Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aciduzzu
aktív tag
A sorozatot nézitek? Hogy tetszik?
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz perge666 #19710 üzenetére
Ezért nem is értettem azt se hogy miért kellene mindeazoknak akik olvasták a könyveket Yent választaniuk Triss helyett... Bár kétségtelenül Triss szerepe jóval kisebb a könyvekben, és sokkal kevésbé szimpatikus ott ( egyébként Yen is még unszimpebb ) de még ott is kb minden szereplő lépten nyomom megemlíti mennyire kedves Triss és mennyire kedvelik, és mennyire rühellik Yent
-
tibaimp
nagyúr
válasz TheNewDawn #19712 üzenetére
Ja ez így van, a játékokban, meg pont Triss volt a favorit, minden részben kapott komoly szerepet, ellenben Yen-nel. Érdekes.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
TheNewDawn
addikt
válasz tibaimp #19713 üzenetére
Hát de egyértelmű hogy miért Yent sokan ismerték és szerették már a könyvekből, és így tudtak csinálni mellé egy másik főszereplőt és alternatívát ahogy kell, zseniálisan oldották meg
Pont ezért kapott a 3.részben meg Yen nagyobb szerepet, mert ha ott is Triss kapja a nagyobb szerepet, az igazságtalan lett volna, biztosan sokat segített az eladásoknál is, meg egyáltalán a játék renoméján hogy sikerült kihozniuk hogy a játékosok fő szerelmi választása közelíti az 50-50% ot. -
tibaimp
nagyúr
válasz TheNewDawn #19714 üzenetére
Igazad lehet amúgy. Mondjuk én a könyveket mostanában, konkrétan idén év eleje felél olvastam csak, a gémeket meg már játszottam, legalábbis az 1-2 részt többször is addig, szóval nekem Yen volt ismeretlen a 3. részben, mikor először kipróbáltam pár éve (csak elkezdtem, utána meg is vettem gyorsan )
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Jimbo75
tag
Üdv!
Szeretnék modokat telepíteni, amihez feltenném a Nexus Mod Managert, de nem tudom leszedni, ezt az üzenetet kapom:
A cím nem volt érthető
A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokollok egyike (nxm) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve, vagy nem engedélyezett ebben a kontextusban.
Lehet, hogy egyéb szoftvert kell telepítenie a cím megnyitásához.
Tud valaki segíteni?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz TheNewDawn #19720 üzenetére
Kösz, viszont!
-
tibaimp
nagyúr
Nyomtam most egy kicsit a gémet és két dolog történt:
1. A Fúriákkal kapcsolatban:eddig mindig megöltem a Fa szellemét vagy mit, és így az árvák meghaltak, ha jól értem, de most kiszabadítottam a fából a szellemet, ami egy lóba költözve elvágtatott, de így a gyerekeket kiszabadította, viszont erre meg Anna halt meg ott a lápon, a Báró meg felakasztotta magát.....mondom fasza.
2. Keira Metz-el kapcsolatban:a toronyból (Egértorony azt hiszem) kihozta a Catriona feljegyzéseket, amiket Alexander készített (megjegyzem ez az Alexander a könyvekben is benne van, ha jól emlékszem), és mondom máshogy dumálok vele, erre nem rám támadt, döbbenet, meg kellett ölnöm, szóval tölthettem vissza, mert első alkalommal ott volt a Kaer Moreen-i csatában. Komolyan mondom félelmetes.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz TheNewDawn #19720 üzenetére
Viszont!
-
-
nagyúr
-
Aciduzzu
aktív tag
Ezek a képek amúgy valami tematikus oldalról vannak? Vagy ti csináljátok?
-
-
stefi76
tag
válasz TheNewDawn #19508 üzenetére
"Amúgy ha valaha netán kijönne ( tudom álmodom) az 1. és 2 .rész remakeje a 3 hoz hasonló grafikával és esetleg csipetnyi újdonsággal harcrendszert illetően... csapnék rá le azonnal mint gyöngytyúk a takonyra "
Egy ilyen már van hozzá:
-
addikt
Sorozat spoiler, de annyira nem is spoiler, mert az első játék előtti történtek vannak.
Én a játék széria első részének prológusa alapján azt hittem, hogy Geralt a striga elleni harc során sebesült meg annyira, hogy elvesztette az emlékezetét, és minden más történet, amit elfelejtett, az előtte történt. Tehát hogy az a játék közvetlen előzménye. Ehhez képest már a sorozat harmadik epizódjában megtörtént az első játék prológusának bevezető jelenete, és Geralt még nem hágta meg sem Trisst, sem Yennefert. Még nem is találkoztak Cirivel. Akkor ezek szerint mindez még utána történik.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Az NG+-ban a Toussaint-i rész is benne van? Csak mert első alkalommal egyből bent volt a küldetések között, de most nincs, csak a kékkel jelölt Hearts of Stone.
-
Lenry
Topikgazda
válasz Citroware #19735 üzenetére
Az első játék a kronológiailag utolsó könyv után
játszódik, az ott, és azután történtek hatására esik Geralt amnéziába.(ami úgy végződik hogy a ríviai pogrom alatt egy fiatal legény egy vasvillával leböki Geraltot, és ő kvázi meghal) [ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
Bocsi, nem tartozik pontosan a topic-ba, de mivel ez aktívnak tűnik, talán tudtok segíteni.
Elkezdtem az első Witcher játékkal játszani. Steam-ről letöltve magyar szinkronnal megy, ami nem igazán tetszik. Van arra mód, hogy magyar felirattal angol szinkron legyen? Emlékeztek még rá, hogy volt-e ilyen lehetőség? -
törölt tag
válasz jaffa 2843 #19745 üzenetére
Köszönöm. Csak a szemem nem szúrta ki.
Fura játszani vele a 3 után -
user112
senior tag
A tárgyakkal kapcsolatosan tudnátok segíteni?
Megjelent a piros nyeregtáska ikon és futni sem lehet.
Viszont a felszerelésnél van üres nyeregtáskám. Csomó tárgyam van, de nem igen vágom, hogy mivel mit lehet csinálni. Már korábban eladtam csomó minden a pénz miatt, de szerintem Ciri könyve is eladásra kerülhetett; pont az egyik küldetéshez pedig ez kellett volna (azt sem vágom hogy adhattam el ha küldetési tárgy). Ott volt Ciri szobájában, de nem lehetett felvenni.
Bomba is többször kellett volna, de azt sem vágom hogyan kell csinálni.
Szóval miktől kell, lehet megszabadulni?
Még annyi, hogy egy ideje nem mozog senkinek a szája a beszédnél. Ez mitől lehet?[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
válasz jaffa 2843 #19748 üzenetére
Akkor a páncélokból kellene eladni? Az a harang szerű ikon jelzi a súlyt?
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz user112 #19749 üzenetére
Igen az, fent a bal sarokban. Alapon azt hiszem 60, de ha veszel fel és teszel a lóra jobb nyeregtáskát, az növeli ezt a terhelhetőséget, a max ha jól emlékszek +110. Illetve van ital is +20 ill. skill +60 a barna résznél, ahol az iskolákat is kiválasztod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest