik" a tiszta versenyzés. Ez csak annak nem igazán jó, aki heti egyet-kettőt megy, mert ott megeshet, hogy mindig ki lesz ütve és az értékei sem úgy alakulnak emiatt. Én eddig 4 vagy 5 online versenyt nyomtam, mondjuk csak 2 hete kezdtem kb., de nagyon pozitív eddig a többirésztvevő viselkedése. Tán 2 apróbb kontaktom volt. De persze ennyi verseny nem mérvadó. Majd 50 után...
-
v2
senior tag
Azért itt is van baj a rank számítással, konkrétan úgy szar ahogy van. A 4. helyről indulva Spa GTE, a T1-ben a 8. helyről induló Antal végig tolta az egész előtte lévő mezőnyt. ÉN EZT MIND MEGKAPTAM KONTAKTNAK
És a hülye Antal volt az első kontaktom akihez nem is értem hozzá, de ő legalább simán ment tovább, majd egyszer csak kapott egy DQ-t. Gondolom azt se tudta merre az előre. Szar ez az Iracing rendszer, nem értem miért veszik át
-
Synaptic
senior tag
Megfogadtam , hogy addig nem nagyon erőltetem az online futamokat , még offline nem futok olyan időket ami miatt szégyenkeznem kellene. Na de akkor jött Fuji . Lassan minden pályán tudok a top idő + 1-2 másodperces köröket , na de itt mintha jégen menne az autó . Mi a titkok nyitja ?
-
Tósoki
csendes tag
Sziasztok!
Sacc egy hónapja kijött egy cikk a Le Mans hírek oldalán, a WEC széria virtuális üzemanyagtank témában. Jól értelmezhető cikk, ami elmagyarázta, hogyan is kell ezt a kifejezést értelmezni a tisztán belsőégésű motorral szerelt GT3-mas mezőny esetén.
https://www.eurosport.hu/wec-le-mans/virtualis-tank-nyomatekmero-technika-bop-teljesitmeny-kiegyenlites_sto23166160/story.shtml
Sokan párhuzamot vontak a HyperCar hibdrid rendszere között. -
pRoject22
őstag
-
-Tibka-
újonc
https://www.thesimgrid.com/championships/14216?s=6R21MNFJ
https://discord.gg/pCfrTGkZ -
pRoject22
őstag
Napi LMP2 Fuji-n meglett a pole pozíció, nem késtem a startal, akkor indultam amikor zöldre váltott, a második ember aki 5 tizedet kapott az időmérőn mégis mellőlem rajtolt, úgy értem konkrétan mellettem volt és a zöld jelzés előtt hamarabb indult mint én de büntit nem kapott, ez vmi glitch vagy mi ez?
Amúgy a 10. percben megelőztem de a 3. szektor sikánban hátulról megpöccintett ami miatt kiforogtam, gondolom hiába is reportoltam be, nézik egyáltalán ezeket a napi futamokat?
-
pRoject22
őstag
válasz
RobbyJr #1639 üzenetére
Az fps-t nem csak a game update tudja befolyásolni hanem millió más dolog, pl egy win update ami átállítja az energia beállításokat, vagy egy vga driver update, ez a kettő együtt simán tud némi fps esést produkálni főleg ha nincs megfelelően a géped bekonfigolva, bios update és bios cfg, memória időzítések stb.
Én pár hete kezdtem, ahogy olvasom most jobb mint akkor volt amikor kijött, pont az előbb mentem egy mustang/spa GT3-at, boxból a 3. hely lett meg
-
RobbyJr
addikt
Jött az elmúlt fél évben olyan update, ami hatással lett az fps-re?
Pl. a Le Mans pályán a 2. szektornál be szokott esni az FPS-em ahol sok fa van 90-100 közé, ahol tavaly 120-130 lazán megvolt, ugyanazzal a beállítással és géppel.
Csak azért kérdezem, mert újra szimezek, és volt 1 év kihagyásom, és rosszabbul fut most a játék. -
Lacko66
tag
Kvalizzatok minél jobb helyre, az beleszámít a DR-be.
Aztán rajt a boxból a többiek mögött 7-8 mp-cel. Elég lekövetni a többieket de alacsonyabb szinten úgyis eldobják vagy balesetet csinálnak és lehet menni előrébb.
Kerülni kell a koccanásokat és kvalin és a versenyen is az összes kör legyen valid.
Ezzel versenyenként 35-40% SR jön. -
zsalesz
aktív tag
válasz
pRoject22 #1634 üzenetére
Ezt a problémát én úgy küzdöttem le, hogy az első versenyeken quali nélkül, általában az utolsó helyről indultam. Aztán mikor kihullanak az idióták, lehet kicsit feljebb kapaszkodni. Ha a bronzból feljutsz ezüstbe akkor az már fél siker lesz, jelentősen csökken az óvodások száma. Itt még ne törekedj a driver ranking farmolásra, a safty legyen a priorítás az első időszakban. Utána már a korrekt emberekkel, nagyon jó versenyeket tudsz majd menni.
-
pRoject22
őstag
válasz
zsalesz #1633 üzenetére
Mivel most kezdtem nemrég így nulláról indulok, óvatos vagyok nagyon a rajtnál, tegnap pl 4. helyről rajtoltam de a T1 után már a 9. voltam, az összes bevetődött ész nélkül és egymást lökdösve mentem el mellettem, aztán a futamot a 3. helyen zártam, nincs az idiótának annyi esze, hogy hiába vetődik be mellém, ha az időmérön 2 secet adtam neki akkor a 20 perces futamon úgyis elmegyek mellette, lehet ,hogy mostmár a végéből indulok majd inkább
-
zsalesz
aktív tag
válasz
pRoject22 #1632 üzenetére
Nem tudom milyen az SR besorolásod, de ez jellemzően csak a Bronz alján fordul elő. Ahogy jutsz feljebb eltűnnek a dodzsemezők...
Ez az IR, ACC és szerintem minden játékban így van... Túl kell élni, nem szabad elkeseredni, ha ebből kikeveredsz csak jobb lehet. Persze verseny balesetek ott is lesznek, de a debilek lent maradnak az osztályukban... -
pRoject22
őstag
Ezeken a napi futamokon miért van minden splitben 3-4 tesco gazdaságos toretto aki hátulról vetődik be és veri szét a komplett élmezőnyt?
-
6absbulldog
tag
Nekem Rift S-sel rendben van a kép kb alacsony/közepes beállítások mellett. Nem olyan jó, mint AMS2-nél persze, de milliárdszor jobb, mint ACC-ben.
-
v2
senior tag
A vr-t mikor rakják rendbe? Hányinger az egész
-
-Tibka-
újonc
válasz
kismadar12 #1615 üzenetére
Szia!
Feltöltődik a kis akkumulátor és nem tud az autó féktávon regenerálni. Használj magasabb motor mapot.
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Tudom nagyon buta kérdés de hogy kell beállítani a kormányszöget?Fanatec DD az alany és valamiért Bahrein-ben kb 3x körbeforgatom a kormányt mire beveszi az 1-es kanyart.Próbáltam levenni auto-ról a fana szoftverében 900 ra a sent, és a beállításokban is 900-ra venni a max rotationt de ugyanúgy sehogy se jó.Ha 400 körülire lehúzom akkor csak 2x kell körbetekerni a kormányt és így ez játszhatatlan.Biztos én vagyok aki nem ért hozzá, valami megoldás esetleg?
Köszönöm előre is -
kismadar12
lelkes újonc
Sziasztok!
Hypercarokról esetleg van valamilyen magyar leírás, vagy bármi egyéb ami érthetően elmagyarázza hogyan müködik?
Próbálgatom őket, de féktávon állandóan kiforog alólam mit csinálok rosszul? -
zsalesz
aktív tag
válasz
6absbulldog #1612 üzenetére
Jogos! Reménykedem én is!
-
Lac-coo
őstag
válasz
6absbulldog #1612 üzenetére
Boddolas az halott ügy, már AC evoban se lesz, iszonyat sok a lopott tartalom.... Csak hivatalos modern csapatok dolgozatban.....nyilván saját tartalommal.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
6absbulldog #1609 üzenetére
Az FR2 nekem is fent van a gépen, előfordul, hogy azzal játszom. Azért nagyon látszik és érződik az átfedés a két játék között. Jó volt az alap melyre az LMU épült.
Raceroom nálam is kedvenc (volt), de mostanában nem sokat megyek vele. Inkább álmodozni szoktam, hogy ha lehetne keresztezni a az autó és pálya tartalmát az LMU motorjával, az bizony megérne egy misét.De a földön maradva továbbra is, remélem az LMU tovább fejlődik és a rajongó tábor is egyre csak duzzad,. Szerencsére a tendencia nagyon beszédes és ígéretes.
-
Lac-coo
őstag
válasz
6absbulldog #1609 üzenetére
A szuper dolog az, hogy az ABS nem effekt mint sok szimulatorban, hanem egesz egszuren ez jon ki a fek, felfuggesztes , abs frekvencia ,uthibak egyutesebol az ffb-ben. Zseni !
-
6absbulldog
tag
válasz
zsalesz #1608 üzenetére
Nekem se nagyon van alternatíva (egy ideig az R3E volt), illetve de. 3-4 év után kapartam elő az RF2-őt, mert az áll hozzá legközelebb és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi minden fejlődött az elmúlt években. Gyanítom (bár csak tipp), hogy amit az LMU-ba szántak, azt előbb ott próbálták ki. Például nem emlékeztem, hogy a fékezésnél az ABS szimulációnál jelentkező FFB effektet használta volna ilyen mértékben az RF2. Pedig most majdnem ugyanolyan, mint LMU-ban.
Illetve, ami nagyot fejlődött az a VR. Három éve, mikor utoljára próbáltam, katasztrófa volt. Most elég korrekt.
Szóval nekem most Rf2 az alternatíva, ha nem LMU-val nyomom. Felpakoltam olyan autókat, amiket szeretek, de nincsenek LMU-ban és most más szimre nincs is szükség. -
zsalesz
aktív tag
válasz
6absbulldog #1607 üzenetére
Hasznos infó köszi szépen! Ha nincs kedvemre való Daily verseny akkor offline megyek. Mert az az igazság amióta ezt a gamet rendbe szedték, számomra nincs más alternatíva.
Ezt ki fogom próbálni. -
6absbulldog
tag
Mivel sokan nyomják offline AI ellen, ezért egy tipp, amivel életszagúbbá lehet tenni a futamokat. Persze lehet, hogy már ismert trükk.
Mivel az LMU ugyanaz az engine ami RF2 alatt is duruzsol, ezért néhány trükk ami ott működik, az itt is jelen van.El lehet érni, hogy az AI véletlenszerűen többet hibázzon. Ehhez meg kell keresni a Le Mans Ultimate / UserData / Player mappán belül a settings.json fájlt.
Szövegszerkesztővel megkeresni ezt a sort:
"AI Mistakes": 2.0Az alapértéket feljebb lehet venni például kettőre, de 0.1-től lehet felfelé növelni, ha valaki úgy ítéli meg, hogy ha 2-re állítja, akkor túl sokat hibázik az AI.
A hibák lehetnek kicsúszások, megcsúszások, vagy komolyabb törések is. A hibázás mennyisége nagyban függ a pályától, autó kategóriától, időjárástól, AI erősségtől, agressziótól. -
tusi_
addikt
válasz
RobexX10 #1604 üzenetére
Kezdjel gt3 akkal es tedd fel az ABS-t magasra, akkor nem fekezed el. Rontja ugyan a fektavot, de megorzi a gumit.
Mas: tegnap elkezdtem egy 6 oras futamot Sebringben, hamar az eredeti futamot nem lattam, mert elfelejtettem
Eszmeletlen jo a mustang, azzal megyek, edig nagyon vartam a porschet. Ami zavaro. Bealltam a boxba es ki volt jelelove a fek csere. Mar szakallam nott a boxban allva, mire eszrevettem, hogy a feket cserelik 2 percig. Ami nem rossz ido, tekintve hogy nekem egy hetvegembe kerul, de megsem kertem ilyet egy ora verseny utan. Ez automatikusan ki van jelolve?
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem tesztelni a játékot.
Egy valami zavaró számomra. Pár kör megtétele után nagy sebességnél elkezd nagyon rezonálni a kormány. Gumi kopás miatt vagy kaszni vibráció vagy mi lehet?!
Lehet ezen állítani, kikapcsolni?
Bázis Moza R9 -
pRoject22
őstag
Ha féktávon valaki hátulról meglök, akkor azért én kapok negatív biztonsági besorolást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Micro Four Thirds
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest