Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Két kérdés. 42 menüt csinálom és a GR 1-ben a Daytona pályán egyszerűen nem tudok úgy kimenni a boxba, hogy ne kapja 3 másodperc bűntetőt. Nem látom, hogy hol kellene elkezdeni a kihajtást. Valaki fel tudna világosítani.
A második: Redbull x2019-em van. Amit megfigyeltem, hogy a gépi versenytársak kb fele üzemanyaggal nyomják végig, meg a gumijuk sem használódik annyira... Minden kocsiban más méretű a tank és ebben a Redbullban pont kicsi?
Köszi,
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Sziasztok!
Hungaroring tervek vannak esetleg (raadasul a film egy resze is ott fog jatszodni)
koszi
-
Ez a játék egyre jobban beszippant. Kár, hogy van 3 állásom és nincs időm de gondolkodom hogy felmondok. Utoljára ennyire anno a NFS Shift 2 szippantott be.
Ez tényleg az a játék, ahol hajlandó vagyok még 5 percet rászánni, hogy 1 századdal jobb időm legyen. És mindez csak kontrollerrel. Milyen lehet mondjuk egy Fanatec szettel...Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz @rglaaf #10695 üzenetére
Ertem. Koszi.
egy kerdes: fog nehezedni ez a cafe? Mert most normalin jatszom, minden segitseg off-on. Es jelenleg huylere verem a mezonyt. Szoval erdemes hardra rakni vagy most meg oruljek a fejemnek mert kesobb normalon is tepni fogom a hajamat?
-
Életem első GT-je.
Tegnap játszottam vele egy 1,5 órát és beszippantott. Még csak most vagy a második küldetésnél a cafe-ban.Hogy miért tetszik?
Mert fogja az ember kezét. Vannak játékok ahol az első két órában azt sem tudom hogy mi történik és mindent nekem kell kitalálnom. Itt nem. Itt adagolja a játék de úgy hogy már az eleje is élvezetes.
Csodás grafika. Ha csak az autókat nézzük néha már-már fotorealisztikus.
Jó zenék, jó narrációk
Feszes hangulat
Minden a vezetésről szól.14k-t nagyon, de nagyon megért. Én kontrollerrel is bátran játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest