-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
danzi
tag
Tok jo ez a kliens, csak nem tudom a bal also kockaba kinyitni az addressbookot... valaki nem tudna segiteni rajtam pliiiz
''A meggyőződés a tudás legnagyobb ellensége, erről szentül meg vagyok győződve'' - Vonnegut
-
twollah
nagyúr
Nem akartam uj topicot nyitni, ezert ebbe irom le a gondjaim a programmal kapcsolatban.
Hogyan lehet ravenni a progit, hogy:
- az ossze levelcimem megnezze automatikusan?
- a thrashben levo leveleket torolje amikor kilepek a programbol? (hiaba jelolom ki a beallitasokban, hogy torolje a leveleket amikor kilepek a programbol, nem csinal semmi) -
twollah
nagyúr
Na megyek vegigturom az online helpet talan okosabb leszek tole.
Bővebben: link -
twollah
nagyúr
Johetne vmi okos (ab)user, hogy belojuk kozosen a Thunderbirdot.
-
shtml
őstag
Egy kis UP!
Tegnap este próbaképp feltettem a Thunderbird legfrissebb verzióját, a 0.7.1-et. Importáltam az OE-ből a leveleket és meglepetéssel tapasztaltam, hogy jópár levélnél megváltozott a dátum. Volt olyan levél, amelynek dátuma 2101-re változott - a hónap, nap, óra stb. is megváltozott, de mindegyik 2101-es levélnél ugyanarra, holott az eredeti levelek dátuma más-más volt. Tapasztalt még valaki ilyet?
Másik kérdés: Hogyan lehet benne globális, tehát minden accountra érvényes Mail Rule-okat megadni? Ez nekem nem sikerült, minden accountra külön-külön lehetett volna csak. Így egyelőre nem használom a Thunderbirdöt.
[Szerkesztve]A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
DeX
tag
Hátha még aktuális .
az ossze levelcimem megnezze automatikusan?
Gondolom itt nem az automatikus időnkénti megnézésre gondolsz, hanem hogy 1 gombnyomásra nézze meg az összeset: pl. a ''Get All Mail Button'' nevű extension: Bővebben: link
a thrashben levo leveleket torolje amikor kilepek a programbol?
Nekem ezzel soha nem volt gondom. A megfelelő account-nál be van állítva az ''empty trash on exit'' és működik. Pop3-as vagy imap-os az az account? -
shtml
őstag
Igen, a filterekre gondolok. Hát ha nem lehet, akkor nem lehet. Mindenesetre a szokásos MS-baromságok és hibák ellenére el kell ismernem, hogy az OE szűrőkezelése *sokkal* rugalmasabb és sokoldalúbb.
Most jutott eszembe még egy kérdés: Meg lehet adni a Thunderbirdnek valahol, hol tárolja a leveleimet?
Én sehol nem láttam ilyen opciót. Az OE-ben meg lehet adni és én ezt kis is használom, mert a leveleket nem a rendszermeghajtón tárolom. Így ha bármi miatt felteszek egy korábbi rendszermentést, akkor még megmaradnak a leveleim. Bár a Win2k óta nem volt még rendszer-összeomlásom, de ilyen esetben is védve van a levelezésem.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shtml
őstag
Firefoxot nem használsz?
A Bővebben: link topicban erről is van egy-két kérdésem, hárha tudsz mondani valamit. A 62. hozzászólás.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
zsolt501
nagyúr
Nos megjelent a legfrissebb verzió ami már tartalmarra a honosítást illetve letőlthető hozzá magyarnyelvű helyesírás ellenörző is szerintem nagyon jó lett a progi
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
up
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Sianis
addikt
én is leszedtem a legújabbat, nagyon király lett a cuccos!
-
kajty
csendes tag
Halli!
Regi gepemen volt Moz Tbird. Lett uj gep, uj vinyo, uj rendszer stb. At szeretnem rakni az uj gepen levo Tbird-be is a regi leveleimet, de nem tudom.
Megvan a regi rendszer teljesen, tehat ott vannak a leveleim is. Van is a progiban Import tool, de nem tudom ravenni, hogy importalja a leveleimet. Akarmilyen eleresi utat adok neki, azt irja, hogy nem talalt ott mailboxot, pedig ott van (valahol).
Szoljon, ha valaki tud valami okosat, vagy mar csinalt ilyet.
Ezeket mar olvastam:
http://texturizer.net/thunderbird/faq.html#
nem lettem okosabb
help plz!Harom dolog biztos: a halal, az ado, es az adatvesztes.
-
benyo
tag
fel akartam tenni a thunderbird 0.7.3asat, és ezt írja ki:
''A telepítő hibát észlelt a telepítés közben - mozilla thunderbird levelező:87''
Szal azt szeretném megkérdezni, h talizott-é már vki hasonlóval?
vagy minek a hibakódja a 87 thunderbirdéknél?
thxHAÉRTMIGO
-
twollah
nagyúr
A problemam a kovetkezo lenne a programmal.
Hogyan tudom lementeni a leveleimet vhova, hogy egy rendszer reinstall utan ujra meglegyenek a leveleim?
Kindoze Me alatt rajottem, hogy honnan kell lementeni a leveleket, es hova kell visszamasolni: windows/application data/thunderbir.
De ikszpe alatt hova kell masolni a dolgokat?
Nem szeretnem elvesziteni a levelezesem. -
Adrian Mole
senior tag
Hogyan tudom rávenni a madarunkat, hogy az eddig webmailen keresztül használt postafiókomból a sent mappát is berántsa a gépre?
Ha továbbítom magamnak a komplett mappát, látszólag nem tud vele boldogulni, ha ki szeretném másolni belőle a leveleket. Egyenként viszont rémes lenne továbbítani, van, vagy 100 elküldött levelem.
Plíz, help, valaki hozzáértő!42
-
twollah
nagyúr
válasz Adrian Mole #23 üzenetére
Szerintem ez lehetetlen.
Meg senki nem probalt ''sent'' mappabol levelet leszedni. -
Adrian Mole
senior tag
-
Adrian Mole
senior tag
Új fejlemény: linux alól is dolgoztam ebben a mailboxban, Evolution alatt. Innen kimásolva a sent állományt (nem ez volt a neve), majd bemásolva a tb megfelelő mappájába, szépen új mappaként látszódtak a program megnyitása után a ''linuxos'' leveleim. Ezeket bemásol a Sent mappába,és voila! kész is vagyok a levelezésem költöztetésével. Pöpec!
42
-
benyo
tag
#18 & #19?
nem vágja senkisenem?HAÉRTMIGO
-
twollah
nagyúr
Egy kis program amivel le tudjuk menteni a Mozilla, MFirefox,MThunderbird, Netscape beallitasainkat stbt.
Bővebben: link -
Shim
őstag
hogy tudnám beállítani h levélírásnál Central European kódolást használjon alapból? mert így most nagyon idegesítő, h állandóan át kell állítanom Unicoderól
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
dove
csendes tag
azt meg tudom csinálni, hogy a 2 címemrre jött leveleket valahogyan megkülönböztesse?
kösz -
dove
csendes tag
kösz pont meg is kérdezte mikor telepítettem az új fiókot
-
bbazsy
őstag
Hali!
OE -ből szeretném importálni a leveleimet, de valamiért nagyon nem megy..
Vagyis úgynézki csinált valamit, mert OE nem látja a leveleket, de már TB se..
Csak a mappák neveit írja ki, levél sehol..
Valaki ?..
-
Alex91
félisten
Masodik SMTP servert szeretnek beallitani! De hogyan adom meg a felhasznalo-jelszo parost? (Van egy hely, ahova birom a felhasznalo nevet, de jelszot hogyan adom meg?)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
up
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Torry
addikt
Hogyan tudok lementeni az e-mail-eket?
Win reinstall előtt állok. -
eddie303
őstag
Feltettem anyum gépére, Windows-ra a Thunderbirdet, azt tapasztaltam, hogy ISO8829-2-es encoding-gal nem hajlandó elküldeni a leveleket, UTF8-al elküldi, de az ékezetes karakterek olvashatatlanná válnak. Linuxos Firefox-szal nem volt ilyen problémám. ötletetek van?
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
Calogero
addikt
Felraktam a Mozilla Thunderbird verzió 0.9 (20041103) progit.
Hol lehet beallitani, hogy az elkuldott es beerkezett leveleknek ne csak az idejet irja ki hanem a datumat is?
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az volna, hogy hogyan tudnám úgy beállítani, hogy egy a levél végére tegye a Thunderbird az előzményeket, tehát mindig a legutolsó válasz kerüljön felülre a levélben?
Előre is köszi.Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen