Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok . Valakinek van tapasztalat Mozi kormánnyal? Tudom van hozzá adapter de mennyire jó vajon ?
-
@rglaaf
veterán
Daytona 5 chilis gr3 verseny nem akar sikerülni kiforgatnak folyamatosan
-
lo_jo
senior tag
válasz
Cyborg #12572 üzenetére
Tudom váltogatni a kis kijelzőt manuálisan, azzal nincs gond, csak csomó YT videóban láttam, hogy automatikusan radarra vált, meg be is mondja, hogy car on left majd clear on the left, , de akkor ez lehet, PS-en nem elérhető
Valamit félrenéztél, mert a GT7 csak PS-en van és nincs benne spotter. iRacing, ACC, LMU vagy valami más gameplay lehetett, ezekhez van beépített vagy modként elérhető spotter, de csak PC-n.
-
mephi666
nagyúr
...igen, de közvetlen radar van úgy is, ami jelzi ha valamelyik oldalon a holttérben van valaki
időjárás/üzemanyag meg nálam olyan, hogy szeretem nyújtani az etapokat, ezért ha ismeretlen az adott kocsi fogyasztása az aktuális pályán, akkor letekerem a powert és 1 kört mérek... fejben meg átszámolom, hogy miként kell beosztanom, hány tankolással, esetleg meddig emelhetek powert, hogy kényelmesen kijöjjön... onnantól meg időjárást nézek... de ezt se kell folyamatosan, mert sok esetben adja magát, hogy csak ijesztegetni fog-e, vagy tankolást is mellécsapva interen megyek akár a végéig is
-
-
Cyborg
őstag
válasz
mephi666 #12568 üzenetére
Na, erre ma jöttem rá, hogy van egy olyan nézet is véletlenül, és abban van visszapillantó, viszont nagyon nem éreztem a kocsi elejét, igaz, csak 10 percet próbáltam 🙂
Egy T300 RS GT-m van, de a Ferrari Alcantara edition, azon nem lehet kiigazodni, össze -vissza vannak a gombok, de most nagy nehezen sikerült beállítani a jobbra, balra nézést.
neo-geo
Tudom váltogatni a kis kijelzőt manuálisan, azzal nincs gond, csak csomó YT videóban láttam, hogy automatikusan radarra vált, meg be is mondja, hogy car on left majd clear on the left, , de akkor ez lehet, PS-en nem elérhetőlmno
Kevered szerintem, jól mondják a srácok, a lökhárító nézet, amikor semmi nincs előtted, Te a motorháztető nézetet használom én, de való igaz, a kocsi tetején van a kamera, nem a motorháztetőn, hiszen látszik az ablaktörlő is.... egyébként most a Spai 1 órással küzdök, de mindig megszivat, a radar sose mutat semmit, felesleges nézni.
Lökhárító nézetben honnan veszitek észre, hogy elkezd esni?Mondjuk nem vagyok nagy spiler, gyermekkori álmomat váltottam valóra a kormánnyal, gondoltam, majd a gyerek megszereti, de egyelőre csak én játszok vele, olyan heti 1-2 órát is tudok menni, olyan 60 órám van benne, nem nagyon megy, nem tudok jól kanyarodni, sokszor lecsúszok az ívről, de azért élvezem, kikapcsol így is.
-
gboorka91
csendes tag
Sziasztok kis kihagyás után vissza ültem gt7hez. Szeretnék egy kormányt, házba költöztünk és van hely, lett közben vr2is. Gondolkodtam hogy g29 vagyt248 vegyek kezdésnek, azonban inkább az első lépcsőt szeretném átugrani ha úgy is eladom... Így a használt t-gt ii és az új t598 között kezdtem gondolkodni. Végül az új győzött amire qr adapterrel felrakok egy t-gt kormányt. Van valakinek ennél jobb ötlete? Így kezdésnek egy 250be megállok, nyilván ha kijön az újfajta pedálhoz a mérőcellás fék, azt mindenképpen fejleszteni kell
-
neo-geo
senior tag
válasz
Cyborg #12564 üzenetére
Lökhárító nézet DS4 automata váltó iksz négyzet. Settings/ contoller/ és ott be lehet állítani a look left, look right, look back-et azokra a gombokra amit nem használsz ami még kényelmes is lehet, és kézre esik, és sok minden mást is. Viszont visszapillantó nézet csak belső, és lökös nézetben van, asztiszem.
"De a másikat de találtam meg, hogy a kis kijelző radarra vált, ha közel van valaki. Lehet, hogy pc-n elérhető ez csak?"
A kis kijelzőt Te magad tudod állítani, az alap beállításokkal a D-padon jobbra, balra nyomással. TCS/BB/FM/Radar kép, Eső kép/ és köridők. PC-én nincs a játék! -
zsotesz81
senior tag
válasz
Cyborg #12564 üzenetére
Én is motorháztető nézetben játszok, a D-pad-dal tudsz nézelődni, controlleren nem tudom mennyire kényelmes, én kormánnyal játszok, inkább csak hátrafelé szoktam nézelődni. Mondjuk azt nem értem egy visszapillantót a kép tetejére miből tartott volna kitenni, dehát qol featurekben nem túl gazdag a játék. Ha esetleg megoldható akkor nem szóltam
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Lehet, hogy buta kérdés, de ki milyen nézetben játszik?
Én a motorháztető nézetet használom, abban látok a legjobban, viszont így nem látok, se oldalra, se hátra.
Nem lehet valahogy kitenni a visszapillantót legalább?
Vagy pl szoktam látni YT videókon, hogy ahogy közel érnek egymáshoz az autók, automatikusan a radar nézetre vált át a kis kijelző, ezt be lehet valahogy állítani?... Playstation 4 Pro a platform.
Köszi előre is.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Project: A #12561 üzenetére
131 GB ir nálam
-
Project: A
tag
Nálatok a PS5-ön mennyi a játék mérete?
Most letöltésnél 120 GB körül írta, de volt 80 GB körül "additional" lehetőség.
Azt le kell tölteni? -
james001
veterán
A legjobb setup
-
neo-geo
senior tag
válasz
Project: A #12556 üzenetére
Ezt viszont nem tudhattam, mivel semmi konkrét infót nem adtál erről! Akkor viszont akkuntal együtt kell venni, az is ilyen áron szokott mozogni.
-
neo-geo
senior tag
válasz
Project: A #12553 üzenetére
Esetleg [lez] ?
-
adrian14
tag
válasz
Project: A #12553 üzenetére
Itt meg tudod nézni pontosan, hogy mikor volt kedvezmény.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Lemaradtam az 50%-os kedvezményről....
Kérdésem az, hogy milyen gyakran van a játékra legalább 50%-os kedvezmény? ....
Segítségeteket köszönöm előre is. -
james001
veterán
Most néztem hogy az a 100 valamennyi kép amit csináltam az elmúlt években az mind eltűnt a library-ből... Ez miaf.sz?
Még jó hogy lementettem egy csomót a gépre...
-
lmno
őstag
March update:
[link]Sophy Custom race-ben mondjuk nem rossz
-
v!ct0y
veterán
-
james001
veterán
27én maintenance lesz,lehetséges akkor hogy hétvégén új update?
-
neo-geo
senior tag
válasz
ProEvoFan #12538 üzenetére
Ha nincs közte invites autó, akkor az már hamar meglesz. Nincs meg a platina, az annyira nem érdekel egyik játéknál sem. Igazság szerint csak evvel, és 2-3 másik játékkal játszom, és nem feltétlen akarok Én ideget enni azért, hogy meg legyen.
zsotesz81: Akkor majd idővel meglesz mind, nem kell kapkodni. -
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudom ki hogyan áll a pénzfarmolással, de én mostanában innen nézve az autókat nem csalódtam még. [link]
-
james001
veterán
Mr. Bean ruha,óriási
Nem saját kép de ha rákerestek a nevére akkor megtalálhatjátok ti is
-
aram01
nagyúr
Sziasztok segítsetek már kérlek. Tegnap megjött a Gt7 (ps5) és az istenért nem találom a menüt ahol osztott kijelzőn tudnánk játszani ketten. Valaki oda navigàlna? Köszönöm
-
edeleny
őstag
Pár hete én kérdeztem, hogy mit hozott az új fizika. Szerintem a gumikezelés IS változott.
Nyomtam pár Szardíniát, csak. Már hiányzott.
Szóval a nyolcadik kör végén cserélek gumit, tankolok.
Amikor fél kör múlva bemelegednek, brutális ahogy tapadnak!Az elején nem érzed, mert kerülgeted a mozgó akadályokat. A kiállásra, a hátsók majdnem teljesen elkoptak, az elsőből sem sok marad, erre cserélsz frisset.
Ha elkopik, most is elkopik, de legalább lehet még vele menni, nem úgy mint az előző fizikában.
-
djpot18
csendes újonc
válasz
csomi1977 #12523 üzenetére
Hali,
ezalatt konkrétan melyik beállításra gondolsz? Az ilyen hálozati témákhoz nagyon amatőr vagyok, emiatt nem is kezdtem bele semmilyen állítgatásba. Annyit tudok, hogy ha jól rémlik a NAT Type-ot 2-esnek írja. Bonyolult dolog ezt megcsinálni? Nekem ehhez sajnos ilyen lépésről lépésre szintű segítség kellene kb. Illetve ehhez router állítgatás is kell? Pár éve akartam valamit állítani a router menuben és nekem úgy rémlik, hogy akkoriban a vodánál ezt nem engedték a felhasználónak és nem admin/admin a jelszó... -
neo-geo
senior tag
válasz
djpot18 #12516 üzenetére
Akkor nagy valószínűséggel a szolgáltatónál lehet a gond, ha már más is az ONE-ra panaszkodik, mint edeleny és sting2 is! De a GT7 csinál érdekes dolgokat az internet kapcsolódása miatt, az biztos.
james001: Sok sikert hozzá, csak ne 14 hónap legyen, mint nekem az utolsó meghívóhoz, ami a Bugatti volt. -
james001
veterán
Mai nap végre beadta a Ferrari meghívót,meg is vettem a LaFerrari és FXX-et mert közben kiderült az utóbbi is hiányzik,aztán gondoltam megnézem tényleg nem kell más meghívó más márkáknál,hát sajnos az Aston Martin-ok is hiányoznak
Úgyhogy mehet tovább a reménykedés arra is
-
edeleny
őstag
válasz
djpot18 #12516 üzenetére
Kicsit off topic.
Nem játszom online, de van hasonló tapasztalatom.
Szintén gigabites ONE internet.
Random azt írja, hogy offline vagyok, pedig van net. Sokszor van olyan, hogy maga a GT7 oflline, de a beállításokban csatlakozás minősége jó, internet van PS szerver csatlakozva.Aztán fél óráig MusicRallyizhatok....
Nem találtam még megoldást... -
djpot18
csendes újonc
Sziasztok,
Nálam 1-2 hónapja az online versenyeken az a jelenség jön elő, hogy verseny közben nagyon rossz minőségűnek érzékeli a csatlakozásomat, ami úgy jelentkezik, hogy kb minden körben az összes többi versenyzőt "félre dobja a pálya szélére szellemként", majd kis idő után visszaállnak. A jelerősséget a verseny legelején még 4 zöld csíkkal mutatja, de pár másodperccel utána márcsak 1 csík piros. Gyanakodtam, hogy lehet csak a Wi-Fi-s csatlakozással jön elő ez a probléma, de kábelt használva is ugyanez. A játékon kívül is és a játékban is néztem "test connectivity-t", mindenhol kíválónak mutatja, de ahogy elindul a verseny, akkor már olyan, mintha nagyon rossz lenne.
Voda/One 1 Gigabit internet előfizetésről van szó...
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel? Létezik esetleg valami beállítás a hálózat konfigurálás menüben, ami megoldja? -
james001
veterán
-
james001
veterán
3 új kocsi és egy új extra café menü. Semmi extra megint
-
edeleny
őstag
válasz
zsotesz81 #12508 üzenetére
Erre írtam én, a vitaindítóban, hogy 3 másodpercet kellene gyorsulnom.
Ami gyakorlással nem lehetetlen. Anno a FormulaHonda, vagy mi a másik forma autó, az első körök után 5 másodperc volt a hátrányom a leggyorsabb AI időhöz. Aztán lefaragtam.
Ennek az autónak a hátsó részét nem érzem, sok idő megy el a gyorsításnal kipörgő kerekek miatt.
-
GalaHU
addikt
válasz
Mezcal #12500 üzenetére
Akkor valószínűleg gyorsabb köröket tudsz mint a gép, a kollégának viszont nem ez volt a gondja.
Én kiállás nélkül, 2-3 tizeddel voltam lassabb Medium gumikon, mint a P1 AI, így felegerésztem magam verseny kétharmadáig a 3.helyre, aztán amikor kimentek a boxba simán leglett az első hely. Lassabb versenytempóval ez is jó taktika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eBay
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest