Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megtaláltam a legjobb easter egget szerintem:
Kuttenberg régióban van egy házikó, benne egy halott fiatal lánnyal, egy harapott almával, 7 kisággyal, 7 tányérral az asztalon… Ez a Hófehérke… De jó! -
Ferke[HUN]
tag
válasz
gyimger #1227 üzenetére
Egyáltalán nem az, nagyon finoman lehet irányítgatni. Én kb. 8 éve kontrollerrel tolok mindent, nagyon kényelmes, kanapé + nagy tv + pc + kontroller. (Mondjuk a lövölde nem az én világom, de kardozós, nyilazós játékokban szerintem roppant kényelmes. Bár CP2077, meg a RDR2 is lement vele, igaz célzás rásegítéssel, de élvezetes volt.)
-
ripla
addikt
válasz
gyimger #1227 üzenetére
Én PS5 kontrollerrel játszom PC-n, a haptikus visszajelzés rengeteget ad az élményhez, ahogy belülről simogatja, karcolgatja, ütögeti, masszírozza, kopogtatja a kontrollert, meg íjazásnál is ahogy feszíti a ravaszt, és mostmár mindegyik PC játék kezeli amelyik PS-en is kezelné. Viszont a zárfeltörést én is egérrel szoktam.
Viszont ha lehet, akkor elég sok játéknál próbálom kerülni a bill és egér kombót, főleg TPS, FPS, oldalnézetes játékoknál, mert kontrollerrel egyszerűen kényelmesebb és egyszerűbb. -
Hokunda
senior tag
-
sheep
addikt
válasz
Hokunda #1222 üzenetére
A második rész az első közvetlen folytatása. De vigyázz mert a 2. után lehet hogy csalódás lesz, sok időt bele kell rakni az elején a karakter tápolásba, kicsit bonyolultabb és nehezebb a harcrendszer is. Nekem nagy kedvencem, többször végigvittem, van hozzá magyaritás is (nem gépi). Meg persze egy rakat hasznos mod.
-
Hokunda
senior tag
A steam libraryt böngészve felfedeztem, hogy valamikor megvettem az első részt a dlckkel együtt, a második kedvező kritikái után úgy gondoltam belevágnèk. Kapcsolódik a 2 rész sztorija vagy teljesen független?
-
ripla
addikt
Ja, és a Vitality továbbra is bugos. 28-on áll 30 helyett, aztán tegnap adott rá pontot, amit nem tudok hova tenni mert még a patch előtt meg lett tanulva minden ami ide tartozik...
-
ripla
addikt
Amúgy nekem a kémények füstje meg néha a szökőkút vize még mindig ki van merevedve az időben.
-
válasz
gyimger #1218 üzenetére
Igen, nagyon hatásos volt.
Amikor a borokat öntögettem ki a tanácsosoknak, folyamatosan azon gondolkodtam, ha meg fog jelenni, mekkora epic lesz. Nem csalódtam. És valahogy pont így képzeltem el őt, csillagos ötös a megvalósítása. Egyébként még annyi, hogy nagyon hasonlít nekem Théoden királyra a Gyűrűk Urából -
Aki véget ért a játékkal:
Zsigmondnak szerintem a legepicebb és legjobb dialógusokat adták a játékban. Amikor elhatározza hogy visszatér Magyarországra, az a jelenet annyira jól meg lett csinálva, hogy Youtube-on visszanéztem vagy ötször. Oscar díjas videojáték szereplés.
-
gyimger
őstag
válasz
WATERDACA #1213 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy "feloldja"-e vagy csak szürkén jelzi, hogy van ott valami (mint a tippelt helyeket) és akkor aktiválódik, amikor odaérsz. Most a második játékmenet során sokkal több helyet fedeztem fel, mint elsőre, nagyon észben sem fogom tudni tartani, hol jártam már.
-
Azt tudja valaki, hogy az a perk, ami minden részletet és helyet felold a térképeken, a kincses ládákat is mutatja-e végül?
Olyan helyeket adott be, ahol még soha nem voltam, szerelmi fészek jó loottal stb...
-
ripla
addikt
Akinek megvolt a Cutpurse gear, az nézze meg, mert át lett nevezve. Nekem pl. ami eddig a Cutpurse chest volt, abból Warhorse pourpoint lett. A Cutpurse chest meg nekem bent volt a ládában.
Ez az új Cutpurse gear, amivel egyből jók a lopakodás értékei:
-
-
Viper26
nagyúr
Hol lehet bekapcsolni, hogy beszélgetésnél mutassa melyik opció easy, medium stb?
-
ripla
addikt
válasz
WATERDACA #1199 üzenetére
Na, nem akarom elkiabálni, de jónak tűnik. Legalábbis a teljesítménnyel most már nincs gond, városon kívül is tartja a 60 fps-t, ahogy eddig.
Viszont a régi helyemre továbbra sem tudok bemenni, nincs "Open" opció az ajtón, a kocsmárostól meg csak azt tudom megkérdezni hogy hol a szoba. Szóval bementem a város közepére és kivettem ott egy másik szobát.
A grafikai bugokat még nem néztem, egyedül a szökőkút meg a kéményfüst amit láttam, azok jók. Remélem így is marad. -
Megjelent a hotfix, tölthető. Egyelőre nincs patch notes, de gondolom a DLSS4 biztosan javítva.
-
A teljesítményesésre egy jó megoldás:
NVIDIA Profile inspector használata:
"can confirm this fixed my issues. nvidia profile inspector. kcd2 profile. rBAR-feature = enable, rBAR-options =0x00000001 , rBAR size limit = 0x0000000040000000 . hope this helps"
-
gyimger
őstag
Még ez a megoldás segíthet az teljesítményen:
1. Open File Explorer and go to %USERPROFILE%\\Saved Games\\kingdomcome2\\
2. Find and delete the **"shaders"** folder.This folder contains cached shaders from the previous game version, and it seems they weren’t properly recompiled with the new patch. Deleting it forces the game to generate fresh shaders, which helped restore my FPS by about 20.
-
Mika1227
őstag
A kutyát, hogy lehet hívni ha nincs mellettem? Haza küldtem és most nincs mellettem.
-
nubreed
veterán
Valamit szerintem tekertek a textúrákon pl. Kuttenbergben, a talaj most a frissítés után valahogy jobban néz ki. Én eddig bugokat nem találtam, de lehet, hogy csak mákom volt eddig. Be tudtam jutni a szállásomra Kuttenbergen.
-
ripla
addikt
válasz
WATERDACA #1179 üzenetére
Elcseszték a lopakodó ruhámat is, 9-es noise helyett most lett rajta 24... pedig ez a Catpurse gear amit a Twitch nézésért adott. A Vitality valamiért 28 lett 30 helyett, a poén az hogy ki van tanulva, tehát nincs honnan pontot tenni rá. Komolyan, mintha kicserélték volna a fejlesztőket a Cyberpunk 2077 1.0-s verzióján dolgozókra.
Említette gyimger a rollbacket, nem akarok vacakolni vele, mert a végén meg az lesz hogy soha többet nem indul el. Ott tartunk, hogy le kell szednem a tört verziót hogy játszani tudjak vele... -
ripla
addikt
válasz
WATERDACA #1172 üzenetére
Nos, én egy RX 7900 XT-vel tolom és nem röhögök, hanem szörnyűlködöm. Az összes fentebb, és a másik topikban leírt hiba létezik. Most az is mi, hogy megállítok egy szekeret hogy vigyen már el, a hajtó leokézza, felszállok, és onnantól nem megy tovább, akkor sem ha leszállok és odébb megyek 30 métert. A Kuttenbergi szökőkútban le van fagyva a víz, mintha beledermedt volna az időbe, kémények füstje ugyanez, a menekülő NPC-k oldalazva futnak, a véglegesen kivett szobába a fogadóban nem tudok bemenni mert zárva az ajtó és semmit nem ír ki tehát feltörni sem lehet, a fogadósnál meg csak azt tudom megkérdezni hogy hol a szoba, ésatöbbi, és ilyenek jönnek elő, miközben a patch előtt gyakorlatilag tökéletes volt. Városon kívül még stabilan 20-25 fps-el kevesebb van, mint eddig, pedig megy az FSR. Szóval elmehetnek a francba.
-
válasz
l.skywalker #1176 üzenetére
Elvileg már van rá megoldás, vissza kell állítani az előző DLSS verziót Appban vagy DLSS Swapperrel, és jó lesz. Nyilván ez csak átmeneti megoldás, kell egy hotfix, és reméljük még ma megjön rá.
-
Peace
nagyúr
Fuhh de örülök, hogy sikerült a végére érnem mindenféle teljesítményprobléma és gamebreaking bug nélkül!!!
-
válasz
l.skywalker #1173 üzenetére
Ez azért teljesen más. Ez szinte az összes NVIDIA játékost érinti, akinek 3000-5000-es kártyája van.
Ott van a hiba, nem nálunk.
-
-
ripla
addikt
válasz
gyimger #1168 üzenetére
Azért álljunk már meg. Eddig teljesen jól ment, most kijött egy patch és vegyem vissza a beállításokat, mert elcseszték? Semmit nem fogok visszavenni, ez nem így működik, ha eddig működött, ezután is működnie kell. Oldják meg. Én alkalmazkodjak mert elrontottak valamit? Ne jussunk már el addig, hogy le kell szednem egy tört verziót, hogy megint normálisan tudjak játszani vele.
-
ripla
addikt
Sokkal rosszabbul fut a patch után, nálam visszaesett a teljesítmény. Rengeteg bug jött elő, 10 perc alatt belefutottam legalább 8 olyanba, amilyenbe eddig egyszer sem, és még a fogadóba sem tudok bemenni a szobámba, mert nincs rá opció és zárva az ajtó, pedig a patch előtt ki lett fizetve határozatlan időre.
Ez a patch nagyon csúnyán félrement. Eddig jól futott és rendesen játszható volt, mindkettő a múlté. -
Már ezért a patchért megérdemelnék az év fejlesztője címet. Szorgosak, mint a hangyák.
Van DLSS 4 funkció is a játékban, külön megsüvegelendő.
-
gyimger
őstag
Próbáltam bemásolni a javításokat, de elfoglalt egy egész oldalt, itt inkább a link.
-
gyimger
őstag
Hát őőő... a patch mérete 62.5 GB.
-
nubreed
veterán
Mikor jön az update? Elvileg ma kellene, hogy jöjjön, nem?
-
nubreed
veterán
válasz
WATERDACA #1155 üzenetére
Igen. Valamelyik fórum vagy reddit postban olvastam, hogy nagyon úgy tűnik, hogy ez akkor jön elő ha valamelyik npc "beragad" valahol a világban, aki az adott main questben aminél éppen jársz, érintett valamilyen módon. Ilyenkor nincs más megoldás, folytatni kell a fő küldetéseket. Olvastam még azt is, hogy valakinek az segített, hogy egyszerre 2 napot várt (alvással vagy a T gomb használatával) és utána jó lett, ezt próbáltam én is, nekem vált be. A másik amit leírtak, hogy ha már Kuttenbergi területen vagy, vissza kell menni Trotsky map-ra, majd újra vissza Kuttenbergi térképre, és utána lett jó, ezt én még nem próbáltam, csak simán folytattam a fő küldit és jó lett nekem úgy.
-
Van még egy nagyon durva anomália bug, amit remélem javítanak az új patchben.
Tele van a fórum is velük, de ahogy haladsz előre a játékban, egyre lassabb lesz a játék betöltése. Ezt én is tapasztalom. A játék elején kb. 10 mp volt, most már van hogy 2 perc. Volt hogy egyszer be se töltött már a játék, fekete képernyő volt, és csak forgott...
Elvileg az inventoryval is kapcsolatos a bug. Jó lesz ezt is javítani!
-
AthlonXP
őstag
Semmi mod nincs, csak az alapjáték... A leírás alapján, én is bugra gyanakszom. Ha utól érem őket, csak lassít a ló, hogy felvegye a másik ritmusát és ennyi. De pár másodperc és a másik gyoran tovább megy, sehogy nem tudom utána utólérni.
Mindegy, hagytam a fenébe. Betöltöttem egy korábbi mentést, aztán most csinálom a mellékküldiket. Más főküldetésem meg nincs most.
Ez is olyan lesz a végén, mint az új Dragon Age Veilguard, ahol engem is elért az ismert "sárkányos bug", ami legyőzhetetlenné tette őket, így meg is akadtam a történetben teljesen, mert fő küldetés része lett volna az egyik legyőzése. Töröltem az egészet és azóta sem játszottam vele. Ráadásul ahhoz már semmi frissítés sem fog jönni a játék fogadtatása és sorsa miatt ugye. -
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #1152 üzenetére
Mintha láttam volna megemlítve a csütörtöki patch notesban, de lehet, hogy csak kérte valaki, de nem egyedi probléma. Néhányan a támadás gombot javasolták, arra elvileg előveszi.
-
Ferke[HUN]
tag
Na, többször futottam bele olyan bugba(?), hogy Henry a harc hevében nem tudja elővenni a kardját. Kontrollerrel játszom, és amikor nyomom balra, hogy vegye elő/váltson a fegyverek között, akkor csak odakap a kezével, de nem történik semmi. Olyankor csak az segít, ha menübe lépek, és újra hozzáadogatom a fegyvereket a felszereléséhez.
Picit bosszantó, tegnap a "meteoritos" küldetés közben az elhagyott malomnál emiatt öltek meg a katonák.
Másnál is volt már ilyen?
-
sheep
addikt
válasz
AthlonXP #1144 üzenetére
Az nem a pápa hanem egy küldött a Vatikánból, de mindegy is. A lényeg hogy ha nem tudod utolérni őket akkor vége a küldinek. Nehéznek tűnik elsőre de van egy trükk amivel nagyon egyszerű megcsinálni: amikor elindul a játék és üldöznöd kell őket, álló helyzetben nyomj rá gyorsan néhányszor a galopp gombra (asszem q alapból), és a lovad kilő mint egy rakéta. Ezze a trükkel bárkit utoérsz és bármelyik versenyt meg lehet nyerni a játékban. Amint a menekülő és a testőre közé ér a lovad jön egy bejátszás és megy tovább a játék. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene a Kingdom Come Deliverance 2-höz...
Spoileres lesz!Annál a küldetésnél járok, ahol a pápa kíséretébe kellene beépülni és emiatt el kell menni hozzá tárgyalni. Tárgyalás közben a pápa és kísérete megszökik, majd utánuk kell menni lóval, de ott nem tudom, mit kéne csinálni velük. Eleve nehéz utolérni őket, pár másodperc az egész és már vége is van, mert megszöknek. De ha nehezen utol is érem őket, nem történik semmi, mit kellene ott csinálni és hogy?! -
Másnál is a térkép, az új küldetések mutatása sokszor bugos?
Leginkább Kuttenberg környékén halmozódtak fel a bugok, megcsináltam a side questeket, ahol az új küldetés jelző még mindig aktív, utána pedig már nem tudnak adni új küldetést azok a személyek...
-
válasz
gyimger #1140 üzenetére
I5 12400F, 16 GB DDR5 6000, 4060 Ti 16 GB - 2k natív experimental (csak a shadows high) - átlag 50 fps
Néztem egy gyors diagnosztikát, CPU 60% kihasználtság fölé soha nem megy. (OK)
VGA 99%-on pörög, dolgozik (OK)
Memória nem megy 16 GB fölé, csak alá (OK)BIOS-om több mint 1 éves, frissítettem (Megnézzük)
-
90 óra játék alatt kb. 2 crash volt. Most az elmúlt 30 percben volt 2 crashem Kuttenbergben. Most kezdtem Kathrine-el a main questeket.
Valaki tapasztalt hasonlót? Változás nem történt a gépemen, csak PROS accountot ma hozzákötöttem....az csinálhat ilyet?
-
gyimger
őstag
A játékon belül is feloldhatóak lesznek a Twitch dropok, csak össze kell kötni játékot a PROS profillal.
Warhorse Bascinet: Collect 50 herbs
Warhorse Boots: Perform 5 combos
Warhorse Caparison: Travel 30 km on horseback
Warhorse Gauntlets: Blacksmith 2 total items
Warhorse Leg Armour: Kill with 3 different weapons
Warhorse Pourpoint: Win 1 dice game
Warhorse Shield: Block 50 times
Warhorse Waffenrock: Kill 10 timesBrigidine Sleeves: Craft a potion
Cutpurse Gambeson: Haggle successfully 3 times
Cutpurse Gloves: Pick 1 lock
Cutpurse Hood: Loot 10 enemies
Cutpurse Hose: Get drunk
Cutpurse Shoes: Steal 50 itemsImpress 3 times to unlock the Alluring Wreath – simple as that. Don this headgear and let your enemies know - you may smell of daisies, but you fight like the devil.
-
gyimger
őstag
-
Valaki a Farkas Lászlós küldetést végigvitte? WTF ez?
Kiderult hogy halott a tesója, visszamentem, felajànlottam a segítséget hogy Devil den majd segít . Erre bejött egy alkudozós menüpont. WTF ez? Járt így valaki ? -
gyimger
őstag
-
90 óra után előjött nálam a legidegesítőbb KCD 2 bug. Kuttenbergbe beragadt a narancssárga "get out" nyuszi animációja a képernyőn, amit semmi visszatöltés, újraindítás, az NPC-vel való visszatriggerelés nem oldott meg.
Utána random jött egy cutscene, ami eltüntette.Kb. 1 óráig a nyuszi a képernyőn volt.
Ha valakinek ilyen gondja lenne, várjon cutscenere, vagy moddal is ki lehet lőni (elvileg).
-
Musaka
senior tag
válasz
Ferke[HUN] #1119 üzenetére
Köszi. Ma melo után ki is próbálom a combot így véghez vinni.
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #1121 üzenetére
A farkasok a legnagyobb kihívás benne, hogy ne nyírjam ki őket véletlenül, de kaja van elég, mióta Mutt megint 30-as, még miatta se tartok magamnál húst.
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #1119 üzenetére
Most a farkasokkal annyira vigyáznom kell, ne öljem meg őket, mert most az állatbarát achievementre megyek.
A Mutt-os és a bárányos küldetéseken már túl vagyok, buzogánnyal egy-két ütés a farkas hátára és elmenekülnek, amelyik meg nem, azt Mutt leküldi, vagy addig rugdosom, míg elájul (azt nem számolja ölésnek).
-
Ferke[HUN]
tag
Minden ütés után a kard automatikusan baloldalra ugrik. Ehhez a kombóhoz fel-üt-jobbra-üt-üt sorrendet kell követni. Ha jó ütemben használod, gond nélkül beviszel akárhány találatot. Mondjuk engem TomCat párszor elzavart, mert már megunta/ránk sötétedett.
Addig a farkasok elleni harc is kínszenvedés lesz, míg nem fejlődsz a vívásban. Egyébként a sikertelen kombók is emelik a szintet, csak kitartóan, unalomig kell ismételni.
Szintén kontrollerer.
-
Peace
nagyúr
Farkasok a legundorítóbbak, többször agyvérzés közeli állapotba kerültem. Tökéletes blokk után elugrik és nem tudom megütni. Hányszor eljátszották.....
TomCat-nél valami nem stimmelt, én is össze-vissza nyomkodtam mindent, mire véletlen beadta. De tuti nem azt kellett nyomni, amit kiírt. Én is kontrollerrel.
-
Peace
nagyúr
válasz
WATERDACA #1110 üzenetére
Fuhh, én nagyon megörültem neki, mikor a netről megtudtam, hogy újrakovácsolva a legjobb kard lesz!!! Már vagy 40 órája ugyanazzal a hosszúkarddal csapattam, nem volt nála semmi erősebb sehol a játékban.
Pajzs a gyávák eszköze, sose használtam.
És azt csak megerősíteni tudom, hogy viszonylag hamar piszok könnyűvé válik a játék. Mikor már 5-6 ellenfelet röhögve szeltem ketté bármiféle sérülés nélkül vagy 8-9 fős tábort egy pisszenés nélkül tettem el láb alól tőrrel fényes nappal, ott már nem igen volt harci kihívás.
-
Musaka
senior tag
Ezt én is tapasztaltam TomCat-nél. Videók vannak róla hogy sokaknak nem adja és rossz sorrendre panaszkodik a combo végén. Én se tudtam megcsinálni. Egyenlőre nem tudom mi a titok. Azért van némi pikantéria hogy az egyik leghíresebb magyar SH aktivista nevét kapta a a gypsy erő bajnok
Farkasok, kutyák detto. Néha nem tudom megcsapni blokkolás után. Hátha van aki tudja mit rontok el.
Jah annyi hogy xbox controller-rel játszok. -
Dani82
senior tag
van valami trükkje a harcnak? Egyszerűen képtelen vagyok a kombókat bevinni Tomcatnél. Mondja, hogy fent-jobbra-balra. Így rányítom az ütéseket, de 3 ütés után nem tudok többet ütni és mondja, hogy ne hagy abba
Illetve amikor jön 3 farkas az egyik mellékküldinél meg se tudom ütni őket, blokkolom a harapást, ütnék de mintha nem ütne lefele, nem találom el őket. Egyszerűen nem értem a harcrendszert
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
gyimger #1112 üzenetére
Hát, én tegnap este vagy 20X nekiálltam mire összejött. Itt találkoztam az első bugommal is. Az izzó vasat nem az üllőre, hanem az üllőbe tette. Így sokszor nem is szikrázott, amikor odacsaptam. Mivel a későbbiekben nincs jelentősége a kard erősségének, így haladok tovább a sztoriban.
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #1111 üzenetére
Valami gáz van vele, nekem már megvolt a perk a 4-es kovácsoláshoz, mégsem dobta be többszöri próbálkozásra se. Utána olvastam, hogy csak a játék végén lehet, de nekem Kobyla megköszönte és lenyúlta, úgyhogy nem tudtam többször próbálkozni.
Most a második játékmenet során a nászajándék kardot kovácsoltam perkkel, az se lett 4-es.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
WATERDACA #1107 üzenetére
#1107WATERDACA : Érzelmi okokból... Apám készítette, és konkrétan az egész sztori arra épül, hogy szerezzem vissza a kardot, és álljak bosszút a szüleim halálát okozókon.
Amúgy eddig rövidkard + pajzs kombóval nyomultam, most váltottam át hosszúkardra.
#1109Peace : Jól értem, hogy tökéletes kovácsolással bármikor 4-es szintű lehetne és nem kell megvárni a sztori végét? Egyébként az achi miatt álltam neki a kovácsolásnak.
-
Igencsak late game "elérhető legjobb kard". Ha nem kovácsolod újra, 130-at sebez kb, egy Sir Valentine alapból 160 és pajzsot is tudsz mellé rakni alapból.
Hogy IV-es kovácsold, kell hozzá a perk is. Ha kovácsolsz és rámész a játék elejétől, elérhető Kuttenberg körül, ez is igaz.
Ha tisztességesen viszed a side questeket, nevetségesen könnyű a játék Kuttenbergtől (nekem ez a tapasztalatom).
Így köszönöm, nem kérem a legjobbat.
-
Peace
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #1106 üzenetére
Én a sztori befejezése után tudtam meg a netről, hogy tökéletes újrakovácsolás kellett volna elsőre. Így mérgelődtem kicsit, aztán annyiba hagytam. Úgyis mindennel végeztem már. Remélem lesz jobb fegyver a DLC-kben!
-
válasz
Ferke[HUN] #1106 üzenetére
Én igazából nem értem, miért van mindenki annyira a Sir Radzig kardra annyira ráállva
Annyi jó kard van még a játékban, ráadásul ha a legjobbat keresed, tényleg nevetségesen könnyű lesz a játék.Én már egy ideje olyan fegyvereket használok, ami tetszik, a longsword például nekem már unalmas lett, Valentine kard + pajzs maga a mennyország.
-
Ferke[HUN]
tag
Kicsit dilemmában vagyok, tanácsra lenne szükségem...
Tegnap Kuttenbergbe érve első dolgom az volt, hogy újrakovácsoljam Radzig kardját. Sikerült is, de csak 3-as szintű lett. Bosszantott a dolog, mert elméletileg 4-es is lehet. Kiderült, hogy csak a sztori legvégén lehet 4-esre feltolni, de csak akkor, ha előtte nem lett 3-asra újrakovácsolva. A kérdés: Érdemes meghagyni hármas szinten, vagy várjak vele és a végén kovácsoljam újra 4-esre? Van ennek bármi jelentősége? Köszönöm a választ!
-
gyimger
őstag
Hát a második játék során már használok modokat, de semmi komolyat.
Ami már többször hasznos volt:
Easy To See Arrows - Less Saturated: festett tollak a nyílvesszőkön, könnyebb megtalálni őket a földön
Easy To See Herbs: könnyebb kiszúrni a növényeket. Semmi egetrengető, semmi neon narancssárga vagy piros, csak teljesen reális változtatásokat végez rajta, hogy könnyebb legyen észrevenni. -
LK
addikt
Köszi srácok.
-
pruzsi
őstag
összeolvadtaknappal minek fáklya
itthon árnyék box, csehbe árnyék tánc.
Egyébként,van valami mod amit érdemes használni?
-
donki
senior tag
Szerintem könnyebb. A harc nagyon összetett, de le lehet egyszerűsíteni összekapaszkodás-szúrás ismétlésre (clinch). Tehát ha nem fekszik neked a harc, akkor van lehetőséged olyan módon küzdeni, ami semennyi ügyességet, gyorsaságot, reflexet, vagy akár észt sem igényel (mármint tőled, mert a karakter képességét fejleszteni kell), mégis lehetővé teszi a győzelmet. Remélem ez megválaszolta a kérdésed.
-
Ferke[HUN]
tag
Ha betartod, amit a fejlesztők kigondoltak, hogy a kb. 150 órásra tervezett játékidőből az elején mondjuk 3-4-et gyakorlásra, szintezésre használsz fel, akkor "sétagalopp" lesz, ha az elején nem a világgal ismerkedsz, hanem haladni akarsz a sztorival, akkor nem sok babér fog teremni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- Tudományos Pandémia Klub
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Eladó Gyönyörű állapotú MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM WHITE
- Apple iPad mini 7 (2024) 128GB - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest