Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
@rglaaf #11632 üzenetére
Én is voltam A S-ben kontival, de a reális eredmény nálam valahol a B közepe-alsó harmada környékén van. Tény, hogy nem teszek bele eleget, de így is élvezem. Meg persze elég egy rossz széria pár dodzsemezővel és máris C B vagyok, ahonnan előbb SR és utána DR “farmolással” mászok ki, gyakorlatilag néha nem előzök, csak tisztán megyek C tetején a mezőnyben, mert így könnyebb. Amikor újra A az SR, mehet megint a valós verseny a következő roncsderbiig. Ez az én pick up and drive hozzáállásommal nekem jó, ha akarnám, faraghatnék az időkön, de nekem már nem ér annyit ~5 év rFactor ligázás után, nincs is rá annyi időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest