Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
A jobb felső sarokban van 3 ikon, az első a filmé, itt lehet kapni egy Nissan GT-R-t, mellette a piros VIEWERS Campaign, ezen belül kell mindkettőre rányomni (Watch Stream). Aug 21-én fogja odaadni a cuccokat jegy formájában, amit a garázsban lehet beváltani, mint a napi maratont stbt.
-
lapoe
csendes tag
PLAYSEAT Challenge ActiFit volt.. szerintem zseniális.. ár/érték arányban verhetetlen, főleg ha találsz használt piacon.. kép alapján nem túl meggyőző, de valójában baromi stabil, praktikusan kitalált minőségi termék és összecsukva nagyon kis helyen elfér (ez utóbbi szerintem sokkal fontosabb mint előre gondolná az ember..) Szerintem kezdésnek ennél jobb nem kell..
-
lapoe
csendes tag
Sokan igyekeznek brutál vasakkal menni már az elején, de szerintem először csináld meg full aranyra az összes jogsit.. az kezdésnek nem rossz. Ha megvan, gyakorolj sokat minden segítség (tcs, abs, fékezés jelző sáv stb..) nélkül versenyeken és ha megy és nyered akkor menj nagyobb kategóriájú versenyekre.
Egyébként én a GT-t kb. 15 éve kontrollerel nyomom, nemrég vettem Logitech G923-at + ülést, majd gyorsan eladtam.. Lassabb is voltam és 2 hét után inkább macera volt mint élmény.. de ez az én privát tapasztalatom a jelzett évek beidegződése után.. Természetesen értem, hogy a "nagyok" (miért) kormánnyal mennek, ennek ellenére nekem nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest