Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    Lassan a HoS kieg végére érve már csak bemerészkedek ide. (Spoiler miatt nem mertem.)
    Ps-en toltam most végig, csak ajánlani tudom konzolon is. A mostani patch-ekkel (Ps hardver) mintha sokkal jobban is menne a játék és kevesebbet is tölt.

    A játékról annyit, hogy szerintem ennél jobbat a jelenlegi játékipari hozzáállással nem fogunk kapni. Cyberpunk fps mivoltával vannak kétségeim, plusz egy városban létrehozni az openworld-öt is kemény dió lesz, de szurkolok nekik.

    Buildben: Amit észrevettem, hogy a Sign build a végére nagyon kipukkadt. Alapjátékban 2. nehézségi szint és szint felskálázással mondhatni könnyű volt. Az Igni az embereket egyből megölte, a végére felhúztam mellé az Yrdent-t ami alapból még gyengítette őket meg az alternatívja is szép sebzést okozott.
    Viszont a kiegben semmire nem mentem velük. Éppen hogy csak csipkedték a skillek az ellenfeleket.
    Tisztító főzet, majd minden ment a combatra+catschoolgear így legalább van 1k-s sebzésem és ha bejön a krit egyből meg is halnak szinte.
    Itt olvastam vissza, hogy van valami alchemy skill ami nagyban növeli még a sebzést de azt nem találom, szerintem azt ki patch-elték a játékból.

    Combat buildre ti mit használtok?

    (#19098) TheNewDawn: A párválasztással én is így voltam! Én személy szerint Triss választottam volna, de Geralt-hoz jobban illik Yen. Még csak nem is a múltjuk miatt, mivel mindkettővel van neki. Max Ciri billenti kicsit Yen felé.
    Konkrétan nekem a fiatal még nagy kalandvágyú, Geraltot bálványozó csaj vs a felnőtt érett nő, aki egy szinten van a már érett sok mindent megélt Witcherrel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák