Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Kiss_R #19400 üzenetére
Igaz, az olajok viszont kutya mód hasznosak! A bombákat szintén nem használom, csak szörnyfészkekre.
Amúgy nehezebb fokozaton lehet kellene jobban használni a főzeteket is.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kiss_R
tag
válasz tibaimp #19401 üzenetére
Olajból is csak 1-2-t használtam, amikor erősebb ellenféllel találkoztam, vagy amikor egy egész horda támad (Hanza-bázisoknál pl). Bombát én is csak szörnyfészkekre használtam, illetve egyszer kipróbáltam ellenfélre is, de nem győzött meg.
Főzetből viszont 3-4 állandóan aktív volt nálam, amikor átálltam eufória buildre, ng+ halálfutamon kellett a többféle élet visszatöltés (meg az egyéb buffok, amiket az aktív főzetek adnak), és azok a főzetek nagyon hasznosak. Még ezek ellenére is volt 1-2 boss, akik megizzasztottak. -
tibaimp
nagyúr
válasz Kiss_R #19402 üzenetére
Én olajokból megbízások előtt, mint rendes "witcher" megnézem a lény osztályát és bekenem mindig a kardot vele, könnyebb megölni, főleg, ha kiváló az olaj, 50% plusz sebzés, az azért sok. Illetve én még a Fecskét használom sokat
MÁS, akit érdekel!
Most csináltam meg 33-as szintűként a szint jelzés nélküli novigradi lóverseny küldetéseket, és megkaptam a maximális XP-t (összesen olyan ~150 körül), szóval érdemes ezeket a végére hagyni, úgy tűnik. (persze ki, hogy szereti ).
Még a skelligei lovas versenyek hátra vannak, majd azt is leírom mi van.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
Egy "röpke" 120 órás kitérő után (leporoltam és végigtoltam újra az Obliviont) visszatértem a játékhoz. Most járok 80 óránál, megérkeztem Skelligere. Velen és Novigrad küldik szempontjából nagyjából 70%-on, kérdőjelek tekintetében 50%-on. Terveim szerint Skelligen nem hagyok most egy kérdőjelet se felfedezetlenül.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
Az a baj, hogy túlfejlődsz a küldiken, szerintem! Én már ott tartok, hogy befejezem még a bunyós, skelligei lovaglós és kártyázós (próba) küldiket, és jön a végjáték (gondolom), de már a DLC-hez képest is majdnem túl vagyok fejlődve. Most vagyok 34-es, mire mindent befejezek, gondolom, leszek 36-os és a dlc 32-es ill. 34-es szintet ajánl. Szóval, ha még elkezdek kérdőjelezni, tuti túlfejlődök rajtuk.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
21. szinten vagyok.
tibaimp: a küldiket szép sorban szoktam teljesíteni, néhány kivételtől eltekintve (pl. Kaer Morhen-i kincsvadászatok), így nem fejlődik túl a karakterem. A Skellige-i kérdőjelekkel túl sok XP-t nem fogsz gyűjteni, mert a legtöbbhöz elég 2-3 ekhidnát és szirént lenyilazni a víz alatt, aztán vinni a cuccot. DLC-ket is 32-34. szinten szoktam elkezdeni, a végére szoktam 46-48. szinten lenni, és akkor jöhet az NG+, és ott meg szépen fel 100-ig. Persze van néhány "nemszeretem" küldetés, amit hanyagolok, de azok úgysem adnak sok XP-t.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
Deck: Hú ezt nem tudom! Hol kell ezt keresni a beállításokban?
Jorus: Te már akkor sokkal többet tudsz, mint én, mert én még nem toltam az ng+-ot, szóval...
Abból indultam ki, hogy Novigradban kerestem a remekmívű páncél darabokat, és közben "kérdőjeleztem", nem is sokat, olyan 5-7 darabot csak. Új összejött 300-400XP mint a huzat! Pár szörny, witcher karddal +20% XP, meg egy-két szörnyfészek, elhagyott falu +120XP, stb...[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Amartus #19412 üzenetére
Ok, köszi!
Más kérdés: ha átmegyek a dlc-kre, miután befejeztem a fő szálat, azután az alap történetben maradt másodlagos küldetések megmaradnak? Illetve a térképek átjárhatóak, vagyis vissza tudok "ugrani" Novigradba, vagy Skellige-re?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
Topikgazda
válasz tibaimp #19413 üzenetére
Igen, a küldetések nagy része megmarad (párat elbuksz a Ködszigetre utazáskor, ezek listája néhány napja linkelve volt itt is).
És igen, a teljes játéktér bejárható marad, akár korábban kimaradt küldetéseket is fel tudsz venniGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
fess
őstag
Gwynt-ben a fogadóstól a keresztútnál kellene elnyernem a lapját,de sose találom ott. Mi a megoldás?
Ezek szerint mindig este próbáltam,reggel 8-kor a helyén van[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Feladták a könyvet, holnap hozza a futár
PS5
-
tibaimp
nagyúr
Tényleg! Jó, hogy mondod Szukits, gondolom. Már nézem is.
szerk.: jóóó ára van... én várok valami akcióra, az tuti. Mivel saját kiadás, előbb-utóbb kap egy jó kis 50-60%-os akciót. Remélem.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Szuper. Akkor mindenki holnap kapja
PS5
-
Lui04
aktív tag
Van olyan kupon, amivel a lira.hu oldalon ingyenes a szállítás meg 27% kedvezmény van a könyvekre. Nekem így 5830 forintra jön ki a képeskönyv. [link]
-
tibaimp
nagyúr
Most fejeztem be az alap játékot, a fő szálat is! Nagyon fasza!!!
Több befejezés is létezik gondolom. Nálam az lett, hogyCiri velem maradt és witcher lett belőle, híres szörnyölő. Készítettem neki egy kardot, azzal nyomta.
Következik a "kék" DLC.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
-
stefi76
tag
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz stefi76 #19435 üzenetére
Így is nagyon szép még ez a játék, én csak ámulok.
Most fejeztem be a "kék" DLC-t! Komolyan, le a kalappal a készítők előtt, nagyon élvezetes küldetések voltak!!
Indulhat a "piros" DLC.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Fanyarmeggy-et és nazairi bazsalikom-ot hol találni?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
B&W kiegészítőbe vagyok jelenleg. De annyi jó mellékküldetés, kincsvadászat, witcher megbízás van.. Hogy, teljesen elvonnak a főküldetéstől..
PS5
-
tibaimp
nagyúr
-
Deck
titán
válasz tibaimp #19444 üzenetére
Én 47. Amihez épp kedvem van azt csinálom, nem sietek. Ha jön szembe egy elhagyatott falu, felkiáltójel egyből megcsinálom
Van időm.. Ha meg befejezem ott a 2 másik rész is.Platinám gondolkodtam.. De a Gwent-hez hülye vagyok.. Sose lenne meg
Más: Gondolkodok a 4 witcher képregényen, hogy egybe megveszem. Ha megvan valakinek megtudná mondani, hogy megéri-e?
PS5
-
tibaimp
nagyúr
Nyomtam a kártyát és egyre jobban megy! Az a lényeg, hogy gyűjtsed/vásárol a lapokat, és a paklid minél kisebb legyen, mert akkor az elején véletlenszerűen kiválasztott 10 lap annál jobb lapokat fog tartalmazni. Illetve sok esetben, mikor az ellen pontszáma elszállt, hagyom, hagy nyerje meg a kört, viszont az figyelem, hogy mennyi lapja van még a 10-ből. Volt olyan, hogy úgy tudtam megverni másodjára is, hogy nekem még volt 3 lapom, neki meg már egy sem. Kellenek továbbá a kém lapok, mert azokat bedobva +2 lapot tudsz felvenni. Nálam pl a paklimból már az 5 erősségű lapok sincsenek benne. És még én sem csináltam különösebben a Gwent, még a "játékos kereskedőkkel" is játszanom kell, de még Novigradban/ Velenben is.
A képregényeket meg nyugodtan vegyed meg, nagyon jók és rengeteg plusz infóval gazdagodsz, pl.:
ill. egy csomó itt feltűnő szereplő, és a játékban a párbeszédek utalnak is a könyvek eseményeire. Pl.:Regis is benne van, a vámpír barátja, az is, hogy hogyan haverkodtak össze itt BW-ben a királynő miért haragszik Dandelionra stb. A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Hokunda
senior tag
159 óra alatt vége a 'dalnak'
Corvo Bianco teljesen megszépült, végeztem a bandákkal is, néhány kérdőjel maradt, de semmi komoly. A B&W önmagában megállná a külön játék titulust, 30-35 órám volt csak ebben. Sztori alapján a HoS volt szerintem a legötletesebb, legdarkosabb ahol komolyan elgondolkodtam, hogy ki mit érdemelne. Aztán talán az alapjáték, igaz neki a 100 óra azért biztosított lehetőséget! Ami kicsit fura, hogy Yen megjött és 1-2 jelentéktelen párbeszéden kívül 'nem képes' más tevékenységekre. Egy kérdés lvl 55ön fejeztem be a játékot van valami lehetőség, hogy küldetések nélkül fejlődjek? A mutagén kutatás magában eszeveszett erőforrás igényt támaszt, honnan lehet még xp-t leakasztani? (ha lehet egyáltalán?)
-
tibaimp
nagyúr
válasz Hokunda #19448 üzenetére
Hamar végeztél, én most tartok 164 óránál és még az összes térképen megvan szinte minden kérdőjel, ill. a kártyát nem fejeztem be, és még a BW nagy része hátra van. Határozottan gyors voltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest