Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
-
-
mcll
senior tag
Na megvan a megoldás. Mivel a fent leírt probléma miatt a Google Home-ot csak úgy lehet telepíteni, ha a dátum helyes, attól féltem hogy így nem fog menni a Chromecast felélesztése, de SIKERÜLT!
Tehát nálam az alábbiak szerint ment a dolog:
1.
Home app törlés2.
Telefon újraindítása3.
Home App újratelepítése4.
A telefonon a dátum visszaállítás 2 héttel korábbi időpontra (NEM több, csak 2 hét)4.
Telefon újraindítása5.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)6.
Home alkalmazás elindítása.
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg. -
mcll
senior tag
Azért nem volt netkapcsolat mert kb egy hónapot állítottam vissza így a tanúsítványok nem stimmeltek ezért nem csatlakozott. Most kerek 2 hetet toltam vissza (március 3-ra), és most a google play bár csatlakozik, meg a keresőben meg is találja a Google home-ot, azonban ha rányomok hogy telepítse, csak forog és azt írja hogy függőben. Szóval továbbra sem ok.
Szerk.: Amint a dátumot beállítom a mai napra, akkor azonnal települ a Google Home. De ha visszarakom 2 héttel, akkor csak pörög, nem telepíti, csak ízt írja hogy függőben, és így áll amíg a dátumot vissza nem rakom a valós időre.
-
mcll
senior tag
Ez sajnos nem működik. Ha visszaállítom a dátumot, akkor nem csatlakozik a netre a Google Play sehogy hiába van bekapcsolva a wifi. Ha a Playt elindítom, azt írja csak "Nincs internetkapcsolat". Pedig de, van. Visszarakom az időt a rendesre, akkor rögtön elindul, csak így tudom leszedni a Google Home-ot. Utána dátumot visszaállítom korábbi időpontra, elindítom a Home-ot de az csak annyit mond hogy sikertelen csatlakozás, ellenőrizze hogy van-e internetkapcsolata.
Szóval nem értem hogy nálatok hogyhogy jó.Két telefonon is próbáltam, egy régi Huawei P20 Pro-n, meg egy Samsung S25 Ultrán, de mindkettőn ugyanaz a gond. Az utóbbin próbáltam wifi nélkül, csak mobilnettel, de ott se hajlandó a Google Play netet találni ha vissza van dátumozva a telefon. És ugyanígy a Goggle Home sem indul el.
-
Janaboy
veterán
Amúgy ha androidos telefonról kellene castolni egy filmet, ti azt mivel szoktátok megoldani?
Én eléggé meglepődtem, hogy nem igazán van normális megoldás erre.BubleUpnp-t próbáltam, de akadozás volt..pedig csak egy 720p-s film volt.
-
zsolt501
nagyúr
Nekem nincs Google Streamer készüléken csak 2db Chromecast with Google TV 4K ott semmi problémát nem vettem észre, kérdés neked milyen messze van a router a készüléktől, mert ha gyenge a wifi akkor tud ilyen hibát okozni nálam az egyik készüléket át kellett tenni LAN kábelre átalakítóval mert ott is kijött ugyan ez a hiba, értem én hogy a TV, nem csinálja ezt, de a TV-ben lehet jobb a wifi képesség, illetve jobban rálát a wifi hálózatra.
Próbáld meg LAN kábellel ha úgy is kijön a hiba akkor ott tényleg a készülékkel lesz a gond. -
mcll
senior tag
Hát azért csalódtam ebben a Google Streamerben. Akármit csinálok akadozik az átjátszás telefonról. Legtöbbször az elején percekig, aztán néha rendbejön, de sokszor ütemesen akadozik. A korábbi öreg Chromecast 2-esemnél alig volt ilyen probléma. A telefon S25 Ultra, minden app kilőve csak az megy amit streamelni akarok. LG TV-re közvetlen átküldés a saját rendszerén viszont rendben van.
Szóval azért ennyiért elvárható lenne egy akadásmentes streamelési lehetőség. -
fjozsi73
újonc
Üdv.
Tudna valaki segíteni?
Nem hajlandó keresni a StreamShark.
Mi lehet a baja? -
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
-
maglew
aktív tag
Miért nem tudnak egy app frissítést küldeni? Vagy feloldani a védelmet 1 hétig amikor is mindenki fel tudna csatlakozni és utána menne rá a frissítés.
A visszadátumozással vajon meg tudom oldani azt, hogy vissza tudjak csatlakozni? Melyik dátumra kell állítanom a telefont, mert múltkor nem működött ez a trükk.
-
vacs
Topikgazda
Javítást adott ki az elromlott Chromecast 2-höz a Google.
Viszont aki gyári állapotba visszaállította eszközét, annak ez nem működik, kénytelen tovább várni.
-
-
azbest
félisten
válasz
gyuri2008 #8137 üzenetére
Nem működik a Google Chromecast? – Nem nálad van a hiba
a chromecast2 és audio valamelyik certje lejárt és ki kell admiuk egy frissítést rá, hogy újra működjön. Ne resetelje senki, hanem várja meg a frissítést, ami lesz hozzá. [link]Maga a youtube is támogat nem chromecast módú kiküldést, ha a tévén van youtube app, akkor lehet hogy összepárosíthatóak
-
zoturul
újonc
válasz
gyuri2008 #8137 üzenetére
HDMI kabel
okos teved van,akkor meg eleve nem kell atkuldeni,vagy a chromon keresztul lehet tukrozni...de a legjobb megoldas ha veszel valami eszkozt ami a kozonseges tevebol csinal ,,okosat,,. Rengeteg ilyen eszkoz van, es mindenki valamit jobban szeret a masiknal,de mivel ez chromcast topic...en ezt javaslom. Fent tettem be kepet is,es ennek az ara kb 30 000 a 4k valtozata. Mas eszkozok is kb ilyen arban mozognak..max -7000 forint.Roviden,a kenyelemert zsebbe kell nyulni...sajonos
-
zoturul
újonc
ilyet,ebben van Live tv..vagyis tudsz rajta akar iptv is nezni,a tukrozes meg tokeletes rajta,sokkal jobbban mukodik mint a te 2 chromcaston. igaz mar ezek is kifuto felben vannak,mert jott az utod a google streamer,de az meg elegge draga. Konkretan en nemetorszagbol hoztam magamnak.Xiaomi xbox s is kivalo arra a celra amit te akarsz.
-
zoturul
újonc
ilyet,ebben van Live tv..vagyis tudsz rajta akar iptv is nezni,a tukrozes meg tokeletes rajta,sokkal jobbban mukodik mint a te 2 chromcaston. igaz mar ezek is kifuto felben vannak,mert jott az utod a google streamer,de az meg elegge draga. Konkretan en nemetorszagbol hoztam magamnak.Xiaomi xbox s is kivalo arra a celra amit te akarsz.
-
gyuri2008
veterán
,Üdv.
A Chromecast helyett mivel lehet még a tv-re,pl a YouTube tartalmát átküldeni?
Köszönöm előre is a segítséget.
Sajnos már nem működik a Chromecast. -
mcll
senior tag
Nekem is megdöglött tegnap este a Chromecast 2-esem, én is reseteltem, nem kellett volna. Mondjuk tény nem egy mai csirke, és már gondolkodtam amúgy is egy modellfrissítsében, így ezen most már nem kell gondolkodjak.
Viszont tanácsot kérnék, hogy melyik Chromecast eszközt vegyem meg? Nekem a legfontosabb a laptopról (Windows11), Pc-ről Androidról, stb való gyors átküldés a TV-re Chromecaston keresztül úgy hogy az átküldött videó, desktop miegymás jó minőségben menjen át, ne szaggasson, ne szakadjon meg, stabil legyen.
Chromecast 4 mennyire jó? Vagy mit vegyek? Köszi! -
pamesz
tag
Aki resetelte a chromecastját, az állítsa vissza az időt egy március 9 előtti dátumra, majd állítsa be újra a chromecastot. A Google dolgozik a hibán, viszont aktívak kell lennie a keszüléknek. Egyébként az a baj, hogy lejárt a 10 éves időtartama a certificatenak.
-
zoturul
újonc
En csak feltetelezem,hogy ez lenne a baja,bar szerintem csak van lehetoseg szorabirni az eszkozt. Persze,hogy az ember olyan eszkozt vasarol ami hosszutavon jo,de gondolj bele,ha a chromcastot nemctalalod eleg jonak,akkor milyen a tobbi.....minden mas gyarto a szabadalmat ettol a cegtol kapja. Ilyen erovel,ha veszel xiaomit vagy google alapu eszkozt,akkor az vajon meddig fog tartani. Szerintem,csak van megoldas arra a franya chromcastra,ha pillanatnyilag talan nem is,de hiszem,hogy a gyarto biztos szembesul ezzel a globalis problemaval,es erot vesz magan,es kiad valami megoldast a jelenlegi gond elharitasahoz. Utanna olvasok majd en is,mert erdekel a dolog.
-
maglew
aktív tag
-
Balinov
titán
Nézzétek meg a reddites subot, amit linkeltem, globális issue, sokan ssl cert lejárata gyanakodnak
-
maglew
aktív tag
Dettó, nálam is ez van. Írj panaszt nekik az alkalmazásnál vagy erre a címre :
googlehome-support-eu@google.com
VVicc, hogy a Google által üzemeltetett youtube nem kommunikál a Google által gyártott chromecasttal. Kezd a tököm tele lenni velük.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Délután még néztem a youtubeot, de most este nem tudom átküldeni a filmeket a tv-re mert azt írja, hogy elavult a chromecast firmware - je.
Próbáltam újra telepíteni de azt sem lehet már.
Ki tudja mi történt? (nem frissítettem semmit a mai napon és mégis elb@szódott?)Mi lehet a megoldás?
Köszönöm -
-
pamesz
tag
Sziasztok! Régóta használunk itthon egy régebbi TV-n egy chromecast NC2-6A5 verziójú kütyüt. A mai napig tökéletesen tette a dolgát, nekem Apple, feleségemnek android telefon van. Ma az én Apple telefonom YouTube-ra való csatlakozás közben kiírta, hogy elavult az eszköz szoftvere, frissítsem. Mivel csatlakozni nem tudtam sehogy hozzá, a Home alkalmazásban sem, így gondoltam nyomok egy resetet. Na most se én, se a feleségem nem tud rá csatlakozni. Nekem, amikor próbálom hozzáadni az eszközt, kiírja egy pillanatra, hogy siker, majd a következő hibaüzenet fogad. Feleségem androidos telefonja el sem jut idáig. Felismeri a készüléket, de utána hibát ír. Elővettem egy régi telefont a fiókból, gondolván, hogy valamit frissítettek, és azon még régi programok vannak, hát azzal is ugyanez a helyzet. Felismeri, de csatlakozni már nem tud. Próbáltam a routert is resetelni, próbáltam közvetlen a router mellett csatlakozni. Sajnos semmi. Szerintetek mi lehet a baj?
-
zoturul
újonc
chromcast hd es 4k valtozatat mar nem gyartjak...letezik utod...a neve google streamer,ami kics fel lett turbozba az elodokhoz kepest. chromcast tokeletesen muxik IPTV hez es minden mas progi is mukodik rajta,sot meg azok is amik nem talalhatok hivatalosan a google aruhazban.sokat foglalkoztam ezekkel a kutyukkel,es jobb megoldas mint a xiaomi box,vagy stick. az akaodas ammit masok melitettek kizarolag a MAX hibaja,nezzetek hanyszor cserelt nevet csak
4k chromcast valamivel jobb procival rendelkezik es ha jol tudom a buffer sokkal nagyobb mint a HD valtozatnal,azt hiszem 4mb...de ettol fuggetlenul,a LIVe tv( IPtV) tokeletesen fut
-
Mikemend
senior tag
Amíg lehet, addig rendeljetek még Chromecastot, mert több helyen is hiánycikk/kifutott lett, ráadásul már hivatalosan is megszűnt.
-
winbox
senior tag
válasz
baandii #8105 üzenetére
Nekem volt 2 Chromecast with GoogleTV a FullHD verzióm, lett egy nagyon jó lehetőségem és az egyiket lecseréltem egy Xiaomi Mi Box S 4K 2nd genre. Hát rosszabb volt, mint a FullHD Chromecast, pedig hardveresen erősebb, ennyit jelent a szoftver, laggolt, volt akadások, GoogleTV 11 alapon, frissítés asszem 1 éve volt rá pedig skkor jelent meg
Gyorsan el is engedtem, vettem én is pár hete egy Chromecast with GoogleTV 4K-t, még a 1080P Chromecast-hez képest is ég is föld, brutálisan gyors, nagyon smooth a rendszer. 4K tv-hez van kötve, de annyira jó, hogy a gyerekszobában lévő sima FullHD TV -re kötött 1080p-s Chromecastem helyett is vettem egy 4K verziót. Tényleg ez a legjobb
-
baandii
senior tag
sziasztok! csak streamingre (netflix, max, disney, youtube...) venném [EZT] az e-magról. a lényeg hogy akadás és mindenféle hiba nélkül működjön 4K-ban.
ez jó lehet erre a célra? (vagy inkább más alternatíva: xiaomi 4k stick, fire tv stick 4k?) -
zsolt501
nagyúr
válasz
jabbagoa #8101 üzenetére
Magára a Chromecast with Google TV-re nem telepíthető hivatalosan, nos nem tudom van e lehetőség telefonról castolni az eszközre.
Ahogy néztem elég gyerek cipőben jár az az alkalmazás, a piaci igények nem igazán lettek figyelembe véve mikor ezt összehozták, ahogy néztem ennél még a SWEET.TV is jobb lehet. -
jabbagoa
tag
Sziasztok. Ezzel az eszközzel a One tv appot ki tudom dobni tv-re vagy ezzel sem? Azért kérdezem,mert valaki ezt ajánlotta set top box helyett ha mégis tv-n nézném nem a telón/tableten. Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest