Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz neo-geo #11698 üzenetére
Pont a lentebb említett, nyomorék AI miatt nem használom a GT3-as autókat Szardínián, sem.
Lekörözés közben, így is a hajam áll az égnek mire képesek.Nyilván nem én vagyok a célkorosztály, de ez roppant bosszantó.
Valamelyik Clubbman verseny, Fuji. McLaren F1 94.
Normál esetben ott loholtam az első nyakán, de a 7 körből egyben biztos kilöktek. Aztán jött az Escudo, és a gyalázás, na az volt unalmas.GR3 Mount Panoráma. A Renault val meg lehet csinálni kiállás nélkül, de ahhoz 6-os FM kell. Akkor még nem vagy gyors az egyenesben, lefelé, fektávon mindig belém jön....
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
neo-geo
senior tag
válasz fczolika77 #11692 üzenetére
Ezért is mondtam a sok sikert, az már nem kontrollerhez való autó.
edelény: És Szardinián miért nem az oda való Gr.3-as autóval mész, mondjuk RH vagy RM gumival mint a többiek? Azon a bő két percen nem sok minden múlik, viszont a verseny sokkal élvezetesebb lenne!
Az AI szerintem nem sokat változott legalábbis Szardinián, viszont mostmár megtudod nézni könnyen, hogy melyik versenyed nincs még kész.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Adee_91
aktív tag
-
lmno
őstag
válasz fczolika77 #11695 üzenetére
Nekem is. Főleg az online roncsderbikhez hasonlítva
Mondjuk a Sport módban azért lehet jókat menni néha. Top 3-ba kerülni nem könnyű viszont. -
edeleny
őstag
válasz Adee_91 #11681 üzenetére
Elviekben úgy csináltam mindent mint a videón, de nekem "csak" 880 000 Cr-t ad.
Illetve valamir nem, mert 16x és 15x köröztem le őketValamit elrontok, de nem tudom mit a beállításokkal??
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
Magamról annyit: GT1 a mai napig a kedvenc. Nem én vagyok az ország legjobbja, de még csak a 10 000. sem.
Nyárron nem sokat játszottam, akkor is Szardíniát nyüstöltem. (1 perc.24 alatti idő )Most ismét megjött a kedvem a dologhoz (meg, megállíthatatlanul esik)
Az uj verzió kiírja mi az ami nincs még kész!A kérdésem az lenne, hogy csináltak valamit a mesterséges inteligenciával, az ellenfelekkel, vagy ez végig ilyen fos (elnézést) volt?
Jellemzően GR3-as versenyek, Clubbman, Clubbman+ maradt ki! HA az autó nem elég gyors az egyenesben, akkor a féktávon simán kilöknek! Ez valami borzalom!
Anno 25 éve a GT1 ehhez képest mérföldekkel volt jobb!
Tamagocsi úr felbérelt egy csapat ovodást, és ők írták a programot!Még évezném is a versenyzést, hogy egyformán gyorsak vagyunk, de így nem lehet. Ha te az ideális íven vagy, és neki az van megírva, hogy ott kell menni, akkor rábasztál, mert ott fog menni. És természetesen, csak te pörögsz ki!
Az egésztől elment a kedvem!
-
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
válasz fczolika77 #11687 üzenetére
Vettem.
Nem szeretem a bikát, nagyon érdekesek a büntetési zónái! Megnézem estére a daily a-t, legalább nem tudnak lerontaniPSN-ID:Putyesz-HUN
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz fczolika77 #11682 üzenetére
Suzuka
Zöld pokol
Spahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
M0ng00se
őstag
új licenszeket próbáltátok? úgy látszik lesz csinálni valamit újra
V6
-
Adee_91
aktív tag
válasz fczolika77 #11682 üzenetére
Itt nem a pálya a lényeg.
Sokkal inkább a 1,5M Credit 20 perc alatt. -
zozika84
őstag
-
lmno
őstag
Az emojikat meg a prüntyögést nem lehet kikapcsolni a Sophynál?
-
@rglaaf
veterán
válasz [HUN]NIMROD #11665 üzenetére
Jó kis tomahawk grindelés kéne megint de sajnos mindent fixáltak
PSN:BiZzare_0 ️
-
wolf13
őstag
válasz fczolika77 #11672 üzenetére
Tavasszal került a játékba , rövid időre. Pár pályán több nehézségi szinten lehetett AI ellen versenyezni.
-
wolf13
őstag
válasz fczolika77 #11670 üzenetére
Én a Sophy 1.0 -tól sem voltam elájulva , nem tudom mit hoznak ki belőle.
-
fczolika77
junior tag
Saját versenyeket, 4-5 futamú bajnokságot itt nem lehet csinálni? Az F1 játékban tök jó, hogy lehetett ilyeneket csinálni.
Pld
1 futam Monza,
2 Nürnburgrin,
3 Interlagos... Stb stb.PSN: fczolika
-
lapoe
csendes tag
válasz GalaHU #11666 üzenetére
..akár mindegyik jelentősebb pályára rakhatnának egy ilyet.. nem is értem.. semmi hátránya nem lenne az ő (GT) szempontjukból.. most 2-3 pályán gyűjt manit mindenki.. lassan csukott szemmel, csak legyen már vége a versenynek.. úgy meg még élvezné is az ember a változatos pályákat..
-
GalaHU
őstag
válasz [HUN]NIMROD #11665 üzenetére
Mert még belehalnának ha a Nord-ra csinálnának egy félórás grindelést 700-800 környékén. Elég gáz hogy egy év után is ugyanaz a “menü”…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz fczolika77 #11664 üzenetére
Sajnos farmolni kell, nem is keveset. Pláne ha az a cél hogy minden meglegyen, de már ha csak néhány 10+ milliós kéne, az is sokáig tart.
Azt hiszem még mindig ezek a legjobbak:
Tokyo Expressway: World Touring Car 600 – 1,750, 000.
Sardegna Road: World Touring Car 800 – 1,650,000.
24 Hours of Le Mans: World Touring Car 700 – 1,600,000.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
fczolika77
junior tag
válasz [HUN]NIMROD #11663 üzenetére
Időközben megvan Nürnburgrin és néhány fontos pálya, a játék szerintem baromi élethű. Tetszik pár autó, csak nincs elég lóvém 🙃
PSN: fczolika
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ezt utálom a legjobban: tegnap még ezüst voltam a Lambo-s időmérőn, hátra volt 14-15 óra, erre most az előbb átvehettem a BRONZ jutalmat, mert az uccsó pillanatban megjavította valamelyik zseni a napok óta fennálló világrekordot...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
fczolika77
junior tag
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz fczolika77 #11660 üzenetére
Az nem elég, kell az "offline" feladatokkal is haladni, úgy nyílogatnak meg a lehetőségek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
fczolika77
junior tag
Ha csak online játszogatok, akkor is ad be új pályákat, autókat? Ez a megtett kilométertől függ???
Nagyon várom már Nürnburgringet...[ Szerkesztve ]
-
fczolika77
junior tag
Eddig pikk pakk 34 órám van a játékban, jó ebben minden benne van, nem csak a Coffee.
Az online felületet is vagy 25 óra után adta be, már azt hittem, hogy nálam nincs is ilyen felület... 😬🤣
_________________________Egyébként a GT Sportban volt vagy 300 órám, imádtam, kormánnyal játszottam a végén és elég jó időket mentem.
Most kontrollert használok de ebben a részben kontrollerrel is nagyon élvezetes, nem érzem annyira a kormány hiányát. 🎮
Ilyenem volt régen. ⬇️[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz fczolika77 #11656 üzenetére
Megjelenéskor kb. 25 óra volt a teljes cafe menu (azóta bekerült pár új “szint”), ha annak a végére érsz, minden pálya elérhető lesz, a 21. menu book nyitja meg a Nürburgringet.
-
fczolika77
junior tag
Én Nürnburgrin GP pályára várok ezer éve, de még nem adta be offline.😐
Ezt nem szeretem ebben a játékban, hogy nagyon lassan adja be a pályákat és az autókat. Ha lehetne, akkor inkább megvenném.PSN: fczolika
-
GalaHU
őstag
De jó, hogy az új Café Menüben megint egy invitációhoz kötött autó a feltétel (Porka) már úgy hiányzott a legutóbbi Bugatti fél éves várakozás után egy ilyen rohadvány,,,
-
edeleny
őstag
válasz adamssss #11651 üzenetére
Nem tudom már mivel csináltam végig elsóre, talán az LM55-tél.
A lényeg, hogy olyan autó kell amivel 3x tudsz kiállni. (7., 15., 24. perc, vagy később..)
A végén az ellenfeleid is lelassulnak.
Azt hiszem 1.07-1.10 átlagot kell menni.A Pit.
A bekanyarodásnál a dombtetőn vigyázz. Könnyű a zaróvonalon átmenni. Ugyan ez a kijáraton is. Figyelj a záróvonalra!Most a 23'-as Honda a legjobb, kb majdnem kört kap a második! 1.06 körüli időkre képes, és csak kétszer állsz ki.
Azt hiszem 😁😁Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Sziasztok!
Két kérdés. 42 menüt csinálom és a GR 1-ben a Daytona pályán egyszerűen nem tudok úgy kimenni a boxba, hogy ne kapja 3 másodperc bűntetőt. Nem látom, hogy hol kellene elkezdeni a kihajtást. Valaki fel tudna világosítani.
A második: Redbull x2019-em van. Amit megfigyeltem, hogy a gépi versenytársak kb fele üzemanyaggal nyomják végig, meg a gumijuk sem használódik annyira... Minden kocsiban más méretű a tank és ebben a Redbullban pont kicsi?
Köszi,
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
@rglaaf
veterán
köszi nektek
-
@rglaaf
veterán
Az uj garage RCR Civic merre találom?
-
M0ng00se
őstag
válasz Norbii87 #11644 üzenetére
jártam a pályán tavaly, bár csak egy 90 lóerős astrával, előtte sokat nyomtam szóval kb megvan a vonalvezetés, de tempóval menni rajta nem egyszerű.
próbálom összegyűjteni a pénzt a 3 legendás kocsira, aztán még kell az 50 multis meccs aztán meg is van a platina
sokszor eszembe jut a GT4 valahogy visszagondolva úgy érzem, hogy nagyobb volt benne a kihívás...
V6
-
Norbii87
csendes tag
válasz M0ng00se #11643 üzenetére
Nekem is ez volt a legnehezebb, az egyes szakaszok gond nélkül mentek (bár a döntött visszafordító utáni 1-2 szakasznak azért neki kellett mennem párszor). A teljes körnél kb. 5-7 alkalommal az aranyidőtől 2-3 tizeddel maradtam el... aztán mikor végre meglett vagy 2 másodperccel mentem jobbat Imádom azt a pályát
-
M0ng00se
őstag
tegnap sikerült a nordschleife circuit experience teljes kör aranyra... (6:37:560) rengeteget próbáltam eddigi legnehezebb kihívás volt
[ Szerkesztve ]
V6
-
Max_218
tag
Sziasztok!
a 3 legendás kocsiból már csak a Jaguar XJ13,hiába várom ,meg nézem naponta csak nem kerül be. Van valami mód rá ,hogy előbb adja?
-
GalaHU
őstag
Az összejövő Café sorozatoknál mindig előkap egy tök jó képet az aktuális trióról. Le tudom ezeket valahogy menteni? Nyilván csak a képet, felirat nem kellene rá…
Vagy “valahol” elérhető egy jótét lélek korábbi tevékenysége okán?
-
Mezcal
addikt
-
neo-geo
senior tag
válasz Mezcal #11634 üzenetére
A+/S-ben is van [lember] aki DS4-el megy, és ha így halad meglesz neki előbb-utóbb az S/S is. A heti daily versenyeken rendre WR 100-200 között van, és nem hétfő délelőtt, hanem még akár hétvégén is. Lassan Én is beérek az A-ba, de nekem biztos, hogy nem lesz S a sportmanship! Mondjuk Én automata váltóval, és X négyzettel vezetek mindig, de
azért nem vagyok nagyon [lemaradva] a Dixitől.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
zsozsa74
őstag
Kipróbáltam a játékot egy nem Playstation kompatibilis kormánnyal, konkrétan a Fana DD1-el és kiválóan, lagmentesen, rendes FFB-vel működött egy DriveHub nevű eszköz segítségével. Csak közben rájöttem, hogy a GT7 nem annyira az én játékom, szóval van egy ilyen feles eszközöm, amitől megválnék. Egy csomó fajta kormányt kompatibilissá tud varázsolni PS4-el, PS5-el, na meg Xbox-al is, ha valakinek az kéne. Ha érdekel valakit priviben kereshet! Jó tapadást!
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
lo_jo
senior tag
válasz @rglaaf #11632 üzenetére
Én is voltam A S-ben kontival, de a reális eredmény nálam valahol a B közepe-alsó harmada környékén van. Tény, hogy nem teszek bele eleget, de így is élvezem. Meg persze elég egy rossz széria pár dodzsemezővel és máris C B vagyok, ahonnan előbb SR és utána DR “farmolással” mászok ki, gyakorlatilag néha nem előzök, csak tisztán megyek C tetején a mezőnyben, mert így könnyebb. Amikor újra A az SR, mehet megint a valós verseny a következő roncsderbiig. Ez az én pick up and drive hozzáállásommal nekem jó, ha akarnám, faraghatnék az időkön, de nekem már nem ér annyit ~5 év rFactor ligázás után, nincs is rá annyi időm.
-
@rglaaf
veterán
Van itt olyan aki controllerel B S nél feljebb van? Néha meg B-t is nehéz tartani nem hogy feljebb menni
Az elején voltam egy ideig A -ba azota esélytelen[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ez a Toyota verseny sajnos PS+osnak számított, ezért helyette "bosszúból" bearanyoztam a NISMO-s és a Monzás időmérőt
Most meg látom hogy van két jegyem:
GR010 Hybrid '21
GR Corolla MORIZO '22
Ezeket mire?? Nem tudtam belépni a TGR GT Cup-ra, csak mentem egy-két próbakört, ez is elég lett volna..?Nálam már rég minden vas a garázsban, ahogy tudtam a feladatok után azonnal indult a farm és mindent vettem ahogy jöttek a rotációban.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Adee_91 #11628 üzenetére
Nekem már csak 4 hiányzik. Invite kéne a 2 Astonhoz és a Citroenhez és a GR Corolla.
A vicces meg az, hogy az Aston invite nem rég járt le, de valamiért azt hittem, hogy már megvettem őket, nem is mentem be a brand centralba. Hétvégén néztem, hogy már nem kell sok, megvettem a hiányzókat és akkor tűnt fel. Még így az összes “maradék” behúzása után is van 38m creditem, úgyhogy ha egy percet sem játszanék, akkor is jöhetne pár update új autókkal, nem kéne farmolni. Heti pár óra sport módba úgyis belemegy, néha meg munka közben egy fél órás Le Mans vagy 24 perc Sardegna kell, hogy meginduljon a kreativitás, szerencsére bele is fér az időmbe.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Sanyi.mTs #11626 üzenetére
A Veyron kell egy extra menübe, úgyhogy azt azért érdemes, ha meg akarod csinálni.
Ha szimplán csak az a cél, hogy minden autó a garázsban álljon, akkor mindig érdemes megvenni az invite, legendary és használt autókat a rotáció miatt, ebben a prioritási sorrendben. Persze ez monoton farmolással jár.
-
Sanyi.mTs
addikt
Pörgettem invite-ot Bugatti veyron 16.4 '13-ra és Citroen GT by Citroen Road Car-ra. Az első 2M, a másik meg 1M.
Érdemes ezeket megvenni? Most 5M-om van -
HaZsolt
őstag
válasz [HUN]NIMROD #11622 üzenetére
és a GR Corollat hogy kapjuk meg?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
A jobb felső sarokban van 3 ikon, az első a filmé, itt lehet kapni egy Nissan GT-R-t, mellette a piros VIEWERS Campaign, ezen belül kell mindkettőre rányomni (Watch Stream). Aug 21-én fogja odaadni a cuccokat jegy formájában, amit a garázsban lehet beváltani, mint a napi maratont stbt.
-
kid46
tag
válasz [HUN]NIMROD #11618 üzenetére
Mit kell erte csinalni? Koszi..( 1 hete jatszom a GT7-el)
-
@rglaaf
veterán
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz forum_user #11616 üzenetére
Még egy kis adalék a kérdéshez: ez a cím a PS legtöbb példányban eladott játéka (az egész sorozatot nézve). A Sony örök érdeke, hogy exkluzív is maradjon, a legjobb "system seller".
--
Most megkaptam a mentőautót és a motort, és eltaláltam az egyik győztest is: +1.000.000https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Adee_91
aktív tag
válasz forum_user #11616 üzenetére
Az összes GT PS exkluzív volt eddig.
-
forum_user
tag
Miért csak PlayStation-ra jelent meg ez a játék?
-
lapoe
csendes tag
PLAYSEAT Challenge ActiFit volt.. szerintem zseniális.. ár/érték arányban verhetetlen, főleg ha találsz használt piacon.. kép alapján nem túl meggyőző, de valójában baromi stabil, praktikusan kitalált minőségi termék és összecsukva nagyon kis helyen elfér (ez utóbbi szerintem sokkal fontosabb mint előre gondolná az ember..) Szerintem kezdésnek ennél jobb nem kell..
-
lapoe
csendes tag
Sokan igyekeznek brutál vasakkal menni már az elején, de szerintem először csináld meg full aranyra az összes jogsit.. az kezdésnek nem rossz. Ha megvan, gyakorolj sokat minden segítség (tcs, abs, fékezés jelző sáv stb..) nélkül versenyeken és ha megy és nyered akkor menj nagyobb kategóriájú versenyekre.
Egyébként én a GT-t kb. 15 éve kontrollerel nyomom, nemrég vettem Logitech G923-at + ülést, majd gyorsan eladtam.. Lassabb is voltam és 2 hét után inkább macera volt mint élmény.. de ez az én privát tapasztalatom a jelzett évek beidegződése után.. Természetesen értem, hogy a "nagyok" (miért) kormánnyal mennek, ennek ellenére nekem nem vált be. -
kid46
tag
Sziasztok. Teljesen uj jatekos vagyok es full kezdo a jatekban. Ma megneztem a filmet ennek oromere megvettem a jatekot. Hat ez a jatek elkepeszto, plusz orom nekem hogy megkaptam ajandekba a nissan autojat ami a filmben van. Mit tanacsoltok , mit csinaljak, mire figyeljek? Minden tanacs jol jon es kontrollerrel nyomom.gondolkozom kormany beszerzesen is , melyiket ajanlanatok es milyen allvanyt hozza? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest