Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VásRló
tag
válasz marilllyo #15485 üzenetére
Egyszercsak feltűnt egy nagy szivárvány, óriás piros gombákat vettem észre, majd megláttam tornyot a Beyond Hill and Dale nevű questből a Land of a Thousand Fables helyszínből(a mesevilágból, ami a blood and wine része, ahova Syanna keresése közben jutsz el, ha Regis tanácsára hallgatsz.
Szóval ott volt az egész mesevilág elrejtve -
S1M0N
senior tag
-
Lenry
Topikgazda
válasz marilllyo #15248 üzenetére
Novigrád-Külsőn (nem jut eszembe a falu neve a város körül) keresd a hirdetőtáblát, oda szól a küldetés is
az Assassins achinak nincs köze ahhoz a küldetéshez, Trancsírral meg emlékeim szerint nem lehet kártyázni, úgyhogy nem buktál semmit
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
marilllyo
veterán
válasz marilllyo #15197 üzenetére
Több bejegyzést is találtam ami szerint ez bug. De az utolsó ilyen az 2015-ös. Azóta semmi. Továbbá jött ki azóta patch a Card Collector-ra. Hát nem tudom... Kicsit aggaszt mert csak emiatt kezdtem NG+ot és nem tudom, hogy akarnék-e még egyet ha ez bebuggol...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
xenom0rph
őstag
válasz marilllyo #8584 üzenetére
Igazából a polcomon szerettem volna tudni fizikailag az eredeti kiadást, eredeti dobozban, a többi witcher mellett. Valószínüleg soha nem játszanék vele, de majd külföldön is körbe nézek ha angol/német a pakli az se gond, mivel ugye magyar kártyák nem készültek ha jól tudom.
halahala
-
FireKeeper
nagyúr
válasz marilllyo #8534 üzenetére
én inkább úgy mondanám hogy 1-4 között nagyon szívás, utána meg tudod venni a temeriai páncélt, meg addigra meglesznek a kezdő viperás kardok, azokkal elleszel még pár szintig, aztán olyan 6-11 között megint szívás, de ahogy megvan a 11, és elérhetővé válnak lassan a witcher szetek (griff 11, macska 17, medve 20, farkas 14, de általában 18-20as szint között jutsz el kaer morhenbe, ahol a szet van), azokkal sokkal könnyebb lesz majd. utána már a játék végéig laza, a hearts of stone viszont egy picit nehezebb lesz, mint az alapjáték vége.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
addikt
válasz marilllyo #8124 üzenetére
Hát igen... farkasok, fojtólidércek, nekkerek és lidércek. Ezek tudnak igazán megszívatni DM-en és ők is csak azért, mert sokan vannak. Sokat kell ugrálni és tűzzel sebezni, kísérteteket kivéve. Van az Yrden-csapda (alternatív használat), ami hatásos. Ugyanezt fel lehet turbózni rúnával úgy, hogy minden Yrden-csapda által eltalált ellenfélhez egy Yrden jel kerül. Az nagyon atom.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
-
addikt
válasz marilllyo #8118 üzenetére
Nincs ilyen. Vannak viszont csak küldetés közben megszerezhető kártyák, ha azokat ott hagyod, akkor már nem kezdheted újra a küldit, és buktad. Neten vannak guideok (missable cards vagy vmi ilyesmi).
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Ðávid
aktív tag
válasz marilllyo #8116 üzenetére
Örülök, hogy bevált.
Az a sör legyen inkább egy tábla Milka tejcsoki.(Igen, elmúltam 18, bőven. ) #8115 Lenry
Az Yrdent még nem próbáltam ki ott. Valahogy gyorsabb volt eldobnom a bombát, mint jeleket használni.[ Szerkesztve ]
-
Ðávid
aktív tag
válasz marilllyo #8113 üzenetére
Sajnos már nem tudok visszamenni, hogy újra kipróbáljam.
Death March-on kezdtem el harmadjára és amikor , elég rendesen levettek az életemből, ráadásul sosem tudtam bent maradniaz első Wild Hunt hound-ok előjöttek , így a fagy is majdnem kinyírt. Ekkor gondoltam kipróbálom, hogy hátha segít aKiera védőpajzsa alatt .Dimeritium Bomb -
Ðávid
aktív tag
válasz marilllyo #8109 üzenetére
Pont egy-két napja tartottam ott a játékban újra. Harmadszor kezdtem el a játékot és most próbaképp
Dimeritium Bomb-ot dobtam a jéggömbökbe és azok becsukódtak. Mondjuk logikus, hiszen a Kaer Morhen-i csata során is az a feladat, hogy az erdőben Geraltnak ilyen bombákkal kell bezárnia a portálokat. -
addikt
Hát ez így nagyon sovány. DM-en harcba indulni nálam úgy néz ki, hogy: Ekhidna főzet + Villám + Rőtbagoly + Maribor Erdeje + Telihold + Hóvihar. Ha nagyon biztosra akarok menni, akkor még az Ekimmara főzetet is letolom meg persze egy Fecskét. Az alkímiai ágon nyomom, főzetek gyógyítanak, olajok plusz sebzést ill. védelmet okoznak, stb. Mondjuk még majd' 3 végigjátszás után sem jöttem rá, hogy a vadak ellen melyik olaj jó, de tartok tőle, hogy egyik sem. Logikusan akasztott ember olaja kellene legyen, de ennek ellentmond, hogy az ezüst kardot húzza elő Geralt automatikusan.
Szintén nagyon hasznos a már említett sárkányálom + Igni kombó. A vadak ellen pont nem jó, de még az északi szél is rengeteg szorult helyzetből húzott ki. Az Yrden ill. az Yrden-csapda szintén a melegen ajánlott kategória (jelekből az elején ezt használtam, meg Axii volt a párbeszédek miatt, más nem).
Ha már a néhány vadkutya megszívat, akkor gondold át,
Inkább tölts vissza egy korábbi mentést és próbáld meg a fentieket beszerezni / fejleszteni, esetleg térj vissza, amikor a küldetés már szürke.megéri-e elmenned a vadkutyák + vad harcos küzdelemig. Páncélból gondolom még az alapod van a szintből kiindulva. Már nem emlékszem, de könnyen lehet, hogy én már 44-es szinten kezdtem el ezt a küldetést az alap griff páncélokkal / kardokkal. Úgy viszonylag sétagalopp volt.
Ja, igen, az aktív pajzsot nyugodtan hanyagolhatod, helyette fejlessz mást. Mint írtam, én az alkímiát ajánlom, mellette meg az erős csapást.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
Topikgazda
Quen + nem jössz ki Keira gömbjéből.
gömbön belül az Yrden is jól jönplusz ha bármiből tűzsebzést tudsz kicsikarni, azt vesd be
multikombóként: Yrdennel elkapsz párat, közéjük vágsz egy Sárkányálom bombát és begyújtod Ignivel
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
addikt
válasz marilllyo #7279 üzenetére
Ja, akkor ezek szerint nem csak embereknél van, de nekem mindkétszer úgy jött ki. A szentélyes küldetést az előző végigjátszásaimban meg be tudtam fejezni a bunyóval is, sz'al totál véletlen, hogy mikor jön ez elő.
Beni97: ja, meg noha tényleg nem szükséges felülírni semmit, hanem így csak bemásolódik néhány file pluszban, nem tudsz elrontani semmit. Ha nagyon nem indulna a játék, akkor GoG Galaxy-ban nyomsz egy Verify / Repair-t és helyreállít mindent.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz marilllyo #7206 üzenetére
Ha még nem kaptad volna meg a frissítést akkor szerintem hamarosan megkapod. Mint írták PCre megjött már, nekem a kliens szerint 20 órája.
Eddig amit pár perc alatt észrevettem játékban hogy ha kardot vagy páncélt tunigolok nem sötétül el a képernyő mostmár egy pillanatra sem, hanem végre azonnal megcsinálja, nem akad meg a játék egy pillanatra mint eddig.
Gwentröl kérdezett valaki nemrég: kell egy jó pakli meg jó stratégia, ha ezek adottak akkor igen ritkán veszítesz. Nem túl bonyolult a játék. Érdemes a 3 kürtöt minél hamarabb beszerezni, a kémek időjárásos kártyával kombinálva igen erősek, a blue stripes commandobol és a dragon huntersböl érdemes minél többet begyűjteni a temeriai pakliba, nagyon erősek. 2 dragon hunter + egy kürt szinte biztos nyert kör 3 lapból. A 8at érő katapultból is célszerű beszerezni mindkettőt. Healerek szintén nagyon erősek, első körbe ki tudod játszani a két katapultot és healerekkel következő körbe is kijátszod őket. Néha megéri egy kört feladni ha látod hogy nagyon erősek a kijátszott lapjai, és megpróbálod inkább a következő körben megfogni. A hös lapokat nem tudja visszahozni healerrel. Utolsó körben nagyon erősek a healerek.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz marilllyo #6918 üzenetére
Az egy ördögi funkció, nem szabad megnézni. Én véletlenül csekkoltam, aztán percekig csak meredtem magam elé, hogy miért tékozlom el így az életem... aztán rohantam megölni a lesit.
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
S1M0N
senior tag
-
addikt
válasz marilllyo #6151 üzenetére
Persze. Úgy erősíti őket. Nézd csak meg hogy kiveszed, rögtön csökkennek a százalékok.
Dark Archon: bug. Próbáld újrarakni, patchelni.
wiking007: szintén bug, ez nem normális (mellesleg én soha nem futottam bele rossz fizikába). Az oké hogy megvetted, de patchelted is?
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Reinhardt
őstag
válasz marilllyo #6128 üzenetére
Nem arrol beszelek, hogy melyik scene tetszett a legjobban, hanem, hogy melyik karakter.
A szerepjatekos enem Yennefert tenne elso helyre, de Triss jobban bejon. Mondjuk segitett, hogy o benne volt a 2. reszben (az elsovel nem jatszottam).
Shani valahogy nem fogott meg.[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz marilllyo #6104 üzenetére
Ezt én is ugyanígy éreztem, mintha egy mesébe csöppentem volna.
Amúgy a CD Red mindig beleszövi az ottani meséket, babonákat is a történetbe, szóval nem lennék meglepve ha egy kiegészítőbe a piroska és a farkas köszönne vissza....9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
brumi1024
veterán
válasz marilllyo #6104 üzenetére
Egyetértek, de nekem bejött, élvezetes volt. Kellett egy kis felüdülés, de inkább ez legyen a kivétel.
Viszont a balance-ot szerintem is elszúrták az új patch-csel, legalábbis NG+-ban. Oké, hogy DM-ben legyen nehéz a játék, de amikor 70-es szinten a 63-as (szürke) banditák 5-en nagyobb problémát okoznak, mint bármelyik Witcher contract vagy boss az előző 200 óra alatt adott szinten (nem 7-tel felette), ott valami nem stimmel. De tényleg, kevés boss üt akkorát, mint egy-egy útszéli bandita, nekem pedig egy teljes Whirl (pörgésforgás) 3 adrenalinponttal, ~3700-as DPS-sel és critical hites bónuszos decoctionnal (illetve a kardon is van egy 75%-os sebzésplusz erre) nem elég ahhoz, hogy egy bandita életét levigyem a feléig. És a könyvekkel/háttérsztorival sem egyezik ez, az ilyen banditák nem szoktak meglepetéseket okozni egy witchernek.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz marilllyo #6075 üzenetére
Ez a Wraith egy percig nem hagy békén, folyton támad, és folyamatosan healeli magát a képekből. Mire odajutok mindig maxon van az élete. Ezzel a DLC-vel nagy balance bajok vannak szerintem, az alapjáték egyáltalán nem volt ennyire nehéz, de igazából a baj azzal van, hogy folyton healeli magát.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz marilllyo #6073 üzenetére
Sikerült, most a házban szívok a Wraith-el. De legalább erre tudom, hogy Specter Oil kell, a Caretakernél ezt se tudhatta az ember. Relict volt, én meg Necrophage-re tippeltem, nem jött be. Ezért kéne előbb Bestiary-ba látni mi ellen mi kell, nem a végén, így már mi értelme?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
őstag
válasz marilllyo #6061 üzenetére
A tekercs elveszik, de ha legyártod, akkor megmarad.
Viszont az NG+-ban is újra ki tudod farmolni ezeket a seteket, csak magasabb szintkövetelménnyel és ebből fakadóan sokkal jobb tulajdonságokkal, szóval sokra nem mész a sima játékban legyártott darabokkal.
"Less but better" - Dieter Rams
-
sheep
addikt
válasz marilllyo #6061 üzenetére
Mi az a Death March? Valami küldetés?
Én nagyon belejöttem most a Gwynt-be, mindenkit megvertem már, Shanitól is kaptam egy jó lapot, meg az alapjátékban megcsináltam a küldetéseket.
Illetve egy volt még, az hogy keressem meg az összes lapot, de azt inkább hagyom mert kihullik a maradék hajam is.
Jó ez a Gwynt, na. Újrakezdtem a játékot és mindenkivel kártyázok megint.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz marilllyo #6041 üzenetére
Én 39-ként kezdtem bele és teljesen az elején vagyok. Könnyebb sztem.
Azt észrevettem hogy pl. az erőhelyek már nem adnak képességpontot Ng+-ban.Amúgy meg nagyon zsír HoS kiegészítő, végeztem vele.
az elején a Man of Glass azt mondja Geraltnak hogy emléxik-e rá, már találkoztak és segített neki Jennel kapcsolatban.
És tényleg...most hogy új játékot kezdtem, az állam leesett amikor a játék legelején bementem az első fogadóba Gyümölcsöskertben és ott ült az asztalnál. A küldetés szerint beszélni is kell vele Jenről.
Ez nekem teljesen kiment a fejemből hogy szerepelt az alap játékban...9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
S1M0N
senior tag
válasz marilllyo #5824 üzenetére
42-es szintű lettél?
Én 39-es szinten fejeztem be most a kiegészítőt, pedig feltúrtam mindent, ahogy írtam is.Nekem most elég lesz a Witcherből, még a 3 megjelenése előtt játszottam végig a 2. részt, és az azzal eltöltött 75 óra sem volt kevés. Plusz az eddig magyarul megjelent könyveket is elolvastam újra (valamelyiket már 3-4. alkalommal), szóval nekem most kell a szünet, valami kevesebb időt igénylő játékot veszek majd elő, utána meg egy Mass Effect trilógia végigjátszást tervezek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz marilllyo #5788 üzenetére
Journeyman van a nagyobb központokban, Master csak a Véres Báró erődjében és ahhoz, hogy hozzáférj, meg kell csinálnod a Master Armourers küldetést.
#5785: hú ezt meglesem majd, lehet idetette a rohadék játék az utolsó hiányzó pengeolaj receptjét.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
nagyúr
válasz marilllyo #5784 üzenetére
Ha megvan a rajz, akkor keresel egy megfelelő páncélkovácsot (nem fegyverkovácsot), és elmondod neki, mi a stájsz. Magas szintű tárgy elkészítéséhez magas szintű szakember kell, erre utal az a jelzés, hogy a kézműves szint túl alacsony. A tárgykészítés menüben ott vannak a szükséges alkatrészek, hozzávalók. Ha kell hozzá az eggyel gyengébb verzió, akkor annak az összerakásával kell kezdeni. Ha megvan, amit szeretnél összerakatni, Q-val rögzíted a bevásárlólistát, és beszerzed, ami kell. Ha nincs neki vmi a boltban, akkor meg kell nézni, hogy szétszedéssel, vagy újabb tárgykészítéssel létre lehet-e hozni. Például legutóbb egy hatékonyabb macskapáncélt készíttettem, de előtte kellett a sima macskapáncél. Kellett hozzá mondjuk 3 meteorit ezüst lemez, de csak 1 volt a faszinak. Ilyenkor rámész a tárgykészítésnél a meteoritlemezre, megnézed, mi kell hozzá. Kell hozzá teszem azt meteoritezüst rúd. Ez vagy van a faszinak, vagy nincs. Ha nincs, akkor megnézed, hogy kell készíteni. Mondjuk kell hozzá meteoritrúd és ezüstrúd. Ez vagy van a faszinak, vagy nincs. Ha nincs, akkor készíteni kell meteoritércből illetve ezüstpor. Emellett az egyes alapanyagok előállíthatók az adott tárgyak szétszedésével. Mondjuk ha lopsz ilyen-olyan ezüsttárgyakat (ezüst gatya, gyertyatartó, akármi), akkor azokból szétszedéssel ezüstöt kapsz. Satöbbi. Mondjuk nekem legutóbb kellett szörnytoll is az egyik cucchoz, emiatt el kellett mennem hárpiákra vadászni, majd hárpiatollból szétszedéssel előállíttatni a szörnytollat. Pöcsölősnek hangzik, de ezzel is el tudok szöszölni órákat a játékban.
Szerk.: az előző postban természetesen északnyugatit szerettem volna írni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ingalls
senior tag
válasz marilllyo #5750 üzenetére
Milyen szinten tolod? Én 3-on, és nekem is irtó nehéz volt kinyírnom. Nem tudtam kitalálni, mikor pihen.
csak így volt csak esélyem.Csak 1-et tudtam beleütni, mert rögtön felugrik. Quen + rőtbagoly,
Azt kell mondanom, hogy eddig jobban tetszik a kieg, mint az alapjáték. Nagyon jó ötletek vannak benne.(#5752) The Nuke : Engem meg a sima lidércek zúznak le nagyon könnyen. Csak mögöttem teremnek hárman és úgy ütnek, hogy mozdulni nem tudok, csak szédelgek, mígnem szépen kifekszem.
Az NG+-ban egyébként, ahogy e fórumtárs még néhány oldallal ezelőtt említette, a farkasok a fő mumusok. 5 másodperc alatt kivégeznek.[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz marilllyo #5750 üzenetére
Az bizony! Írtam is tegnap.. Elsőre sikerült megölnöm, de hosszú küzdelem volt! Ugráltam, gurultam, mint valami hip-hop táncos! Felzabáltam a teljes készletemet a csata alatt! De viccet félretéve. Végén már sört ittam, az még külön jó volt, hogy behomályosodott a monitor. És vagy 8-10 percig tartott. Nagyon nem tetszett!
Nem szeretem az ilyet! Én nem vagyok egy hardcore gamer! Ezért is rakom szinte mindig a játékokat a legkönnyebb nehézségi szintre! Én nem akarok izzadni, szitkozódni! És most mégis azt kellett!
Aki azt szereti, annak legyen ott a hard, vagy még keményebb fokozat és ennyi! De gondoljanak rám is! Én is fizető játékos vagyok
De egyébként minden ilyen nehéz lesz a kiegben! nekkerek rohangálnak a búzamezőn, a fészek körül! Azok is megizzasztottak! Teljes witcher macska szettem van, és így is kemények a harcok!32-es (#5753) ingalls:
ja és én 28-as szinttel ugrottam neki! Ajánlották a 32-es szintet, de gondoltam majd én azt tudom![ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
Montesantos
senior tag
-
Lenry
Topikgazda
válasz marilllyo #5590 üzenetére
a Witcher 1-nek kissé nehézkes, ritmusalapú harcrendszere van, ha egyszer rááll a kezed, utána logikus az egész és megadja azt az érzést, hogy valóban harcolsz, ahol számítanak a mozdulatok és nem csak őrülten kattintgatsz Diablo-style.
grafikailag már öreg, de szerintem bőven élvezhető, még mindig jól átadja azt az életérzést, amivel eddig csak a Witcherben találkoztam, miszerint a középkori Kelet-Európában minden és mindenki koszos, büdös és nyirkos volt meg többnyire műveletlen.a Witcher 2 mai szemmel is szép, a sztori érdekes és jó, de hirtelen nem tudok róla többet mondani, semmivel nem rosszabb a háromnál, de a világ kisebb és kevésbé sandbox.
szerintem érdemes nekiállni a korábbi részeknek, élvezhető nélkülük is a három, de örök élménytől fosztod meg magadat, ha kihagyod őket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest