Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
liwz_13
csendes tag
válasz Anubris #11159 üzenetére
Igen! Persze a hairworks nincs bekapcsolva, szemely szerint ugysem sokat nyom a latba, legalabbis nalam. Van egy fu mod, asszem vmi ultragrass, az is durvan letolja az fps-t, azt sem ajanlom mindnekinek
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
liwz_13
csendes tag
Nem, a módokat a MODS mappába kell rakni amit a fő könyvtárban kell létrehozni
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
liwz_13
csendes tag
válasz Mynock #11145 üzenetére
Ezt most toltottem fel, nem tudom mennyire fog latszani.. Sajna a youtube nagyon szetszedi a kepet, este probalok csinalni egy 4K felvetelt. [witcher 3 gameplay ]
-
liwz_13
csendes tag
Az osszes mod amit valasztottam mukodik minden DLC-vel. Nekem is megvan mind a ketto es semmi gond, sot, ha jol csinalod akkor a merge sem kell majd! Ne hasznald a mod managert, csak bonyolitja, siman szedd le manualban es masolgasd be.
-
liwz_13
csendes tag
válasz Mynock #11141 üzenetére
az STLM mindenkeppen kell! az ahhoz valo STLM reshade and extreme graphics annak a feljavitasa.
Ha idod engedi akkor tedd ujra a jatekot.
sorrend: HD Reworked / "modHDReworkedProject" mappa a MODS mappa ( amit a fo konyvtarba kell letrehozni. )
Wild Hunt Adaptive ReShade - https://www.youtube.com/watch?v=t-kILDCc3uo itt a telepitese ha valamit nem ertenel, szimpla mappa masolgatas
Super Turbo lighting Mod - ez az alap megvilagitas mod ami kell [link]
STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings Tier - [link] ez az ami igazan feljavitja a szineket a sima STLM javitasa
Weather Enhanced - sima MODS mappa
A Tobbi mod ami maradt, az is mind sima MODS mappa. en is most csinaltam meg nemreg igy, mukodnie kell. Ha ma szeretnel vele foglalkozni, akkor segitek, kb orankent ranezek a forumra, mert egesz nap tolom, ma vettem meg a blood and wine-t is a hos melle.
most jelenleg igy nez ki.
[link] valamiert a reflecion ( visszatukrozodes effekt ) nem jon ki a kepeken, de hidd el, megeri szenvedni vele
[ Szerkesztve ]
-
liwz_13
csendes tag
@Nagytoll Nekem egy 970 van a gepben, minden ultran van, igy esett kb 8-10 fpst. Maguk a kisebb modok nem dobnak sokat a gepigenyen, valoszinuleg a HD text csomag a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
liwz_13
csendes tag
Ajanlom a STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings Tier-t, a sima STLM *super turbo lightning mode* melle. Reshade presetnek az adaptive reshade-et ( http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1856/? ). En szemely szerint olyan presetre vagytam, ami visszaadja a jatek kozepkori hangulatat, amolyan darkos jelleget. Ehhez az eredeti "vanilla" szurok nem valami jok, de ha ezeket kiprobalod, teljesen mas lesz a jatek hangulata. Elsore kicsit sotetnek tunik majd ( gammat maxra huzni! ) de kesobb imadni fogod. Ehhez jon meg a weather enchanced, ami sokkal jobban megdobja vizualisan az idojarast, tobbfele meteorologiai jelenseg is elofordul ( pl nagyon extrem viharok, amikor ugy ereztem muszaj bemenekulni egy ivóba )
emellett meg hasznalom
- realtimeflow ( lassan porog az ora, nem telik el olyan hamar a nap )
- silverswords ( ezust szinu ezust kardok )
- witchereye ( igazi witcher szemek , Andrzej Sapkowski konyvei alapjan )
- hd reworked project ( feljavitott HD textura csomag )ha erdekel kesobb linkelek kepeket is, csak bajom van egyelore a steam overlay-el
-
liwz_13
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb reshade mod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest