Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na eddig hardcore mód:
Jaunt sokadjára lett jó, nagyrészt bugos még mindíg de legalább most sikerült.
Van egy gamebreaking bug a mentéseknél Modlist Cleaner (0kb save crash fix) ami javítható.Kaja továbbra sem probléma, bátran ajánlom a kajás negatívokat mivel bőven kezelhetőek. Eszem amit találok és bőven van mit találni.
Az üthető arc (punchable face) annyit tesz eddig hogy az ellenfelek agresszívebbek azaz nem nagyon menekültek el. Igazából ez sem vészes de nehezítésnek jó.
Aktív térkép hiánya sokat ad a játékhoz, messze jobban megfigyelem a pályát és sokkal jobb így játszani, egyedül az erdőkben van gond. pl:Kunoknál low ivászat skillel sokadik mentés betöltésre találtam vissza a táborukhoz egy nagy homály volt ugye a kép és bár volt ösvény de ha arról valamiért letértem akkor igen nagy eséllyel el is tévedtem, persze mentem a partig vissza ahol is sikerült többször egy szikláról leesni. Egyébként talán a játék legszórakoztatóbb questje volt a kunos.
Harc furcsa mivel mintha nem lenne nehezebb. Azaz pl Hansot könnyedén győztem le az elején.
Lopás felemás, bár kimondottan nem lopok de simán adom veszem a lopott cuccokat, senki nem szól érte. pl: Hermit questnélHermitet ki kellett nyírnom a többi keresztes segítségével, egyszerűen túl gyenge voltam ahhoz hogy a kereszteseket gyilkoljam le, aztán eléggé vicces hogy simán előttük szedtem le a hermit cuccait és az előzőleg sebesült társuk mindenét. Persze nem sok mindent tudtam használni belőlük és eladtam őket.
Fullos banditák ellen továbbra sem álltam le harcolni, de gondolom lopakodást sem javították így full általam javított páncélba fogok lopakodni de nem ez az elsődleges hanem a hős kétkezes kardos fullpáncél lovag aki nem lop senkitől...legalábbis élőtől nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest