Hirdetés
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van sok olcsó, utángyártott szíjam, van, amelyiknek egészen jó a minősége, van, aminek kevésbé, de a csatlakozó részével még egyik esetében sem volt gondom, mindegyik meglepően pontosan csatlakozott. Legutóbb tőlük rendeltem néhány szíjat - épp azért, hogy ha valamelyik nem okés, akkor vissza tudjam küldeni, ami a kínai rendeléseknél nem működik ugye - és mind rendben volt minőség szempontjából.
-
jacis
nagyúr
Tudtok nekem abban segíteni hogy van-e olyan utángyártott szíj aminek az óra házába csatlakozó része méretpontos és nem lötyög illetve nincs ott ormótlan hézag?
Vettem most az almakiegeszito.hu-ról de nem frankó sajnos ez a méretezés. -
Instabil
junior tag
válasz
ozeviktor92 #29319 üzenetére
Illik is hogy birjak az ultrak, amilyen nagy dogok..
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
Tyler Durden #29314 üzenetére
Nálam AOD bekapcsolva, viszont kb. este 10-től nincs rajtam az óra.
-
válasz
Tyler Durden #29314 üzenetére
Én kb. ugyanígy használom, szintén U2, nálam is megvan bőven a 3 nap, 10% alatt kicsivel szoktam töltőre tenni. Az enyém 9 hónapos, akksi 100%-on saját bevallása szerint.
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
ozeviktor92 #29312 üzenetére
Ultra 2 szűk 3-napot bír, este nincs rajtam. Akku 97%
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy használt Ultra 1-et 90%-os akkuval elég kedvező áron. Akku merülésnél ez normálisnak mondható? Új korához képest valóban 10% az üzemidő csökkenés vajon, vagy újonan is ilyenek ezek? Este töltöttem, éjszaka rajtam volt alvásfigyeléssel. AOD bekapcsolva, illetve minden más funkció is (kézmosás és zajmérés is). Köszi!
-
chatran
őstag
Watch cserénél először érdemes törölni a régi párosítását az iphone-ról, mielőtt az új órát csatlakoztatnám?
Ezeket a lépéseket elég, ha megcsinálom?
-
Bondix
aktív tag
tuzpenge
Igen a másodperc tűnik el jogos. De szettben így lesz így sokkal szebb és praktikusabb is.
Csak a beégés volt para de az i15pm-nel is az volt és semmi baja neki pedig egy éve úgy használom.Az aksi ha így is bír egy napot pl.6-22 ig akkor nincs gond mert este töltőn lesz mint a telefon.
-
Bondix
aktív tag
Még a 2016os S2 cseréltem le egy s8 cellular -ra tegnap.
Az s2 is bírt még egy napot ha hívás és üzenet jelzésre használtam.
A fittnes dolgokat ebbe se fogom csak hívás és üzenet jelzésre kell.
Az akku állapota 86%-os így szerintem pár évig ez is meglesz.- Olyan kijelzo fólia ami alig látszik de azért védi ismelyik ajánlott és hol?
- Ha a kijelző mindig bekapcsoltra van állítva akkor esélyes, hogy beég valami?
-S azt vettem észre, hogy az óra ebbe az esetbe nem frissül csak amikor felemelem a csuklóm. Akkor ez egy dizájn funkció kb
Ez normális így vagy rosszul állítottam be valamit? -
A gondok m,ajd ott kezdődnek, ha vissza akarsz menni utolsó hivatalos verzióra, de mentés nincs, csak az adott nagyobb verziószámú bétához... Így bizony bukó minden backup, vagy újként kell mindent belakni, vagy pedig várni, amíg lesz hivatalos új verzió (aminek a bétátját most használod), és akkor úgy már lehet úgy restore-olni,hogy van backup, amit vissza tudsz tenni.
-
Semin
őstag
Nagyon bosszantó, hogy SW bugok miatt nem tudja rendesen használni az ember az eszközét. Amit még esetleg megpróbálhatsz egy óra eltávolítás és visszaállítás.
BTW Kollégám céges telefonján nem jelez a gyári levelező app. Nem 3rd party, hanem a gyári mail. Minden pontosan ugyanúgy van beállítva mint nálunk ahol működik … -
Sordoran
addikt
Érdekes dolog, és biztos nem egyedi eset. Nálam AW7 kezdetektől problémás a viber-el. Minden más jelez, ez az egy app nem. Ahogy te is írtad, csendben jön az értesítés, nem rezeg, nem csippan. Akkor újratelepítettem a viber appot telón, az megoldotta a problémát 1-2 napig majd megint elment. Ismét újratelepítés, és ismét csak 1-2 napig volt jó. Azóta nem érdekel, ott úgyis ritkábban írnak nekem, de nem értem én se okát.
Messenger és gmail rendben jelez, wahtsapp-om nincs. -
jacis
nagyúr
Be igen.
A kollégám egy Apple Watch SE2-t használ. Megnéztük az összes beállítást és minden úgy van mint nála meg amit Ti is írtok. Nincs különbség nálam meg nála. Nála megjön minden rezgéssel úgy ahogy kell. Nálam viber, whatsapp, insta, gmail és messenger sem rezeg illetve meg sem jön csak ha felmelem a kezem és ránézek az órára, de akkor is csak kiírja hogy jött ez az de akkor sem rezeg. -
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, ma tulajdonosa lettem egy WU2 órának amire nagyon vágytam. Nagyon tetszik is.
Viszont azt tapasztalom, hogy a viber és whatsapp értesítések nem érkeznek meg az órára. Ez viszont így elég gáz mert az órát pont az értesítések miatt vettem, hogy ne kelljen mindig nálam lenni a telónak. -
Zoona
aktív tag
A Devian hydrogél fóliám kb 2 hónap után megint lejött, így feltettem ma a Rock hydrogélt, szépen felment, szinte észre se lehet venni, talán véknyabbnak tűnik mint a Devianos volt.
meglátjuk majd ez meddig tart, lehet a téli szezonba a kabátot le kabátot fel folyamatokba azért meg megakadhatott az óra stb, de úszom is benne heti 2x, aldzok benne stb.
-
válasz
Zjunior #29274 üzenetére
Amennyiben nem hermetizált a kabin (pl. kisgépes repülések esetében), akkor a valós magasságot mutatja, de normál, kereskedelmi járaton (utasszállítón) a kabinnyomást jelzi ki, ami 2-3 km magasságnak felel meg repülési magasságon (FL350-380). Ezt az értéket lehet korrigálni GPS adatokkal, de tudtommal ilyet az Ultra 2 gyárilag nem tud, 3rd party appok ígérnek ilyen funkciót, ezeket nem próbáltam.
-
joey04
titán
Ki tudtam próbálni én is a nagyobb s10-et meg az ultra 2-t.
Csináltam én is battery tesztet ezekkel meg a mostani nagyobb s7-tel. Ennek 84%-os a telepe.24 óra alváskövetéssel, aod off, 1 óra edzés.
Ultra 2 70%
S10 54%
S7 22%Felváltva teszteltem őket, ezért tudtam olyat is mérni, hogy nem hordom, csak le volt rakva az asztalra bekapcsolva 24 órát, így:
Ultra 2 87%
S10 75%
S7 68% -
Zjunior
veterán
Sracok, ha repulon vagyok akkor nem írja ki a pontos magassagot?
-
zoli62
addikt
Mostanában tűnt fel nekem, hogy az Apple Watch SE csak akkor tölti le a leveleket, ha az órám, és az iPhone 15 Pluson is van Wifi kapcsolat. Eddig szerintem ezt nem figyeltem, sokszor előfordult, hogy az iPhone nem volt a közelben, és nem volt rajta bekapcsolva a Wifi, az órán mégis frissültek az időjárási adatok és a levelek is letöltődtek. Ez a normális viselkedés akkor?
-
Sungoo
addikt
Miért lehet az, hogy ha egész éjjel töltőn van az öreg SE-m, kis túlzással elmegy még 2 napot, ha meg csak simán lekapom a töltőről 100%-kosan, szemmel láthatóan merül, mint a nyeletlen fejsze?
-
DGery
aktív tag
Valaki "aksicserét" csináltatott mostanában S5-S6-ra hivatalos szervizen keresztül?
Kíváncsi lennék, hogy mit adnak jelenleg helyette...
(Mert ugye volt régebben arról szó, hogy egyes régebbi modellek már lehet nem elérhetőek, és újabbat kapott vissza aki akkucserére vitte... -
B.i.L
senior tag
válasz
Sasi001 #29206 üzenetére
Kissé későn de reagálnék hogy ne kelljen visszaolvasni. Igen a 6-os szériát diagnosztizálták ekg - korona problémával és a garancia idő lejárta után amennyiben felvette a tulaj,mint például én is a kapcsolatot az apple supportal akkor kb 3 hetes ügyintézést követően : a 6-ost futár elvitte,majd egy 9-est kaptunk helyette. Azóta megszüntették ezt a fajta lehetőséget. Gyakorlatilag kicserélték ingyen.
-
válasz
Sasi001 #29255 üzenetére
Én is szeretem az órát viszont én még 2016-ban a Series 0-val kezdtem..
Azon van is pár karc, viszont S2 óta Stainless Steel vagy éppen Ultra óta titánium van pont azért, mert hiába próbálok rá vigyázni tudatosan, nagyon csapzi tudok lenni és ismerem magam. Próbáltam simát is talán S5-ből viszont 2 nap után karcos volt és ment is vissza.
Szerintem, ha nincs fólia rajta sem lett volna gond és sosem használtam rajtuk viszont ez annyira vékony volt, hogy amint mondtam el is felejtettem, hogy rajta van.
Az előz tulaj tette rá így utólag szerencse még, ha nagy gond valószínű nem történt volna. -
Sasi001
senior tag
Nekem több mint egy éves, de karcmentes. Régóta nagyon órás vagyok vannak értékes óráim ezért nálam már berögződött, hogy nagyon odafigyelek rá. Valahogy az Apple watch-ok közül nem is bírtam megszokni csak az ulta2-t. Viszont ezt szeretem, amióta megvan nem nagyon volt a kezemen mechanikus óra.
-
Sordoran
addikt
válasz
Sasi001 #29251 üzenetére
Szerintem 100% akkuval is problémás lenne nekem az S7 kerékpártúrán. Mikor megvettem 24 óra alatt 40-45%-ig merült, tehát éppenhogy nem bírt 2 napot, mára ez 77%-os akkuval 15-20%-ig megy le. Tehát úgyanúgy naponta töltöm, de ezek átlag hétköznapok, viszont idén is lesz (reményeim szerint többször is) egész napos kerékpáros út ahol sok órán át kell menjen, és ehhez már szerintem egy S10 is necces, kell az Ultra 2 üzemideje. (tavaly ebédidődben töltőre raktam, így bírta csak ki az S7, de kényelmetlen és macera volt)
-
Sordoran
addikt
Ez meggyőző, én is nagyon hajlok a cserére. Azt nem tudom még, mennyire megbízhatóak az aprós újszerű verziók. A hivatalos magyar forgalmazói ára nagyon sok lenne nekem, miközben a jobb üzemidő lenne igazán csak egyik legfőbb szempont. (jobb üzemidő egyben a lassabb akkumulátor elhasználódással azért az élettartamát is megduplázza gyanítom)
-
Nekem is nagyon jól bírja az Ultra 2, nem is cserélném másra. Volt nálam egy fekete tegnap, de a natúr jobban bejott szóval az maradt viszont ma reggel volt egy enyhe lábon ki hordott infarktusom...
Amíg rá nem jöttem, hogy az előző tulaj tett rá fóliát és csak az repedt be. -
Semin
őstag
Nos akit esetleg érdekel az U2 üzemideje...
24 óra alatt 34%-ot merül az Ultra 2 úgy, hogy 1 óra edzés, és az alvás monitor is ment. Folyamatosan a kezemen van, végig AOD-el minden bekapcsolva. Email és üzenet szinkron + aktív Homekit használat. (munkában folyamatos üzenetek)Csak viszonyításképp az S7 - ugyanilyen körülmények között- reggel 100%-ról indulva estére már 20%-on volt, így az alvás monitort már biztosan nem bírta volna...
-
pamesz
tag
Én megjelenés óta hordom gyári titán szíjjal. Féltem tőle, hogy nagyon kopik majd, de semmi. Persze ahol nekiütöttem valaminek, és netán keményebb volt mint az óra, ott azért nagyítóval látni. De tényleg nagyon strapabíró cucc. Na erre tényleg totál felesleges bármilyen fólia, vagy tok. A kijelző az a mai napig mikrokarc mentes. A kijelző körüli éles élen van egy két tűhegyni valami, de tényleg nagyon kell keresni. A gyári szíj is hibátlan.
-
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok
ultra esetén vehető bármelyik szín? Vagy a fekete kopik? Koszi! -
Semin
őstag
+@lmno :
Az ultrának van egy kiadása ahol a szíj is titán. Ez nagyobb szemű mint a sima milánói és nekem sokkal jobban tetszik.
Valamint nem mágneses a csatt, hanem spec. bajonettes.
BTW megvásárolható utólag is. : [link]@Sordoran: Köszönöm, csak bíztatni tudlak, ez valóban előrelépés.
@tuzpenge: Nyilván ez is ultra feature
Spoiler: a válasz egy egyszerű szerkesztésben rejlik -
mr.tamasbiro
őstag
Én is ezt vettem volna ha nem lenne nagy a csuklómra.
-
Semin
őstag
Nálam is megérett az S7 a cserére, és Ultra 2 Black lett a kiválasztott. Hát az S7 üzemideje (bár igaz 83% az akku) szánalmas az Ultrához képest. Ebben alszom, rajtam van egész nap, és másnap reggel még mindig van benne 65%.
A Titán szíj pedig nagyon-nagyon kényelmes.(mondjuk ez meglepett)
Az egyetlen probléma, hogy innen nem akarsz többet visszaváltani sima watchra. -
noorbertt
őstag
Nah majd pár év múlva ezt is figyelni fogom.
Mas: Ha valaki szokott túrázni akkor érdemes letölteni a WorkOutDoors nevű alkalmazást! Konkrétan 20km 6-7 óra után 60%-on voltam az óra úgy hogy a telefon adta a GPS jelet (Az 75%-on volt a végén ) és azért sűrűn csekkoltam merre kell menni.
Probaltam más fajta appot is, ott mindkettő készüléket hasonló idő alatt le merítette. -
Sordoran
addikt
+joey04
Köszönöm mindkettőtöknek tanácsokat, most picit félre raktam az ügyet, mivel mégse kell ismerősnek a 7-es. Legbölcsebb dolog az lenne ha nem csinálnék semmit ezzel, és inkább egy hordozható töltőt vennék hozzá. Hátha gurít valami újat idén az apple watch fronton (várhatóan nem fognak), és akkor értelme lenne cserének.
Jelenleg ami érezhető váltást hozna az egy Ultra 2, ami nagyon drága, vagy egy Garmint kipróbálnék, de ott az újdonságok mellett rengeteg kényelmi dologról is le kéne mondani. (kerékpáros túrák miatt zavar csak jelenleg az AW üzemideje, átlag szürke hétköznapokat végig bírja) -
noorbertt
őstag
2-3 hete van meg a s10 és már karcos
ennyire semmilyen szar üveg van rajta?!
Az iPhone 13 karc mentes úgy hogy zsebben hordom és se tok se fólia.
Pipa lennék ha nem lenne AC+ rajta -
dudu98
tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy adott egy Apple Watch S8, amit 03.21-én küldtem el szervizbe a Telekomon keresztül, 2026. januárig érvényes jótállással. A hiba az EKG mérés, illetve a korona gomb mozgásával kapcsolatos. Külső behatás sose érte, még karc sincs rajta. Esélyes hogy cserélik a fődarabot, vagy bontják és úgy javítják meg, vagy csak visszaküldik úgy ahogy eredetileg küldtem? Illetve mennyi idő alatt kapok választ ez ügyben? TMX szerviz csinálja, nem az Appleön keresztül megy. Köszönöm a válaszokat!
-
joey04
titán
Azért van kettő, mert volt 3 arc, akik nagyon nyomták, hogy legyen külön nagy Watch topik, ez nem jó, hiába jeleztük páran, hogy itt rendezkedtünk be. Akkor tartott 19 ezer kommentnél ez a topik. Most ez tart 29 ezernél, az háromnál. Vicc, hogy a 3 tagból 2 azóta már törölte is magát, a harmadik meg rég eladta az apple cuccait ha jól tudom, de a topik környékére sem néz. Én próbáltam kijárni a moderációnál, hogy ez maradjon a fő topik, de süket fülekre találtam, meg próbáltam usereket ide terelni, több-kevesebb sikerrel. Azóta is fél (inkább negyed) gőzzel megy az a topik, és még most is életben van. Idővel azt is bedobtam a modiknak, hogy akkor ezt zárják, és oda legyen átterelve mindenki, de az sem volt jó megoldás. Ha van hozzá közösségi akarat, akkor be lehetne azt záratni a fenébe, mert így semmi értelme, de ne csak én jelezzem akkor ezt.
Itt van a 3 nagy reformer. Kettő törölte magát, egy meg visszament droidra. A piszkot meg nem takarították el maguk után.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest