Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Tényleg lehet szektoronkénti ghostot is beállitani? Eddig ez valahogy kimaradt
PSN:BiZzare_0 ️
-
lo_jo
senior tag
válasz Max_218 #11592 üzenetére
Ja és farmoláshoz Sardegnara meg Spara: brand centralból GT-R NISMO GT500 ‘16, RH, IM, W gumi, ballast és power restrictor. Első-hátsó downforce, ballast és power restrictorral leviszed RH gumin 800PP-re, kézi váltó, kb a tartomány felénél váltasz és mindkettő megcsinálható egy tankolással. Ez kb. a legkönnyebb és legolcsóbb farmolás. Nem a leggyorsabb, de azok az autók a legendaryban rotálódnak és drágábbak.
-
Max_218
tag
Koszi sracok meg egyszer.
Maradt a rally + s10,a tobbi sikerult. Par hajam kihulott meg ment az anyazas 🤣amikor epphogy lecsusztam ezredekkel, vagy az utolso kanyarokba nagy hevvel erkeztem es kezdhettem ujra. Mar csak ezen az s10-en kene vegigerjek szepen,6masodpercem beragadt,azota meg folyamat kicsuszok valahol[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
Max_218
tag
Köszönöm, közben meglett 2 szint, hátra van még a rally-s itt nagyon nem érzem,értem hogy driftelve érdemes de egy kanyarba vagy neki csattanok a falnak vagy nagyon lelassulok,abs-t totál offra raktam ezen a pályán , meg innentől egyik autót érzem teljesen magaménak , + 4-5-6 7-9-10. szintek lennének hátra.
-
lo_jo
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #11581 üzenetére
+1 erre. Ha más segítségekkel mentél, akkor idő lesz megszokni, de így lehet a legjobb időt kihozni. Talán még a ghost jó beállítása segíthet, nekem 0.3s a kényelmes. Ja és a controller steering sens, nekem a kezdetek óta 5-re van állítva, azóta hozzá sem nyúltam, hanem megszoktam. Ezeken felül pedig türelem és kitartás, menni fog az. Ha elkezd romlani az időd saját magadhoz képest, akkor pihenj, mozgasd át magad, állj fel a TV/monitor elől. Magamhoz képest elég sokat szívtam S-10-nél, másnap frissen leültem és elsőre 2 tizedre voltam a goldtól, másodikra meg is lett.
Most ránéztem, valamikor változtattak a szintidőkön, ami nekem az első hónapban gold volt, az mostanra már csak silver lenne fél másodperccel, de nem vette el se a kupát, se a jutalom autót.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz Max_218 #11580 üzenetére
Hj, állíts mindent vissza az alapértékekre, majd kapcsold ki az összes segítséget, kivéve az ABS-t.
Ezután nézegess visszajátszásokat ezekkel a keresőszavakkal:
gran turismo 7 super license gold
Így látni fogod, melyik kanyarba milyen sebességgel érdemes bemenni.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Most nyomom a sport modot,napi versenyek, kampany kivegezve, licencbol az utolso superek lennenek vissza de egyszeruen barmit csinalok mar sajat magamat sem tudom lenyomni,minden csak bronzra sikerul.
Miket kellene at allitanom az assiston es a kontroller rasegitsesen? Mar total elallitottam mindent. 2 oraja szivok a tsukuba circuiton. 3 tizedet kene javitanom de egyszeruen nem megy. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Az első napon kiírt "Coming soon" ígéretet a Music Rally folytatásáról ma sikerült beváltani
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
rakkimcer
tag
PS5-ön nyomom a GT7-et, előtte még nem volt tapasztalatom más GT-vel
tuning-ra itt találtam ezt az oldalt: gtplanet[link]
ezt használva tényleg sokat segít az autók beállításánál
de vannak olyanok is amikre eddig nem találtam konfigot
hogyan lehet ezekre az értékekre rájönni saját kútfővel? -
Imilenni
addikt
Valaki rátudna nézni nekem, hogy a PS4 - > PS5 upgrade mennyibe kerül?
10 eut olvastam.
Csak mert a PS5 verzió használt piaca 16e-18e körül mozog.. PS4 verzió meg van 10e-ért is.Press "F" to pay respects.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Beköszönök, mint régi-új GT Sport és GT7 játékos. Ha van kedvetek versenyezni, vagy ilyesmi akkor aláírásomban a PSN nevem.
Egyébként Ti milyen kormányt ajánlotok ilyen és ehhez hasonló játékokhoz? -
Elims
veterán
válasz ProEvoFan #11568 üzenetére
Ja,O.K. :-)
De neked már megvan minden+persze a platina is.
Nektek elég gyorsan meglett az a spa pálya is.. :-)Lo-Jo: "...a G923-ban lévő trueforce rezgős cuccra rakták a rázókő effektjét."
Éés?Nem tudták volna megcsinálni g29-re is?Szerintem a legelterjettebb kormány lehet a gt7 kormánnyal játszók körében,ill. így csak lenne.
Vajon az ügyfélszolgálat mit mond erre?Frissítéssel már rég be kellett volna hozniuk. -
Mezcal
addikt
Sok autós játékkal játszottam már, de a GT büntetés terén fejlődésképtelen. A F1- es játékokban ez sokkal jobban megvan oldva, pedig ott tényleg sok az ütközés és egy nagy katyvasz az online játék. GT-ben kevesebb a hülye egy bizonyos szinttől, de akkor meg a bünti szivat meg. Olyan is volt, hogy meglöktek, megpördültem és én kaptam a büntiti.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
lo_jo
senior tag
válasz Mezcal #11566 üzenetére
Igazából minden automatikus büntetéses rendszer szar. ACC-ben egy ütközésnél mindkét fél kap SR levonást, az sem jó, ugyanúgy bünteti egy brake checknél a hátul lévőt, mint egy elnézett féktávnál az elöl lévőt. Amíg nem valamilyen privát ligában versenyzel, ahol van real time bíró, ez így is lesz, ezek pont azok a szituációk, amiket a gép nem tud jól eldönteni. Én úgy érzem, hogy hosszú távon minimum egál vagy pozitív lesz a mérleg, ha tudsz tisztán versenyezni.
-
lo_jo
senior tag
Pedig sajnos ez van, nem “darál”. Valószínűleg az van mögötte, hogy a G923-ban lévő trueforce rezgős cuccra rakták a rázókő effektjét. Lehet nélküle élni, de pont online lenne jó, ha “mezei” G29-en is érezhető lenne. A 29 után pedig a 923 nem akkora előrelépés, hogy ezért váltsak, előbb vennék egy Fanatec DD-t, de annyit meg már nem versenyzek se GT7-ben, se PC-n ACC-ben, hogy meg tudjam indokolni magamnak azt a felárat.
-
lo_jo
senior tag
Én néha G29-cel nyomom, de többnyire inkább kényelmesen, kontrollerrel. A rázókő FFB még mindig nagyon hiányzik a kormányon, ez sajnos egy plusz indok a kontroller mellett. Nálam a single content már nagyon rég 100%, amint jön új verseny, megcsinálom, így szinte csak a sport mód megy.
Ott érezhető sokszor a kormány előnye, de mégis a kényelem miatt marad sokszor a kontroller. Tryhard nélkül szoktam menni pár kört időmérőn, amíg érzem, hogy marad benne hiba, utána pár verseny, majd vissza pár időmérő kör és ezt ismételgetem.
Számomra hozza ezzel azt, amit várok egy ilyen félszim-félarcade játéktól: nem vagyok rommá verve, de nem is vernek rommá (B DR, S SR), izgalmas versenyeket megyek, elsőtől utolsóig bárhol végezhetek, az esetek 90+%-ban tényleg fair versenyzőkkel találkozok, a hülyéken meg szándékos károkozókon pedig gyorsan túlteszem magam.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz ProEvoFan #11563 üzenetére
Töröltem. :-/ Gagyi voltam az egyik versenyen..egy régebbi porsche-val kell menni a spa pályán+kellett a hirtelen a hely a division 2-nek.Raid-re mentem és én voltam a 8..nem volt időm válogatni a törlendők között.
Majd vmikor nekiugrok újra és rászánok egy "pár" órát.
Jó lenne úgy rákattani mint mondjuk a gt5-re,de sajnos(!) bőség zavara van+kevés idő.
De nektek megy szépen. :-) Jó olvasgatni az időtöket/variálásokat/stb.Most majd a forza 7 motorsportra+a horizon 4-re szeretnék rámenni.Utóbbit vmi crew félének néztem/próbáltam.Ha kb. olyan akkor az is elvisz 1 évre kb.
De az biztos,hogy a gt7 egy nagyon jól sikerült rész lett!Forzák után újra ezzel autózok.
G29-cel játsza valaki?
-
Elims
veterán
[Megadta] aztán.Azon a napon.Csak azt tudnám,hogy honnan "tudták",hogy nagyon nagy kedvenc kocsim.
-
lo_jo
senior tag
válasz M0ng00se #11558 üzenetére
Szerintem a fully customizable manual transmission és a fokozatok egyesével való beállítása lesz a megoldás. Állítsd be úgy, hogy az 5. vége legyen 230-nál, a 6. meg teljesen balra. Így mentem most egyet Nordschleifen, a Döttinger Höhe végére és a Fuchsröhre aljára sem érte el a 230-at, szerintem ezzel max a Special Stage Route X-en lenne meg, de lehet, hogy a légellenállás és a plusz súly meg gyengített motor miatt ott sem. Automata váltóval sem valószínű, hogy felkapcsolna, kézivel meg megszokható, főleg, hogy ilyen beállítással azonnal lassul az autó 6-ban.
-
M0ng00se
őstag
sziasztok,
szerintetek melyik GT7 beli kocsit tudnám úgy bekonfigolni, olyanra mint a sajátom a valóságban?
szívó, 193LE, 260NM, motor elől (v6), hátóskerékhajtás, 1605kg, 4,9méter, 5 sebesség, 230km/h végsebesség
eddig a Hyundai Genesis Coupe 3.8-t próbáltam belőni, annyi a "gond" hogy ez hatsebességesV6
-
Adee_91
aktív tag
válasz xbdream #11547 üzenetére
Az alábbi autók bármelyike műkődik a legutóbbi update után is:
Audi R8 4.2 ‘07
Lamborghini Murcielago LP 640 ‘09
Porsche 911 GT3 ‘01
De Tomaso Pantera ‘71
Ferrari Testarossa ‘91
Lancia Stratos ’73
McLaren MP4-12C ‘10
McLaren F1 ‘94A tuningok mind innen vannak hozzájuk: [link]
-
edeleny
őstag
válasz xbdream #11551 üzenetére
Nem, nem!
Nincs az az isten, hogy a Tomahawk beleférjen.
Az régen volt, aztóta teljesen más a fizika! Olyan beállítást keress ahol legalább 1.3x frissítés van.A nagy Tomahawkot PP 1200 alá sem tudod hozni.
Nekem az NSX 17 volt, de most már az se jó!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
xbdream
csendes tag
válasz Mezcal #11549 üzenetére
Szia. Köszi ránézek azóta találtam jó pár setup-ot a Tokio East – WTC 600 az alábbi kocsikhoz:
SRT Tomahawk X VGT:
Dodge VGT
Mazda LM55
Sport Quattro Pikes Peak '87
NSX 17
R-34 GT-R V-Spec II Nür 02Van választék már csak tesztelnem kell melyik lesz a befutó és fér be az új update óta 600 PP alá ; )
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek abban, hogy a Tokio East – WTC 600 (vizes) 12 pályás versenyen melyik gépjárművel lehet viszonylag könnyen nyerni?
Próbáltam pár utcai gépet (Pl: Nissan R33 GR-R 97’) tuningolni, viszont a legtöbb nem fér bele a 600 PP-be. Ráadásul sokba kerülnek a tuningok és ha lebutítom a 600-ra a gépet, akkor túl erős a mezőny. Neten még böngészek, de nem akkor túl sokat költeni tuningra a biztosra mennék.
Keret van kb: 3 milla szóval, ha van egy jó beállítás, akkor egy
Tomahawk VGT is belefér ; )Köszi előre is.
Üdv
-
neo-geo
senior tag
A holnapi Fuji Nation Cup futamon, csak egyszer lehet indulni, vagy lehet többször is?
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
lapoe
csendes tag
Közel egy éve várok rá, tegnap végre kipörgött/beadta "szerencsekeréken" a Ferrari meghívót.. 300 órám van a játékban, kezdett kicsit lapos lenni, de olyan b@szott jó vezetni az Enzo-t gyárilag is (na jó, egy kis súlycsökkentést kapott), hogy az valami hihetetlen.. szerintem magasan a legjobb élményt adja a játékban "utcai" autókat figyelembe véve.. La Ferrari-t még nem próbáltam.
-
@rglaaf
veterán
Autó tippet kérnek Grand Valley pp950 10 körösre köszi
PSN:BiZzare_0 ️
-
wolf13
őstag
válasz [HUN]NIMROD #11538 üzenetére
Köszönöm.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
wolf13
őstag
Vissza lehet amúgy utólag nézni mit adott ajándékba ?
Ugyanis én pont születésnapomkor szerettem volna megnézni (jelezte is) , de összeomlott
a játék, s utána már nem volt ott. Így azóta sem tudom mit kaptam. -
Elims
veterán
válasz [HUN]NIMROD #11535 üzenetére
Én is úgy emlékszem,hogy azon a napon adta az 5-6.
Köszi! -
edeleny
őstag
válasz ProEvoFan #11531 üzenetére
Kicsit mintha úgy lenne beállitva, hogy ha kezdő vagy és kellene a pénz, akkor a minimumot adja. Az elmúlt hónapban többször pörgettem millát.
Most mintha a motorokat, és a tuningcuccokat adná kevesebbszer. Igaz van vagy 30 motorom, meg vagy 150 cuccos.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
mcwolf79
veterán
Hali !
Ez a szerencsekerék scriptelt vagy random ? Mert fura módon eddig 6-ból 6-szor a legalacsonyabb pénzösszeget dobta (5000 kredit )Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Elims
veterán
Tudja esetleg vki,hogy még mindig ad vmilyen kocsit születésnapkor?
-
lo_jo
senior tag
válasz xbdream #11526 üzenetére
Egyébként ezek között a tuningok között is nagy a szórás. Ha az ultra hatékony farmolás a cél, akkor arra van ott pár jó megoldás, ha szimplán a számodra kényelmes vezetés (ami mindenkinél kicsit más, én pl az alulkormányzottságot nagyon nem bírom elviselni), akkor sokat kell kipróbálni. Megéri egy idő után sajáttal is kísérletezni. Időigényes és érdemes utánaolvasni dolgoknak, hogy mi mire milyen hatással van, de ha ráérzel, nagyon jó móka és tényleg a számodra legjobb beállítással mehetsz.
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok!
Ki milyen versenygépet használ Gr4, GR3, GR2, Gr1-es versenyeken?
GR4, GR3-ban a Nissan GTR-el a legtöbb versenyt megnyertem, de szükség lenne olyan autókra, amelyeknek jobb a végsebességük. A Nissan-ok tuningolva nagyon jól gyorsulnak és imádom vezetni őket. Viszont nem túl gyorsak.
Főleg 4WD és első kerekes gépek érdekelnek, mert a hátsó kerekesek megpördülhetnek, ha nincsenek jól beállítva. De hátsó kerekes is érdekel, ha kezes bárány : )
400, 500, 600 PP-ben milyen utcai gépek a legjobbak versenyre egy kis tuninggal?
Köszönöm előre is az infókat -
GalaHU
őstag
El se hiszem, de végre szerencsém volt a pörgetésnél!
Kb. fél éve szinte minden nap megcsinálom a maratont, hogy kapjak pörgetést, hátha sikerül egy nyűves Bugatti meghívót kifogni. Tegnap az új Menük miatt szinte rögtön kaptam egy pörgetést és nem hogy meghívót, hanem magát a hiányzó autót forgatta ki a szerencsekerék!
Most már csak a Ford GT hiányzik, de az legalább Legendary car, azt ki lehet fogni pár héten belül.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
edeleny
őstag
Meg lett a húsvéti ajándékom!
Escudo 1:29.567 köridő
Sokat nem tudok húzni rajta! 1-2 kör volt ami 1.33 - 1.34 a többi 1.32.
Nagy hibák nem voltak, és az"idióták" sem tartottak fel!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
......, de legalább bugos az Escudo!
Tegyétek fel a piros RS gumit!
A PP rögtön fel egy 760-ra!Ugy, hogy tettem az első szárnyra, vettem vissza a hátsó ól!
Csak próbálnak indult!Legyorsabb kör, 1:30.575. Futam, 24, perc, 24!
DE
Volt olyan köröm ahol - 2mp ben voltam, csak elbénáztam.
FM1-ben csak 1-2 köre van az embernek.
Az utolsó körben kitettem a fűre. Olyan 12 mp vesztettem.Tehát egy profinak nem lehetetlen a 23 idő.
[ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz ProEvoFan #11516 üzenetére
Igen, egyet értek!
Miért nincs minden pályán PP800 futam?
Ha Tokyo 550,Szardinia 480? akkor a többinek legalább 300-350 illene lenni.Majd még kiprobálok dolgokat, de látatlanban megmondom: 787b: 24:20, Escudo 24:40, LM55 25:00, a többi meg a fasorba sincs.
Azért pozicionálhatnának ide még egy két autót!Az utóbbi két új pálya elég ritmusosra sikerült. Élvezetes rajta menni. De nekem idáig csak az LM55 jött be rajtuk. Mással nyerni sem tudtam.
Van egy csomó pálya ahol csak egy verseny van. Nekem pl. Brazília ugyan olyan kedvenc, mint SPA.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Adee_91
aktív tag
Egyébként a controller sensitivity-t és a tcs-t is babrálták a legutóbbi update-el,érdemes ránézni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz edeleny #11515 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha még legalább 5-10 pályán lenne hasonló díjazású verseny, mint pl a Tokyo rain, stb...
Nem hiszem el, hogy ezt annyira nehéz lenne megoldani.
Már rég platináztam a játékot, talán három legendás autó hiányzik, beletettem majdnem 400 órát, de ennek ellenére olyan versenyeken szeretek menni, ahol nagy a díjazás...kicsit uncsi már a Tokyo/Szardínia/Spa/Le Mans négyes...[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
Sajnálom!
Én az Escudo - rá vártam, a 23 perces futam miatt!
Mire még tudtam venni, kinyírták ezt az opciót!Igen én is úgy vagyok, hogy 1.31-es leggyorsabb kör, 24.40-es futam az Escudoval.
Szardínia királya a 787b lett.
Egy kiállás, akkor is csak tankolni. 1:32.5 legjobb kör. 24:18-as futam. Hibáztam párat. Meg a banda felét 3x kell előzni. Imádom amikor a kanyarokban csámborognak jobbra, balra!
Színvak mind, a kék zászlót hírből sem ismerikAz interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
lo_jo
senior tag
válasz Mezcal #11511 üzenetére
Igen, a futómű update konkrétan kinyírta azt a setupot, alulkormányzott, elpattog kigyorsításon. Így is gyors, csak nagyon macerás vezetni. Asszem visszatérek a Nissan GTR GT500-hoz, azzal RH gumin Sardegna 1 kiállás, az is csak tankolás és picit van csak 25 perf felett.
-
Mezcal
addikt
válasz edeleny #11510 üzenetére
Most mentem egyet a frissítés óta, és sokkal szarabb. 24:40.437 - LK 1:31.296
Előtte lazán 23-as idő és 1:28-as kör
Ugye a pp is lecsúszott 742-re.
Én is a fenti beállítást használtam, de az már nem jó, alulkormányozott a verda, a célegyenesre rafordulót már nem tudom max gázzal bevenni, el kell vennem.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
edeleny
őstag
Van ettől valakinek másabb Escudo beállítása?
Az 1.2xx-as idő szerintem hogy az RM lett az ez előtti RH szinte elérhetetlen, de majd meglátjuk.
Elsőre 24.perc 42 mp lett a versenyidő, annyi mint a 787b-é.
De van még benne lehetőség eléggé szórtak az időim. Viszont a leggyorsabb kört majd 4 másodpercel javítottam meg!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz Mezcal #11506 üzenetére
Na,
VÉGRE!!!!Ma megvettem az Escudot!
Milyen beállításokat használsz, az Escudo-nál Szardínián?
Valahol volt egy beállításom, de még a mostani frissítés előttről ahol 23 perces időt lehet vele menni.
Idáig ami nekem volt:
- 787b, 24 perc 40-45 másodperc. Egyszer állsz ki.
- LM55, hát anno ez volt a leggyorsabb, aztán butították, most megint jó. 1 kiállás, nem kell gumit cserélni.Nyerni nem nagy kaland. 1.42 - 1.45 közötti idővel két kiállással meg van az első hely.
-
edeleny
őstag
válasz Mezcal #11502 üzenetére
Nem a habkonnyű a lényeg.
24 perc 40 körüli idő!
Az LM 55 most gyorsabb lett. Először mentem vele 25 alatti időt. Nőtt a fogyasztása, viszont állom ahogy a RH gumikkal bánik. Konzekvensen tapad, és bőséggel meg van egy futam egy szettel, nem kell cserélni.A 787b is gyorsult, de bűn rosszul viselkedik az RH gumin. Nagyon alulkormányzott!
Az Escudo meg állom marad nekem.....
-
ProEvoFan
nagyúr
Mostanában mivel mentek Tokyo rain versenyen?
Követem ezt az oldalt [link] , de sajnos még az 1.31 patch beállítások sem teljesen jók, mint ahogy a srác beállítja. Mindig kicsit nagyobb lesz a PP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest